Wel, het is weer zover. We zijn weer een jaar verder en het is tijd voor de kerstgroet op FN. Inmiddels de derde in zijn levensloop. Altijd weer een ding van wat moet ik nou zeggen. Natuurlijk, de traditionele boodschap van Fijne Kerst kan niet ontbreken… bij deze dan. Verder zou ik u allen een goede gezondheid kunnen wensen of in ieder geval de hoop u hier in gezondheid te zien, maar die bewaar ik voor de nieuwjaarsgroet, nog zo’n wat moet ik nou zeggen ding.

Mijn Kerst is zo’n beetje als verleden jaar, en het jaar daarvoor, en daarvoor. Achter de computer, ik ben niet zo van de familiefeestjes en bijeenkomsten, nooit geweest en ongemak bij het verplichte toneelspel, als een vreemde eend in de bijt, en heb gelukkig jullie lezers als excuus om niet te gaan. Ja ik weet, het zal wel aan mij liggen, ben ermee geboren en ga ermee dood. Maar goed, laat dat u niet beletten uw kerstding te doen. Als u het kerstfeest voor de familie wil verstieren, trek dan uw mobieltje en duw ze FN onder de neus met de vraag wie het “vaccin” heeft genomen. Geintje. Dat laatste zegt u natuurlijk niet, en behoud uw zorgelijk blik. Waarschijnlijk wordt het het balkon, of erover.

Hoe dan ook, ik zou deze column nog wat meer met nonsens kunnen opvullen, maar wil u verder niet in de weg staan voor uw kerst en kerstding. Dus even een stap over de hersenbarrière naar die andere verborgen Rommel, die aardige sociale die graag met iedereen een praatje maakt, om hem te laten afsluiten, komt-ie:

Frontnieuws wenst al zijn lezers een bezinnend en gelukkig kerstfeest in de wetenschap dat de dagen weer langer worden.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Vorig artikelWat moeten we denken van de laatste Muppetshow in DC?
Volgend artikelRussische staatsmedia maken video waarin Europeanen die Oekraïne blijven steunen, worden gewaarschuwd dat ze de volgende kerst hun huisdieren zullen opeten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

111 REACTIES

 1. Hoi Rommel,
  Heerlijk solo-Kerstfeest en dank je wel voor al je onderzoek, berichten en inzichten!
  Opdat we ook het volgende jaar weer mogen aankunnen.
  Groet

 2. Lieve Rommel,
  Kerst geeft mensen een excuus om even samen te zijn. Onder het mom van het moet wel, is het vaak toch beregezellig. Als het oprecht kan zijn tenminste. En dat laatste schort er tegenwoordig vaak aan en juist daarom ervaren veel mensen het als een ‘moetje’.

  Ook belangrijk; ik wil jou bedanken voor alles wat je doet. Ik waardeer je enorm.

 3. Lief. En in dezelfde geest verblijf ik, trouwe lezer van FN. FN was en blijft een lifesaver. Bedankt voor de bijzonder respectabele stroom van goede info die ons op de hoogte houdt. 🙂

 4. Toch Rommel en de rest van de lezers en reageerders ook een fijne Kerst toegewenst en met de hoop dat het het aankomende jaar iedereen een stuk beter zal gaan hoewel Ik er mijn twijfels bij heb.
  Maar jah hopen mag nietwaar.

  • Hoi Rommel, dank voor al jouw berichten en verheldering waar helderheid ontbrak.
   goede overstap naar 23 en.. het wordt een heel ander jaar!
   zeer veel leugens worden zichtbaar. licht energie neem toe, polen verschuiven, spannend.
   houdt het Licht hoog.

 5. Dankjewel Rommel en ook voor de onuitputtelijke informatiestroom. Ik vind het zeer interessant allemaal, welke je eigenlijk nergens anders kan vinden.

 6. Van hetzelfde Rommel en alle ander mensen die hier meelezen en aan de goede kant van de geschiedenis staan, mensen met een hart en een werkend stel hersenen dat ook daadwerkelijk gebruikt wordt.
  Fijne Kerst allemaal! En Rommel, keep up the good work!

 7. Aan iedereen die hier leest. Een heel goed jaar toegewenst op alle ‘Fronten’ !
  En aan jou in het bijzonder Rommel.
  Dank voor je niet aflatende stroom van interessante berichten.

 8. Allen een zo gezond mogelijk nieuw jaar gewenst.
  En laten we die o zo saaie tradities maar in ere houden; we laten onze cultuur niet in de vuilnisbak flikkeren!
  Rommel, ga vooral verder met het echte nieuws, zeer gewaardeerd!

 9. Quote Rommel, “Mijn Kerst is zo’n beetje als verleden jaar, en het jaar daarvoor, en daarvoor. Achter de computer, Ik ben niet zo van de familiefeestjes en bijeenkomsten, nooit geweest en ongemak bij het verplichte toneelspel, als een vreemde eend in de bijt.” Einde quote.

  Idem…

 10. Beste Rommel, wens U / Jou en alle reageerders mooie Kerstdagen , mede namens mijn fbf die ik overal ter wereld de mail doorstuur, En de anderen per pb’tje , plus de politieke sites WW gezien de zeer GEWAARDEERDE vertalings vlag. UK USA ITALIÉ AFRIKA, DUITSLAND etc Tot lees.

 11. Ook fijne kerstdagen Rommel en iedereen die dit leest.
  Ik zelf doe ook lekker waar ik zin in heb. 1 kerstdag heerlijk voor mezelf en 2 kerstdag met gezellig met anderen. Niet uit verplichting gewoon omdat ik er zin in heb.

  Ondanks alle toestanden heb ik enorm zin in het nieuwe jaar en ben zoals altijd positief. Waarom? Ik geloof in mijn eigen innerlijke kracht.
  En het leven is te kort om je druk te maken over alle shit. Je hebt niks buiten jezelf in de grip. Het leven is niets meer of minder dan wat je er elke dag van maakt.

 12. Bedankt Rommel, voor alle items die je dagelijks hebt gebracht en geen “rommel” bleek zoals op de mainstream media. Ik wens jou en de lezers een unieke Kerst op haar of zijn manier.

 13. Blij met en dankbaar voor Frontnieuws en
  iedereen die hier een bijdrage aan levert en meeleest en in het bijzonder Rommel

  Maak er ondanks alles wat moois van lieve mensen!

 14. Beste Rommel, ik wens van alles het beste voor je, altijd, bedankt voor de berichgeving en je moed.
  De humor is er gelukkig ook geregeld, zoals geintje hierboven.
  Prima, want humor houdt ons scherp en is goed voor lijf en geest.

 15. Eens, Rommel, maar toch een paar fijne dagen gewenst.
  Dank voor het werk dat je doet en het inzicht dat je hiermee vergroot op wat er in de duistere krochten van de wereldmacht afspeelt.
  Kerst is (verworden tot een commerciële) poppenkast, maar misschien ook wel een mooi sprookje waar je even in kunt wegzinken met een paar gelijkgestemden aan een smakelijk gevulde tafel. Bij kaarslicht.
  De geprikte familie hebben we inmiddels een paar formele bezoekjes gebracht maar de warmte die bij dit feest hoort vinden we bij vrienden die we de afgelopen bijna 3 jaar hebben leren kennen.

 16. Beste Rommel,

  Dankjewel voor je inzet dit jaar weer.
  Wederom informatie waar mijn intellect van groeit.
  Dat doet mij goed!

  Kerstdagen zijn voor mij niet anders dan andere dagen; dankbaar dat ik logica, onderbuikgevoel en verstand gebruik in plaats van uitgaan van de WETENSCHAP 😉 dat cijfers leidend zouden moeten zijn.

  Dank voor de cartoons..leuke aanvulling!

  Eindejaar knallen we 2022 er (emotioneel) wel ff uit..want wát was dit me een jaar zeg!

  Voor nu..;

  Ik wens voor iedereen hier op FN, ongedwongen fijne feestdagen met PRIKVRIJE mensen en mensen die in ieder geval ook zo zuinig op zichzelf zijn als ik van velen hier mag lezen.

  [tune] “ROMMEL BEDANK… [tune] ROMMEL BEDANKT…ROMMEL ROMMEL ROMMEL EN WAKKERE (NIET WOKE) REAGEERDERS BEDANKT!!!” [music].

 17. Soms waren we razend dan weer verdrietig dan weer kwaad dan weer berustend dat niet meer mensen wakker wilden worden en alles maar blijven geloven wat op hun bedje wordt gepresenteerd en zelf niet op onderzoek wouden gaan. Beste Rommel ik zou zeggen blijf het volhouden ook al zal je weleens moeilijke dagen hebben zoals iedereen doch je zal steeds terugveren zeker weten!!!Ik wens je nog een fijne avond alsook alle mede strijders laat ons daar eens op proosten santé

 18. Fijne Kerst op eigen manier Rommel !
  Bezinnen doe je trouwens beter in je eentje of in hooguit kring van twee, drie, vier. Kerst is tenslotte het feest van bezinning.
  Dank je wel voor het afgelopen jaar aan informatie verschaft aan ons.

 19. Frontnieuws en alle bezoekers ik wens u allen veel liefde toe, want dat overwint alles.
  Blijf jezelf en volg je hart vooral😘 dit alleen als je een goed hart hebt natuurlijk😜
  Bedankt voor jullie onvermoeibare inzet💖

 20. Ik ben ook niet zo van de kerst- en andere feestdagen. Ben ook the odd-one-out.
  Maar in a world full of xmas celebrating sheeple that is a blessing and a compliment. Ik bedoel, wie wil er nou bij de schapen horen? 😛

  Frontnieuws ( feniks) is al jaren mijn favoriete site. De site die ik altijd als eerste bekijk. En de enige site die ik elke dag bekijk.

  En voor zover ik weet run je de site alleen. Wat denk ik echt veel werk is. Toch draait de site altijd perfect. En het aanbod van nieuwe artikelen gaat in hoog tempo en is heel goed.

  Bedankt daarvoor Rommel en complimenten. Het wordt zéér gewaardeerd.

  Ik wens je een paar fijne vrije dagen toe. En de lezers hier natuurlijk ook.

  En voor 2023:

  Delete the Elite. POWER TO THE PEOPLE.

 21. Rommel, een lichtpuntje voor alle anti-Kerstmensen: het WEF wil het kerstfeest totaal annuleren. Nog even een paar volhouden en dan is het kerstgebeuren verleden tijd.

  • Als je niks met kerst hebt dan hoeft dat niet te betekenen dat je anti-kerst bent. Je kunt ook niemand meer hebben om het mee te vieren omdat iedereen dood is gegaan bijvoorbeeld. Of omdat je uit een misbruik-familie komt en je alleen de misbruikers nog om je heen hebt o.i.d.
   Vroeger, toen mijn moeder en broertje nog leefden was kerst altijd heel gezellig.

  • Alleen als ze de footprint vergroten…… Er zijn clubs/mensen (nou ja meer onmensen) die in het geheim regelmatig in “achterkamertjes” of “ondergrondse ruimtes” op een verschrikkelijke beestachtige manier ervoor zorgen dat zelfs de heel kleine “footprintjes” nog verder worden verkleind.
   Als u begrijpt wat ik bedoel, zou Marten Toonder zeggen. Die overigens ook met zijn Heer Bommelboeken aardig de maatschappij wist te beschrijven.

 22. Rommel, geweldig Bedankt voor de puist informatie, die ge dagelijks onder de aandacht brengt … deze bijdrage om je toch wat van de winter zonnewende viering te laten proeven

  The video is wonderful, but it’s not Christmas decorations, it’s New Year decorations.
  (Yule – viering winter zonnewende) Christmas in Russia is January 7th, it’s a very special day. In Russia, Christmas is never celebrated with decorations. It is an Orthodox day, people go to the church. Christmas in Russia is not Santa Claus Day, it is God’s day.

  Russia Moscow Dec 18 2022 Thousand of Russians Enjoying Life night walk in the center of Moscow
  https://www.bitchute.com/video/4uEknUNLXIoe/

 23. Het ergste van het nieuwjaarsgedoe, is als ik al mijn collega’s ‘de beste wensen’ toe moet dichten. En dan dat semi-verplichte kussen. Gelukkig hadden we 2 jaar geleden corona, dus die ellende werd me bespaard. Een aardige zin om tegen iemand te zeggen, die je liever niet ziet, is: “Ik wens je voor dit jaar het dubbele toe, van wat je mij toewenst”.

 24. Voor alle lezers van FN en dhr. Rommel, wens ik jullie een paar gezellige dagen in liefde met elkaar, en over een paar dagen is 2022 weer verleden tijd, we hebben weer veel geleerd dat regeringen zich laten manipuleren door een persoon die niets voelt, een mens zonder ❤, die de mensheid wilt uitroeien, slaven maakt, alles voor eigen gewin.
  Lieve mensen, we moeten zorgen dat dit gestopt wordt, wij zijn met veel meer, sta op voor je zelf en je naaste, voor je kinderen, kleinkinderen, je familie.
  De tijd loopt door en als je niets doet zijn we verloren !!!!
  God’s zegen voor jullie allemaal, blijf wakker en hou je rug recht,
  Veel liefde.

 25. Bedankt Rommel voor alle artikelen en nieuws waar je in deze ‘rise of evil tijden’ wel echt wat aan hebt.
  Ik wens jou en alle Frontnieuwslezers het allerbeste.

 26. Thanks, ik zeg altijd iets in deze geest,

  fijne Kerst en feestdagen en alvast een goed, gezond 2023 gewenst.

  Jullie verzetten hier veel werk, respect.

  Do good, feel better.

 27. Zalig kerstfeest Rommel! En zeer hartelijk bedankt voor al jouw berichten. Bij een deel van de alternatieve kanalen loop je tegen een betaalmuur aan, of ze dreigen er mee te gaan beginnen. Maar gelukkig niet bij Frontnieuws! Ik merk dat ik steeds vaker links naar artikelen in Frontnieuws zit rond te sturen. Ik hoop dat je het goede werk nog heel veel jaren voort gaat zetten.

 28. a day ago Happy Christmas!! I hope you have a great one!! (happy) 5 minutes ago Thanks for your wishes but haven’t had Christmass anymore since my mother died 4 decades ago as she was the heart of our family… My fathers X-mass diner was opening and warming up a tin of UNOX green pea soup. Bless his soul… You might understand that my Chinese wife hasn’t grown up like me in the old fashioned X-mass tradition as my mother was. Quite funny to see X-mass decoration hanging on a wall from some Chinese friends of my wife all year around when visiting…. Sounds very harsh but sometimes I get the feeling that EVERYTHING is FAKE here in China. Going by how people have changed over the years outside of China (my personal observation/experience) that they have been great in supplying the world with their FAKENESS…. HEART REPLACED WITH A FAKE (SATANIC) $-SIGN….of course from plastic!

 29. Beste Rommel,
  Ik stuurde heel wat van jouw berichten door naar de burgemeester en de schepen van gezondheid van mijn stad. Hopelijk heeft het geholpen om de vaccinatiepropaganda tot een minimum te beperken en helpt het in de toekomst om de vaccinatieijver vanuit Brussel af te blokken. Als het daadwerkelijk iets heeft uitgehaald, zijn er dankzij jou mensenlevens gered. Een leven redden, is nog geen zielen redden, maar het kan er wel de voorwaarde toe zijn. Ik bedank je voor al je zoeken en verzamelen van zeer zinvolle informatie. Ik hoop dat je diep vanbinnen toch iets van de kerstvrede en -vreugde moogt voelen. We leven in bizarre tijden. Ik hoop dat ze hierboven daar een beetje rekening mee houden. Het is niet gemakkelijk om een 100% eerlijk leven te lijden. Misschien slaagt niemand daar in en zijn zij die dat beseffen nog het minst ver verwijderd van de bron van Leven en Liefde. Nogmaals, mijn beste wensen en veel inzicht, kracht en moed toegewenst.

 30. Tja Rommel, wat zal ik zeggen. Uiteraard ook voor jou fijne dagen zonder al teveel gezeik van familie or whatsoever.
  Bedankt voor al je geweldige bijdragen en take care always.
  🙏

 31. Ik wens eenieder die hier meeleest en middels reacties bijdraagt een
  Zalig Kerstfeest en een Gelukkig en Voorspoedig Nieuw Jaar
  Verder wens ik Rommel te bedanken voor alweer een jaar van tomeloze inzet voor het schrijven cq. verspreiden van kwalitatief hoogwaardige artikels, die ik elke dag trouw lees.
  Zomerse groeten uit het Zuidelijk Halfrond
  S

 32. Fijne dagen Rommel,bedankt voor alle inzet en tijd en ook alle reaguurders en lezers….Zelfs de NCTV…Voor hen speciaal: Kijk eens goed in de spiegel en naar jullie gezinnen en kinderen en besef aan welke kant jullie nu staan..Moge 2023 een grote ommekeer worden en het goede overwinnen.

 33. Aan ieder hier, een fijne kerst en het beste in het nieuwe jaar.
  Bij ieder die zijn huis niet warm kan krijgen weet je warmte zit in je hart al is dat een schrale troost en laten we hopen dat deze die dit ons alle hebben aan gedaan zo snel mogelijk van het toneel mogen verdwijnen.

 34. Beste Rommel,
  Dank voor je gróte inzet en ook trouwe inzet, telkens ben je weer paraat…. met al die ellende. 😱Het is toch ongelóóflijk hoe we uitgebuit en bedonderd worden? En het Vaticaan doet radicaal mee! Ik heb er ook niks mee, met die kerst poppenkast! NIËNTE! Moet er niet aan denken dat de discussies aan de ‘kersttafel’ hoog oplopen..haha! Ik wens ze veel plezier ermee! 😁
  Ik waardeer je inbreng altijd zeer(!) hoewel ik zelf veel liever luister dan lees. Ik vind vooral die ‘oude dokter sitting in his chair’ heel goed! Maar ik kan hem niet meer goed vinden helaas. Anyway…
  Dank voor alles wat je doet!!! En geniet van deze paar vredige stille dagen, waar iedereen zich druk maakt met elkaar, maar wij lekker niet! Neem het ervan en geniet van je rust en de dingen die niks met “buiten” te maken hebben. Kerst is een perfecte tijd daarvoor.
  Ben je ook zo blij dat je de TV niet meer aanzet?? Ik wel!! Laatstaan dat ik naar ene mejuffrouw Cl. de Brij MOET luisteren, want ik hou van oprechte humor!! 🤣
  Neem een time out, dit hebben we allemaal af en toe nodig!
  Dag, liefs en veel succes in 2023

 35. Mooie kerstgroet. Doet mij deugd. Dank.
  Ik moet ook niets hebben van al dat gefeest en volvreten en leuk doen, alsof er iemand jarig is.
  Heeft overigens iemand gemerkt dat altijd op Kerstavond en op 1e Kerstdag er een soort Kerstsfeer is die vriendelijk en rustgevend aandoet?…..
  Kerst met een speciale betekenis.

 36. Fijne feestdagen FN, bedankt voor het jaar van het gestrekte been. Zeer veel aan gehad al blijft, net zoals met de vaccins, altijd de vraag of ik (en jullie) aan de goede kant sta. Maar dat afvragen, betwijfelen, bevestigen, is nou net wat ons verschillend maakt. Ik hoop dat het komend jaar lukt om degene te vergeven die niet aan de goede kant hebben gestaan, vanuit welk point of view je ook kijkt. Zoals de muur in Berlijn kwam en ging, zo verdwijnen ook ooit onze verschillen weer. Zoek toch wat familie op FN, spars24 komt er aan en dan is het geen oefening meer. Wat je ook wilt doen, doe het nu. Trek alle reserves maar los.

  Beste wensen voor “het jaar van de slapende dagwandelaars”

 37. Hartverscheurende comments. Wij zijn met veel. Het is maar een kleine kliek die onze mooie planeet verstoord. Het tij gaat keren met de boodschap van Jezus. Thanks Rommel.

 38. Goedemorgen Rommel en alle lezers en reaguurders:

  Ik wens u allen sterren van hoop
  wat er ook komt
  Vertrouwen in het goede
  dat zijn weg zal vinden
  Geluk om te delen
  En woorden die niet breken
  maar verbinden.

  Allemaal vredige relaxte kerstdagen en een (hopelijk) voorspoedig en gezond 2023.

  Dank voor het ‘verkondigen’ voor wat eigenlijk voor ons verborgen moet blijven!

 39. Goedemorgen. Waar we heen willen is deze = De Aarde en al haar bewoners gaan onherroepelijk naar een “nieuwe tijd” toe. Een toestand van vrede, harmonie en eenheid die voortkomt uit het bewustzijn dat we christusbewustzijn noemen. En om die nieuwe realiteit te manifesteren worden er talloze zielen doelbewust geboren, in steeds grotere groepen, die zich op de één of andere manier verbonden hebben aan het gezamenlijk creëren van een nieuwe aarde. De zogenaamde lichtwerkers, de nieuwetijds-kinderen. Hier om licht vast te houden in zichzelf als lichtwezen, om zo frequenties met lagere vibraties te transformeren naar hogere.

  Het is een mooi beeld: zielen vol licht en liefde die afdalen om hun licht te verspreiden om daarmee samen een nieuwe wereld te creëren. Eén van onvoorwaardelijke liefde, want dat is wat christusbewustzijn is: onvoorwaardelijk houden van dat wat is. Maar in de praktijk betekent al dat lichtwerk vooral je eigen schaduw integreren en daarmee van je donker je kracht maken. Ik weet niet of jij jezelf al “de weg, de waarheid en het leven” voelt maar ik regelmatig niet en onvoorwaardelijk houden van dat wat nu gebeurt in deze maatschappij voelt voor mij nog wel eens als vol overgave van de hoge duikplank springen in een zwembad gevuld met shit om me daar voor de geest te mogen halen dat ik uit onvoorwaardelijke liefde kom. Sterker nog, om de shit eraan te herinneren dat het uit dezelfde liefdevolle bron komt. Maar toch heb ik daar als ziel voor gekozen, met heel mijn vrije wil, mijn bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Net als jij trouwens. We zijn hier immers met een grote groep zielen.

  Het is bijna 2023 en als ik nu naar mijn hart luister en niet naar mijn ego dan weet ik het zeker: de nacht is altijd op het donkerst voordat de zon opkomt. De Aarde en al haar bewoners gaan onherroepelijk naar een “nieuwe tijd” toe. Een toestand van vrede, harmonie en eenheid die voortkomt uit het bewustzijn dat weet dat afscheiding een illusie is. Die nieuwe wereld waar we zo diep naar verlangen dat we haar, eerlijk is eerlijk, samen mogelijk maken. Binnen ieder van ons is er de roep om “je verborgen ogen te openen en te komen, terug te keren naar de diepste wortel van je eigen zelf.” Deze reis van de ziel is de meest oorspronkelijke droom van de mens. Hij is het diepste doel van het leven.

  Komt steeds meer berichtgeving over de 5D transitie hier op aarde 5D is vrouwelijk https://youtu.be/JybGXkUxhmA THE GREATH MOTHER TO RESTORE THE BALANS FROM YANG TO YIN IS THE FEMALE ENERGIE FOR THE NEXT 2000 YEARS WHEN THE WOMEN GET THE LEAD = BE AWARE OFF
  Our Responsibility

  It is our individual and collective responsibility to cultivate a beautiful state of mind. All Humanity, Life, and Mother Earth depend on it. For our survival we must move away from fear, frustration, anger, and hate and shift our individual and collective brainwaves to those of peace, love, and joy.

  Blessings and love.
  The Old Year Turns, Time To Make A wish as we entering 2023 for fully awareness and let go of fear.
  The root from the second chakra to The Third Eye
  https://youtu.be/LbLa54i71_A

  • ♥️♥️♥️ “It is our individual and collective responsibility to cultivate a beautiful state of mind. All Humanity, Life, and Mother Earth depend on it. For our survival we must move away from fear, frustration, anger, and hate and shift our individual and collective brainwaves to those of peace, love, and joy.” ♥️♥️♥️

 40. The more people become conscious to our shared connections, thoughts, and feelings, the more integrated life becomes and consciousness evolves and increases quicker. The electromagnetic waves of the Schumann resonance are universal brainwaves that any life form’s consciousness can resonate with and in the case of humans, contribute to.

  Five Signs you’re Bioelectrically Sensitive and may have ESP
  https://youtu.be/-JkkKMFkWfw

  If you want to learn more about the Schumann resonance and how these unique electromagnetic waves interact with human consciousness, watch the scientific videos I created below: https://youtu.be/1R6wfsssjLg

 41. Bedankt, Rommel, voor al het werk dat je verricht. Het wordt ten zeerste gewaardeerd. Onlangs je stuk over Carthago gelezen .. het was zeer interessant en heb mezelf er effies verder in verdiept. Dàt is wat de kids op de lagere school geleerd moet worden ipv dat woke-gender-gedoe. Anyway, ik hoop dat je een lekkere dag hebt vandaag, die eerste Kerstdag, en dat de tweede ook goed is. Stay cool. ✨✨✨

 42. Allerbeste Rommel,

  Gelukkig belet jouw tekst niet om je alle goeds voor 2023 te wensen 🙂 Het nieuwe jaar is reeds begonnen, want ook daarover zijn we misleid. Jij creëert misschien wel meer kerstgedachte (onbewust) dan wie dan ook, door ons als lezers de gelegenheid te geven om ons SAMEN STERK en WAKKER te blijven voelen! Dank dus voor al jouw intense inspanningen ons blijvend te informeren, zodat we massaal kunnen groeien en in een ander bewustzijn in kunnen gaan dalen. Alle goeds, ook voor de medelezers!

 43. Idem hier .
  Geen ruk intresse met en voor kerst.
  Maar Rommel bedankt voor je tomeloze input.
  Iedere dag kom ik hier om je berichten te lezen .
  Hoop nog een tijd mee te kunnen in het komende 2023.
  Hartelijke groeten .

 44. Beste Rommel,

  Dit artikel wat u hier neerplempt voelt aan als een moetje van jouw kant.
  En dat snap ik als geen ander.

  Fuck kerst, fuck oud&nieuw, fuck alle andere feestdagen zoals pasen, pinksteren en al helemaal het suikerfeest van de import-medelanders.
  Fuck it all!

  Er is geen enkele reden om iets te vieren, nul komma fucking nul!

  Wij zitten in een oorlog mensen, een OORLOG!
  De oorlog tegen ons, echte, pure mensen!

  Nix geen pauze, nix geen gezellig gedoe!
  Wie kan in deze huidige tijd vergeten wat ons aangedaan wordt?
  Kun je dat wel, dan moet je je afvragen of je idd wel zo strijdvaardig bent zoals je jezelf voorhoudt.

  Ik vier helemaal nix, noppes, nada.
  Er valt niets te vieren en al zeker geen satanistisch feest, want dat is kerstmis ten top!

  Tief ff lekker op allemaal met jullie groeten, zegeningen en wat voor crap al niet meer.

  Het is oorlog mensen, fucking OORLOG!
  En het gros van de reacties hier, maken mij furieus!
  Wensen hier, wensen daar; fuck it!

  Er is maar 1 wens: moet ik die wens uitspellen?!?!

   • Peter,

    Ben jij wel helemaal lekker?
    “Laten we niet verbitterd raken” zeg je….
    WTF?
    Flikker op met je fucking woke crap!

    Het is OORLOG!
    En als je dat niet door hebt, dan leef je in een waanwereld.

    Leef jij maar lekker in je woke fantasie wereld, waarvan je ws denkt dat alles uiteindelijk wel weer vanzelf goed komt.

    Ik weet beter en ben laaiend!

 45. Beste Rommel, ook ik dank je voor alle inzet en informatie die je met ons deelt. Je zegt dat het je niet uitmaakt wat iemand daarvan vindt. Maar met de keuzes die je maakt om met ons te delen laat je ook zien met wat je wilt dat meer mensen zouden moeten weten.
  Niet altijd (of liever gezegd meestal niet) prettige berichten. Het gaat over al het gelazer in de wereld dat alle mensen raakt. Maar geeft inzicht en openheid in wat er speelt. En laat zien wat nog steeds verborgen wordt in de reguliere media.
  Dank zij FN en dank zij de mensen die op de artikelen reageren is mijn bewustzijn en kennis enorm vergroot. Ook ik stuur regelmatig links van bepaalde artikelen door, maar heb de ervaring dat men het niet of niet graag leest. Te angstig voor wat er gebeurt. Dat gebeurt ook mij soms, maar wat is beter, niets weten of juist wel weten. Elk nadeel heeft zijn voordeel, zei Cruyff.
  Niburu benoemt vandaag nog een ander mogelijk toekomstig probleem. Zie: https://www.niburu.co/37-artikelen/wereld/18124-misschien-moeten-we-ons-voorbereiden-op-iets-heel-anders.
  Hoe onprettig de toekomst er mogelijk uitziet (wonderen zijn de wereld nog niet uit), ik ben realistisch en blijf heel benieuwd naar hoe alles zal uitpakken.
  Dus dank Rommel en alle reageerders. Heb fijne dagen met elkaar, hoe en onder welke vlag je ze ook wilt doorbrengen. En voor 2023? Ja, ook ik wens iedereen een goed, beter 2023 toe. We blijven doorgaan met bewustwording voor onszelf en voor anderen. Om zo ons kleine steentje bij te dragen aan noodzakelijke veranderingen. Misschien wel via dezelfde technieken als degenen die de rotzooi over ons uitstrooien. Boontje komt om zijn loontje.
  Heb het goed met elkaar!

 46. Dag Rommel en alle lezers, Ik lees je artikelen graag Rommel. Blijf dit doen s.v.p. Een van de weinige opjectieve kanalen met een wereldse blik. Bedankt en een gezond 2023 gewenst.

 47. Are your ears RINGING? It’s always there, like a constant frequency. https://youtu.be/YFVrkoef4AY Since 2012 there’s been a mass awakening in the world, ringing in the ears is part of that spiritual elevation of the planet. When its Massive SHIFT IN Consinoiousness When everyone Shifts into a higher Frequency. Some people believe that the earth is ascending into the 5th dimension. ​I am glad to know I am not the only one. Im a doctor and the whole Medicine BS is made up because they never treat the cause just the symptomes, but I can tell you Tinnitus is probably from frequency(brainwave) change(individually/awakening) ​It is really weird that so many hear it isn’t it. If you concentrated you can trace it back to the point of origin. my personal experience is that it’s not actually coming from my ears it’s actually coming from the center of my mind. Is channeling of the akashic records. Interesting de Akasha records are the collective consciousness of all Human kind. Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and preparation for her ascension process into the 5th dimension. https://www.mazzastick.com/the-photon-belt-and-energetic-highs-and-lows/ Below is a list of photon belt ascension symptoms. Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, MEMORY LOSS, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches. Allow the New Energy. The choice is entirely yours, and the opportunity is for all. Those who resist the new energy will not be able to make it through the twelve vortexes. We know that many will choose at a soul level and at the conscious level to leave or vacate their physical bodies rather than let go of their fears, preconceived ideologies, and personal agendas that are not serving the highest good of all rather than lovingly allow themselves to go through the necessary steps of this transformation.

  • Hi Andreas….. Glad that you mentioned this high frequency ear/head ringing. I’m having it too. I’m blame(d) it on the radiation we’re getting bombarded with 24/7. I lived in england for a number of years and it was there when I gotten to know my Chinese wife. She was the one who introduced me to a computer. Early 2002 we moved to China and it was there where I gotten my 1th pc. When I stayed too long on it I gotten the 1th ringing in my head. After a night sleep it was gone again so that is the reason why I blamed it on too much radion exposure. It was just 3 years ago that this ringing stayed constantly. Now we’re entering the 5G radiation pollution. You can find plenty of articles on bibiotecapleyades which mention the connection between 5G and this so-called Covid-19 pandemic which I advice anyone here to look them up…. Cheers

 48. ‘Door de eeuwen heen . . . hebben we onze persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze gedachten en daden overgedragen aan op macht beluste mensen, die wat oorspronkelijk enkele eenvoudige regels waren, diep hebben begraven onder allerlei ‘doe dat niet’ en ‘ge zult niet’. Dat heeft deze meer ingewikkelde regels mogelijk gemaakt.

  Het goddelijk zelf van de Kahuna’s is niet God; het is het goddelijke in ieder mens. De wisselwerking van acties en reacties tussen de drie zelven is gelijk aan de wisselwerking tussen de drie aspecten van het Opperwezen, die zijn bedoeld om te scheppen, te behouden en te ontbinden. Als een Kahuna zijn hoger zelf binnentreedt om te bidden, is dat gebed gericht tot zijn zelf. De Kahuna weet dat het Opperwezen volmaakt is en geen behoefte heeft aan lofprijzingen, smeekbeden of dankgebeden. De Kahuna gelooft ook dat het Opperwezen ieder mens de werktuigen heeft verschaft die nodig zijn om alle kennis, vaardigheden en macht te verkrijgen die in het heelal aanwezig zijn.

  Ze geloven ook dat de mens niet om vergeving hoeft te vragen aan het Opperwezen omdat geen sterveling het Opperwezen enig kwaad kan doen. Men doet alleen het eigen zelf kwaad en anderen, de natuur en de elementen. Vergeving kan alleen komen van die mens, de natuur, of dat element aan wie of wat kwaad werd berokkend. https://www.theosofie.net/sunrise/sunrise1987/julaug1987/kahuna.html

  WHY WE DON’T REMEMBER OUR PAST LIVES https://youtu.be/kSlyw45zDyo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in