“Niemand zal je geloven omdat je dakloos bent”, verklaarde de Irakees aan een vrouw in Gotenburg nadat hij haar verkracht had. Ze slaagde erin om een paar goed gekozen schoppen en stompen uit te delen voordat het allemaal voorbij was. De Irakees wordt nu veroordeeld tot een minimumstraf – maar wordt uitgewezen.

Foto van de plaats delict en de veroordeelde © Politie

Op 29 januari 2020 werd een dakloze vrouw in Gotenburg verkracht door Goran, geboren in 1979, in Irak.

Hij vroeg me in het Engels naar seks. Ik zei dat ik niet geïnteresseerd was. Toen verkrachtte hij me, schrijft de Göteborgs-Posten.

De vrouw vertelde de politie tijdens het verhoor dat ze op de tram stond te wachten bij de  Groentenmarkt toen Goran haar benaderde en vroeg hoe het met haar ging en waar ze naartoe ging. Hij bood haar aan een trui voor haar te kopen omdat ze leek het koud te hebben, schrijft Fria Tider.

Ze antwoordde eerlijk dat ze dakloos was en haar vriendje zou ontmoeten op het IJzerplein. Ze koos ervoor om met de Irakees mee te gaan omdat hij aardig leek. Op weg daarheen begon hij echter te vragen naar seks, in het Engels, waarop ze nee antwoordde.

Goran bood aan haar te betalen voor seks, maar ze weigerde opnieuw. In plaats van haar nee te accepteren, bleef hij zeuren. Bij supermarkt Willy in Rosenlund kwamen ze via een trap op een grindvloer terecht.

Hij zei “please, please, I can pay you”, maar ze weigerde en zei opnieuw nee. Uiteindelijk werd ze tegen een raam gedrukt terwijl hij haar probeerde te kussen en haar armen vasthield en probeerde haar broek uit te trekken terwijl ze hem probeerde weg te duwen. Goran trok haar op de grond en slaagde erin om haar broek op haar knieën te krijgen.

  Moslimmigranten maken Zweden bang met Coronahoest

Tijdens de verkrachting wist ze zich te verzetten en hem te verstoren. Goran werd toen agressiever en drukte haar linkerwang tegen het grindvlak, waardoor ze schaafwonden opliep en om hulp ging schreeuwen. De bankbiljetten en munten van de vrouw vielen tijdens het worstelen uit haar zak.

Toen hij haar geld pakte, gaf ze hem een paar stompen in de maag en daarna een schop tussen de benen.

Toen hij haar en de plaats verliet, zei hij dat niemand haar zou geloven omdat ze dakloos was, vertelde de vrouw tijdens het verhoor. Een vrouwelijke getuige, die “een wanhopige schreeuw” had gehoord, zag Goran snel de trap opkomen. De getuige zag toen de vrouw luid praten tegen de politie aan de telefoon, opgeschrikt, met open blouse of jas, alsof iemand aan haar had getrokken.

Uit publieke documentatie blijkt dat Goran een Irakese staatsburger is.

Eind april maakte de rechtbank van Gotenburg het vonnis bekend. Goran wordt veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, wat de minimumstraf voor verkrachting is. Hij wordt ook veroordeeld tot tien jaar uitwijzing. Hij moet ook 11.000 euro aan schadevergoeding aan de vrouw betalen, die op de keper beschouwd de Zweedse belastingbetaler mag ophoesten.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Vorig artikelWHO’s felle aanval op Zweden: “Mensen zijn geen kuddes” en ouderen mogen niet worden opgeofferd
Volgend artikelHoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functioneren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in