© Corriere.it

Microsoft-oprichter en pro-abortus miljardair Bill Gates heeft positief getest op COVID-19, ondanks het feit dat hij minstens drie doses mRNA-prikken heeft gekregen. “Ik heb positief getest op COVID. Ik ervaar milde symptomen en volg het advies van de deskundigen op door me te isoleren tot ik weer gezond ben,” twitterde Gates dinsdag.

“Ik heb het geluk dat ik gevaccineerd en geboosterd ben en dat ik toegang heb tot testen en geweldige medische zorg,” voegde hij eraan toe. Met zijn 66 jaar komt Gates in aanmerking voor twee mRNA-boosters, hoewel het onduidelijk is of hij ze allebei gekregen heeft, bericht Lifesitenews.com.

Gates geeft pas sinds een maand toe dat de COVID-prikken transmissie of infectie niet voorkomen, zoals in een video over het “perfecte” vaccin, die 30 april gepubliceerd is.

“Ook al doen deze vaccins ongelooflijk hun best om ernstige ziekte en dood te voorkomen, zij beschermen u niet tegen infectie,” zei Gates. “Zij verminderen de kans om geïnfecteerd te raken met ongeveer 50 procent.”

“We willen het zo veranderen dat iedereen die dat vaccin heeft gekregen, niet opnieuw geïnfecteerd kan worden, waardoor ze volledig uit elke transmissieketen gehaald worden,” vervolgde hij in de video van april, eraan toevoegend dat zo’n verbeterd “vaccin” gemakkelijker toegediend zou moeten kunnen worden, zoals via een pleister op de arm of via inhalatie.

In eerdere stadia van de pandemie sprak Gates echter in termen van het “wegwerken” van COVID, en zei hij dat vaccinatiepercentages als maatstaf moeten worden gebruikt om te bepalen wanneer de wereld “weer normaal” kan worden, waarbij hij beweerde dat dit komt doordat zij infecties voorkomen.

Nu Bill en Melinda Gates gaan scheiden, moeten wij ook afscheid nemen van het "Covid-19 vaccins leiderschap" van de Microsoft miljardair

“Zelfs tot begin 2022, tenzij wij andere landen helpen om van deze ziekte af te komen, en wij hoge vaccinatiecijfers in ons land krijgen, zal het risico van herinvoering bestaan,” zei Gates, die geen medische graad of deskundigheid heeft, op CNN in december 2020, in antwoord op een vraag over wanneer de wereld weer in de toestand van vóór de pandemie zou kunnen komen.

Gates sloot de Twitterdraad van gisteren af met een belofte: “We zullen blijven samenwerken met partners en alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat niemand van ons nog eens met een pandemie te maken krijgt.”

Een deel van Gates’ inspanningen om te “verzekeren” dat de wereld een nieuwe pandemie vermijdt, omvat “wereldwijde surveillance” voor ziekteverwekkers die de volgende wereldwijde uitbraak zouden kunnen lanceren.

In een blogbericht dat in mei 2022 verscheen, schetste Gates zijn visie op hoe “de volgende pandemie voorkomen kan worden,” die het onderwerp is van zijn nieuwe boek. Hij legde uit dat als “een dreiging wordt ontdekt” van een “zorgwekkende uitbraak,” de regeringen “alarm zouden slaan” en richtlijnen zouden uitvaardigen voor “reizen, sociale distantie en noodplannen.”

“Zij beginnen de botte middelen te gebruiken die reeds voorhanden zijn, zoals quarantaines, antivirale middelen die tegen bijna elke stam beschermen, en tests die overal kunnen worden uitgevoerd,” schreef Gates.

“Als dat niet voldoende is, dan gaan de vernieuwers van de wereld onmiddellijk aan de slag met de ontwikkeling van nieuwe tests, behandelingen en vaccins,” vervolgde hij, waarbij “nieuwe geneesmiddelen en vaccins snel worden goedgekeurd.”

Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

Gates heeft eerder gezegd dat zijn investeringen in de financiering en levering van vaccins de “beste investering” zijn die hij ooit gedaan heeft.

Het persoonlijke vermogen van Gates is sinds maart 2020 namelijk met meer dan $10 miljard gestegen, nu veel gewone burgers lijden onder de gevaarlijke bijwerkingen van grotendeels ongeteste mRNA-afgeleide “vaccins”.

Gates is de belangrijkste financier van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die het volksgezondheidsbeleid over de hele wereld stuurt. Dr. Joseph Mercola heeft opgemerkt dat 70 procent van het “budget van de WHO gebonden is aan specifieke projecten, landen of regio’s, die gedicteerd worden door de financiers. Als zodanig vormen de prioriteiten van Gates de ruggengraat van de WHO, en het was geen toeval toen hij over de WHO zei: “Onze prioriteiten, zijn uw prioriteiten.””


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOthuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grens
Volgend artikel“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

46 REACTIES

 1. Die Gates is echt niet geboosterd etc. ja in zijn kop. Deze figuur moet direct van het toneel verdwijnen en zijn vermogen worden afgenomen.

 2. Ik geloof er geen reet van, maar stel he, stel dat die psychopaat écht 3 spuiten in zijn flikker heeft gehad met die genocidebende… Dát zou wel geweldig nieuws zijn! Dat is ie binnenkort toch maar mooi pleite 🙂

   • Beste Greet ik ben dankbaar dat Bill jullie wappies of schaapjes volledig om de tuin heeft geleid prachtig toch deze men zwemt op dit moment in het geld en allemaal dankzij het volk ruim 12000 corona spuit doden en 24000 gehandicapte mensen erbij gekomen, blind infarcten geestelijk gehandicapt en kinderen die zelfmoord hebben gepleegd en ga zo maar verder.
    Dankje wel fijne mensen en wat erg he wat in Oekraïne gebeurd en wat blij dat wij door het kiezen op de laatste twee verkiezingen er met gestrekt been zijn in gegaan weg met onze vrijheid weg met mensenrechten en trots dat wij Rutte hebben en onze kapotte economie wat mag ons volk trots zijn en wat te denken van de vele kinderen die bij hun ouders zijn weg gehaald en nu denkelijk misbruikt worden door Edelachtbaren Demmink en zijn kliek worden en allemaal met onze stem, er is maar een woord voor ons volk lafaards en zijn even slecht zo niet nog slechter dan jullie Bill, voor de mensen die daar niet in mee zijn gegaan hoeven zich dat aan te trekken ons volk is ziek dood en dood ziek maar dat weten zij al.

  • Precies, hij heeft geen een van die vaccinaties gehad, als ze zogenaamd wat krijgen op camera is dat nep, of gewoon een zout oplossing.

   De Gates familie heeft vele miljoenen doden op hun geweten, Dr. Frederick L. Gates waar ze van zeggen geen familie is van Bill Gates, heeft vele miljoenen doden veroorzaakt met The Rockefeller Institute for Medical Research, waar hij er voor zorgde dat vele soldaten een “vaccinatie” dood prik kregen, wat voor een Bacteriële longontsteking zorgde, en de meeste mensen in geschiedenis aan dood gingen.

   Het werd genoemd, de Spaanse griep.

   Hier veel meer info er over, alles is vrij gegeven: https://www.winterwatch.net/2021/06/the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia/

  • Zie Anna de Nederlander wat ik hier boven schets komt geheel met jou overeen. Maar voor ik het vergeet jij gaat er ook niet aan ontkomen en mag hopen dat je een vreselijke dood te wachten mag staan.

   • Waarom zou dat iemand toewensen, ben je wel lekker, laat haar nou, ze is genoeg gewaarschuwd, en ze kan alles vinden, als ze het nog niet wil geloven is het haar eigen schuld, maar ik ga hopen dat iemand een vreselijke dood mag verwachten, dan ben je niks beters dan die andere.

    • Edit foutjes: Waarom zou je dat iemand toewensen, ben je wel lekker, laat haar nou, ze is genoeg gewaarschuwd, en ze kan alles vinden, als ze het nog niet wil geloven is het haar eigen schuld, maar ik ga niet hopen dat iemand een vreselijke dood mag verwachten, dan ben je niks beters dan die al die andere.

 3. Ik mag hopen dat niemand serieus gelooft dat mister Gates zelf ook die troep heeft genomen en last heeft van milde symptomen van een niet bestaand ´virus’.
  Ziek in zijn kop, een van de hoofdpredikers van de Covid kerk, dat is hij op zeker…

  • Dan heeft B. Gates zeker die serie gekregen die met een 0 begint en dus versie Zoutoplossing ingespoten heeft gekregen. In ieder geval hoe het ook zijn mag hij heeft niet datgene ingespoten gekregen wat een normale burger meestal wel ingespoten krijgt, zeker omdat hij weet hoe gevaarlijk deze injecties zijn. We lezen over ingrediënten zoals nanotechnologie en 5G technologie van zendmasten, slangengif, spike eiwitten etc etc. Nee ik geloof met alle zekerheid dat Bil Gates dit niet ingespoten wil krijgen.

  • Precies, hij heeft nooit iets gehad, en hij is ook niet ziek, dit is allemaal een spelletje, en daar (bedrog) zijn ze experts in.

 4. Wat ik hier vreemd vind, is dat je moet ‘zien’ alvorens te geloven.
  Wel, ik heb gezien dat uit mijn brede kenissen, en aanhangsels en kenissen, pakweg 5000 man, er niemand, maar dan ook niemand die gevaccineerd is meer dan 3 dagen last heeft gehad, terwijl de niet gevaccineerden of zij die voor ze een vaccin hebben gehad besmet zijn geraaktw na 18 maanden nog steeds last hebben.

  Doek deze misinformation site op.
  Asap.

  En aan de volgers, zoek eens even de geschiedenis op van jullie fapplekje.

  • Weet je wat ik nou vreemd vind???
   Wat kom je nou eigenlijk doen op deze site?
   Zieltjes winnen ten gunste van de Corona kerk?
   Geen interesse, ga maar gauw nog een booster halen voordat dit o zo populaire medische preparaat is uitverkocht.
   Maar niet getreurd, in het najaar zal er weer nieuwe voorraad zijn en mag je weer braaf in de rij staan om je prik abonnement netjes up to date te houden.

  • Je gaat het ´zien´. Als je nieren voor slechts 13% werken, ga je het werken. Daarvoor niet. Kanker heeft een ontwikkelingstijd nodig alvorens je het gaat merken. Als u de derde booster hebt gehad, zou het beste zijn dat u zich helemaal laat scannen en bloedmonsteryesy voor T-cellen en D-Dimeer.

  • T.a.v. Georges: ongeloofwaardig verhaal…dat je 5000 mensen kent en spreekt en ook nog over hun medische toestand! Een gemiddelde huisarts heeft nog minder mensen onder beheer en velen komen jaren niet bij de huisarts.

   • Het is zelfs onderwerp van onderzoek geweest. Mensen kennen gemiddeld niet meer dan 550 mensen en rond de 2000 is het maximum.
    Maar misschien telt Georges alle tv-persoonlijkheden en acteurs er ook bij op?

  • @ Georges,

   Ik vermoed dat er reeds bloedklonters ( dankzij je prikken en boosters ) in je hersenen aanwezig zijn door je bewering van 5000 vrienden en kennissen.
   Temeer daar jij ook met deze volslagen onzin komt :
   ” terwijl de niet gevaccineerden of zij die voor ze een vaccin hebben gehad besmet zijn geraaktw na 18 maanden nog steeds last hebben.”

  • Dat is zeker raar. Want in mijn omgeving is bijna iedereen gevaccineerd en daar zijn er binnen tien maanden, vanaf juni ’21, heel veel van overleden. Waaronder 26 mensen die ik echt ken. Een collega, drie buren, ’n vriendin van onze familie, drie klanten van onze winkel, de huismeester van mijn broer, een vriend van mijn man, de moeder van mijn klasgenoot, mijn oom, een collega van mijn vader, een sportvriendin van mijn moeder, de man van ons buurmeisje, mijn lerares, de vader van een klasgenote, onze monteur en vier stelletjes waaronder de allebei de ouders van de ex-vriend van mijn zus, en twee oud-dorpsgenoten. Maar het kan natuurlijk puur toeval zijn. Er is vast wel een goede verklaring voor.

   • Ja het gaat hard zo te zien. Een kennis van mij met veel Kunde van statistieken zegt dat 25% van de mensen die gevaccineerd zijn binnen nu en 2 jaar zullen versterven. Het opvallende in mijn werk omgeving zijn de vele ziektegevallen. Verder lees ik veel vaker over dodelijke 1 zijdige verkeersongevallen. Spijtoptante artsen onder wie 30 jaar ervaring op gebied van vaccinatie melden een zeer groot aantal bijwerkingen na vaccinatie die abnormaal zijn. Nou ja dit is het nieuwe normaal. We gaan het inderdaad vanzelf zien.

   • Nee dat komt door het klimaat sukkels jullie gaan straks allemaal dood in de kou en maar goed ook Rutte en zijn vrienden en elite zoeken dan warmere gebieden op en rijden daar met hun grote wagens rond en vliegen elke week naar ons land om hun geld op te halen wat is ons volk toch dom.

 5. Gates is véél te laf om dit killshot te nemen…Bill Gates is een echt mietje, zou hij wel een fluitje hebben want hij heeft echt dikke tieten voor wat voor een ‘man’ moet doorgaan!

 6. Gates covid welnee! hij duikt een poosje onder
  of trekt zich even veilig terug want het word hem te heet onder
  zijn voeten en het is tevens een pub stunt.

  En Georges troll lazer op.

 7. De aankondiging van deze engerd zit in dat hij zegt dat hij zich regelmatig zelf heeft getest om bla, bla…

  Ter vergaring van DNA, ons kapotreiteren en om totale controledruk op de bevolking te houden, verzekerd te zijn van voldoende grafeen in de rondwandelende 5G antennes èn omdat hier weer vette winstgevende handel in zit:

  Hij wil ons binnenkort verplichten om met grote regelmaat zelftesten te doen (en de resultaten te bekijken in een afgedwongen app!!!!!!!!!!!!

  Ook die shitzooi ga ik NOOIT loslaten op MIJN lijf

 8. Hij is helemaal niet geprikt die luis
  Dit is weer propaganda om goedgelovige schaapjes naar de prik bank te krijgen
  En de persoon hier die zegt 5000 mensen te kennen plus medische status is een grote fantast en waarschijnlijk al hersendood

  • Uiteraard niet, en die Robert Malone ook niet. Hoe komt het dat die Malone nu pas zegt dat ‘Gates een andere agenda heeft’? Dat wisten we al, en hij weet dat nu pas??? Ze zijn allemaal net zo ziek en vals als die mafketel Georges hier. Die lijkt ook wel ‘afleiding’ te zijn.

 9. Ik geloof er niets van, dat hij Corona zou hebben. Is het niet een zet om ‘de volgende lock down aan te kondigen? Bill Gates is een kind dat nooit immer zoveel macht zou mogen gehad hebben. Hij gelooft zijn eigen leugens. Hij zal ons met the WHO en zijn geoengineering nog veel leed aandoen binnenkort. We moeten hem stoppen!

  • Ja, Gates is een beest! De vraag is wie kan hem stoppen? Hij is technisch gezien
   de baas van WHO. Die Tredos mag zijn eigen land (Ethiopie) niet meer in wegens genocide.
   Gates komt uit familie van eugenetici. Banden met Schwabs/Rockefellers. Eén grote bende
   WEF, UN, IMF, WHO (Worst Health Organisation). Zijn allemaal zo machtig.Er wordt gezegd
   dat hij nu Covid heeft; als dat zo is hoop ik dat hij het niet overleefd. Hij is het grootste kwaad
   in de wereld, Killer Bill, Devil in Disguise.

   • De wereld zit vol met dat tuig kijk maar naar de VVD en zijn handlangers in het kabinet en er zijn ook nog een aantal partijen die noemen zich christelijk maar onze dood als volk staat al gepland er is geen ontkomen meer aan met al die sukkels hier in ons land.

 10. Gates is niet gek, hij heeft zich echt niet laten injecteren met welk gif dan ook. Om een beetje in het nieuws te blijven is hij plots positief, na twee injecties plus een “booster”. Of: Hij laat de goegemeente zien dat de door hem aangeprijsde “vacinaties” niet doen wat ze zouden moeten doen. Coclusie: Of hij liegt of hij verkoopt tinnef.

 11. Dat Gates ‘covid heeft’ komt goed uit, want het ondersteunt precies de nieuwe wending aan zijn verhaal. Hij heeft een paar lijkjes uit de kast getrokken om iedereen de fopspeen in de snavel te duwen. De schapen, die alles binnen 1 dag vergeten, staan nu weer rustig te grazen. Gates weet dat, en daarom kan hij de feiten verdraaien zoals het hem uitkomt; het maakt niet uit hoe vet de leugens zijn, de schapen slikken toch alles. De man is een totaal schunnige psychopaat die keer op keer voor het blote oog mensen heeft vernield – onder meer in Afrika en in India. Wie weet waar hij dat ook nog in het geheim heeft gedaan (bijv op die Epstein boerderij.) Maar wat hij je niet vertelt is waar de gifspuit voor bedoeld is. Dus dat skelet blijft in de kast verborgen. De sin of omission (weerhouden van pertinente informatie) is nog smeriger dan de sin of the lie (liegen). En verder heeft hij netjes de verwondingen en doden aan de spuit onder het tapijt geschoven – handjes gewassen.

  • Volgens mij loopt dat nog steeds in India, kwestie
   van heel lange adem, Gates komt natuurlijk met
   topadvocaten en denkt dat alles te koop is. Nail him!
   Inge

 12. Hier is een video over de WHO, die (grotendeels) door Gates gekocht is:

  https://www.lifesitenews.com/opinion/new-documentary-on-who-exposes-widespread-corruption-massive-funding-by-bill-gates/

  Rol van de WHO in de werelddictatuur:

  “In April 2020, Donald Trump suspended U.S. funding to the WHO while the administration conducted a review into its “role in severely mismanaging and covering up the spread of the coronavirus.” This clearly propelled the Bill & Melinda Gates Foundation into the WHO’s No.1 funder slot. Upon election, President Joe Biden reversed the Trump administration decision, restoring U.S. funding to the WHO.”

 13. Vandaag stuurde Bille een brief aan zijn 102 jarige moeder wanneer ga je dood want ik heb nog steeds niet genoeg ik vind u een hebzuchtig mens KRENG.

 14. Dat zullen wel 3 zoutoplossingen zijn geweest.
  Degene die weet wat er werkelijk in zit gaat die troep echt niet in laten spuiten.

 15. ZIJN VADER WAS OOK EENMOORDENAAR EN DOKTER , DE APPEL VALT NIET VER VAN DEN BOOM
  WIJ ONGEPRIKT , NIKS RUIM 2 JAAR NIET ZIEK GEWEEST , NU AL TWEE WEKEN , HOESTEN ,SLIJMEN , NIEZEN ,KORTADEMHEID ,GEEN EETLUST , DAS ALLEMAAL VAN DIE GEPRIKTEN ,DIE HUN VUILIGHEID DOORZETTEN ,MAN WAT EEN ROTZOOI

 16. Meneer Gates ziet ook wel dat Vaccinaties niet doen wat ze zouden moeten doen, namelijk het voorkomen van Covid.Dus wat is de beste oplossing?Pretentendeer dat jezelf Covid hebt doorgemaakt ondanks dat je bent ingespoten (wat natuurlijk een grote leugen is).Zo een man weet heel goed hoe hij de massa kan misleiden.Dus hij vertelt erbij dat het dankzij de Vaccinatie is dat hij slechts milde symptomen heeft.Wanneer de waarheid maar al te duidelijk aan het licht komt nl.dat Vaccinatie niet helpen om Covid te voorkomen.Wat ga je dan doen? Uiteindelijk moet je toegeven dat dit zo is,maar je vertelt erbij dat dankzij de Vaccinatie je symptomen heel mild zijn.
  Natuurlijk is dit laatste ook een grote leugen,maar zo heb je alweer tijd gewonnen en gaan mensen toch door zich te laten Vaccineren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in