Afbeeldingen (2): Freepik; Samenstelling: Wochenblick

Aerosmith annuleerde hun concert in Las Vegas “last minute” op vrijdagavond als gevolg van een mysterieuze ziekte van Steven Tyler. Aerosmith kondigde de annulering aan van zijn komende shows als gevolg van doktersadvies aan leadzanger Steven Tyler, bericht Mark Crispin Miller.

“Het is met grote teleurstelling dat we gedwongen zijn om de show van vanavond in Las Vegas te annuleren omdat Steven zich onwel voelt en niet in staat is om op te treden,” zei de iconische rockband vrijdag in een verklaring op sociale media. Hoewel Aerosmith niet in detail trad over wat Tyler, 74, ziek maakte, voegden ze eraan toe dat hij “naar verwachting volledig zal herstellen voor de show van maandagavond in Las Vegas.”

LEANN RIMES GEDWONGEN MEER SHOWS TE VERZETTEN VANWEGE BLOEDING OP STEMBAND 7 december 2022

Fans overspoelen LeAnn Rimes met steun nadat de zangeres gezondheidsnieuws onthult
De gezondheidsproblemen van LeAnn Rimes worden er niet beter op. De zangeres moest afgelopen weekend shows van haar Joy: The Holiday Tour afgelopen weekend afzeggen vanwege een plotselinge ziekte. Vandaag onthulde ze in een handgeschreven briefje op Instagram dat de griep, die ze vorige week doormaakte, een ernstiger medisch probleem heeft veroorzaakt.

“Het breekt mijn hart om aan te moeten kondigen dat ik de shows van dit weekend zal verplaatsen,” schreef ze. “Terwijl ik ziek was van de griep, ontdekte mijn dokter een bloeding op mijn stemband, veroorzaakt door de hevige hoest die gepaard ging met het ziek zijn. Ik word beter, maar ik kan niet praten of zingen… in opdracht van de dokter!”

Rimes zei dat de diagnose en wat het betekent voor haar kersttournee haar “kapot” maakt, omdat ze zich verheugde op het vieren van de feestdagen met fans. – https://www.cmt.com/news/odnph5/leann-rimes-forced-to-reschedule-more-shows-for-bleed-on-vocal-cord

  Plotseling en onverwacht - het sterven houdt maar niet op

Evanesence’s concert in Polen geannuleerd vanwege Amy Lee’s ziekte, ondertussen is debuutalbum “Fallen” nu gecertificeerd als diamant en heeft meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.

Evanesence’s concert in Polen geannuleerd vanwege Amy Lee’s ziekte, ondertussen is debuutalbum “Fallen” Diamond gecertificeerd en heeft het meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht 5 december 2022

Vandaag heeft blabbermouth.net gemeld dat Evanescence gedwongen is om hun concert vanavond in Arena Gliwice in Polen te annuleren vanwege de ziekte van leadzangeres Amy Lee. Evanesence zou optreden tijdens hun Worlds Collide Europese tournee met de metalband Within Temptation.

Rockzangeres ernstig ‘onwel,’ dwingt band rest van tournee te onderbreken 9 december 2022

De Londense alternatieve rockband Placebo was gedwongen om de rest van hun huidige Britse en Ierse tournee uit te stellen nadat frontman Brian Molko ziek werd en als “behoorlijk onwel” werd omschreven. Na het uitstellen van de geplande shows in Newcastle’s City Hall en Glasgow’s Academy, bevestigde de groep zaterdag dat ze de rest van hun tournee, ter ondersteuning van hun achtste studioalbum Never Let Me Go, op dit moment niet meer kunnen voortzetten omdat Molko blijft herstellen.

“We zijn zo teleurgesteld dat we onze Britse tournee niet kunnen voltooien, maar wees gerust dat we er alles aan zullen doen om deze shows zo snel mogelijk te herplannen,” kondigde de band het uitstel aan via haar sociale mediakanalen. “We zijn zo dankbaar voor de geweldige steun die jullie ons tijdens deze tour hebben gegeven en voor jullie goede wensen en begrip tijdens deze moeilijke periode. Het spijt ons zo dat we de resterende shows niet kunnen voltooien, we hebben het geprobeerd! We komen snel weer terug. Allemaal bedankt voor jullie geduld en begrip.”

CANADA -Celine Dion gediagnosticeerd met ongeneeslijke neurologische aandoening, annuleert tournees 2023 8 december 2022

Celine Dion deelde haar diagnose op Instagram. Ze nam twee video’s op – een in Engeland en een in het Frans.

  Eerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijn

Vechtend tegen tranen deelde Celine Dion in een video aan fans dat bij haar een ongeneeslijke neurologische aandoening is geconstateerd. Op Instagram zei de 54-jarige Canadese: “Zoals jullie weten ben ik altijd een open boek geweest. En ik was er eerder niet klaar voor om iets te zeggen – maar ik ben er nu klaar voor. Ik heb al heel lang te maken met problemen met mijn gezondheid. En het is echt moeilijk voor me geweest om deze uitdagingen onder ogen te zien en te praten over alles wat ik heb meegemaakt.” Dion onthulde vervolgens dat ze de diagnose Stiff Person Syndrome (SPS) had gekregen, die volgens haar “ongeveer één op de miljoen mensen treft”. SPS wordt door de Cleveland Clinic gedefinieerd als “een zeldzame auto-immuun bewegingsstoornis die het centrale zenuwstelsel (de hersenen en het ruggenmerg) aantast. Mensen met deze aandoening ervaren eerst een verstijving van de spieren van hun romp, na verloop van tijd gevolgd door de ontwikkeling van stijfheid en rigiditeit in de benen en andere spieren in het lichaam.”

In mei 2021 drong Dion aan op het “vaccin”:

“Ik moedig iedereen aan zich te laten vaccineren omdat ik nu geloof dat het de enige manier is om de immuniteit over de hele wereld opnieuw op te bouwen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijn

Vorig artikelMusk’s Twitter – Zwemmen met haaien
Volgend artikelVoetbaljournalist Grant Wahl overleed plotseling terwijl hij verslag deed van het WK: Hij schepte op over zijn vaccinatie en zijn vrouw, een arts, berispte publiekelijk anti-vaxxers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Het lijstje van ‘onverklaarbare’ ziektes en sterfgevallen groeit met de dag en bekende mediafiguren vormen wellicht slechts het tipje van de ijsberg.

  • Dit lijstje was eerder gepubliceerd door Mark Crispin Miller in de US. Hij schrijft elke week 2 of meer columns op Substack. In Memory of all those that died in …. in the week of …. Elke week honderden sterfgevallen, natuurlijk zal hij niet altijd weten of deze mensen inderdaad gespoten zijn. Maar in landen met meer dan 80% ingespoten, moet je eigenlijk niet heel lang twijfelen. Ondertussen is er in Qatar nog een reporter dood, en enige weken geleden keilde er een over die niet gestorven is. En elke week vallen meer en meer nieuwslezers, weermannen, commentators, van hun sus. Raar he. Dat heb ik in al die jaren (ik ben 65) nooit eerder gezien.

  • Echt wel een érge debiele zet te noemen..moet je denken Trudeau heeft één van de Canadese kroonjuwelen “vermoord”….proficiat ventje, je kan er fier op zijn, maar zolang je maar kan slapen en de cijfertjes op je bankrekening stijgen is het allicht goed….

  • Compassie is iets menselijks. Dergelijke uitspraken maken je net zo onmenselijk als de mensen die deze massamoord mogelijk maken. Ik begrijp het, maar keur het af.

   Al deze artiesten zijn zo naïef als de pest, evident omdat ze deze spuit zelf ook laten zetten met gevolgen van dien…

  • Veel verschil zal het niet maken, diegenen die zich hebben laten prikken waren eigenlijk toch al brain dead of zwaar gebrainwasht.

   • 100% nu is duidelijk waarop die mensen draaide onmacht!! Alles heb je verraden met een satanische spuit. Geen medelijke helemaal.mee eens! Wie het ook is mensen laat ze los.

  • bedankt, maar staan geen tellingen bij, zo is het lastig bevestigd te krijgen of bijv november 2022 veel meer was dan jaar of 2 jaar geleden. iemand andere tip om dat in beeld te krijgen?

 2. Bij de Pfizer papieren ‘pag 8 AR Pfizer 5.3.6 postmarking experience’ staat de beschrijving van wat Celine Dion als bijwerking heeft..het Stiff person syndrome. Pag 8 van de 9 pagina met bijwerkingen.
  ;Stiff leg
  syndrome;Stiff person syndrome;
  Deze domme mensen worden dan door miljoenen op handen gedragen en nageaapt…gekke wereld waar domheid regeert!

 3. Celine Dion heeft gewoon B12 gebrek. Niks niet rare ziekte. Ze eet al jaren veel te weinig en dan kun je dat krijgen. Met dit soort gevolgen. Heb het zelf gehad en na een stuk of tien tweemaandelijkse injecties b12 was ik er weer helemaal bovenop. Kon ik alles weer. Maar die dokters zullen Celine niet wijzer maken want zo verdienen ze meer aan deze stinkend rijke dame.

  • Jahoor, het B12 sprookje weer. Mensen mensen mensen toch, hou toch op met al die onzinpilletjes, idiote supplementen en smeerseltjes. Lekker big pharma bliven spekken. Onwetenden. Net zo idioot als die ingespoten gifspuitpromotende schapen.

   • B12, vaccin, wat maakt het uit. Laat die duivelse Celine Dion maar lekker creperen. Geen medelijden mee. Ze krijgt wat ze verdient.
    Heb je de kinderkleding die ze verkoopt wel eens gezien?

 4. Tja dat heb je als je een wefhoer word die de gifspuit heilig verkondigt. Eigen schuld dikke bult……
  je bent een boegvoorbeeld en die moesten beter weten. Wie weet hoeveel mensen een gifprik zijn gaan halen omdat zij het zeiden te doen. Zoveel onnodige slachtoffers door hun schuld. Ik zie zoveel doden en gewonden van de vax om mij heen. Nu we twee jaar verder zijn zie ik hoe mensen slachtoffer zijn geworden. Mijn vroegere vriendin kende mij ineens niet meer omdat ik vond dat ze zich niet moest laten vaxxen en al zeker haar kinderen niet. Ik ben uitgescholden voor conspiracy weet ik veel nog en genegeerd. Dochter lief heeft al jaar hartklachten lamme arm en is keimoe. Was gezakt voor school en ook dit jaar red ze het weer niet. De andere dochter is constant moe en heel vaak thuis van school. Ze zijn dit jaar al 4 x ziek geweest van de corona. Ook zoiets raar, dat zij dus corona krijgen. En maar gezwegen over de andere ziektes die hun aan doen. Ik probeerde paar weken terug nog te waarschuwen maar werd de mond weer gesnoerd. Zonde hoe twee jonge meiden hun leven voor hun ogen verkruimeld. 19 en 16. Tja….maar ik ben de deugniet .
  Veel van de vrienden van mijn twee jongens zijn vaak verkouden grieperig, zelfs in de zomer. Zijn veel moe, hebben het sporten opgegeven en doen het slecht op school of op hun werk. Wie herkend hier dit plaatje nog. Vaak zieke collega’s…….

  • op mijn werk ook, allen gevaxxed, velen van hen geregeld snotterig, ziekerig…geregeld thuis…., maar nog steeds in ontkenningsfase….
   sommigen weten, maar willen het niet weten, want zouden anders moeten toegeven dat die ‘extreem rechtse,antivaxxende, racistische, homofobe complottheoristen’ toch gelijk gehad hebben de ganse tijd….en toegeven dat je fout zit, hoeveel zijn er die dat kunnen??? :p

 5. Onlangs las ik op de instagrampagina van Britney Spears dat zij ook al neurologische klachten had.
  Daar was in een nieuwsbericht naar gelinkt.

 6. De ziekte van Celine Dion ( Stiff person syndroom ) staat eveneens vermeld als bijwerking van het vaccin.
  Artiesten zoals vele burgers hebben te goeder trouw gehandeld door zich te laten vaccineren.
  Niemand wil zich immers bewust lichamelijke schade toebrengen.
  De waarheid over de vaccins zal nu voor vele slachtoffers onverteerbaar zijn, zodat velen vanuit mentaal zelfbehoud de oorzaak van hun lichamelijke verwoesting zullen blijven ontkennen.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/pfizer-rapport-9-paginas-met-bijwerkingen-werden-achtergehouden-hoezo-veilig-vaccin/

   • De uitdrukking een stijve bovenlip houden werd gepopulariseerd door de roman Stiff Upper Lip, Jeeves, door PG Wodehouse en gepubliceerd in 1963 . Interessant is dat het idioom een ​​stijve bovenlip houden is ontstaan ​​als een Amerikaanse manier om resoluut te blijven zonder plaats te maken voor emotie.

 7. We zullen in de toekomst nog vele verhalen horen, over wie er allemaal overlijden of gehandicapt zijn geworden van wie die experimentele injecties hebben genomen. Al deze mensen hebben uit hun onwetendheid gereageerd op de oproepen van commerciële instanties, die er financieel gewin aan hadden. Deze mensen die geen eigen verantwoording hebben genomen, maar meer op de overheid en de gemeenschap vertrouwde. De gehele propaganda draaide om jou emotie om je angstig te maken. Zodat jij je verstand uitschakelt en overgaat in het overlevingsmodus van vechten of vluchten.

  Instabiele en bange mensen verpesten altijd alles in de gemeenschap, want hun vluchtdrang voor het onbekende maakt hen chanteerbaar. Zij eisen maar al te vaak dat andere het zelfde als hen moeten doen, zodat zij zich dan veiliger voelen. Maar houden nooit rekening met die andere. Daarom werkt de propaganda zo goed voor deze groep. Nu blijkt dat deze angstige groep voor twee derde van elke samenleving geldt in de westelijke landen.

  • Idd, een schaap voelt zich het veiligst binnen de kudde. Hetzelfde mechanisme geldt bij het merendeel van de mensheid.
   De ” deep state ” hanteert al jaren de bekende strategie door wereldwijd de kudde bang te maken.
   Bange mensen zijn immers het beste te manipuleren….!
   Zure regen, gat in de ozonlaag waardoor mensen zouden verbranden.
   Daarna zouden wij verzuipen door forse stijging zeespiegel vanwege opwarming aarde en dan nu het covid ” virus .”
   De aloude beproefde methode om mensen bang te maken blijkt steeds weer uitstekend te werken.
   Hiermee wordt idd bewezen dat het overgrote deel van de wereldbevolking zich wil laten leiden i.p.v zelf verantwoordelijkheid te nemen en kritisch te blijven nadenken.
   In feite heeft door het vaccinatieprogramma de ” natuurlijke selectie ” reeds plaatsgevonden tussen hersenloze schapen en weldenkende burgers.
   Het zijn nu slechts de minderheid van ongevaccineerden die de wereld in de komende jaren nog draaiende kunnen houden!
   Als de ” deep state ” nog enige realiteitszin bezit dan worden vanaf nu de ongevaccineerden met rust gelaten, zodat in de toekomst arbeidskrachten nog aanwezig zullen die ook voor de ” globalisten ” onmisbaar zijn om de wereld leefbaar te kunnen houden!

   • Fleur;
    – NSB bestaat nog steeds, allen niet gevaxt.
    – De 4e industriële revolutie, Vlg. heer Schwab zijn facistische ideologie; smart robots, city’s.

    • – laat je niet in de luren leggen.
     “ geen personeel” is erg handig
     Laat iemand voor twee werken kost minder. ‘ ZOVEEL reacties gekregen op de vacature, u bent niet geselecteerd’ mijn laatste 😊

     • Geen personeel= totale afwezigheid van productie en service- diensten.
      En werken voor twee kost idd minder maar levert als rendement, massale burn-out op. Beiden dus niet rendabel om de aarde leefbaar te kunnen houden.

 8. Vreemd hoor al die zieke mensen en gevalletjes “plotseling en onverwacht”. Ze doen maar, neem nog een spuit. Bij mij niet aankloppen voor sympathie of medeleven.

 9. Persoonlijk denk ik dat iedereen die niet op deze kwaadaardigheid is ingegaan en als paria door de rest is bezien en uitgelachen daarover “persoonlijk heb ik toen iedereen gewaarschuwd doe het niet” dus nog voor de onderzoeken in gang kwamen kan ik het best omschrijven dat mijn intuitie als een rode lap op een stier als een sirene is beginnen gillen van gevaar!! Ik denk dat iedereen ook daarover zijn verhaal zal hebben en het is door en door triestig dat mensen in mijn buurt zo snel mogelijk hun booster zijn gaan halen om bij de kudde te horen want je wil tocch deugen…. Ik bekijk het nu van op een afstand zeg niets meer daarover ik heb het echt gehad met deze ontkenners.

 10. Vindt het verdacht “ de informatie over het aantal van deze muzikanten die niet kunnen optreden”

  Denk dat er een verdwijntruc gaande is.
  1. Voor de gevaxten , echt zieken, mogelijk die overleden zijn ( zie dit niet in mijn straat )
  2. Voor de “ z.g. gevaxten “ uitverkoren voor andere bestemming op deze aarde.
  Er zijn hiernaast legio (mijn conclusie na jaren) werkers die deze hoax faciliteren , zijn mi zogenaamd ( zoutoplossing) geprikt. Aantal gevaxten ligt mi stukken lager.

  De officieel ongevaxten.
  De ( niet officiële) ongevaxten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in