Vrouw fotografeerde gezicht en penis van Ahmed toen hij haar weer probeerde te verkrachten

0
De foto's van de vrouw van Ahmed in het appartement, na de verkrachting op de rijksweg.

De Somaliërs hielden de Zweedse vrouw uit Småland vast in een auto en reden haar naar een bosgebied waar een van hen probeerde haar te verkrachten. Daarna reden ze haar naar het appartement van de verkrachter. Nu is de man veroordeeld door de rechtbank – maar zijn vrienden ontlopen straf. Na het incident werd de vrouw gedwongen te verhuizen naar een beschermde woning en heeft ze geprobeerd zelfmoord te plegen.

Op 6 oktober 2018 probeerde de 26-jarige Somalische Ahmed een 22-jarige vrouw te verkrachten midden op open terrein. De eerste verkrachtingspoging vond plaats op een weg tussen Lammhult en Växjö. Daarna vond een andere verkrachtingspoging plaats op een adres in Lammhult.

De vrouw vertelde tijdens het politieverhoor dat ze die avond op een feestje in een appartement was geweest en naar huis wilde gaan. Ze stond op het punt om te lopen, maar Ahmed zei dat er een auto op weg was om haar een lift te geven. Zij, Ahmed en een andere man waren passagiers terwijl een andere Somalische man, Ali, reed. Ze legden uit dat ze een snelle klus hadden in Lammhult en dat ze haar dan naar huis zouden rijden, schrijft het Zweedse nieuwsportaal Fria Tider.

Ze wilde daar niet heen, werd boos en vroeg om naar buiten gelaten te worden. De chauffeur Ali legde uit dat de kwestie belangrijk was, maar ze kreeg geen antwoord op wat er aan de hand was. Ze probeerde de deur van de auto te openen, wat niet lukte. Het maakte haar bang en ze begon te schreeuwen om vrijgelaten te worden. Toen ze Ali’s armen vastgreep tijdens de rit werd hij boos en sloeg haar in het gezicht, vertelde de vrouw tijdens het verhoor. Ahmed vroeg hen te kalmeren en het werd stil in de auto, die verder reed.

De vrouw begon te begrijpen dat er iets mis was en dat er iets vreemds ging gebeuren. Toen de derde man buiten de auto braakte, kon ze de auto nog steeds niet verlaten. De auto kwam later tot stilstand op een parkeerplaats omdat dezelfde man weer moest overgeven.

Lukte om haar man te bellen

Daar ter plaatse opende Ahmed de achterdeur aan haar kant en duwde haar uit de auto waardoor ze op de grond viel en naar de berm rolde. Ahmed kwam daarna en probeerde om haar broek en slipje uit te trekken, die uit elkaar scheurden. Ze klemde haar benen bij elkaar toen Ahmed haar probeerde te verkrachten. Zijn broek was tot aan zijn knieën naar beneden getrokken terwijl ze vocht en schreeuwde. Hij hield een greep op haar nek en armen. Ze voelde zijn vingers, maar ze kwamen niet in haar vagina terecht. Tijdens de poging tot verkrachting belde de man van de vrouw haar mobieltje.

  Volksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd

Toen ze antwoordde, gooide Ahmed haar telefoon weg in het bos. Haar man kon horen dat ze hulp nodig had, maar verstond de taal niet die hij hoorde. Ze slaagde erin op te staan en zwaaide naar passerende auto’s voor hulp, maar niemand stopte. Ahmed greep haar en probeerde haar op de grond te krijgen om te proberen haar weer te verkrachten, maar dat lukte niet.

Uiteindelijk gaf de Somaliër het op en trok zijn broek op, terwijl Ali en de derde man in de auto bleven. Geen van hen deed een poging om haar te helpen, ook al had ze om hulp geschreeuwd. Ali en Ahmed pakten haar toen en “hielpen” haar in de auto. Haar energie was op en ze kon niet meer spreken omdat ze zich hees had geschreeuwd. Ze brachten al haar spullen mee, maar haar mobielhoesje bleef achter en de politie vond het later tijdens het onderzoek op de plaats delict.

“Nu gaan we plezier maken”

Nadat de auto stopte, kreeg Ahmed hulp van Ali om de vrouw in Ahmed’s appartement te krijgen. In het appartement wilde ze weer schreeuwen om hulp, maar ze kon het niet omdat ze nog steeds hees was. Ze dronk een glas water in de keuken en ging aan de keukentafel zitten. Ahmed kleedde zich uit en liep rond in het appartement alvorens te verklaren dat ze “nu plezier zouden maken”.

Ze antwoordde dat ze dat niet wilde. Ze vroeg naar haar mobieltje en verklaarde dat ze muziek wilde spelen, waardoor hij het aan haar overhandigde. Vervolgens nam ze de gelegenheid te baat om Ahmed te fotograferen met de mobiele camera toen Ahmed bij haar in de buurt zat, omdat ze bang was dat er weer iets ging gebeuren.

  Verschillende Franse en Zweedse ziekenhuizen schorten Covid-19 vaccinatie van verpleegpersoneel op – 1 op de 4 werd ziek van de spuit

Fria Tider heeft een deel van de politiefoto’s in bezit. Het is duidelijk te zien hoe Ahmed de vrouw probeert te kussen en naakt voor haar staat. Volgens de vrouw is het hem nooit gelukt om haar een kus te geven, maar hij heeft haar beha geopend en naar beneden getrokken. Toen ze daarna naar het toilet ging had ze geen ondergoed aan, maar trok ze een laken om haar heen. Ahmed volgde en liet haar de toiletdeur niet op slot doen.

Hij wachtte buiten en volgde haar naar de woonkamer toen ze naar buiten kwam. Het mobieltje ging over en het bleek haar man te zijn die vroeg hoe het met haar was en waar ze was. Ze kon niets zeggen omdat ze Ahmed met een keukenmes zag. Hij zei dat ze niets mocht zeggen en hield het mes dicht bij haar. De Somaliër verklaarde dat ze zou sterven en dat niemand haar kon helpen.

De vrouw zei in de hoorn dat ze niet wist waar ze was en haar man was gedwongen om zijn vrouw zelf te vinden. Haar man herkende Ahmed’s stem en vroeg zijn vrienden naar Ahmed’s adres. Nadat Ahmed het mes terug had gebracht naar de keuken, viel de vrouw flauw op de bank. De politie kwam naar het appartement en ze werd wakker en zag Ahmed naast haar liggen.

Moest naar een beschutte woning verhuizen

Na de poging tot verkrachting was de vrouw psychisch gekwetst en had ze contact met de psychiatrie. Onbekende mensen klopten op haar deur en in de hele stad spraken mensen over de aanval, waardoor ze het uiteindelijk niet meer kon verdragen en naar een beschutte woning verhuisde. Ze heeft geprobeerd zichzelf te schaden en zelfmoord te plegen. Ze neemt angstonderdrukkers en slaapmiddelen en heeft contact met maatschappelijk werk.

Uit publieke documenten blijkt dat Ahmed zowel een staatsburger van Zweden als Somalië is. Hij staat nog niet in het bevolkingsregister. Ali, geboren in 1990, is een staatsburger van Somalië en stond eerder al in vijf zaken in het strafregister. Hij is voor het laatst veroordeeld in juni 2017 voor mishandeling, onrechtmatige gijzelingshouding, valse aangifte en kleine wapencriminaliteit, wat resulteerde in een jaar en vier maanden gevangenisstraf.

  Asielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar

Fria Tider heeft kennis genomen van informatie van de Zweedse Migratiedienst over Ahmed. In juni 2009 heeft hij een verblijfsvergunning aangevraagd. Iets meer dan drie maanden later, in september van dat jaar, kreeg hij een permanente verblijfsvergunning. In augustus 2017 kreeg hij de Zweedse nationaliteit. Hij kan dus onder de huidige wetgeving niet worden uitgezet naar Afrika. Het maakt niet uit dat hij nog steeds zijn Somalische staatsburgerschap heeft, legt aanklager Bo Albrektsson uit.

“Nee, dat kan niet”, zegt Bo Albrektsson tegen Fria Tider.

Op 15 maart 2019 kondigde de districtsrechtbank van Växjö haar vonnis aan. Ahmed werd veroordeeld voor illegale opsluiting, poging tot verkrachting en aanranding. Het vonnis was twee jaar en zes maanden gevangenisstraf. Hij moet de vrouw ook 8.200 euro aan schadevergoeding betalen. Ali werd veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf voor illegale opsluiting. Samen met Ahmed moet hij 2.200 euro aan schadevergoeding betalen aan de vrouw.

Tegen het vonnis is beroep aangetekend en op 19 februari 2020 heeft het Hooggerechtshof van Göta een uitspraak gedaan. Ali werd volledig vrijgesproken van de aanklacht, met als argument dat, volgens het Hooggerechtshof, “het niet kan worden uitgesloten dat de eiser zich vergist heeft in het feit dat zij in de auto was opgesloten”. De straffen voor Ahmed zijn bevestigd.

“Horrorbeeld heeft zich geëtst”

Een getuige vertelde het Hof dat hij die nacht naar Lammhult ging toen hij plotseling een vrouw op de weg zag liggen. Hij merkte dat de vrouw bedreigd werd door de anderen. De vrouw bevond zich vlakbij de middellijn van de tegemoetkomende rijstrook. Er was een persoon die in direct contact was met de vrouw en een of twee personen stonden iets verder weg langs de weg.

Ik merkte dat de vrouw zich probeerde los te vechten en ik maakte oogcontact met haar. Dat horrorbeeld heeft zich in mij hersenen geëtst. Ik heb het voor elkaar gekregen om langs te rijden en heb de waarschuwingslichten van de auto aangezet om andere weggebruikers te waarschuwen. Ik ervoer de situatie als zeer bedreigend en durfde niet te stoppen. Na het voorbijrijden heb ik 112 gebeld en verteld wat er was gebeurd, verklaarde de getuige.

Ashraf masturbeerde voor ogen van moeder en baby en verkrachtte vrouw in het bos

Vorig artikelZwangere 18-jarige Duitse vrouw wreed vermoord – daders zijn Antifa-aanhangers
Volgend artikelMoslimjongens worden besneden met een soldeerpistool – zonder verdoving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in