Laat ik beginnen met mijn oprechte medeleven te betuigen met het lijden van de bevolking van Turkije in de nasleep van de verschrikkelijke aardbeving. Het verlies van huizen en geliefden midden in de winter is een ware nachtmerrie, schrijft Larry Johnson.

Dankzij de voormalige Israëlische premier Naftali Bennett weten we nu dat Washington en Londen de diplomatieke inspanningen om een einde te maken aan de speciale militaire operatie in Oekraïne hebben gesaboteerd. Het Westen sloot de stomme weddenschap dat Rusland kon worden verslagen door een combinatie van economische sancties, propaganda en militaire hulp voor Oekraïne. De Amerikanen en hun NAVO-partners hebben het leven van de Oekraïners verwed op hun imperialistische droom en proberen nu steeds wanhopiger de dreigende nederlaag af te wenden die Oekraïne en bij uitbreiding de NAVO te wachten staat.

Het Westen heeft de Russische beer geprikt en heeft grote moeite om de realiteit onder ogen te zien dat Rusland niet machteloos is en Poetin niet op zijn laatste benen loopt. Integendeel, de mislukte westerse strategie heeft de Russen wakker geschud en hun vastberadenheid om de NAVO-dreiging te verslaan versterkt. Kijk maar naar de recente opmerkingen van Poetin ter herdenking van de Russische overwinning bij Stalingrad 80 jaar geleden. Het blijft een verse herinnering voor het Russische volk.

(De relevante clip van Poetin begint rond 1:05:42.)

Als u het interview van Doug MacGregor met rechter Napolitano nog niet hebt gezien, raad ik u aan het te bekijken. Doug’s analyse is eersteklas en ontnuchterend. Hij heeft greep op de realiteit en geeft een grimmige waarschuwing aan Amerika over haar roekeloze inspanningen om de oorlog in Oekraïne aan te wakkeren.

  Oekraïense militairen executeren groep Poolse huurlingen in Vuhledar

Vergelijk Dougs analyse met de waanideeën van Matt Van Dyke, een Amerikaanse vrijwillige huurling in Oekraïne, die aan een zelfmoordmissie is begonnen en de onmogelijke situatie waarin hij verkeert niet begrijpt. Hij hoopt op een wonder, maar geeft schoorvoetend toe dat het slecht gaat met Oekraïne. Wat ik verbazingwekkend vind, is dat hij echt gelooft dat de zaken in het voorjaar zullen omslaan zodra de Duitse tanks verschijnen. Het is pathetisch.

Van Dyke staat niet alleen in zijn gebrek aan realiteitszin. Victor Davis Hanson, een vooraanstaand politicoloog, heeft zojuist een artikel gepubliceerd dat een studie is in schizofrenie. Professor Hanson blijft ervan overtuigd dat Poetin in de problemen zit:

… de oorlog stevent af op een rendez-vous met steeds dodelijker wapens en duizelingwekkende aantallen doden – zelfs als we getuige zijn van toenemende nucleaire dreigementen van een verzwakte en stuurloze Vladimir Poetin. Zij houden vol dat Poetin alleen maar aan het sabelkletteren is. En dat zou kunnen. Vermoedelijk zou Poetin, in zijn verzwakte en in diskrediet gebrachte staat, het niet aandurven om een tactisch kernwapen af te laten gaan (alsof verzwakte en in diskrediet gebrachte leiders dat niet eerder doen). – https://amgreatness.com/2023/02/05/ukrainian-paradoxes/

Davis Hanson houdt zich wanhopig vast aan het westerse sprookje dat Poetin zwak is en politieke steun verliest. Dat is een leugen. De realiteit is juist het tegenovergestelde. Poetin wint en beseft nu dat de Amerikanen en de NAVO erop gebrand zijn Rusland te vernietigen. Zoals u in bovenstaande video zelf kunt zien, is de vastberadenheid van Poetin sterker geworden en staat het Russische volk achter hem.

  Prigozhin was een kaartspeler met niets in zijn hand die besloot om zich uit de nesten te bluffen - totdat zijn bluf beantwoord werd

Ik stel voor dat u het stuk van Hanson leest om te begrijpen dat veel van de gerespecteerde deskundigen in de Verenigde Staten ervan overtuigd zijn dat Amerika iets kan doen om China en Rusland te dwarsbomen. Het is pure waanzin. Amerika ziet zichzelf als een kolos die de gebeurtenissen in de wereld kan dicteren. De realiteit is dat het fundament van Amerika’s macht dramatisch en onomkeerbaar is uitgehold. Het tijdperk van Amerikaanse dominantie loopt ten einde. Het doet me denken aan de film Dead Man Walking – Amerika heeft een zuigende borstwond en beseft niet dat het stervende is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De NAVO geeft toe dat zij “Oekraïners wil laten blijven sterven” om Rusland te laten bloeden, wil geen vredeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense vluchtelingen worden een zware last voor de Baltische staten
Volgend artikelWat de oorlog in Oekraïne en de pandemie gemeen hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. “We weten we nu dat Washington en Londen de diplomatieke inspanningen om een einde te maken aan de speciale militaire operatie in Oekraïne hebben gesaboteerd. Het Westen sloot de stomme weddenschap dat Rusland kon worden verslagen door een combinatie van economische sancties, propaganda en militaire hulp voor Oekraïne”

  Hoe typisch dat de rest van de Westerse wereld gelijk onder politieke druk van het Angelo Amerikaanse zionisme de handoek in de ring gooien en gelijk luisteren naar de stem van de meesters in Londen en Washington, maar wat vindt bijv. de helft van de Amerikanen over deze kwestie? Ik schreef expres de helft van de Amerikanen want dit zooitje WOKE imbecielen en democratische kiezers die zó begaan zijn met die flapdrol Arthur Robers die met verve de rol van de ernstig zieke Biden speelt, misschien is de real Biden al reeds gaan hemelen, we zullen het nooit weten.

  Oook de strapatsen van zijn zoon Hunter daar moet toch de gewone Amerikaan van kotzen, maar nee deze crach head komt er mee weg, het betekend dat Amerikanen net zoals Nederlanders gewend zijn aan corruptie, verkiezingsfraude de graaicultuur van de Amerikaanse leiders die bijna allemaal even currupt als rijk zijn geworden enfin voor mij een onbegrijpelijke zaak, gezien de protesten die in heel Amerika los kwamen over de oorlog in Vietnam, zijn de Amerikanen niet oorlogsmoe?

   • Er is een zeer duidelijke Semitische invloed in de pers. Ze proberen twee dingen te doen: ten eerste, het communisme implementeren, en ten tweede ervoor zorgen dat alle zakenlieden van Duitse afkomst en niet-joodse antecedenten uit hun baan worden gegooid. Ze hebben de Angelsaksische opvatting van rechtvaardigheid volkomen verloren en vinden dat een man eruit kan worden gegooid omdat iemand anders zegt dat hij een nazi is. Ze waren blijkbaar behoorlijk geschrokken toen ik hen vertelde dat ik niemand eruit zou schoppen zonder het succesvolle bewijs van schuld voor een rechtbank.

    – Generaal Patton

 2. Dat patton er zelf ook een dubbele standaard op nahield is geen geheim. Zijn eigen woorden over zichzelf. I love war god forgive me but i love it. Hij ging maar al te graag in zee met de politici die hij zogenaamd verachte. Hij was een tegenstrijdig figuur. Neemt niet weg dat hij gelijk had over politici.

 3. De dag dat de VS in verval komt zal het niet nalaten om iedereen in zijn val mee te sleuren en het is dat wat zich nu stilaan aan het voltrekken is. Het is en blijft een ‘wereldmacht zonder scrupules’ ( Boek van Daniele Ganser – Zwitsers historicus)

  • Het is nog erger: ze zijn overtuigt dat ze “de goede kant van de geschiedenis zijn”, behoeders van “een op Internationale Regels gebaseerde samenleving”, een lichtend voorbeeld van “democratie”, moreel superieur, en dat ze altijd zullen winnen. Ze zijn bedwemeld door sprookjes zoals in de film Save Private Rayan waar een Amerikaanse soldaat een Duitse Tijgertank met een pistool tot ontploffen schiet. Het zijn allemaal John Waynes en slapen het hun “gun” onder het hoofdkussen.

 4. Te lezen op Brighteon:

  China heeft zojuist bewezen dat ze Amerikanen kunnen uitschakelen met EMP-ballonnen

  De recente waarnemingen van Chinese ‘spionage’-ballonnen boven de Verenigde Staten zouden testruns door Peking kunnen zijn voor een stiekeme aanval op Amerika met behulp van kleine nucleaire explosies die enorme stroomuitval veroorzaakten als gevolg van elektromagnetische pulsuitbarstingen.

  Nu weten we dat Joe Biden en het Pentagon Amerika niet zullen verdedigen tegen de EMP-ballonnen van China. Ze zullen gewoon toekijken en niets doen terwijl de ballonnen het Amerikaanse elektriciteitsnet uitschakelen, wat leidt tot een totale ineenstorting van de moderne beschaving in het hele vasteland van de Verenigde Staten.

  Zodra de EMP-aanval voltooid is, zou China met relatief weinig moeite gemakkelijk de VS kunnen binnenvallen en bezetten. De meeste Amerikanen zouden vechten om te overleven in een ingestorte samenleving.

  Mijn podcast over dit alles is hier te vinden: https://www.brighteon. com/0adcf611-4449-4439- af21-75af06c84f6e

 5. FN,
  Volgens mijn Servische collega was er een enorme demonstratie in Duitsland tegen de sancties en de oorlog, weten jullie dat of is het niet waar?
  Indien het wel waar is dan geeft dat hoop, net zoveel hoop als Oeki’s die de Duitse tanks moeten gaan bedienen maar plots asiel willen aanvragen, karma is a bitch, graag antwoord hierop als jullie het weten?

 6. Het gaat mi volgens plan VS , EU om hun macht te behouden
  Hoe meer slachtoffers, hoe beter tav depopulatie
  Een aanval op Electra net, ook goed,
  Men wil orde uit chaos concept
  Zelf zit men in ondergrondse steden , met genoeg materiaal, voedsel, goud en geld drukpers .

  Van Nederland kunnen wij dit verwachten; alles in de maak / goedgekeurd; ‘niet door ons’
  denederlandsegrondwet.nl/id/vi7pkiszy – en nog wat
  Geen stemrecht, -vrij reizen.
  Rusland kan eerst militair worden leeggetrokken, dan een wereldwijde aanval op sataliten en meer.

  🐑 de Nederlandsegrondwet.nl
  daar hoor je de ‘geweldige’ oppositie niet over,
  All bussiness , Oekraïne de afleiding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in