Oké. Even snel tussendoor waarbij ik een hoop technische details achterwege laat, dat is Cloudflare, hier kunt u de details vinden wat het doet. Maar kort samengevat, zorgt het ervoor dat het verkeer naar FN over verschillende servers verspreidt wordt zodat het niet allemaal in 1 keer op mijn bord valt. Vooral het laatste jaar is het een constant gevecht om het groeiende dataverkeer, waaronder uw oproepen, in goede banen te leiden om te vermeiden dat mijn server gaat roken, oftewel stotteren en blijft hangen. Veel van het dataverkeer zijn bots en andere parasieten. Op aanraden van de jongens van mijn serverprovider Dreamhost, de beste provider van de wereld, die FN overigens ruim een jaar geleden gratis, ja gratis, naar een snellere server migreerden, heb ik wat extra Cloudflare functies aangezet om deze te onderscheppen en te elimineren. Dus niet in uw broek plassen wanneer het langs uw gezicht vliegt, overigens alleen bij het opladen. Het kijkt alleen maar onder uw comp of u geen tor of ander ongedierte bent. Het duurt even voordat er eventueel kwalijke bijeffecten kunnen optreden. Dus of het een blijvertje is weet ik nog niet.

Zo, weet u dat ook weer. Ga ik weer verder met wat ik graag voor u doe, nieuwsjagen.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Update:

Deze specifieke Cloudflare toepassing uitgeschakeld. Het confronteert met sommige functies in mijn WP-editor. Zal er later nog eens naar kijken.

Vorig artikelScott Ritter: 90 seconden voor middernacht?
Volgend artikelDirecte militaire confrontatie tussen Rusland en de NAVO: Honderden M1A2 Abrams en Leopard 2 tanks rijden Oekraïne binnen – WWIII-scène
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Beste Rommel,

  Ik ervaar sinds enige dagen een probleem met uw website, nl. dat elke pagina in het Engels wordt weergegeven.
  Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat ik altijd engelstalige browsers gebruik.
  Nu kan ik mij voorstellen dat mijn probleem aan bijv. deze 2 dingen kan liggen:
  – de sessie houdt mijn taalkeuze niet vast en kijkt dan default naar de taal van de gebruikte browser
  – de software van uw website kijkt (ongeacht de taalkeuze in de sessie) bij elke pagina naar de taal van de gebruikte browser

  Hoe het ook zij, ik hoop dat u hier naar wilt kijken.

  En verder nog even mijn respect voor uw niet-aflatende inzet!

   • Top, dat werkt!

    Wel apart dat dit probleem opeens de kop op stak, voorheen had ik hier nl. geen last van.
    Overigens heb/had ik dit probleem met zowel Opera als Firefox.
    Met een Tor-browser (uiteraard ook engelstalig) werkt eea als voorheen.

    Anyway, tnx!

  • Ik heb dit ook (in mijn firefox).
   En dan doet zich een merkwaardig fenomeen voor.

   Ik open nl.steeds meerdere artikel in verschillende tabs naast mekaar om die vervolgens te lezen.
   De 1e tab, daar kan ik dan gewoon de taal naar Dutch switchen en dat volstaat.

   Maar bij de 2e en volgende is het een raar 3-staps procedure.
   Eerst (zoals bij de 1e tab naar Dutch) switchen. Maar dan gebeurt er nog niets.
   Dan de pagina herladen. Dan komt ze in het Nederlands op maar … springt vervolgens na enkele seconden op english.
   Tot slot weer op Dutch switchen (zonder te herladen). Dat volstaat. Nu is ie stabiel.

   Maar ik moet dus per pagina 3 handelingen verrichten (met telkens enkele seconden wachten ertussen).
   Maar het merkwaardige is dus dat bij de eerst geopende tab dit niet hoeft. DAAR volstaat 1 enkele handeling: de 1e uit de reeks van 3 die bij volgende nodig is.

   Bizar en bijzonder irritant.
   Maar het weerhoudt me er niet van om dagelijks ALLE artikels te lezen 🙂

 2. Heb al langer Brave maar daar heb ik geen last van. Ook b.v. niet op youtube waar je eerst een korte reclame clip van iets totaal anders te zien krijgt. Kortom prettige browser..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in