Het zou nu voor ons allemaal duidelijk moeten zijn wat er geleidelijk en op veel manieren ongemerkt voor ons, Wij, het Volk, wordt voorbereid: “Puur Kwaad”, zegt geopolitiek analist Peter Koenig, die stelt dat “wij het zijn, die in de Matrix zitten”. Volgens Koenig, “staan de Elites die de weinige schakelaars beheersen om het Eindspel te leiden buiten de Matrix. Zij zullen hun aanvoerlijnen openhouden – van alles, in de hoop in een paradijs te leven waar Wij, het Volk, niets bezitten maar wel gelukkig zijn,” schrijft Patricia Harrity.

Peter Koenigs Hedendaagse Analyse van “The Tempest 2020-2030” wordt hieronder herpubliceerd.

Voorbij Orwells 1984, 5G en de lancering van 6G: “Een samenleving die digitaal is, is gemakkelijk neer te halen”. 
 UNCTAD probeert dit doemscenario te verwezenlijken.

door Peter Koenig – Global Research

Van 5G naar 6G

Wij, het Volk, zijn in een race tegen de Globalisten die vastbesloten zijn om de bevolking te ontvolken; de overlevenden te controleren, ons uit te buiten, ons te ontmenselijken en ons uiteindelijk te digitaliseren, zodat we op afstand bestuurd kunnen worden door 5G;

En nu, net “gelanceerd” door China, 6G. Zie China launches ultra-high-speed next-generation Internet backbone – SHINE News.

Niemand weet echt, of heeft in ieder geval niet publiekelijk gezegd wat 6G moet gaan doen, wat 5G al niet kan. Is er trouwens onderzoek gedaan naar de gevolgen van 6G voor de gezondheid? Misschien. Maar niemand onthult de resultaten.

Dit is hoe Qualcomm 5G beschrijft:

5e generatie mobiel netwerk. Het is een nieuwe wereldwijde draadloze standaard na 1G, 2G, 3G en 4G netwerken. 5G maakt een nieuw soort netwerk mogelijk dat is ontworpen om vrijwel alles en iedereen met elkaar te verbinden, inclusief machines, objecten en apparaten. Bekijk dit.

Niemand heeft openlijk gesproken over de gevolgen van 5G voor de gezondheid, hoewel daar wel onderzoek naar is gedaan. Toch worden de onderzoeken niet openbaar gemaakt.

Verder dan George Orwells 1984

Er wordt “geraden”; en wetenschappers die met de waarheid komen over de impact die deze ultra-microwaves hebben op wilde dieren en mensen, worden meestal bestempeld als “samenzweringstheoretici.”

Dit is de “shut-up” frase voor alles wat de mainstream, de Cabal, de Matrix, de Globalisten niet willen dat het publiek weet. We zijn al veel verder dan George Orwell’s “1984.”

Het 6e generatie mobiele netwerk of 6G is ongeveer 100 keer sneller en krachtiger dan 5G. Het zal alles kunnen digitaliseren.

Dit is wat RantCell te zeggen heeft over 6G:

Het werkt op terahertz-frequentiebanden en 6G zal een piekgegevenssnelheid van 1.000 gigabits/s leveren met een airlatentie van minder dan 100 microseconden. Als we het hebben over de netwerksnelheid van 5G versus 6G, zal de snelheid van 6G naar verwachting 100 keer sneller zijn dan die van 5G met een verbeterde betrouwbaarheid en een groter netwerkbereik. Bekijk dit.

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

Wij, het volk, zitten in een race – leven tegen de dood. Als we wakker worden en tegengas geven, zullen de Globalisten, namelijk het project van de duivelse hoofdrolspelers van VN Agenda 2030 en The Great Reset “gedoemd zijn”.

Maar als we ons blijven laten duperen, “gaan wij, het Volk, naar de Hel”.

Dit is de reden waarom het hele VN-systeem wanhopig is om de wereld gedigitaliseerd te krijgen. Hoe sneller hoe beter, want er is misschien niet genoeg tijd voor Wij, het Volk, om massaal wakker te worden om onze wereld, onze levens terug te nemen voordat het te laat is.

Het financiële, militaire, IT-, media- en farmaceutische complex nomineert UNCTAD

Daarom hebben de Verenigde Naties, het politieke orgaan dat volledig onder controle staat van de Globalistische Cabal (publiekelijk geleid door Washington), maar in werkelijkheid door het machtige Financiële, Militaire, IT, Media, Farmaceutische Complex (FMIMPC), een van hun onder-agenten, de VN-Conferentie voor Handel en Ontwikkeling (UNCTAD) genomineerd als de vlaggendrager – althans voor nu – voor de dodelijke aanval van All-Digitization.

UNCTAD – in flagrante afwijking van haar historische mandaat namens ontwikkelingslanden, namelijk het Mondiale Zuiden – zal het speelveld gelijktrekken, zoals het gezegde luidt, namens het hele VN-systeem door op 15 november 2023 in Genève in een persbericht de itse-Week van 4 tot 8 december 2023 aan te kondigen, in een grote vernieuwing van haar jaarlijkse reeks van de e-Commerce Week die in 2016 begon.

De secretaris-generaal van UNCTAD, Rebecca Grynspan, zei,

“De digitale economie speelt een cruciale rol in het bevorderen van ontwikkelingsdoelen op alle niveaus. Door middel van inclusieve en multistakeholder discussies kunnen we samen bouwen aan een wereldwijde digitale toekomst die werkt voor iedereen.”

De beruchte e-Week van UNCTAD heet

“UNCTAD e-Week 2023 om wereldwijde steun te mobiliseren voor een meer inclusieve digitale economie.”

Onder de titel:

“Meer dan 3.000 belanghebbenden uit 130 landen zullen onderzoeken hoe digitale kansen kunnen worden omgezet in gedeelde ontwikkelingswinst en bestaande kloven kunnen worden gedicht voor een duurzame toekomst.”

De tekst van het persbericht staat bol van sloganisme, aardigheidjes en “noneties” (zinloze praat voor de “aan het systeem verkochte gnomen”).

Bijvoorbeeld…

“De conferentie heeft als thema “Vormgeven aan de toekomst van de digitale economie”. Er zullen meer dan 150 sessies zijn gericht op het aanpakken van dringende problemen in verband met digitalisering. Belangrijke onderwerpen variëren van platform governance, de ontwikkelingsimpact van kunstmatige intelligentie (AI), milieuvriendelijke digitale praktijken, tot het empoweren van vrouwen door digitaal ondernemerschap en het versnellen van de digitale gereedheid in ontwikkelingslanden.”

Deze intro-zin mist nauwelijks een van de betekenisloze globalistische jargons, die nu actueel zijn en circuleren in de hoofden van mensen, zonder dat ze een seconde nadenken over wat ze echt betekenen.

  De elite staatsgreep om ons te doden of ons tot slaaf te maken: Waarom kunnen regeringen, rechtszaken en protesten hen niet tegenhouden?

Wacht even, ze zijn de term “duurzaam” vergeten. Die zal zeker later in de tekst verschijnen.

UNCTAD en het “digitale speelveld”

Very Important Persons (VIP) aanwezig. Ze hebben het ook over verschillende sprekers op hoog niveau, zoals Amandeep Sing Gill, gezant voor technologie van de secretaris-generaal van de VN; Nizar Ben Neji, minister van communicatie en technologieën van Tunisa; en Henry Puna, secretaris-generaal van het Pacific Islands Forum; en nog veel meer IT-VIP’s.

Het AI-potentieel. Ze zijn niet te beroerd om het potentieel van kunstmatige intelligentie (AI) aan te boren en herinneren de wereld eraan dat tijd van essentieel belang is nu de wereld navigeert door onzekerheden rond opkomende technologieën, waaronder de snelle invoering van AI, die in toenemende mate een revolutie teweegbrengt in de digitale economie.

Het is duidelijk – onze toekomst, de toekomst van de mensen, wordt gepland als een digitale toekomst. En dat zonder enig overleg. Het VN-orgaan en degenen die aan de touwtjes trekken zijn van plan om te beslissen voor Wij, het Volk. Maar alleen als we dat toelaten.

Nivellering van het digitale speelveld zal zich concentreren op de massale gegevensstromen van de digitale economie, oproepen tot mondiaal bestuur als antwoord op marktconcentratie en ongelijke verdeling van voordelen.

Ze zeggen dat meer dan 70% van de wereldwijde digitale reclame-inkomsten naar slechts vijf digitale platforms gaat.

Wat zijn ze van plan daar aan te doen? Niets. Want deze vijf digitale platforms controleren al de hele wereld – Alphabet, Amazon, Apple, Meta en Microsoft. Deze kolossen controleren ongeveer 9 biljoen dollar aan IT-communicatie. Voeg daar nu nog “X” (het vroegere Twitter) aan toe en de horizon voor verandering ziet er uiterst onduidelijk uit, zeker niet door een klein VN-orgaan, genaamd UNCTAD.

Dit is nog lang niet alles.

Op de agenda staat ook een andere slogan: Harnessing the digital promise, die voorspelt en belooft dat de datagestuurde digitale economie enorme mogelijkheden biedt voor landen om economische groei te stimuleren, innovatie te bevorderen en geografische en fysieke barrières voor inclusieve ontwikkeling te verminderen.

Hier is de laatste kers op de taart:

Digitalisering voor ontwikkeling – het UNCTAD e-Week platform voor een constructieve en inclusieve dialoog moet inzichten en acties genereren die kunnen bijdragen aan wereldwijde inspanningen, in het bijzonder het lopende UN Global Digital Compact, gericht op het katalyseren van een open, vrije en veilige digitale toekomst voor iedereen, in de aanloop naar de VN-top van de toekomst in 2024.

En voor dit alles hebben ze sterkere partnerschappen nodig; vooral nu zich meerdere mondiale crises ontvouwen op geopolitiek, economisch en klimaatvlak, moeten landen cruciale beslissingen nemen om digitaliseringspaden uit te stippelen voor rechtvaardige en duurzame ontwikkeling.

  VN verklaart dat christenen die pedofielen niet accepteren uit de samenleving zullen worden verwijderd (Video's)

Misschien hebben ze het over de onethische en illegale overeenkomst van 2019 tussen het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab en de Verenigde Naties en over de moedwillig door de mens veroorzaakte wereldwijde oorlogen en conflicten, chaos en moorden, alleen maar om de bevolking in bedwang, verward en afgeleid te houden.

Dit maakt het sloganisme compleet: billijk en duurzaam wordt niet vergeten.

“Een samenleving neerhalen die digitaal is”

Als je tussen de regels door leest en voorbij de slogans en digitale jargonpropaganda, is het niet moeilijk om te zien dat we steeds sneller op weg zijn naar digitale slavernij.

Overweeg wat Tucker Carlson te zeggen heeft in een recent interview dat het gemakkelijk is om “een samenleving die digitaal is onderuit te halen”

Denk er eens over na.

Als alles om ons heen wordt bestuurd door digitale signalen die worden gecontroleerd door de “Globalist Cabal” (namelijk de FMIMPC) kunnen één of een paar schakelaars onze verschillende netwerken uitschakelen:

 • watervoorziening, elektriciteit, gas, alle soorten energie,
 • voedselvoorziening,
 • brandstofleveringen,
 • verkeerssignalen,
 • alle transport,
 • alle communicatie,
 • het geld op onze rekeningen en nog veel meer.

De gevolgen voor het leven van mensen zijn niet te beschrijven. Het heeft geen nucleaire explosie nodig om zijn ontvolkingsagenda uit te voeren, of de zogenaamde “nutteloze eters” (een citaat van de Israëliër Yuval Noah Harari van het WEF), die ook degenen die de schakelaars bedienen in gevaar zouden kunnen brengen.

En Wij, het Volk, zouden volledig machteloos zijn.

Luister naar het interview met Tucker Carlson (start op 05:00).

Het zou nu voor ons allemaal duidelijk moeten zijn dat wat geleidelijk en op vele manieren onmerkbaar voor ons, Wij, het Volk, wordt voorbereid “Puur Kwaad” is.

Wij zijn het die in de Matrix zitten. De Elites die de weinige schakelaars beheersen om het Eindspel in gang te zetten, bevinden zich buiten de Matrix. Zij zullen hun aanvoerlijnen openhouden – van alles, in de hoop in een paradijs te leven waar Wij, het Volk, niets bezitten maar wel gelukkig zijn.

Zij besturen de Matrix op afstand. Wij, zelfbenoemde “red-pilled” mensen, dachten dat we buiten stonden en konden toekijken hoe er binnenin chaos werd gecreëerd.

Het is precies andersom.

Mensen, laat je niet voor de gek houden. Het is een confrontatie tussen de machtige elites, namelijk het Financiële, Militaire, IT, Media, Pharma Complex (FMIMPC) en Wij het Volk, namelijk de Mensheid die wereldwijd aan de basis van de samenleving staat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het duivelse plan om de mensheid te herontwerpenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVVD-leidster Dilan Yeşilgöz wil niet met Geert Wilders in Nederlandse coalitie, maar is bereid om een centrumrechtse regering vanaf de zijlijn te steunen
Volgend artikelWilders is sterker dan ooit en zijn overwinning zou Europees rechts een duw in de rug kunnen geven, geeft invloedrijk Pools links tijdschrift toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. De enige manier om te winnen is om dit spel niet mee te spelen.
  Trek uw eigen plan en werk samen met gelijkgestemde mensen.

  En niet vergeten:
  De beste raad is VOORRAAD!

  • Ken uw vijand. JFK heeft die vijand gelocaliseerd: de “Secret Societies” ofwel de vrijmetselaars, Rozekruisers,Jezuieten, zionisten en tempeliers. Helaas heeft Kennedy de bevolking niet kunnen nobiliseren en is hij vermoord door de vrijmetselarij/zionisten. Er zijn nu 2 Jezuieten de baas, namelijk president Biden en paus Franciscus die beiden aandrongen op het nemen van de injecties ofwel biowapens z.g. tegen een verzonnen “virus”. Op de bovenstaande geheime clubs moet een verbod ingesteld worden omdat ze allemaal genocide plegen en de mensheid willen uitroeien. Wij zijn met meer. We hebben het Internet. Dus een verbod moet mogelijk zijn. In 1735 is het verbod op de vrijmetselarij in de Republiek ingesteld. Nederland moet weer een republiek worden omdat WA alle benoemingen doet waatdoor wij door de vrijmetselarij worden geregeerd. Daar moet een eind aan komen. Wilders wil daar ongetwijfeld aan meewerken.

 2. Gewoon geen mobiel meer gebruiken allen nog contant betalen en het internet links laten liggen.

  Schaf een HF zend/ontvanger aan om met gelijkgestemden in contact te blijven.

  • Lijkt simpel, hoop dat het ook zo is..en het waarom lijkt duidelijk, dus het wordt/is een noodzaak..het zal de gewone mensen weer dichter bij elkaar brengen..

 3. 6G telefonie is al verouderd voor 5G volledig uitgerold wordt wat nu nog bezig is. De toekomst is aan de stalietverbindingen, die nog kwetsbaarder zijn voor zonnestormen.
  Daarbij; de mobilofonie-aanbieders zijn nog steeds niet in staat 2G uit te faseren. Er wordt gehoopt dat vanaf 2028 te kunnen doen.
  Doe je smartphone gewoon weg. Wie wil er nu met een spion van Apple of Google op zak rondlopen. Dat zijn Amerikaanse bedrijven die onder de Amerikaanse wet verplicht zijn alle data te delen met de Amerikaanse veiligheids- en inlichtingendiensten. En zolang je niet aan rooten of jailbreaken doet ligt de root-access bij die bedrijven wat betekent dat de verzamelde data tot en met elke letter die je typt inhouden. Op geroote of gejailbreakte mobilofoons werken de essentiële applicaties voor identificatie, handtekenen of betalingen niet. Net zomin als ze kunnen werken op alternatieve besturingssystemen buiten die van Apple of Google. Doe die smartphone of iPhone gewoon weg. Je hebt dat niet nodig.
  Na het volgende “Carrington Event” werken die machinetjes toch niet meer.

  • PJ
   november 25, 2023 Bij 11:15
   En de ‘ snowdenphone ‘
   Werkt dat dan wel?
   Ik wil deze eigenlijk aanschaffen binnenkort…

  • Wat is rooten en jailbreaken?
   @ Libera nos a malo: De Snowdenphone werkt op GrafeneOS en is volledig ontgoogled.
   Als je je mobiel in een speciaal zakje/tasje doet met metaal, dan krijg je een kooi van Faraday en ben je niet te traceren of te bereiken totdat je je mobiel er weer uit haalt. Bij propivacy verkopen ze die ook.

  • Wat te denken van open overheid

   Beieren Duitsland ging over op open source software; Linux en libreoffice etc
   Dus eigen grote it afdeling opgezet, alles aanpassen, opmaat maken, data in eigen beheer
   Jarenlang prima gedraaid, Komen de neoliberalen weer aan de macht:
   Microsoft binnen gehaald, alle overheids data op microsoft cloud servers in usa
   It afdeling ontslagen
   Systeem wagenwijd open voor spionage en manipulatie –> Business intelligence –> Echelon

   Ziekenfonds data in de cloud
   Banken in de cloud en straks cbdc
   Telefonie in de cloud
   Onderwijs in de cloud

   Maar is het handig ?
   Scholen en gezondheidzorg klagen steen en been over toegenomen administratie, starre regelgeving protocollen etc.
   Het is alleen handig om chatGPT te trainen wat daarna wel een of andere spionage en commercieele toepassing zal vinden.

 4. Stel je eens voor alles gedigitaliseerd er hoeft maar een storing op te treden en de hele samenleving is onbestuurbaar, in het klein zie ja al bij winkels dat als er langdurig een pin storing optreed bijv doordat internet wegvalt om wat voor reden dan ook de samenleving in chaos vervalt doordat niets meer mogelijk is behalve oo een houtje bijten.

 5. En dat is precies de reden waarom de elites over andere, niet voor burgers toegankelijke, digi-netwerken beschikt en gebruikt. Er zijn meer dan één internetten op de wereld maar wij (de meesten) kennen er maar één.

 6. Is NIKS meer aan te doen joh ! Kijk maar eens naar al die idioten die de ganse klotedag en zo mogelijk ook snachts met hun dwaze koppen in hun smartphone zitten ! CONFRONTEREND niet waar ?! Het heeft bijgevolg niet het minste nut artikels te besteden aan 4 5 6 of 100 G ! We zijn VERSLAAFD , het is TE LAAT !!

 7. Wij kregen de vraag om voor eind december voor onze oude Nokia’s een nieuwe simkaart op te vragen. Zou 4G zijn. Anders waren we niet meer te bereiken.
  Elders las ik deze week dat Nokia ook al allerlei rottigheid had ontwikkeld. Tja, als alle kopstukken van grote bedrijven “zetbazen zijn” namens de achtergrondschoften, is dat een logische stap. Zullen ze wel opdracht voor hebben gehad en flink voor zijn betaald.

 8. Het 6G werkt anders dan het 5G. 6G werkt met licht pulsen, alle camera’s in je smartphone, laptop en camera’s overal in de publieke ruimtes e.d. kunnen ze je als ware hypnotiseren met lichtpulsen. Hier komt ook het A.I. om de hoek kijken, als ze een foto van jouw gezicht hebben en een paar seconde jouw spraak hebben, kunnen ze jouw ID compleet overnemen. Dan is het niet meer van de werkelijkheid te onderscheiden wie wie is. Willen zij van je af, dan wordt jij of ergens van beschuldigd wat jij niet kan weerleggen of je saldo wordt op nul gezet. Maar de achillespees van het digitale is elektriciteit, zonder dat geen digitale matrix gevangenis.

  • Qvic november 26, 2023 Bij 00:59

   Mijn idee.aLs die datacenters geen spanning krijgen of brandstof (als ze zelfvoorzienend zijn),Liggen ze gewoon stil.
   Dan nog even eeen paar kabels foorhalen.
   Niet zo moeilijk.Varen anker uit en gas op die lolly!
   Het zijn er nog niet veel,maar als mensen in de gaten krijgen hoe ze worden bedonderd,kan er een bepaald momentum ontstaan.

  • Het kan dan wel anders werken via lichtpulsen, maar Qvic, lichtpulsen zijn ook frequenties. Alles bestaat uit frequenties, maar het is wel prettig om de juiste tot je beschikking te hebben om je weer op te laden (en misschien de foute frequenties te ontstoren) , want anders gaat het net goed. 🙂

 9. Dit verhaal, net als de Cabal, maakt een denk fout. Technologie heeft een markt gefundeerde drijfveer nodig. Er is in Europa steeds minder geld, en geen enkele noodzaak tot meer bandbreedte bij een inzakkende economie. Redactie: het wordt tijd een paar stevige rapporten te publiceren welke schade mensen oplopen door hogere frequentie radio signalen. Ik schakel s’nachts ook alles uit, maar de samenhang tussen de uitgedeelde spuitjes en radio signialen is mij nooit duidelijk geworden. Kan iemand mij een link sturen waar dit bewezen duidelijk beschreven is?

 10. Simpel op te lossen hun sterkte is ook hun zwakte. Studeer radionica.
  Wat niemand zich afvraagt is of al deze microgolven niet de oorzaak is voor de opwarming van de aarde?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in