Wel, het is weer tijd voor een onderonsje om een heet hangijzer in het koelwater te gooien. Er was hier laatst in de commentarensectie een discussie over mijn moderatiebeleid ten aanzien van wat ik de vijand noem. Het verraderlijke gespuis dat zich hier probeert te infiltreren om te saboteren en demoraliseren, onder het mom van neutraliteit om over gepubliceerde artikelen met vooral nu het Oekra-conflict thema te “discussiëren.” Laat ik eerst even dat “discussiëren” meteen kortsluiten, ik heb geen behoefte om met deze onverbeterlijke debielen te “discussiëren.”

Wie mijn persoonlijke berichtgeving op FN heeft gevolgd, weet reeds dat ik in de redactiemail op ingezonden aanvallen van de prikschapen op vaccinartikelen reageerde met “het interesseert me niet wat u denkt, noch wat u wel of niet wilt geloven.” En dan ben ik nog beleefd, ook hen zijn de vijand. Wellicht minder gevaarlijk voor u en mij dan de Russofoben.

Stuurt de modRNA vergiftigde vaccinzeloot alleen zichzelf de dood in, duwt de Russofoob met zijn onwetende oorlogszucht ons allemaal de dood in. Is het u trouwens opgevallen dat de wandelende spike-fabrieken dezelfde lui zijn die nu Zelensky’s ballen likken? Misschien niet allemaal, maar voor het grootste deel wel.

Ik zal u nog wat bekennen wat ook mijn moderatiebeleid bepaalt. Eensgezindheid, een eigen honk voor gelijkgezinden. Trouwe lezers hebben misschien gemerkt dat sinds het moderatiebeleid werd aangescherpt, veel serieuzer en vriendelijker tegenover elkaar gereageerd wordt, tuurlijk, er zijn soms uitzonderingen, slokkie op, geestdrift, soms flapt het eruit. Maar over het algemeen zie ik steeds betere reacties met nuttige info voor de lezers. Hoe komt dat? Omdat ik de galbakken bij de deur stop. Ze komen de moderatiedrempel niet over. De trollen die zich later ontplooien, eruit pik, en deur uit schop. Ik heb geen behoefte aan hun hun “discussiëren.”

Wel eens de menselijke diarree bekeken wat in de commentarensectie van De Dagelijkse Standaard gespuid wordt? Daar pas ik voor. Maar misschien voelt u behoefte om met de duizend aliassen van de agent provocateur Wim Hutten te “discussiëren.” Niet op mijn site.

Nogmaals, ik wil dat mijn lezers/reaguurders zich op FN thuis voelen. Een eigen honk. Eensgezindheid. Eendracht.

Geen trollen. Geen menselijk diarree.

En vergis u niet, de schapen zijn eropuit mijn site, uw platform, stuk te maken. Zo is Fenixx ten gronde gegaan, door gefrustreerd verraad van een prikschaap aan een overheidsinstantie, waardoor ik gelast werd een vaccinartikel te verwijderen, en niet voldeed. Nu achteraf ben ik daar blij mee, uit het as van Fenixx is iets veel mooiers herrezen, maar dat is weer een ander verhaal.

Deze site blijft bij zijn huidige beleid. Geen trollen, geen infiltranten.

Zoals Scott Ritter herhaaldelijk benadrukte, we zijn in oorlog. Ze zijn eropuit onze platforms waar we samenkomen door infiltranten te vernietigen. En ik wil zijn advies herhalen.

We zijn in oorlog. Het is hoog tijd dat het alternatieve mediacollectief begint te leren. Over zichzelf. Over hun vijanden. Anders zullen we falen in onze missie om een alternatief te bieden voor het mainstream verhaal. We zijn in oorlog. Begin u daarnaar te gedragen.

Met vriendelijk groet,

Rommel

Vorig artikelIndividuele familieleden ontwikkelen nu op bizarre wijze tegelijkertijd ‘Turbo-kanker’, wat ons meer bewijs geeft dat de globalisten genocidale biowapens op de wereld hebben losgelaten
Volgend artikelEinde van de illusie…
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

110 REACTIES

  • Als we onze vijand niet kennen, of willen kennen, zijn we verloren. Dat telt ook voor zelfkennis. Want als jij jezelf goed kent, echt weet wie je bent, weet je meteen wie je vijand is. Het mooie daarvan is dat je gelukkiger wordt. Je zult zult er veel kracht voor terug krijgen.

   Frontnieuws volg ik vanaf het begin op de voet. Frontnieuws is overgebleven en velen zijn voor mij gesneuveld omdat voor mij te zien was dat ze hun ziel verkocht hadden aan de duivel. Heel stilletjes zoals het werk van dit demoon is. Rommel van mij heb je alle waardering en ik kan je zeggen dat velen, waaronder ik, goede energie krijg van het feit dat de waarheid nog kan. En, tot slot, de waarheid en liefde zijn een. Voor hen die begrijpen en over de muren van het kwaad kunnen kijken. Het kwaad zal zichzelf vernietigen. Wij zetten (Rommel) het iedere dag in het licht….

 1. ‘wandelende spike-fabrieken’

  Hahaha… die gaat in mn vocabulaire.

  Je bent duidelijk Rommel. Ik reageer af en aan met een zekere intensiteit en dat wil nog wel eens schuren of botsen. Mocht je dat storend vinden dan mag je mij ten alle tijden corrigeren met verwijderen of een ban. Ik ben je echt heel dankbaar voor deze plek en ik hoop dat ik bijdraag aan een stukje groei en leren en eenwording. Ik besef me ten alle tijden dat dit onze grote eik in het bos is waar wij verzamelen om uit te wisselen en te leren. Het is jou platform, jij brengt ons samen, dus ik wil me ten alle tijden aanpassen aan jou regels en richtlijnen.

  Het is oorlog en soms stoten we koppen terwijl we door de loopgraven kruipen en soms schieten (boosheid/irritatie) we op elkaar ipv op de vijand. Aan alle mensen die zich soms aan mij kunnen ergeren en aan de mensen die mij juist graag lezen… laten we het eens zijn dat we allemaal hetzelfde voor ogen hebben… vrijheid, veiligheid, samenwerking en liefde.

  Bedankt Rommel en goed dat je dit even kort aanstipt 🙏❤

  Goed weekend aan allen.

 2. Helemaal mee eens. Eigenlijk zou er een soort meldknop moeten komen om verdachte trollen te kunnen melden. Hoe eerder zij geblokt zijn des te gezelliger het hier wordt.

 3. Mijn volledige steun Rommel!! Ik ben je zeer dankbaar dat je je nek uit durft uit te steken met Frontnieuws. Ik volg je al vanaf de Fenixx en vraag mij af waar je tijd vandaan haalt om dit allemaal te doen. Ik kom al tijd te kort om al je artikelen te lezen. Petje af en ik hoop dat je het nog lang volhoudt want de site voelt voor mij erg goed met alle gelijkgestemden.

  • Ik sluit me hier bij aan. Ik kom soms tijd tekort.

   Alleen jammer dat ik het pas veel later gevonden heb. Ik ben te lang bij die neppert xandernieuws blijven hangen.

   Succes Rommel. Zeer gewaardeerd. Vooral je onderscheid waar je wel of niet tolerant in moet zijn. Dat is bijzonder.

   • Ik mis Xandernieuws. Hoewel hij meestal ook gewoon vertaalde en een beetje aanpaste in zijn visie was hij goed geinformeerd en beslist geen neppert.

 4. Vergeleken met de bagger reacties op DDS is Frontnieuws inderdaad een verademing. Hier leert men van mekaar, zonder mekaar de tent uit te schelden. Goed werk dus beste Rommel.
  Ook de artikelen mag je niet onderschatten want de totale censuur door de MSM zorgt voor een heel erg eenzijdige kant van het verhaal.
  Ook daarvoor dank, Rommel.

 5. Rommel, dankjewel voor je onverbiddelijke inzet voor de waarheid.
  Ik ben dan niet zo handig/slim als anderen, maar ik lees en reageer met een serieus en eerlijk hart.
  Ik gebruik FN als informatie en inspiratie kanaal, om ook mijn boodschap te kunnen uitdragen.
  “ BLIJF de WAARHEID VERTELLEN”
  Ik ben blij dat jij deze energie en tijd hier in stopt 🙏🪓💪👍

  • Dat maakt je als mens des te meer bijzonder. Je moet worden als de kinderen. Zij weten nog niet zo veel en lijken soms nog dom… Maar ze zijn nieuwsgierig en ze leren zó snel.

   Dat wordt ons maar al te snel afgeleerd die goede eigenschap. Want dat is maar lastig, kritische vragen.

 6. Vaak lees ik alleen de kop en de onderkant, vooral bij de oorlog artikelen en dan vooral de reacties er zijn hier meerdere reageerders die hele interesantte dingen schrijven.
  Heel goed zo’n sortering als ik soms zie hoe serieuze reageerders soms tijd en emoties verspillen aan een trol.

 7. Ik heb weer een goeie rel gemist zie ik, druk geweest van de week dus niet veel gekeken. Ok, Rommel zat achter fenixx. Wist ik niet.

  Nou weet ik niet of fenixx al in corona tijd uit de lucht was. Maar ik had in die waanzin veel gehad aan herstel de republiek en mogelijk ook Fenixx. Ja inderdaad, je moet elkaar kunnen opzoeken. Een paar nuchtere geesten werkt louterend.

 8. De enige site die serieus nieuws geeft is frontnieuws.
  Ik ken nog enkele sites maar die zijn niet zo goed als deze website.

  Keep up the good work!
  We zijn inderdaad in oorlog maar velen zien het nog niet…

  • En dat men ook maar schrijft ‘hij gelooft’ en niet ‘hij geloofd’ of zo. (Dat komt omdat gelooft op een voltooid deelwoord lijkt, denk ik.)
   Maar ja, het gaat om de boodschap. Edoch, ik vind mooie juiste schrijftaal ook beter.

   Dat doet me trouwens denken aan het ‘feit’ dat we ‘pas’ (ja pas, vind ik) hebben leren schrijven (en lezen uiteraard).
   Het begon zo een 5500 jaar geleden met tekens in klei om bij te houden wie er belasting had betaald, meen ik. Een tekentje voor wijn of voor graan, olie. Eerst in kleitabletjes die in een grote vaas gingen. Later ging men op de vaas bijhouden wat er in zat; men maakte op de vaas afdrukjes van de kleine tabletjes voor ze in de vaas te doen.
   Zo zou het ongeveer gegaan zijn. (Heel grof, want bijvoorbeeld ook de dieven en de handel hadden een soort geheimschrift.)
   Maar wie realiseert zich dat de uitbreiding van ons geheugen (het schrift dus zie ik als extern geheugen) voor zulke idioot grote ellende zou hebben kunnen zorgen? Nu houden ze werkelijk alles bij, dank zij de schrift.
   ‘Dankzij’ de schrift zijn ook de wetenschap ontstaan, maar ook een geschreven rechtssysteem komt voort uit de schrift.

   Dit gaf heersende mensen (proleten) de mogelijkheid om de zaken goed onder controle te krijgen en te houden. Ook de computer is ontwikkeld ‘dankzij’ de schrift.

   Maar de schrift heeft normale mensen (ook) in een geestelijke gevangenis gezet. Ze zeggen zelfs dat je al hun wetten dient te kennen.

   Maar nogmaals, wie realiseert zich dat de schrift eigenlijk een illusie is? En wie ziet de vreselijke gevaren daarvan? Alle techniek is dankzij de techniek ontwikkeld en dat zijn rampen geworden. Die megalomane schepen, vliegtuigen, raketten? Allemaal door de schrift gekomen. Zonder de schrift zouden wetgevers geen poot hebben om op te staan, want dan zouden er geen wapens zijn. Niet die er nu zijn tenminste. Alles door de schrift! Zonder de schrift geen virussen, geoengeneering, geen kernenergie, geen chemische concerns, geen DNA, geen achterlijk domme oorlog en domme wapens. Realiseert iemand zich dat?

   Klote schrift. Je zou bijna zeggen dat het van de duivel komt. Bah, een ‘spell’ (vloek) is het.

   Maar we blijven optimistisch. En goed dat er realistische trollenweer is. Mooi. Pas ook op voor de mooipraters vooral! Die zijn het gevaarlijks.

    • U bent overduidelijk veel beter op de hoogte dan ik, maar ik wil toch graag reageren.

     Taal (u spreekt van schrift, maar ik trek het graag wat breder) corrumpeert in mijn beleving het denken. Ik probeer in zuivere gedachten te denken, niet in beelden, niet in woorden, niet in emoties, maar in pure abstracties. Het kan. Woorden zijn als pixels, je hebt er veel van nodig voor een scherp beeld. Laat de woorden los en de lijnen zijn zo mooi glooiend als tekenen met vectoren.

     Een spelfoutje af en toe is idd geen ramp, maar het is niet moeilijk, stam plus t, en het komt daarom onzorgvuldig over.

     Dank voor uw reactie en excuses aan dhr Rommel voor deze off-topic.

 9. Dank Rommel voor al je inzet. Dat je een grens trekt is alleen maar goed. Ik ben daar blij mee.
  Inderdaad komt kennis die hier gedeeld wordt ten goede van iedereen die het wil lezen.
  Je site vind ik de beste, zelfs ninefornews kan daar niet aan tippen.
  Hartelijke Dank daar voor!

 10. Yup mooi zo.💪💪💪💪💪💪.
  Hoewel ik er eentje ben van de geestdrift vrouw in de menopauze die het eruit flapt😅🙈.
  Ik lees ze vaak die commentaren en dan ineens zijn ze weg. Weet ook wel dat het trollen zijn die komen vervuilen. Als ze niet aankunnen wat ze hier lezen dan moeten ze wegblijven. Ik lees graag de stukken en de commentaar eronder, heb zo mijn favorieten zelfs.

  En ook ik durf wel eens te bijten met commentaar. Probeer er altijd wel rekening mee te houden.,maar vrouw in de overgang kan soms ruw en grof zijn en er alles uitflappen wat niet gepast is. Ben aan een gezonde hormoonkuur bezig Rommel, misschien dat het helpt tegen mijn hormoonschommelingen die overigens 2’5 jaar geleden zijn ontstaan. Twee weken nadat ik naar de fysio ging en rugmasage kreeg van iemand die zich 2 dagen ervoor had laten gifprikken. Verontwaardigt dat ik was dat ze dat niet had verteld op voorhand nam ik een drie weken later de collega die bij het weer aankleden leuk vertelde dat zich ook had laten gifprikken 3 dagen voor mijn beurt🤬🤬🤬🤬.
  Dacht wacht ik 6 maanden , olé weer prijs de eerste fysio weer die zich een week voor mijn beurt liet vaxen.

  Ik zat inmiddels in de overgang menozpauze met opvliegers die waren al flink geminderd en het was duidelijk dat ik aan de laatste loodjes bezig was. Bloed nagekeken toen destijds net voor die gifprikken en gefeliciteerd u bent er doorheen alles staat laag zoals dat bij de menopauze hoort.
  Ikke blij na 3 jaar mij kapot zweten dag en nacht dat het eindelijk 80% minder was geworden en ik weer normaal kon slapen.
  Ja van korte duur. Binnen twee weken na die rugmassage van de fysio terug opvliegers naar 150% dag en nacht en nu na 2,5 terug zwaar in de overgansklachten aan de hormoonkuur begonnen op wilde yam basis. En dat helpt 60%. Mijn huisarts zei het is niet normaal hoeveel vrouwen ik zo op de praktijk krijg allemaal gevaxt.euheum ik dus niet huisarts. Psycholoog geweest ,gynaecoloog geweest die bevestigde dat overgangsklachten ineens terug kwamen ook bij niet gegifprikte vrouwen en in ernstige mate. Voor wie dat niet begrijpt, chagrijnig ,kortaf , moe, kort lontje, opgeblazen, altijd chocolade honger , wispelturig en insomnia….
  Nou dank je stelletje idiote gegifprikte door jullie zit in deze miserie. Maar goed dat ik mijn hormooncréme heb want anders had rommel mij er zo onderhand wel afgewiebert🤭.

  Menopauze en overgangs klachten word bijna niet over gerept terwijl de gyneacoloog een toename zag van 400% meer vrouwen over de vloer die geestelijk aan het eind van hun latijn waren door die klachten.
  Gelukkig was deze arts zo eerlijk om te opperen dat ze vermoed dat het aan de gifprik lag.
  Ze zei zelfs dat gewoon vrouwen van 30 en 40 er ook last van hadden alsof ze continu ongesteld waren.

  Gister kwam ik oude vriend tegen 3 jaar niet gezien, kwam niet uit zijn zinnen , had flinke ademnood was veel afgevallen en sloeg er flink naast ,kon geen zin zeggen, klonk als mijn vader vroeger aan de zuurstoffles met zware copd. Noemt zich een spirituele mens,maar dan met 2 gifprikken in zijn lijf. Zijn vrouw was doodziek geweest vorig jaar door het oog van de naald gekropen en was nu weer herstelende van bloedvatten die dichtzaten…..ze kon weer beetje lopen en uurke uit bed, allee wij weten hier allemaal dat het vogeltjes voor de kat zijn .
  Dat is de tweede binnen een week die zoveel miserie verteld.

  Allee rommel je bent mijn favoriet, vooral die filmscoops zijn soms heel ludiek. Dan zie je de domheid van oekraine en de vernuftigheid van Rusland. Hoewel ik wel zou willen dat er meer bescherming kwam in de donbass voor de russen aldaar. Want vandaag of morgen schieten de oekrainiers door. Tenzij klaas schwaab ineens bepaald dat we in een klimaatlockdown moeten,( wat ik nooit zal doen overigens.) maar dan heeft die de oorlog niet nodig. Martin armstrong opperde vanmorgen ook dat ze de verkiezingen al daar ( US )proberen te blokkeren maar dat zoals het er nu uitziet de oorlog dan door Rusland gewonnen niet meer gebruikt kan worden als stunt om biden aan de macht te houden en dat ze geen keuze hebben en toch het stemmen moeten laten doorgaan. Ziet er naar uit dat de neocons en de deepstate aan het verliezen zijn. En dat gaat altijd gepaard met veel angst op te dringen bij de mens. Nu weer climaatlockdowns 🤣🤣🤣🤣

  • @Greet…

   Ik herken wat je zegt over het af en toe bijten en happen naar anderen. We zijn hier allemaal bewust dat we in oorlog zijn en dat maakt mij in ieder geval, maar ik denk iedereen wel, gespannen en lichtontvlambaar. En dat geeft soms ff vonken en vlammen en/of een explosie.

   Heb je wel eens in het alternatieve circuit onderzochf of je de klachten mbt menopauze kan verzachten?

   Ik was voor cojona alle behalve spiritueel, maar daar ben ik wel in verandert. Ik ben veel gaan leren over ‘wie ben ik’ en ik ben gaan mediteren. Ik ben nog niet altijd harmonieus en vredig, maar het groeit wel naarmate ik mn ego meer en meer loslaat. Ik kan je aanraden om elke dag even war pure klanken te luisteren, dat brengt rust en balans in je hele lijf en in al je cellen. Zelf luister ik deze graag een half uur tot meerdere uren;

   https://m.youtube.com/watch?v=eWLVBP3VrO4&pp=ygUXaGVhbGluZyBmcmVxdWVuY3kgbXVzaWM%3D

   We zijn zware en duistere materie aan het verwerken, dat gaat in je systeem zitten… zorg voor jezelf door elke dag even bewust wat harmonie in je cellen te stoppen.

   • Let God, ja we zijn zeker in oorlog. Maar we vechten terug. ik ben zo trots als een pauw, ik heb deze week een eigen AI gemaakt. Ik lieg niet. De macht had altijd meer rekenkracht in aantallen werknemers. AI gaat dat helemaal verwoesten. Geen corruptie meer want heel veel mensen zijn binnen een jaar of 3 max overbodig. Misschien hebben ze daarom de spuit gepushed.

    De wereld is aan het veranderen. Het het gaat snel, niet normaal.

    • Ik heb geen verstand van die dingen, mijn kracht ligt meer in filosoferen en leren. Ik houd graag een lijntje met je, want deze kennis gaat ons maken of breken. Mooi dat jij er mee uit de voeten kan, blijf jezelf ontwikkelen, we gaan elkaars expertises nog nodig hebben.

     • Als je dat wilt dan leer ik het je het. Kan je me via frontnieuws bereiken. Hoef ik geen e-mail openbaar te geven. Het is fascinerend en voor jou zou het helemaal geweldig zijn. Meen ik. Er gaat een wereld voor je open. Ik overdrijf niet

      • Haha… ik ben echt heel heel heel slecht met dit soort dingen. Maar we houden contact hier. Als je zelf graag contact wil kan je mij ook via Rommel bereiken. Hoeft niet de diepte in te gaan, het kan al handig zijn als we elkaars gegevens hebben mocht alles plat worden gelegd.

   • Dank je voor de tips. Ik gebruik nu progestroncreme op natuurlijke basis en dat helpt heel veel. Ben ik blij om. Je legt de spijker wel op zijn kop. Ik vecht alleen tegen de rest van de gevaxte familie. Al. 3 jaar 😳tegen beter weten in. En al die onnozele idioten die meedoen in de politiek word je ook niet echt blij van. Een en al ergernis soms.
    Maar ik relax ook.
    https://youtu.be/tC1RGAne_yE

 11. Had het zelf niet beter kunnen formuleren!…..de “habe es nicht gewust” schapen zullen wederom hun eigen ondergang bewerkstelligen. Nico V (Twitter-dissident)

 12. Ik zit hier al een tijdje maar heb nooit echt beseft in welke kroeg ik ben aanbeland. Ik heb die naam Rommel al zien verschijnen maar nooit geweten dat het een soort chef was. Sommigen, ik niet, werken met s c h u i l namen. Was de naam een adoratie voor de Duitse generaal of voor een hoop bestemd voor het containerpark? In plaats van een babbelkroeg dacht ik ook soms aan een kale boom met krijsende kraaien. Dus mijnheer “Rommel”, als jij de chef bent, dan mag je weten dat ik het hier een leuk hoekje vind om mijn frustratie over de msm eens uit te schutten. Proficiat, “chef”.

 13. Fenixx was opeens weg kwam er iedere dag. Daarom vond ik weer zo leuk je gevonden heb.
  Trots als een pauw vertelde ik mijn man kijk daar is Rommel weer.
  Het leuke is hij volgt je iedere dag.
  Had je deze al https://aftershock.news/
  Ga door met je geweldige werk

 14. Helemaal eens, ik lees iedere dag alle berichten, sla voor mij belangrijke berichten op.
  Dit is De plek om onafhankelijke info te halen.tnx voor je tomeloze inzet,
  Laten we vooral doorgaan met elkaar voorzien van de juiste info.

 15. WOW, Rommel, je hebt je ultieme hemel met de zeven maagden bereilt. Je krijgt niets dan applaus. Ook van mij, anders krijg ik van jou een schop onder mijn derrière. Maar wat nu? Ga je – net als GEEN STIJL indertijd – de politiek in? Gooi je withete ijzer in ieder geval niet in ijskoud water voor dat je het gesmeed hebt, Veel succes, Rommel, ook – desgewenst – onder een iets uitnodigendere nickname.

  • Niks mis mee. Als het rommelt in de verte weet je dat de boel zometeen goed schoongespoeld gaat worden.

   En Erwin Rommel was de beste generaal naar wie niet geluisterd werd. Hadden ze het maar gedaan.

 16. Dik in orde..met FN al krijg ik regelmatig tussendoor dat FN nie veilig is..dat bevestigd alleen maar Uw waarheid..ook daarom houd ik mijn e-mail..bedankt Rommel 🌟x5..

 17. Helemaal met je eens Rommel, gelijk gestemden moeten we hebben om samen sterk te blijven tegen het ‘kwaad’ zeg maar.

  Natuurlijk bepaalde lieden die het nog niet zien wakker maken en bekeren van ‘links’ (links bedoel ik de foute lieden mee, van zowel links als rechts, immers ze verschuilen zich bijna overal)

  May the Force be with you and us 😉

 18. Helemaal blij mee Rommel. Zo blijven de berichten van mensen die je wel toelaat vaak leerzaam en interessant en behulpzaam en dat is fijn. Die trollen kunnen thuisblijven.

 19. Let’s stick together;-)
  Maar we zouden met veel meer moeten zijn.
  Een ieder die heel tevreden is over Frontnieuws zou regelmatig mensen moeten proberen te overtuigen om deze site zoveel mogelijk te bezoeken, liefst dagelijks.

  • Ja, dit doe ik op regelmatige basis, verwijzen naar deze site.
   Telkens als iemand een opmerking maakt die hier recent behandeld werd, is het van dat.
   Als men het artikel heeft gelezen, dan komen er meestal wel reacties.
   Top site hier, dagelijks kom ik de artikelen uitpluizen.
   En in tegenstelling met de regime propaganda hier enkel realiteit!!!

 20. Tjee Rommel, ook ik doe maar een duit in het zakje. Aan mijn reacties vast wel gemerkt dat ook ik hier graag kom. Veel heb opgestoken van veel mensen. Het gaat ons allemaal niet in de koude kleren zitten wat er gebeurt, maar steeds meer zie ik dat de toon meer ondersteunend, meelevend, raadgevend en delend is. Ben ik heel blij mee.
  Ik moest door jouw “hete hangijzer in het koelwater” denken aan wat ik ooit zelf schreef, nav een meegemaakte situatie: “ze zaten elkaar met hete hangijzers in het vaarwater, maar dat liep met een sisser af”.
  Laten we hopen en eraan werken om dat wat nu speelt, ook mogelijk met een spreekwoordelijke “sisser” afloopt. Dat zoveel mogelijk mensen het licht (gaan) zien, gered worden uit de klauwen van de monsterlijke misdadigers. Misschien een utopie, maar laten we ernaar streven.
  En dan bedoel ik daarmee niet, dat het dan vergeten en vergeven moet zijn. Nee de criminelen die hierachter zitten, alsook de meelopers, mogen hun straf niet ontlopen.
  Dank Rommel, dat je een podium voor jezelf en voor ons hebt gemaakt. Ga zo door!!!

 21. Wauw wat een reacties allemaal.
  Deze site is zo belangrijk voor iedereen die probeert te snappen wat er op deze klote aardbol aan de hand is. Jij maakt dit alles mogelijk Rommel, hartelijk dank daarvoor.
  Geweldig om hier te lezen en info te delen. Ook de reacties van ieder lees ik graag.
  Ja…en laten we elkaar respectvol behandelen.
  Er is al genoeg ellende op deze planeet.

 22. Verder zo, was het eindeloze discuseren met betaalde mollen zat, hier opinies lezen die meestal tot 80% op mijn lijn liggen en over het algemeen goede (aanvullende) commentaren. Is er nog gevaar ivm de digital service act denk eraan om maar een vpn te nemen.
  Kennis is macht

 23. Het is een toppie site Rommel, dankjewel. En die trollen idd er uit gooien, er zitten veel overheidstrollen tussen die deze site de nek om willen draaien met linkse verhalen.

 24. Dank je Rommel😉 je bent recht voor zijn raap, en dat vindt ik fijn. Het eerste sochtends is koffie, peukie, en Frontnieuws. Je maakt ons heel nieuwsgierig, en af en toe baal ik dat ik wil lezen dat de Russen heel veel vorderingen maken, en soms valt het tegen. Ik steek er daarom veel tijd in om nieuwe artikelen te lezen. Dus Rommel doe je best. En een keer afspreken om een biertje je drinken lijkt mij, en misschien meerdere leuk om te doen. Wie is er goed in organiseren🤣😎🤔🤫🙃😁

 25. Ik twijfel aan alles, is FN ook vast opgevallen. Toch lees ik hier toch het meeste, en vaak ook alle reacties. Ik reageer veel minder omdat ik of twijfel, of niks zinnigs toe te voegen heeft.

  Trouwe “luisteraar” dus. Gezien ik de reacties (en enkel op FN, moddergooien is niet mijn ding) met interesse blijf lezen denk ik dat je mod beleid werkt.

 26. FN is en blijft een life saver. Het is goed om daar af en toe even bij stil te staan, dat we dit honk hebben. De shitheads kunnen meelezen over hoe er over hun gedacht wordt, en ze zien dat er ook positieve eendracht kan zijn. Het hoeft niet allemaal om poen en egotrippen en bedrog te draaien. Hopelijk leren ze van FN. Bedankt FN voor je intellect, je sterke ruggegraat en je brede schouders.

 27. Als mens ben je zo klein om aan heel die kloteboel maar iets te kunnen veranderen waardoor als je niet oppast je energie de bodem ingaat, met zen allen hebben we het de laatste 3 jaar teruggevochten om mensen wakker te krijgen met als resultaat je werd achter je rug uitgelachen of nog erger zoals de meesten onder ons hebben meegemaakt. Ikzelf heb totaal geen idee betreft oorlogsvoering daarom zal ik daar niet op reageren. Ik vind het zo erg voor al die jonge mensen die gedood worden wat een angst en pijn dat daar vooraf is gegaan. Meestal doe ik innerlijk een gebedje voor hun zielen heil dat zij gemakkelijk alles hier kunnen loslaten en verder kunnen gaan al betwijfel ik het soms. Daarom vind ik het hier zo fijn Rommel we hebben allen een andere achtergrond en onze interesses en kwaliteiten zijn dan wel verschillend ergens strijden we wel voor hetzelfde doel en dat voelt zeker goed aan. Dus medestrijders ik hou van jullie allemaal

 28. Goed bezig, Rommel.
  Je wordt al jaren voor fascist uitgemaakt, al tijdens je Fenixxtijd.
  Maar degenen die het roepen zijn zelf de fascisten.
  Je bent een harde werken, met zijn hart op de goede plaats.
  De fascistenroepers hebben geen hart.
  Kan me niet voorstellen.

 29. Als lezer waardeer ik je oprechte eerlijkheid, het is fijn te weten dat jij er alles aan doet. Gelijkgezinden op dit platform, ongestoord hun mening kunnen verkondigen, in de wetenschap dat er een moderator is die de ophitsers met kop en kont de tent uitschopt.
  Bedankt, voornamelijk een lezer. Mijn bijdrage komt nog wel.

 30. Ik zat eerst te denken: Ja, maar trollen bashen is soms ook wel leuk. Tenminste, ik vind de ruzietjes vaak vermakelijk. Maar je hebt helemaal gelijk. Ze zijn er om reaguurders uit te lokken en je site kapot te maken. Het is oorlog. En daar moeten wij naar handelen. Triest is wel dat wij en hen, dus wel radicaal tegenover elkaar gaan staan, waardoor er geen plaats meer is voor gesprek, op welke wijze dan ook, maar slechts de wet van de vuist gaat gelden.

 31. Groot gelijk Rommel, en inderdaad, als je ze toelaat zitten mensen zoals ik ook een heleboel anderen nutteloze onzin commentaren te lezen, zonde van onze tijd, het zijn mensen die je levensenergie wegzuigen, een parasitair soort lijkt het wel.

 32. Beste Rommel, een link naar jouw artikel op DDS geplaatst met de opmerking dat zo’n “deurbeleid” idd veel zou schelen. Ik vrees echter dat de leiding van dat blaadje die herrie in de hut juist stimuleert en amusant vindt. Mijn reaguursels beperken zich tot de gelijkgestemden, het beste wat je kunt doen, is trollen en zuigers negeren. Toch laten veel anderen zich verleiden met als gevolg lelijke opmerkingen, scheldpartijen en erger.
  Wie weet komt het ooit nog goed. Succes met FN. Jullie zijn net de snuf pit die bijna overal ontbreekt of wordt geweerd.

 33. Deze site wordt door mij zeer gewaardeerd.
  Kijk er elke dag op; heb alleen vaak geen tijd om te reageren.
  Het is altijd prikkelend en leerzaam,.
  Dank. En : keep up the good work.

 34. Toppy Rommel blijf zo doorgaan met deze unieke site.
  Zelfs bij e.j.bron waar ik helemaal klaar mee ben zit er zo’n trol die iedereen die niet in zijn straatje past de tent uitvloekt en scheld.

 35. “Is het u trouwens opgevallen dat de wandelende spike-fabrieken dezelfde lui zijn die nu Zelensky’s ballen likken? Misschien niet allemaal, maar voor het grootste deel wel.”
  Een merkwaardig fenomeen.
  Ook op Twitter zie je de emoticons ‘spuitje’ en ‘oekrivlaggetje’ gebroederlijk naast elkaar.
  Misschien dat ik daar nog eens een psychologisch onderzoek/artikelen over vind, net als dat artikel over de geestelijke afwijking bij deugmensen.

 36. Chapeau Rommel. Fijn dat de trollen geen toegang tot deze site krijgen. Ook erger ik mijn eigen aan Joods-Christelijk pastor Ben Kok. Als je ermee in discussie gaat, nodigt hij je uit om op zijn site over het geloof te discussieren, een discussie die je nooit gewonnen krijgt want hij accepteert jouw eigen mening niet. Ik reageer niet meer op zijn schrijven en laat me nooit meer overhalen om naar zijn site te gaan, gek die ik ben geweest. Op DDS is het inderdaad een rommeltje. Ik kan er van meepraten. Ik heb er ooit een langdurige ban gekregen, en alleen maar omdat ik de waarheid verkondigde. Toen ging ik naar de site van EJ. Bron en daarna naar jullie site.

 37. Mooie site, beste site ooit , trots op iedereen hier, mooi te zien met hoevelen we toch zijn.
  Ga zo door, succes met FN.

  Groet
  Rasamaga

 38. “Het is oorlog”.

  Heb je zelf ooit een oorlog meegemaakt, Rommel?
  Geen virtuele toetsenbordoorlog, maar een echte. Met alle onvoorstelbare wreedheden, ellende, chaos en menselijke drama’s.
  Als je daaraan ooit zou hebben weten te ontsnappen, zou je daarna geen oorlogsblogger zijn, maar een vredesblogger. Die, gedreven door zijn ervaringen, op zoek gaat naar de overeenkomsten die ons verbinden en niet naar de tegenstellingen die ons scheiden.
  Alleen zó kun je een sterk ‘collectief’ bereiken, waarmee een vuist kan worden gemaakt tegen ons aller vijand: de smerige oorlog.

 39. @MyWay augustus 14, 2023 at 08:03

  Frontnieuws:

  Nee, geen oorlog meegemaakt. Maar wel bijna twee jaar op het hoogtepunt van de Koude-Oorlog in Seedorf (DL) op 20 kilometer van de Oost-Duitse grens als TLV-schutter mijn land gediend. En jij “vredesblogger”? Ik heb de geneugten van constante paraatheid in het veld aan den lijve ondervonden. Als wat ze noemen “struikeldraad” voor het Warschaupact, ik vermoed dat ons bataljon bij een hete oorlog binnen twee dagen weggevaagd zou zijn.

  Zeurban.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in