Cris

Kent u die film “The Longest Day“? Voor mij was het “The Longest Weekend”. Ik heb aan een enorm veel handels moeten trekken om het genezingsproces in werk te stellen. Die zwarte hersenmassa boven heeft overuren gemaakt, is niet erg, keep my mind busy. Mijn vingers blauw getypt op mailwisselingen en verschillende nieuwe mappen aangemaakt, waar ik de vergaarde informatie in heb opgeslagen. Misschien ga ik er ooit een boek over schrijven, “Hoe laat ik me niet gek maken”. Heb talrijke wandelingen met mijn enige vriend Cris gemaakt om mijn gedachten op een rijtje te zetten en te overleggen. Hij keek me alleen maar meewarig aan, hij kan niet praten, hij is tenslotte maar een hond.

Wat was er aan de hand? Waarom die viruswaarschuwing? Is eigenlijk beroepsgeheim, maar ik zal een tipje van de sluier oplichten. De spelbreker was de oude versie 9 van mijn theme Newspaper, en dan voornamelijk de plugin td-composer, waarmee ik de lay-out voor FN mee verzorg. Bejaarde themes en plugins zijn kwetsbaar voor inbraken, om het simpel te zeggen. In de td-composer plugin, die op de server van mijn host Dreamhost staat, had zich een virusscript genesteld. Dat script haalde een url-adres naar binnen dat in verschillende URL-blacklists als bedreiging stond genoteerd en zodoende een viruswaarschuwing gaf of de toegang blokkeerde. Wat op zijn beurt er voor zorgde dat frontnieuws.com zelf in die blacklists kwam te staan. Ingenieus, niet? Die update naar versie 12 is in het weekend ook meegenomen en inmiddels geïnstalleerd, zal wel een paar nieuwe toepassingen hebben die ik nog moet bekijken.

Om mezelf bezig te houden tijdens het wachten op mailantwoorden, heb ik op een andere host een nieuwe Frontnieuws aangemaakt. Daar ga ik binnenkort de artikelen van Frontnieuw.com naartoe migreren. Als backup. Die site “slaapt”. Dus u zult hem niet op het net vinden.

We gaan het theme Newspaper de komende dagen even flink op zijn donder geven om te zien of alles naar behoren werktt. Ongetwijfeld zullen er weer Gremlins opduiken… Mooi man, het leven dat is 1 groot feest.

Is de sores nu voorbij? Nee, natuurlijk niet, het leven is een beproeving, en met een blog erbij, is het een hel. Er zijn nog een paar oorwormen die eruit gepulkt moeten worden, en ongetwijfeld zullen er nog meer terugkruipen. C’est la vie, zoals die Duitsers zeggen.

Mijn helaas te vroeg gestorven vriend André zei ooit eens: Er zijn veel goede mensen, maar slechte zijn er ook. Die goede mensen heb ik het afgelopen weekend gezien. Zoveel lieve mensen die in de mailbox en de commentarensectie hun steun betuigden. Sommigen een beetje in paniek. Ze misten Frontnieuws. Ik wil niet sentimenteel doen, maar dat gaf deze doorgaans onverschillige klootzak een goed gevoel. Ze misten Frontnieuws, en misschien zelfs mij een beetje. Ik zou bijna zeggen daar doe ik voor, maar dan zou ik liegen, ik doe het voor mezelf, keep my mind busy.

Maar goed, om een eind aan dit entre nous te draaien. Voorlopig kunnen we weer verder. Het is dat ik niet meer drink en rook, anders zou ik een biertje opentrekken en een Marlboro in mijn mond steken. En als we een paar decennia zouden teruggaan, zou ik jullie in het IT uitnodigen, en op het podium met een lampenkap op mijn hoofd met exstacy in de mik op het podium dansen. Mooie tijden waren dat. Het heeft mijn geest verruimd, zeer verruimd.

Lieve vrienden, achter Cris, de site is up en dat nare rode scherm down. Ik ga weer verder met waar ik goed in ben. Nieuwsjagen.

Het was me een weekendje wel.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Vorig artikelProblemen met de site
Volgend artikelZelensky, Trudeau eren echte Nazi uit het Derde Rijk met staande ovatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

90 REACTIES

  • Ben ook blij dat terug naar oud mag,
   maar laten wij alerter zijn in toekomst en niet zomaar bij de neus nemen.

   Onze felicitaties om nooit op te geven,maar het gevaar zit dikwijls in klein hoekje terug getrokken hun nieuwe nep virus uit te broeden.

   Weet dat de mens voor elkaar mag zorgen dat gewoon niet gaat, omdat steeds goed en kwaad blijft bestaan.

   Een dat de Ware Levende Vrede & Liefdevolle God Jezus, zal hij kwaad laten verdwijnen en zal zich in Israël vestingen als koning der koninge en dus keizer van het universum aarde hemel.

   Aan zijn Heerschappij zal geen einde komen, aan de Vrede & Liefde Gods zal ook geen einde aan komen.
   Chalom 🙏🙏🙏😇🥰🇮🇱🗝amen.

 1. goed te lezen, dat a) jij er weer bent en b) de je site weer werkend hebt gekregen, kan niet wachten op de vele interessante items die FN rijk is.
  ook al is het MAAR een hond, het is toch de trouwe viervoeter waar je je verhalen aan kwijt kan, en dat is in deze gekke wereld toch wel heel mooi.

 2. En dat je nou een keer verlost mag zijn van al dat gezeik met allerlei computer programmaatjes die maar niet lekker willen mee of samenwerken.
  Er gaat zo veel tijd in zitten. Tijd die je GRAAG anders had willen besteden.
  Maar alles werkt weer.
  Knap werk met een berg aan problemen om uitgezocht te hebben. Het is je gelukt.

 3. wat een ongelooflijke leuke hond ! zo die zit ……. liefs lotte …ik mot een keer doneren want ik kijk vaak op je site !!….. sorry niet netjes van me …. verderrr ….. ja heftige site heb je . Hoe de dingen werkelijk zijn , niet zo zwart /wit , heb ik aan u te danken in de loop der jaren en ook nine for news ….. ik strijd gewoon door ….. het is vooral NEGEREN , negeren , negeren …….dus ook mijn vader die adjunct -directeur was van de WERELDBANK in Washington DC , USA. Wat een ongelooflijke mail chauvinistische pig is dat en helemaal toen ( jaren 1969 tot 1987 ) Hij zat er midden in en wij als kids ook. We woonde in Alexandria USA …. zeer nette buurt. Hij lijkt op meneer Soros een beetje en ook Trump ….ze lijken allemaal op elkaar met zo’n scheiding in het haar (Bankiersscheiding)….je weet wel Hitler schoor ook alles over 1 kam ( zo een soort haarscheiding) . Okkidokiiii liefs Lotte Piek

 4. Meneer Rommel, u laat bij mij, bij deze passage een indruk achter van een oud bezig mannetje.
  Maar de woorden welke u gebruikt zijn niet die van een oud bezig mannetje! Zelf ben ik 76 en de woorden welke u bezigt, stammen uit de jaren tachtig. Ik kan ze in ieder geval niet terug vinden in “mijn dictionair.” Voor mij klinkt het als ……….tja, heksen, welke om een vuurtje
  dansen en verwensingen slaken aan den gehelen wereld. Maar mijn fantasie is toereikend om uit uw verhaal te distalleren dat u enige problemen had met internet? Tja, zo heeft een ieder zijn probleempjes. Het doet mij trouwens een groot genoegen te horen dat u uw probleempjes overwonnen heeft en ik, eh wij weer het echte nieuws kunnen vernemen van wat er gebeurd in de wereld! Met mensen zoals u ziet de wereld er weer wat helderder eruit. Heb a passant Rutte nog per brief vermeld hoe ik over hem denk. Maar tja, die heeft een plaat voor zijn kop welke goed te gebruiken zou zijn voor de protectie van een tank. Ik heb veel achting voor u en uw werk en verblijf hierbij; Lucifer

  • Nederlanders zijn het meest beruchte volk ter wereld in hun complimenten (naar zichzelf).

   Toen ik op een mondiale site eens ergens een opmerking maakte dat er enkel gepensioneerden op zitten, stopten ze ermee.

 5. Blij dat je terug bent ! Hoewel er weinig positief te melden valt ivm de SMO; msm hebben het over de fantastische slag die werd uitgedeeld aan het hoofdkwartier van de Zwarte Zee vloot waarvan de Ukros wisten dat er een belangrijke vergadering gaande was. De grote baas(generaal) en een 20tal officieren zouden gedood zijn , men durft zelfs te speculeren dat de vloot niet operatief zou zijn. Hier krijg ik echt stenen kloten van, hoe kan dit gebeuren, hoe zit dat met het zo geweldige Russische luchtafweer systeem ? ! Op Southfront wordt al enkele dagen niks meer gerapporteerd, is dat omdat Hoerkraiene belangrijke voortuitgang maakt naar het zuiden toe ? Ik schuimbek er van zelfs als die smerige Nazis slechts één meter terrein terugwinnen !

 6. Beste Rommel…. eerst en vooral…. diep respect voor jou bijdrage aan deze waanzinnige wereld, ik ben je zeer dankbaar en meer dan opgelucht dat de site weer terug online is 🙏🙏🙏

 7. Fijn dat u er weer bent.! Hopelijk was het de laatste keer, want het was steeds opvallend in en rond het weekend.
  Ik heb geen verstand van techniek maar ik begrijp dat het heel veel werk was. Hiervoor heel veel dank Cris is mooi….. een Samojeed ❓
  Grt Anna

 8. Hoi Rommel blij dat je het weer heb geflikt en dat de site weer werkt, heb
  de artikelen gemist.
  Geef mij veel info hoe deze bijzondere wereld in elkaar steek en
  wat er gebeurd, ik ben voorbereid heb veel inzage gekregen wie hier voor
  verantwoordelijk is.

 9. Bedankt, en ook proficiat. Ik ken het gevoel met een eigen webshop en themes…. c’est la vie. Digitale mollen zijn vervelend, maar ik zie ze ook als manier om scherp te blijven.
  Succes verder.

 10. Zelf heb ik ook een hond, een mechelse herder welke ik geadopteerd heb nadat hij twee jaar in een assiel had gezeten. Geweldige hond! Maar helaas, de eigenschappen; bewaak het terrein, bewaak de dieren van de baas en bewaak vooral de baas en zijn vrouw hebben de visite’s dramatische doen terug lopen! Geweldig dier en erg lief voor mij en mijn vrouw. Maar écht voor niemand anders! Ik heb mijn terrein èn huis zo ingericht dat de veiligheid van visite gegarandeerd is; Maar tja, al die waarschuwingsborden, prikkeldraad en hoogspanningsdraden daar worden mensen niet blij van! Hij heeft een infectie in zijn oor, zo vervelend dat ik besloot een visite bij de dierenarts te maken. Telefonische afspraak gemaakt en zei erbij dat de hond niet vriendelijk was. Kwam daar en liet de hond achter in de auto. Bij de receptie gekomen vroegen ze mij of de hond vals was? Eh, hij eet een dokter bij het ontbijt als entrée, vertelde ik de receptioniste. Haal maar hier heen en direct door naar de behandel kamer. Kreeg ik te horen. Tja, ik haalde de hond met gemengde gevoelens uit de auto. De eerste maal in acht jaar dat de hond buiten zijn, mijn terrein was! Oef! Tot net voorbij de deur ging het goed!
  De clienten welke zaten te wachten hadden de conversatie gehoord en hadden hun diertjes dan ook op schoot getrokken. Op de mat liet King het afweten! Als een huis en niet meer te bewegen! Nu was de vloer nogal glad en ik arriveerde dan ook met King èn de deurmat in de behandelingskamer. De dokter was er niet en King stond stijf te sidderen tegen de stoel waar ik op zat. Dokter kwam binnen, keek naar King en zei “oh wat een belle hond ben jij” meteen was het sidderen over, borst ging vooruit en anfin hij toonde zich optimaal aan die vrouw.
  Ik ga even met de hond naar achter zei ze tegen mij en weg was ze met King trippelend naast haar!
  Mij kon je weg dragen! Da’s geen hond! Da’s een kat in de zak ging er door mij heen!

  • 😂🤣🤣😂 Bedankt voor dit prachtige verhaal over je wijlen Mechelse herder. Zou het kunnen dat de dierenarts een of andere geur heeft opgespoten om je hond met gemak te kunnen ´verleiden´? Groet van een hondenliefhebber.

 11. Guus Rosenboom
  Beste Rommel, het is vreselijk dat je zo in de problemen bent gekomen, maar je nieuws van ochtend gaf mij
  weer hoop. Ik had graag gewild dat ik je zou kunnen helpen. Maar helaas het is niet mijn vak gebied. Heel veel succes van een van je vele fans. Denk ook aan jezelf. Nu voor al je fans denk ik krijgen we weer veel lees plezier. ROMMEL BEDANKT JE GEWELDIGE INFORMATIE EN HET VELE WERK. Ik hoop dat je het nog even volhoud, want ik kan je niet missen, in mijn dagelijkse routine.
  Nogmaals bedankt.0

 12. Rommel, zo blij met je, maar nog blijer dat ik op m’n ouwe dag al dat soort digitale gedoe niet meer hoef op te lossen… we genieten (sic) dagelijks van FN, je bent onze rots is de branding…

 13. Fijn dat je er weer bent Rommel. Enne ja ik heb ong wel 20 x gekeken of er al weer iets was .hahaha hoe bedoel je verslaaft . Dat de ellende nu achter de rug is . En ons weer hoop kan geven met de overweldige overwinning van Putin
  Vriendelijke groet . Peter

 14. Rommel je bent een TOPPER!!! dank dat je zoveel energy wilt steken om ons van informatie te voorzien en daaraan gekoppeld de reacties van anderen die mij mede in staat stellen een ‘global’ indruk te krijgen wat er speelt. Nogmaals dank and I wish you all the best!

 15. Oef, ik zat al met de poepers beste Rommel. Blij dat je terug bent. Moest ik iets van mijn schamele pensioen kunnen missen doneerde ik het graag.

 16. Welcome back Rommel. Ik kreeg bijna spontaan afkickverschijnselen……
  Hopelijk geen ongein meer want we kunnen het nieuws niet missen. Keep up the good work!!

 17. Blij je terug te zien Rommel!
  En complimenten, want jij knalt er zoveel artikelen uit dat sommige andere sites er voor mij bij inschieten wat lezen betreft. FN is altijd 1 van de eerste sites die ik bekijk

 18. Jeeeejj!! Goed bezig 🙂 Kom maar op met nieuws, meer meer meer 😉 (Maar wel een beetje geloofwaardig en feitelijk juist nieuws he ;-))

 19. Nooit problemen met FN gehad, dus dat fijn. Ik ben zelf een digibeet maar mijn zoon heeft mijn laptop geinstalleerd. Blijkbaar heeft hij dit prima gedaan, want nogmaals bij mij werkte FN altijd zoals voorheen.
  Wat een fantastisch leven heeft Cris. Hij ziet er schitterend en uiterst happy uit!
  Met dank aan jou waarbij jij tevens vele mensen happy maakt en ” wakker ” houdt met je uitstekende FN.

  Alvast veel dank en een knuffel aan je prachtige, trouwe vriend Cris!

 20. Fijn dat het weer werkt. Alles heeft onderhoud nodig en dan moet je bedenken of je werkwijze beter kan. Slimmer, veiliger enz.

  Af en toe een dagje zonder de onophoudelijke stroom nieuws is ook best fijn. Ik kom steeds tijd tekort om alles door te lezen.

  Bedankt voor al je goede werk en top site.

 21. Beste Rommel, voor als eerst, kep jou gerommel niet gelezen, vindt fijn dat het is opgelost! Wat heb ik er aan om iets te proberen te begrijpen zonder kennis. Lees graag jou stukken, ga zo door. Moet er iets gelast(metaal) worden laat maar horen. Grz Piet

 22. Soms weet je pas wat je mist als het weg is. Ik heb zoveel keren de site aangeklikt, shit nog steeds problemen, ja ik heb de super goede artikelen echt gemist. Dank Rommel voor al jou inzet en gedrevenheid!

  • Ik heb zelf nog nooit ergens op gereageerd of commentaar gegeven. Ik hou er niet zo van zeg maar..

   Ik lees en vervolgens ga ik verder met reacties. Soms leerzaam, mijn dank, ook voor iedereen, die de moeite neemt, om ons te informeren, maar op uw reactie ben ik bereid om wat te schrijven.

   Door die hack heb ik de goede artikelen zeker gemist… en idd het was voor mij van hetzelfde, shit nog steeds problemen…

   Rommel, van iemand die je stil volgt, mijn dank 🙏

   D’n Struickrovert

   Je weet pas wat je mist, als het weg is…

 23. Enneh trouwens : “je enige vriend…” Cris…. heul nie zeggen ze bij ons 😉 je hebt meer vrienden dan je denkt !!!
  Hierboven is slechts een kleine bloemlezing

 24. Rommel, al die mooie reacties. Ja we, dus ook ik, missen jouw inzet als er iets mis gaat. Fijn dat het is opgelost. De techniek staat voor niets.
  Maar inderdaad, verslavend, een dag geen FN is een dag niet geleefd. Soms denk ik nou maar even niet, te heftig allemaal, ook in de reacties, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dan toch maar weer snel tussendoor even kijken. Maar soms moeten er ook andere werkzaamheden worden gedaan….
  Hoop dat je dit nog lang kunt volhouden en dat wij er lang getuige van mogen zijn. In meerdere opzichten.
  Mooiste zou natuurlijk zijn dat de wereld tot bedaren komt en de idioten bestraft voor hun daden. We gaan het zien.
  Groet!

 25. Beste Rommel
  Ik lees al jaren je Frontnieuws en ben een groot fan
  Ik mistte jet zeker en ben dolblij dat je er in bent geslaagd problemen te tackelen
  Veel respect voor je doorzettingsvermogen en inzet

 26. het eerste wat je elke morgen doet hé dikke knuffel aan je allertrouwste en meteen telegram openen voor FN..dus oo mijn e-mail staat alles..dan is dat altijd al een zekerheid..spannende uitleg trouwens kan zomaar een Gifspuit geweest zijn. 🤗💪🇷🇺♥️👍

 27. Fijn dat het weer in orbit is .
  Begon bijna te janken omdat Rommel geroerd was van de vele positieve berichten .🤣
  Ik had hier de hele dag een mega storing .
  De deurkrukken vlogen uit de deur .😁
  Anyway het hond verhaal .
  Heb altijd honden gehad .
  Nu 2 duitse herders (dames) .
  Heel ontspannen ook hier bewaken ze het terrein .
  We liggen altijd samen met zijn 4ern of het nest alles ligt strak tegen elkaar.
  De ene makkus die een hond heeft ze is gelovig , ik mag geen GVD zeggen .
  Maar ok dat kan ik in stilte nog inhouden en als het heel erg is duik ik even de struiken in .
  Hier is een dikke vriendschap met de dogs . Heb er genoeg begraven in mijn leven .
  Mensen kunnen mij geen ruk schelen het noodzakelijke en verder geen omgang .
  Iedere hond die ik begroef brak mijn hart .
  Veel gereisd en zat ook wel eens te janken achter het stuur als ik weer een maatje kwijt was , puppy gered in Portugal daar toendertijd weer alle zorg aan gegeven , ze leek op een pitje.
  Mensen dachten dat ik een pit aangeschaft had .
  Zodoende begrijp ik Rommel heel goed .
  Dog’s zijn vrienden voor het leven .

  • Beste Mensen

   Als ik het voor ik doet ?
   En IK Zit in Alles ?!
   Dan is de Heer Rommel perfect bezig
   Als het kan worden begrepen wat hier staat
   ik is toch een klein deeltje van het geheel
   Gezamelijk ;
   Dus alle ikken Bijelkaar vormt samen IK
   IK ZIT IN ALLES
   IK IS ALLES
   Wij kunnen die IK alleen helaas niet gewaar worden
   Dat wat alleen voor IK Mogelijk is
   Is voor geen enkele ik toegangkelijk
   Men kan ook zeggen :
   IK zit in alles
   Maar alles zit niet in Mij

   Dank U

 28. Hi super Rommel….vechtertje voor ons allemaal….wat een uit
  houdingsvermogen steeds weer opnieuw, chapeau !! En schrijven kun je zeker….straks niet 1 boek maar meerdere…als je ooit weer vrije tijd krijgt 🙂 Thanks a million ! Sabrina

 29. Ho, man, Rommel.
  Eerst je site problemen en dan door werken in de straat mijn internet plat, wat was mij dat schrikken.
  Wat heb ik dat hier gemist!!!

 30. Rommel, je wordt meer gelezen dan je denkt.
  Je wordt geadviseerd aan derden, je wordt gelezen, je zet mensen aan het denken en inmiddels ook aan het discussiëren, zó van belang!
  Er gebeurt van alles qua activiteit, planning, overleg en wat dies meer zij.
  Nederland Rommelt steeds meer, dat is dankzij jouw inzet.
  Schouderklop van deze zijde!

  • ‘Je wordt geadviseerd aan derden, je wordt gelezen, je zet mensen aan het denken en inmiddels ook aan het discussiëren, zó van belang!’

   Een aantal weken geleden de mensen in een shop op Frontnieuws gewezen met het advies deze te gaan lezen. Vandaag kreeg ik – ongevraagd – feedback. Samengevat: ‘Goede site; goede artikelen!’ Eye openers en voer voor discussie. Deze mensen hebben een bijzonder lijntje met de klanten. Mond op mond reclame doet het goed. 👍

 31. He Rommel!

  Wat ben ik blij dat je terug bent, het enige nieuwskanaal waarvan ik weet dat het de waarheid is.
  Ga zo door.
  Zeer veel respect voor je inzet.

  Groet Bareld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in