We zijn er trots op dat we onafhankelijk zijn.

Frontnieuws wordt niet gefinancierd door clubs, verenigingen, partijen of lobbygroepen en we ontvangen ook geen steun van niet-gouvernementele organisaties. Frontnieuws artikelen zijn volledig gratis en toegankelijk zonder registratie.

Ook vermijden we bewust reclame om u een ongestoorde leeservaring te bieden zonder vervelende pop-ups of verzoeken om uw adblocker uit te schakelen.
Deze onafhankelijkheid betekent echter dat we afhankelijk zijn van uw waardevolle steun.

Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Het is simpel én snel. Doe dat alstublieft, en help Frontnieuws in de lucht te blijven!

HARTELIJK DANK!


https://frontnieuws.backme.org/

Vorig artikelDe implicaties van adtech voor terreur- en terrorismebestrijdingsoperaties beoordelen
Volgend artikelDe vogelgrieppandemie is bijna uitgebroken!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • @MADGURU…
   De reacties worden al een maand of langer heel traag geplaatst en door en ik begin daardoor een beetje af te haken. Ik heb al een keer 300 gedoneerd, ik wou dat ik dit elke maand kon doen, maar ik moet daar voor sparen.

   • Dat is een mooie donatie zeg, maar ik zie niet dat reacties traag geplaatst worden. Ik miste je al een tijdje, dat wel.

 1. Het resultaat van een centrale bank, zij die dichtbij de centrale bank zijn worden voorzien van verse valuta. Zij die in de “vrije” “open” markt hun geld moeten verdienen komen in deze tijden in de problemen door de problemen die de banken zelf veroorzaken. We staan op de rand van de monetaire afgrond waar na afstorting in de afgrond een nieuw monetair systeem zal worden ogetuigd………electronisch en in de blockchain?

 2. Om eerlijk te zijn: ik heb nog nooit een donatie gedaan, zou het wel willen maar, mijn inkomsten als gepensioneerde zijn dermate gering dat ik blij ben dat ik elke maand mijn vaste lasten betalen kan, sorry daarvoor, ik waardeer het enorm om goed geïnformeerd te worden, het probleem ligt niet aan mij, maar onze (r)overheid, zorgt ervoor dat ik nu net niet onder de brug hoeft te leven.
  Sorry.

  • tja daar zit ik ook mee… maar een noodzakelijke reklame zou ik Altijd aanvaarden…win win je wordt er sterker door én het wordt meer aandacht/bescherming door, tussen de regels aanvaarden we de Waarheid nog Altijd als een Gds-Geschenk… geloof het maar…er is niets vies aan om consessies te doen..denk maar aan het Benzinestation..⛽ letterlijk want we prijzen ons gelukkig met FN..♥️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in