Een video waarop een verdwaalde Joe Biden, 78, te zien is die rondstrompelt tijdens de G7-top, verspreidt zich nu op social media, meldt rt.com.

De video, door gebruikers omschreven als “pijnlijk om naar te kijken”, toont de Amerikaanse president die een café in Cornwall, Engeland, binnenstrompelt.

Hij wordt door een verslaggever gevraagd hoe zijn vergaderingen verlopen, waarna de vrouw van de 78-jarige verschijnt en hem wegleidt uit het café. De gasten lachen hardop.

Backup:

Sinds de verkiezingscampagne hebben de conservatieven in de VS Biden afgeschilderd als een slachtoffer van een falende gezondheid – een reeks video’s van verschillende optredens zijn onder de aandacht gebracht als bewijs van het afnemende cognitieve vermogen van de ouder wordende linkse politicus.

“Iedereen die een familielid met cognitieve stoornissen heeft gehad, kan zich in deze clip herkennen”, twittert bijvoorbeeld republikeins profiel Amy Tarkanian over de clip uit Cornwall.

Biden heeft voor het publiek en de camera’s regelmatig zijn woorden verhaspeld, is soms gênant stil geworden en zijn gedachtegang volledig kwijt, alsof hij niet weet waar hij is.

Biden heeft vaak de verkeerde woorden en namen gezegd. Boris Johnson, de premier van Groot-Brittannië, heeft Biden verschillende keren gecorrigeerd. En in de laatste toespraak, toen Biden het over Syrië had, verwarde hij Syrië met Libië, keer op keer.

Maar het meest gênant was dit weekend dat Biden werd gefilmd toen hij een café in Cornwall binnenliep en volledig de weg kwijt leek te zijn. Biden’s vrouw, Jill Biden, moest hem letterlijk oppakken uit het café en wegleiden terwijl de mensen hardop lachten.

  Biden's hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

Nu zijn de geruchten over Biden’s geestelijke gezondheid echt begonnen. Online, in chatfora en vooral onder leden van de conservatieve partij in de VS, die nog steeds wordt geleid door Donald Trump, twijfelen ze aan Biden’s geschiktheid voor het presidentschap. De conservatieve journalist Kyle Becker tweette, “Dit is pijnlijk om te zien”.

De media, die Trump vier jaar lang voortdurend hebben gedemoniseerd, hebben zowel dit als andere dingen die Biden heeft gedaan of gezegd min of meer genegeerd. Of ze prijzen Biden voor dingen waar ze Trump voor aanvielen.

Zo vonden de mainstream media het een goed idee toen Biden het voorstel deed om de oorsprong van het Coronavirus in het Wuhan lab te onderzoeken, maar toen Trump hetzelfde wilde doen was hij “racistisch tegen Chinezen”.

Stilte ook van alle linkse muppets, beroemdheden zowel in de VS als in het buitenland die Trump intens haaten en zelfs zo ver gingen om fraude te plegen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Velen geloven dat het slechts een kwestie van tijd is wanneer Biden moet aftreden en de vice-president, Kamala Harris president wordt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Oordopje Biden: Heel Amerika lacht om deze pijnlijke flaterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Dringend” Brits rapport roept op tot volledige stopzetting van COVID-vaccins bij mensen: “Zijn giftig voor de mens”
Volgend artikelMedische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 ‘vaccins’ en de wijdverspreide schade die ze aanrichten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Kamala Harris, de persoon die het tijdens de voorverkiezingen voor het presidentschap door Tulsi Gabbard moest afleggen tijdens het debat tussen die twee
  De oren van Kamala Harris werden grondig gewassen door Tulsi Gabbard.
  Ondanks dat ze daarna afgeserveerd werd, is ze wonderwel ‘aangewezen door Biden’ (?) als running mate.
  Naar mijn overtuiging wil de Cabal een president hebben in de VS die niet al te slim is of half dement.
  Deze periode met een demente opa als president wordt naar mijn mening gebruikt om Harris in te werken.
  De VS raakt steeds verder in verval als “supermacht”.
  Ben benieuwd welke macht er daarna in het vacuüm springt

 2. Wat verschil is er eigelijk tussen een demente incompetente idioot, en een normale linkse idioot?

  Beiden helpen het land economisch, sociaal en juridisch naar de filistijnen.

  BLM en Antifa al massaal vervolgd? De rel in Washington wel?
  Vreemd niet?

  USA telt niet meer nee; ze konden niet eenseen kudde losgeslagen negers in eigen land onder controle krijgen.

  China en Rusland hebben het overgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in