Waarschuwing voor FN nieuwsbrieflezers en mailverzenders – Update: De postduif vliegt weer

28

Ja, ik weet, een beetje heftige aanhef, maar misschien heb ik nu u aandacht. Het is weer zover, deze keer van een bedrijf genaamd Spamhaus. Opnieuw bouncet een groot deel, ongeveer een kwart, van de nieuwsbrieven terug in mijn mailbox.

Mijn ervaring met de vorige keer is dat in de loop der tijd dit aantal oploopt. Dus ontvangt u de nieuwsbrief nog steeds en binnenkort niet, wees niet verrast.

Ik heb met zowel het bedrijf als mijn provider contact opgenomen en ben er dus mee bezig. Verwacht niet dat dit snel is opgelost, althans ik verwacht het niet, dit wordt waarschijnlijk weer een klassiek afschuifspelletje, waar ik in het midden met lege handen sta en het allemaal zelf moet uitzoeken. Vandaar dan ook dat ik hier de reden van Spamhaus voor de blokkering plaats:

Thank you for contacting Spamhaus CSS Removals,

Your domain has been appearing in spam and phish emails as part of the redirector that accesses the actual phish site. Here is a sanitized URL:

apache2-wp.wp.dreamhostps.com/AMERICANAS.COM.BR/OFERTA-DE-NATAL/smartphone_samsung_galaxy_j7_prime_dual_chip-Feliznatal/produtos/celulares/telefones/j7/prime/d urado/produtoid=2519/cadastro

This is as serious as sending spam. The URL is or was active on this IP address. If you know how this would be caused, please let us know.

Regards,
Xxxx

Misschien zijn er net zoals vorige keer met het gedonder van Gmail een paar behulpzame mail-Einsteins die het mysterie kunnen ontsluieren en me op weg kunnen helpen.

Oké, ik heb er dus weer een probleem bij. What’s new? Niets, dit blog en uw favoriete redacteur worden zo’n beetje constant in een oceaan van problemen ondergedompeld, uitdagingen noemen ze dat tegenwoordig, maar we drijven wel weer naar boven, als de internetgoden me gunstig gezind zijn.

Dan nog iets, dus van de verzonden nieuwsbrieven bouncen er ruim 5000 in de redactiemail terug. Dat zijn 400 pagina’s met 50 berichten die ik door moet bladeren om dat mailtje van u te zoeken waarin u me vertelt hoe geweldig ik ben, of haat. Geen beginnen aan. De nieuwsbrief wordt tussen 20.00 en 24.00 verzonden, wat met interval gebeurt en ongeveer 12 uur duurt. Zodoende lijkt het me een goed idee om uw bericht met een afgesproken trefwoord “Rommel” te markeren, zodat ik het met de zoekfunctie eruit kan vissen. Of stuur de mail na 10:00 en vóór 22:00, dan is de bus vrij van de bouncemails.

Dat was het dan, mijn nieuw uitdaging, ik hoop dat u er net zo min van geniet als ik, klagen mag hieronder, gedeelde smart is halve smart.

Update:

Lieve leesmensen,

De postduif vliegt weer. Vanochtend geen gebouncede mails aangetroffen en in de domeinchecker op Spamhaus bleek dat Frontnieuws.com geen “issues” meer heeft. Dus voorlopig zijn we weer in de lucht. Mensen die gemaild hebben bedankt voor de bemoedigende woorden en tips.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Vorig artikelHiroshima, Nagasaki en Oekraïne
Volgend artikelZelenskyy eist “preventieve” kernaanvallen op Rusland
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Dit soort bedrijven staat onder invloed van regeringstuig, ander woord heb ik er niet voor. Knechten va Herr Schwab. Probeer rustig adem te halen en u niet op de kast te laten zetten. Ga door voor zover mogelijk, veel sterkte en succes

 2. Gewoon door blijven gaan en niet van de wijs brengen door die schwabber en zijn nazi vriendje soros dit betekend gewoon dat je de waarheid zegt 😜😂😂

 3. Hou moed en ga door! Niet prettig voor iedereen om al die shit te moeten meemaken. Maar wel goed dat het steeds naar buiten kan blijven komen. Nog wel. Wellicht is dit al de censuur die steeds meer gaat spelen.
  Mede door jou en anderen worden mensen wakker. Goed werk! Alhoewel het nog steeds voor veel mensen niet voor waar wordt gezien.
  Las gisteren bij niburu over brief van Aachboun aan Rutte om ontslag te nemen voor 11-10. Blijkt ook daar weer een schandaal achter te zitten met dat “grappigehuis”, waardoor Aachboun, als advocaat tegen “de mol”, nu zelf in diskrediet wordt gebracht. Benieuwd hoe dat afloopt.
  Eind van de brief werd aangegeven dat Kaag, Segers en Hoekstra ook maar ontslag moesten nemen. Hoezo ontslag nemen? Helemaal uit de politiek of krijgen we dan weer een situatie waarin ze geen verantwoording hoeven af te leggen, maar wel hun klussen mogen afmaken? Daar zitten we niet op te wachten. En “goed opgeleide”, mogelijk minder ervaren, jongeglobaleleiders staan klaar in de steigers. Dat zien we in de landen om ons heen ook.
  Maar wat een zooi is het toch, zowel op micro als op macro niveau in onze samenleving.
  Heb het aub goed met elkaar en een goed weekend!

 4. Nergens last van, maar heb dan ook mijn eigen dns en mailserver. Probeer eens .br achterwege te laten. In Brazilie zitten notoire scammers spammers “would-be” hackers. Ik heb ook regelmatig last ze van op mijn mail servers.

 5. Valt mij op dat ik jouw brieven ook niet meer in mijn mailbox ontvang. De laatste was van 4/10.
  Krijg er wel een paar te zien op de gsm als ik daar mijn hoofdpagina naar beneden glij en er verschillende berichten van chrome, mewe, eurosport, telegram te voorschijn komen, maar ik kan ze niet bewaren zoals via email.

 6. Hallo Rommel,
  Mijn hartelijke dank voor alles wat ik door jouw verzamelde werk te weten mag komen!
  Is het een idee om de berichten van een volgnummer te voorzien zodat ik weet of ik iets heb gemist?
  Mary

 7. Ik ben niet op nieuwsbrieven oid geabonneerd, ik kan niet te veel aan, dus respect voor wat jij allemaal binnenkrijgt en of verwerkt, dat zou ik never nooit niet aankunnen.

  Ik kijk gewoon elke dag op frontnieuws via wat vaste favoriet linkjes en dat van meerdere sites die ik dan elke dag ff doorspit om wat op de hoogte te blijven van het nieuws.

  Ik kijk immers sinds Juni 2020 geen nieuws, reclame, TV kanalen meer, zelfs geen radio met reclame, immers ook daar 24/7 nieuws en of cojona sh+t oproepen enz werd er helemaal gestoord van.

  Gelukkig (elk nadeel heb z’n voordeel ;-)) vond ik radio Stingray welke wel tig verschillende zenders heeft met elk een ander type muzien, welke 24/7 uitzend zonder Nieuws of Reclame, helemaal niks dan alleen muziek van jou keuze! gratis en voor nop…

  ik luister bv veel Stingray Oldies , echt heerlijk en ontspannend ipv je ergeren en snel naar andere zender zappen.

  Stingray zit ook op vele TV kanaal aanbieders welke ook radio uitzenden met bv mooie achtergrond foto’s ala caiway dat doet, maar Stingray radio is ook te verkrijgen voor je mobiel en of Internet, afijn, doe er je voordeel mee.

 8. Beste Rommel,
  Ik raadpleeg je site iedere dag enkele malen.
  Ik moet er niet aan denken dat jouw site er in eens niet meer zou zijn.
  Hoop dat je snel van die shit ellende af bent.
  Sterkte !

 9. U doet goed werk! Ik heb veel bijgeleerd sinds ik uw berichten lees (vooral over zaken die de MSM niet (willen) weten, belichten, en zaken die door hen verduisterd worden), en daardoor hebben anderen via mij ook veel bijgeleerd.

 10. Deachtergrond zal wel zijn dat je kritische stukken schrijft. Daar houdt de coalitei niet zo van…en sabotage op internet is makkelijk voor nerds…..

  het is gevaarlijk gelijk te hebben als de overheid ongelijk heeft….

 11. Ik heb een AVG anti tracker programma.
  Sinds kort meldde die dat er bij posten van FN trackers waren…..

 12. Zeker wqeten dat er een overheids instelling achter zit.
  We zitten in 2002; denken en een mening hebben anders dan het kartel is verboden.

  Ik lach me altijd rot, als date xcuus voor een kamervoorzitster, die het woord “kartel”verbiedt aan FvD.
  Met een uitgestreken smoel.

 13. Hoi misschien is goodbyebigtec.nl wat voor jullie, eigenlijk voor iedereen maar wel wat duur.
  Oprichter Erik van der Horst van keuringsdienstvanwaarheid.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in