De beelden tonen de acties van soldaten van de Russische strijdkrachten tijdens een aanval op AFU-posities. Een Russische soldaat komt naar de achterkant van een AFU-schietpost en gooit een handgranaat naar een vijandelijke loopgraaf.

Vervolgens schreeuwt hij naar de twee overlevenden om hun wapens neer te leggen en zich over te geven. De Oekraïense soldaten waren blijkbaar in de war of beseften niet wat er aan de hand was omdat ze verdoofd waren door de gevechten, schrijft Southfront.org.

Op de video is te horen dat een van de Oekraïense soldaten roept: “Onze eigen, onze eigen!”. De Russische soldaat blijft eisen dat de vijand zijn wapens laat vallen gedurende de 18 seconden van het gevecht. Hij lost een waarschuwingsschot over de hoofden van de vijand en probeert zelfs het aanvalsgeweer uit de handen van de AFU-soldaat te rukken.

Dit had geen effect. Toen een tweede AFU-soldaat met zijn handen naar het aanvalsgeweer van de Russische soldaat probeerde te grijpen, vuurde de Russische soldaat een ronde kogels af op de vijand. Daarna rolde hij uit de loopgraaf en zette het gevecht voort.

Juan Sinmiedo beschreef de situatie emotioneel en terecht in zijn Telegramkanaal:

Ik heb op de een of andere manier echt medelijden met die twee Oekraïense jongens die vanmorgen in de video zijn gedood, ze zijn duidelijk gestuurd om te sterven als kanonnenvoer, in de video lagen ze beneden in de loopgraaf, wisten niet wat er gebeurde, begrepen niet hoe iemand in hun rug niet een van hen zou zijn, waarschijnlijk zijn hun “collega’s” aan hun flank of de achterkant allang voor hun leven gerend.

Zij stierven voor Zelensky en voor de Westerse hegemonie, de jonge Russische soldaat riskeerde zijn eigen leven, midden in een bloedbad, om hen een kans te geven de wapens neer te leggen, hij geeft zich bloot, eigenmachtig, het is duidelijk dat hij die mannen niet onnodig wilde doden, ik weet zeker dat momenten als deze hem de rest van zijn leven zullen achtervolgen, maar dit zijn de momenten die het verschil markeren tussen mens blijven in de hel of hetzelfde worden als de Oekraïners die krijgsgevangenen martelen en vermoorden.

Oekraïners en Russen, twee Slavische broeders die door de NAVO in een bloedbad zijn geduwd.

UPDATES. De gevechten vonden plaats nabij de stad Svatovo. Russische eenheden omsingelden de posities van de vijand en boden aan zich over te geven, waarna ze hen bestormden. Vijftien soldaten van de 1e compagnie van het 518e SOF (Special Operations Forces) bataljon van de Oekraïense strijdkrachten gaven zich niet over. De meesten van hen stierven. De Russen van hun kant hadden één gewonde soldaat.

  VS aan de wereld: We regeren jullie, of we doden jullie

Deze video toont het begin van de aanval, vervolgd in de video aan het begin van het artikel.

Deze video toont het laatste deel van de aanval. De Russische soldaten keren terug om hun munitie bij te vullen en vertrekken weer om de vijand te belagen.

Personeel van de Russische strijdkrachten identificeerde een van de AFU-strijders in bovenstaande video. Het bleek Vitaliy Milevskiy te zijn. Hij stond bekend om zijn dappere en uitdagende TicTok-video’s. Alleen bleek dat vechten in een tic-tac-tok en vechten in het echt enigszins verschillende dingen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onthullingen van Scott Ritter: De VS voeren oorlog “niet alleen tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense verdedigingslinies en wat er gebeurt als ze worden doorbroken
Volgend artikelAlt media waarschuwden voor alles wat er vandaag gebeurt… nu hebben we het draaiboek ontcijferd over wat er nu gebeurt in de UITROEINGSAGENDA die gericht is op de mensheid.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • Ja het is onze oorlog en ons belastinggeld en jullie deden als volk toch mee wat zij Rutte 95% wilt deze oorlog maar waarom zijn jullie niet daar samen met Rutte, wel een grote bek maar wel op jullie leider Rutte stemmen en groen licht geven voor deze moord partij.
   Maar wacht maar jullie krijgen ook jullie deel nog en wat ik daar erg aan vind is dat ik tegen elke vorm van oorlog ben maar door ons laf volk wordt ik er mee ingezogen jullie zijn onderdeel van de elite van het WEF en de rijken maar ook van de oorlogsindustrie , dom oren.

 1. Laten we hopen dat de tirannen uit Brussel en Washington snel uitgeschakeld en berecht worden. Want zij en hun handlangers zijn hoofdelijk verantwoordelijk voor deze tragedies.

 2. De boodschap van de Russische soldaat die hen doodde. ” De linkse soldaad op foto bleek een doorgewinterde tik-tok-krijger Vitaly Milevsky te zijn. Maar vechten op tik tok en in het echte leven zijn een paar verschillende dingen. Onze strijders monteerden een videooproep om Vitaly’s fouten niet te herhalen, niet om het naziregime met wapens in hun handen te verdedigen en plaatsten het op zijn eigen account.”

 3. Heftig ben er verdrietig van .
  Ook deze jongens zijn kinderen van …. komen ze hieruit zijn ze zwaar getraumatiseerd , oorlog maakt alles kapot , dan je lief is …. 😥

 4. Heftig ben er verdrietig van .
  Ook deze jongens zijn kinderen van …. komen ze hieruit zijn ze zwaar getraumatiseerd , oorlog maakt meer kapot , dan je lief is …. 😥

 5. Vlissingen > Aarhus.
  Let wel; civil vrachtschip met militair materiaal, haven (tijdelijk) eigendom US.
  Je gaat je boodschappen nog doen, maar het IS oorlog.

  DK WW2 nog zgn. neutraal, nu niet meer.
  DK regering WW2 lieten burgers doodschieten met eigen materiaal.
  De lichting die het kon navertellen is inmiddels overleden.

  Østjyllands Politi
  12. januar 2023 09:25

  I næste uge ankommer ca. 600 stk. amerikansk militært materiel og køretøjer til Aarhus Havn med det civile fragtskib ARC Independence. Det sker, når byen for første gang nogensinde lægger havn til værtsnationsstøtte til USA – også kaldet Host Nation Support.

  Det amerikanske materiel skal efterfølgende fragtes videre til Østeuropa på landjorden på grund af en planlagt rotation af amerikanske tropper.

    • Polen is de voorraadschuur van militairen en materialen. Van dat gaslek hoor je absoluut niks en verder is er sinds maanden een gaspijpleiding naar Polen geopend. Verleg je aandacht naar Polen waar tegenwoordig meer buitenlandse militairen wonen dan Polen.
     De EU zal, in mijn ogen, vanuit Polen worden aangevallen, zgn. op de vlucht voor Putin. Glazen bol, maar het is nogal winderig en regenachtig.

 6. Wapen op de grond de foto is Duits, in gebruik bij de nato, een verdere ontwikkeling van het vroegere mg42. Wel opvallend dat de Oekraïners letterlijk vechten met de opvolgende wapens van hitlers nazi leger. Binnenkort rollen zelf de Duitse nazi tanks naar het Ostfront.
  Indien je de Russische bevolking wilt wakkerschudden, als één man achter het Russische moederland wil krijgen moet je moedertje Rusland aanvallen met een Hitler immitatieleger. Zelf vandaag zie je nog schade van ww2 in Rusland. Ze vergeten het daar nooit.
  Het is ongelofelijk dat de Nato / eu blunder op blunder weet te stapelen.
  Hoe creëer je een onwankelbare wil en doorzettingsvermogen bij een tegenstander; de nato weet het keer op keer te bereiken. Korea, Vietnam, Afghanistan, de Arabische wereld. Iedere keer vielen ze binnen, iedere keer keren ze huiswaarts met bodybags.
  Het Latijnse devies van de nato is: vexas adversario, Iratus fac eos, Crea exitium tuum
  Maak je tegenstander boos, creëer je eigen ondergang. Hoe dom kunnen politieke leiders zijn.

 7. Walg van de westerse drang naar hegemonie, uitbuiting en leegroof overrompelde staten onder de leugen van democratie brengen. We hebben ze door de monsters in Washington, Londen en Brussel. In Brazilië doen ze de staatsgreep van 2019/2020 in de US nog eens dunnetjes over inclusief de uitgelokte bestorming van overheid gebouwen met hulp van agent provocateurs. Hoop van ganser harte dat de westerse deepstate met haar corrupte public/private vazal regeringen binnen kort zullen ondergaan. Zal voor de westerse bevolkingen zwaar worden maar ook zij werden bedrogen door haar eigen regeringen die de bevolking blootstelden aan gewapende injecties.

 8. Ik wil gewoon vrede,goedkoop gas en een beetje leven…Als ik reptielen wil als vriend neem ik wel een terrarium. Vieze westerse oorlogshitsers.

  • Dit wil ik ook. Dit wil 99,99% van de mensheid. Slechts 0,01% is een gestoorde psychopaat die voor hun eigen lol en macht dit soort zieke shit creëert. We (99,99%) zijn in oorlog met het groepje demonische psychopaten dat in de natuur door de andere dieren wordt verstoten. In de natuur sterven psychopaten, in de mensheid zijn ze de baas geworden. Tijd om ze op te ruimen. Ze zitten met zn allen op een kluitje te vergaderen… 1 bom die per ongeluk de verkeerde kant op gaat en we zijn van al die gestoorde klojo’s af. Daarna moeten we grote schoonmaak houden in de top van elk bedrijf en elk instituut. Iedereen die nu ergens de baas is, is mogelijk een corrupte en verrotte verrader. Alle leidinggevenden, alle directies, alle groot aandeelhouders, alle managers zijn in meerdere of mindere mate medeplichtig. Iedereen die pro vaccin en pro Oekraïne en pro overheid is, is gehersenspoeld en volkomen ongeschikt om leiding te geven. En ze zijn overal… daar is Klaus zo enorm trots op.

 9. Voor het timmerhout:de zaagmachines moeten met TCT bladen werken; zit barstens veel metaal in de stammen.
  Net als na WO1 in Belgie.
  Maar brandhout genoeg….

  Aan de enen kant is het sneu; maar ze vechten voor de Snuiver, NADAT ze op hem stemden….en ze kunnen altijd deserteren.
  Blijven=dood

  • Rusland heeft een aangezicht dat ze niet willen schenden ,de soldaten moeten de krijgsgevangenen met respekt behandelen dat weet ik van mijn schoonzoon die vecht aan Russiche zijde in de 1ste linie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in