Ik voel me gelukkig dat ik iets meer dan een jaar geleden met mijn Covid-sceptische blog begonnen ben. Het was een van de beste jaren van mijn leven. In die tijd heb ik veel geweldige mensen ontmoet die tegen Covid-vaccins, verplichte vaccinaties, enzovoort zijn. Velen van hen, en zelfs ikzelf zouden in het verleden iets zeggen als “Ik ben tegen vaccinatieverplichtingen, maar ik ben geen anti-vaxxer”, schrijft Igor Chudov.

Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar ja, u bent wel een anti-vaxxer – en dat is een goede zaak!

Ik zal het uitleggen.

De term “anti-vaxxer” wordt gebruikt om mensen te stigmatiseren en te verdelen. Dit woord wordt gebruikt om te intimideren, als een wig tegen de oppositie. Het wordt gebruikt om mensen die vragen stellen, of zich verzetten tegen een bepaald aspect van de officiële agenda’s, af te schilderen als onwetende, domme, wetenschap-hatende onruststokers.

Daarom is het begrijpelijk dat veel mensen die kritisch denken, zich niet graag “anti-vaxxers” noemen, uit misplaatste angst om zich te associëren met een gestigmatiseerd woord. Bedenk, dat stigma is met opzet in het leven geroepen om vaccins zonder tegenstand op de markt te brengen!

Laten we de officiële Merriam-Webster definitie van “anti-vaxxers” nog eens bekijken:

Merriam-Webster legt verder uit, wat betreft anti-vaxxers en Covid-19:

Als gevolg van de wereldwijde COVID-19 pandemie is het gebruik van de term anti-vaxxer zowel toegenomen als verbreed. … Met de komst van de COVID-19 pandemie en de nieuwe voorschriften betreffende vaccinatie tegen de ziekte, begon men anti-vaxxer ook te gebruiken om iemand aan te duiden die specifiek tegen COVID-19 vaccins is en voorschriften die vaccinatie tegen COVID-19 voorschrijven.

U kunt gemakkelijk zien dat de officiële definitie van “anti-vaxxer” zeer ruim en uitgestrekt is. Als u bijvoorbeeld tegen één vaccin bent, bijvoorbeeld het zogenaamde griepvaccin met zijn 8% werkzaamheid, of u bent gewoon tegen Covid-vaccinmandaten, dan bent u een anti-vaxxer – volgens de definitie.

  De naald en de aangerichte schade

Zelfs SCEPTISCH zijn tegen één bepaald vaccin maakt u een anti-vaxxer! Merriam-Webster is heel specifiek dat met betrekking tot Covid: iedereen die vraagtekens zet bij “Covid vaccinmandaten” een anti-vaxxer is, en laat er geen twijfel over bestaan wie wij zijn.

Laten we de bovenstaande definitie nog eens doornemen:

U bent GEEN anti-vaxxer als u ALLE vaccins steunt, ALLE vaccinmandaten, en geen enkele scepsis koestert over ELK vaccin.

U bent een anti-vaxxer als er één vaccin is waar u niet achter staat, of waar u sceptisch tegenover staat, of als er vaccinmandaten zijn waar u tegen bent.

Tot welke groep behoort u? Hoewel ik verwacht dat een breed publiek dit zal lezen, en ik geen gedachtelezer ben, zou ik verwachten dat de meeste lezers van dit artikel op zijn minst ergens sceptisch over zijn; een of ander vaccin of een of ander mandaat. Als u een van die mensen bent, dan bent u ANTI-VAXXER. Net als ik. Leef ermee!

Laten we een korte video van 40 seconden bekijken waarin uitgelegd wordt wat een anti-vaxxer is:

“Als u campagne voert tegen de mandaten, bent u een anti-vaxxer”, zegt Michael Gunner – en hij heeft helemaal gelijk! Dat zijn wij ook!

Demonisering en stigmatisering

Het hoeft ons niet te verbazen, dat mensen die tegen winstgevende regelingen zijn, zoals het Covid-vaccin of vaccinmandaten die de verkoop van vaccins ondersteunen, opzettelijk gestigmatiseerd zouden worden.

Zo worden wij gestigmatiseerd:

Wij zijn mensen, en daarom willen wij niet gezien worden als domme, onnadenkende onwetenden, die misschien zelfs op het punt staan te sterven. (Wie wil er sterven?) Velen van ons zijn zo gebombardeerd met officiële spot jegens “onwetende anti-vaxxers”, dat wij ons niet als zodanig willen identificeren.

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

Ik begrijp dat wel. Ik ben ook een mens. Maar wij moeten een emotionele en intellectuele sprong maken om te aanvaarden dat wij anti-vaxxers zijn, en wij moeten die term terugwinnen, die wij met trots moeten dragen.

Wij, anti-vaxxers van alle strekkingen, moeten er trots op zijn dat wij

• sceptisch te zijn

• op te komen voor de rechten van de mens

• het niet zonder meer aanvaarden van officiële dogma’s

• kritisch wetenschappelijk onderzoek te waarderen

• het niet aanvaarden van onbewezen, op 8 muizen geteste en ons niet-werkende bekende behandelingen

Wij moeten de betekenis van het woord anti-vaxxer – dat oppositie tegen of scepsis tegenover ten minste één vaccin of sommige vaccinmandaten betekent – loskoppelen van de belachelijkheid, het stigma en de angst die door de officiële pers en media worden opgeklopt.

Wij zijn kritische denkers. Wij hebben de psyop van de afgelopen twee jaar overleefd en ons vermogen om na te denken en weerstand te bieden aan angst en demonisering behouden. Wij zijn het nooit 100% met elkaar eens, omdat wij geen valse consensus hoeven te tonen. Onze kracht ligt in de verscheidenheid van onze meningen, niet in het doen alsof wij alles weten en dat wij het over elk dingetje eens zijn, of “de wetenschap vertegenwoordigen”.

Daarom zijn wij aan de winnende hand, daarom worden de mandaten opgeheven, is het Covid-vaccin voor kinderen van 0-11 verboden in het VK, en daarom zeggen prominente vaccinzeloten nu dat “anti-vaxxers het Internet bezitten”.

Dus…

Ik ben een anti-vaxxer. Ik prijs me gelukkig dat ik geen Covid-vaccins genomen heb (maar ik vind het goed als u dat wel gedaan hebt). Ik ben tegen sommige – maar niet alle – vaccins, en dat maakt mij beslist een anti-vaxxer. Ik ben er trots op een anti-vaxxer te zijn.

  Kijk: Tucker bekritiseert "Zwakke en Angstige" Canadese premier Justin "True Dope"

Bent u dat ook?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom we gedwongen worden te vaccineren



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse minister van Financiën beveelt bedrijven deze winter te stoppen met handel; bezweert dat zij niet failliet zullen gaan
Volgend artikelSchijnheilige linkse EU-politicus Verhofstadt laat zijn huis op kosten van de belastingbetaler renoveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

   • AMEN ! HALLELUJA… !! EENS ! Kan het wel van de daken schreeuwen hoe blij ik ben dat ik niet meegegaan ben in de manipulatie maar ik kan het echt wel begrijpen hoeveel mensen hierin zijn getrapt. Ik vind het echt erg voor hen.. iedereen wil het beste voor zichzelf en gewoon gelukkig zijn.

 1. Het lezen niet waard.
  Griepjesnaam met hoofdletter.
  Spreken over pandemie en vaccinatie…
  En zo zal er nog wel meer onzin in staan.
  Sneu dat ongeletterden allemaal graag een nablaatverhaaltje schrijven niet gehinderd door enige kennis en kunde.

  Wie van hen zijn zich ook aan het bekwamen in en voorbereiden op daadwerkelijk (fysiek) verzet???

  • Wat een reactie, veel inhoudelijke kritiek zoals griepjesnaam met hoofdletter en zo zal er nog wel meer onzin in staan. Het lezen niet waard.

  • Liefde vrede en geluk , wanneer je verhaal van de oprichters van de zogenaamde BigPharma terug zoekt kom je een spoor tegen, die eenvoudig crimineel is . Vertrouw er maar niet op dat ze ook maar iets goeds gebracht hebben .

  • @ Ab,

   Jij zit in hetzelfde zinkende schip, zoals vele burgers.
   Als jij straks bezig bent te verzuipen blijf jij ongetwijfeld brullen een academische ( alfa ) titel te bezitten, hahaha!

 2. De evolutie heeft het verschijnsel mens zich dusdanig doen ontwikkelen, dat de natuurlijke afweerstoffen afdoende bleken te zijn om de soort in stand te kunnen houden. De gezondheidszorg en de zakkenvullende pharmacie hebben uiteindelijk tot een mondiale bevolkingsexplosie geleid. Dat wil men nu blijkbaar corrigeren omdat men te ver is doorgeschoten met de verspreiding en verkoop van allerhande medicijnen. Om dit te stoppen is er een opvolgend verdienmodel gelanceerd.

 3. Alle vaccinaties zijn vergif en gevuld met troep om kinderen hun pijnappelklier te laten verkalken..

  Hiel prikje zorgt dat de voetjes niet meer kunnen aarden..

  Autisme, adhd noem maar op veroorzaakt door aluminium en word door het lichaam opgenomen door fluor wat weer in de tandpasta zit.

  kanker en suikerziekte genen e.d word al jong ingespoten door vaccin niet maar de hoofdzaak is het verkalken van het derde oog zodat wij onze spirituele connectie kwijtraken met god het universum en onze mooie aarde..

  Net als de placenta die tegenwoordig in een container beland in het ziekenhuis dat is de landkaart van de ziel die in de aarde begraven moet worden zodat moeder natuur weet dat je er bent en je pad kan uitzetten.
  Daarom zijn zoveel mensen de weg kwijt in dit leven. De placenta moet in de aarde maar mag tegenwoordig niet meer mee genomen worden in veel landenin het ziekenhuis dat is verboden ??? Nu weet u waarom, ze willen dat we van het pad af raken…

  • Bij een moslim begrafenis van een premature baby worden zowel het lichaampje als de placenta op een rituele manier gereinigd, in doeken (kafan = dodenkleed) gewikkeld en met kamfer besprenkeld.
   Deze handelingen vinden plaats in een speciale ruimte van een uitvaartcentrum of moskee. Na het dodengebed worden de baby en de placenta in de aarde begraven. Voor de begrafenis wordt verder meestal geen kist gebruikt, maar enkel een afdakje boven het hoofd van steen of houten planken. Dit zorgt ervoor dat het gezicht niet direct met aarde wordt bedekt.

  • Mooi verwoord F.T.G
   Als aanvulling: vaccinatie zorgt ook voor she-male’s door oestrogeen/testosteron niveaus van de moeder/kind te variëren tijdens de zwangerschap.
   Ook zorgt de hielprik voor DNA zodat van iedere baby een of meer klonen (duivelsgebroed) gemaakt kunnen worden, b.v van Ruttes zijn er al vijf konen, en omdat klonen zich niet kunnen voortplanten zijn ze ook meteen postmortaal, oftewel walking-deads, en daardoor ook vaak homo en satanisch.

   • W: ik twijfel er niet aan, maar waar haalt men het bewijs hier voor vandaan? (over die 5 Rutte klonen, bijvoorbeeld). Kun je wat meer info verschaffen? Met dank..

  • @ F.T.G. Zo als je het hierboven beschrijft had ik het nog niet bekeken. Maar kan het me nu wel indenken dat het zo kan werken. Dank voor dit bericht.

   • En dan ook nog dank aan Source en W voor de verdere aanvullingen. Zo goed en mooi om te weten dat het dus wel anders kan en ook gebeurt. Zulke dingen maken me blij.

  • Heftig wel F.T.G. maar it makes sense.. a lot of sense…..

   We zijn biologisch afbreekbaar allemaal maar door al dat gif ingespoten gekregen te hebben steeds minder biologisch materiaal in ons pure huid en organen en bloed….

   Dat staat lijnrecht tegenover de natuurlijke manier van leven.

   Zoals mensen in het regenwoud WEL nog puur leven. Weten exact hoe ze zich moeten redden. Vaak 5/6 baby’s…. allemaal gezond en wel.. zonder ziekenhuizen… eten verse honing… eten verse groenten van de natuur.. alles van de natuur… die mannen zien er vaak op hun 70ste nog uit als 20 jaar (vaak nog) jong en fit !!! Maar tegenwoordig zijn 20 jarigen mentaal niet helemaal ge-aard en voelen zich “Zielloos”.

   Je opmerking is echt heel interessant.
   Immortal heeft hierover ook eens een heel mooie link gedeeld; van hoe ze bezig zijn met het destroyen van onze pineal gland. Pijnappel Klier.

   Ik geloof erin dat we deze kracht terug krijgen….. en hoe minder gif we in ons hebben, hoe meer de pineal gland weer geactiveerd kan worden….

    • Prachtig stuk Immortal en zeker waar.

     Duisternis in het systeem ik zie dat ook terug in de vax mensen op mijn werk..
     Ze zijn veranderd..

     Dank je Immortal voor het delen..

     Wat ook beter bekend zou moeten worden dat de pijnappelklier licht opvangt door de schedel maar ook door de ogen.

     ZONNENBRILLEN lieve mensen zij bedoelt om ons ziek te maken (vooral huidkanker)
     De uv en andere filters die erin zitten blokkeren de trillingen die ons derde oog verteld dat de zon schijnt..omdat onze klier dat niet binnen krijgt en het voor onze hersenen donker en bewolkt lijkt bereid onze huid zich niet voor op de zon omdat de huid het signaal niet ziet.

     Na jaren zonnen resulteert dat bij velen in huidkanker.

     Ik persoonlijk vertrouw de zonnebrandolie ook niet als je er eens induikt wat daar allemaal in zit.. Ik gebruik beide niet kokosolie bijvoorbeeld is een perfecte natuurlijke en goedkoper alternatief.. (zag toevallig in de winkel 26 euro voor een fles nivea zonnebrand)

     Schoenen zijn ook een probleem mensen aarden te weinig wij hebben onze mooie aarde nodig om te ontladen , op te laden en gezond te blijven dit contavt zijn we kwijt door een laag rubber ..

     Fijne dag lieve mensen gods zegen…

     • FTG: zeker waar. Bedankt voor je punten. De ogen zijn zeer belangrijk in het opvangen van het licht en de energie van de cosmos. Zie ook dat de pfizer troep een bepaalde blindheid kan veroorzaken, Oguchi’s disease. Niet toevallig, lijkt me.

 4. De term antivaxxer is volkomen onlogisch. Het suggereert dat er slechts 2 groepen zijn, terwijl er praktisch oneindig veel mogelijkheden zijn tav de houding naar vaccineren ( gaussische verdeling )

  • @ rrr september 9, 2022 at 09:25,
   Dat zwart/wit denken zorgt ervoor dat je alleen 2 kampen krijgt, het zorgt er ook voor dat niemand een discussie aan hoeft te gaan door enkel het stop woordje te gebruiken. Vanuit het beter weten kamp wat we vaak accioseren met de links denkende mensen.

  • Ik negeer het gewoon, discussie over benoemingen, anti of pro, underdog, helden, geuzen…
   You name it, ik weet wie ik ben.
   Grikke 🙂

 5. Ik heb heel mijn leven veel over heel de wereld gereisd en in diverse landen gewoond. Ik heb daarbij altijd de risico’s ingeschat of ik mij moest laten vaccineren tegen bepaalde ziekte en heb dan ook diverse vaccinaties genomen OMDAT IK TOEN DE ” WETENSCHAP” NOG VERTROUWDE.
  Door covid weet ik dat je een onderscheid MOET maken tussen echte wetenschappers en “STAATSWETENSCHAPPERS ” !

  Covid heeft mij duidelijk gemaakt dat de Staat en de Rechtspraak de grootste criminele organisatie is die er bestaat !

  Ik heb daarom ook de Opzegging Machtiging Bestuur verzonden naar de kiesraad. Sinds die tijd sta ik op de terroristen lijst en wordt ik door de Nederlandse Staat geterroriseerd.
  Ze doen maar want precies het tegenovergestelde zullen ze bereiken. Ik zal mij nog harder openlijk tegen de staat gaan verzetten en ze dwars gaan zitten.

  Ik ga nog meer bevoegdheden opzeggen, ik ga stoppen met betalen van boetes, met betalen van mijn zorgverzekering, met betalen van iedere belasting.

  De koning is niets meer dan een smerig nazi mannetje die zogenaamd bij de Gratie van God is benoemd maar geen enkele rechtbank kan dat aantonen dus is ALLES ONRECHTMATIG EN BERUST ALLES OP BEDROG !!!!

  • Peter: Ik heb alle respect voor je. Veel mensen zullen die stap niet durven te nemen. Dat is echt een waanzinnig grote stap. Maar geen van die zaken die jij niet meer gaat betalen, zijn verplicht. Mensen beseffen dat niet. Belastingbetalen is geen verplichting. Zorgverzekering betalen ook niet. Het laatste is een vorm van communisme die in feite het medisch kartel ondersteunt. Voor iemand die zijn basispremie niet kan betalen, moet de belastingbetaler dat betalen. In feite is de medische zorg in NL niet meer dan Staatsartsenij.

   • Er zit nog een zeer gemene truc van de overheid achter deze ellende. Toen 1 van onze ouders jouw aangegeven had bij de gemeente vanwege je geboorte. Is er een proces verbaal opgemaakt als of het een strafbaar feit zou zijn. Deze opgemaakte acte die we liefkozend geboorte acte noemen is eigenlijk iets heel anders. Vanaf toen is er een natuurlijk persoon aangemaakt en geregistreerd (BSN) met jouw toegeëigende naam. Maar jij als mens bent na je 7e jaar dood en verloren op zee verklaard. (omdat er geen lijk was) Vele zijn geloven dat zij die natuurlijke persoon zijn.(het is immers nooit aan ons vertelt dat het zo is) Maar deze is door de overheid zelf gecreëerd en dus zijn zij de eigenaar ervan. Zodra jij je identificeert met de natuurlijke persoon, ben jij eigendom van de overheid en zo ben jij verplicht om belastingen te betalen. (Want jij gebruikt dan het eigendom van de overheid en voor die gunst moet jij voor betalen) Zodra je gaat werken in loondienst ga jij via een arbeiderscontract verwordt jij vrijwillig een loonslaaf. Omdat dit uit vrije wil is, is er geen sprake van slavernij. Want slavernij is verboden. Je kunt dus alleen werken als jij je identificeert met de natuurlijke persoon, omdat het een registratie nummer heeft. Een levende mens heeft geen nummer en zo niet belasting plichtig. Nu met de gevaccineerde heeft iedereen een geïnjecteerd BT adres gekregen, om zo iedereen in hun slaven bestaan te houden. Nu weet je ook waarom ze iedereen willen injecteren, wat ze liefkozend vaccin noemen en door te suggereren dat het voor onze gezondheid is, gaan er vele vrijwillig deze halen. Want als jij het zogenaamde vaccin (indirect) vrijwillig haalt, omzeilen de overheden de code van Neurenberg.

    De natuurlijke persoon heeft geen enkel recht, het heeft enkel betaalde privileges, daarom zijn het ID/paspoort en rijbewijs beperkt geldig en blijven altijd eigendom van de overheid en jij moet ervoor betalen. Maar als levende mens sta jij boven elke overheid, maar de overheid is wel goed georganiseerd en zeer kwaadaardig en lappen elke afspraak aan hun laars, als deze niet in hun voordeel uit te buiten is. Angst is hun grootste en sterkste wapen tegen de levende mensen, vooral in deze tijd dat alles onstabiel wordt hebben vele de neiging om een leiders onvoorwaardelijk te volgen en zo alle soevereiniteit van je zelf op te offeren voor een schijnbare veiligheid die de leider ons voor houdt. Zo wordt er al eeuwen met list en bedrog de mensheid in hun slavenbestaan gehouden. En wel in de ergste vorm van slavernij, door te suggereren dat jij vrij bent als een natuurlijk persoon.

  • Lobbyists. In de VS wordt er keihard gelobbied om de elektrische auto er door te rammen. Biden heeft het olie pompen kort geleden ook al stop gezet om de accu te bevorderen. Als je weet voor een rotzooi daarmee gepaard gaat, plus de sociale ellende, dan wil je geen electro auto meer. Maar het gaat om poen, en daar gaat het de lobbyists om. En de mensen die de electro auto prijzen, die kijken inderdaad niet verder dan hun neus lang is. Maar het zal ze eerder een worst zijn.

   • In China zijn alle laadpalen bezit van de overheid.

    Slechte punten op je credits en bam een block op je auto…

    Daarom pushen ze electrisch zo.. een auto is ook een wapen en vrijheid…

 6. Mensen die weigeren die covid injectie te nemen zijn geen anti-vaxxers want die injectie is geen vaccin maar een medisch experiment. Als mensen aan mij vragen of ik gevaccineerd ben zeg ik gewoon ja want ik heb als kind net zoals bijna iedereen verschillende vaccinatie’s gekregen. Je kan je niet vaccineren tegen covid want die injectie is geen vaccin. Simpel.

 7. Ik WAS Pro-Vax tot 2020…

  Ik ben ANTI vax sinds 2020…..

  Maar vooral ben ik een: ANTI-LANGZAAM-DODENDE-VLOEISTOFFEN-IN-PRIKKEN-MENS…………………… dat is wat ik ben…….;

  Ik ben wel van mening dat als je je in een “ANTI-VAX” hoek laat drukken, zonder te vermelden dat dit het geval is sinds 2020/ 2021/ 2022; dat je meewerkt aan het narrative #hypocriet.
  Want: Je hebt (allicht) vroeger ook “vaccins” gehad.

  Dus niet iets om je voor te schamen.

  ERKEN dat dan ook….. want dat werkt als een rode lap op een stier….alsof we het allemaal zo beter weten.
  Nee….;

  Ik heb de wereld rondgereisd en gele koorts vaccin gehad… dus ik zal (en wil) niet zeggen dat ik ANTI ben… Ben wel blij dat ik het overleefd heb.. ik had ook van alles kunnen krijgen..natuurlijk realiseer ik me dat.. ACHTERAF. Maar ik heb het destijds wel GEDAAN ! Ik heb een geel boekje !!

  Dat kan ik niet terugdraaien….

  Maar wat er NU wordt uitgerold… DAT IS CORRUPTIE…. i.c.m. NIET BEKEND wat de uitwerkingen zijn op de mensen vloeistoffen…. waar de andere prikken OP ZIJN MINST 30 jaar onderzoek gehad hebben en wel degelijk uitgezocht was wat de gevaren waren (ALTIJD VEEL GEWEEST MET CHEMISCHE PRIKKEN) maar de tijden waren ook anders…

  Er was geen MEGA DRUK…. Financiële investeerders die er baat bij hadden dat het binnen 1 jaar werd uitgerold en een hele propaganda omheen werd opgezet….zoals dat NU IS MET DE WEF AGENDA………

  Kortom; WE ZIJN NU SINDS 2020 behoorlijk wakker geschud en SINDSDIEN ben ik ANTI-VAX geworden…. niet ALTIJD geweest.. is wel een nuance verschil….

 8. ‘Anti-vaxxer’ is sowieso een term gebruikt door domme mensen. Ik vraag me af, of ze ook de taxxi of laxxeermiddelen nemen. Voor de rest zie ik de MSM amper, dus ik heb er geen last meer van. Ze praten vooral tegen zichzelf binnen hun bubbel.

 9. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

  • Tex: Klopt als een bus. Wat je ziek maakt is de overdracht van bacteria. Deze ontstaan in de slijmvliezen als je lichaam de eoa irritatie aan het afvechten is. De gele en groene rotzooi die je oprochelt wordt veroorzaakt door bacteria, en niet door ‘virussen.’ Deze gele rochel is doorgaans goed te bestrijden met antibiotica, maar dat mag je tegenwoordig ook niet meer nemen. (Dat is zoooooooo slecht voor je….. oh jee… en het geeft ‘resistentie’ aan de bacteria en die gaan dan evolueren tot zeg maar enorme monsters die de hele wereld opvreten.) Een virus is een verzinsel om gestalte te geven aan iets dat de pharma ten goede komt. Zoals je nu hebt meegemaakt. Een gefabriceerde sliert van aan elkaar geregen genen kun je ook een virus noemen, en dat is dan dat computer model waar de ‘covid’ op gebaseerd is. (Zucht. Je wordt moe van het gereutel over de virus.)

   • @Immortal,

    Antibiotica verzwakt je gezonde darmflora. Bij regelmatig antibiotica gebruik kun je een ” lekkende darm ” oplopen die nauwelijks tot niet te herstellen is…met alle gezondheid-ondermijnende aspecten tot gevolg.
    Mijn huisarts zei eens: Met antibiotica herstel je slechts 1 dag eerder t.o.v een ander met een gezond immuunsysteem die geen antibioticum heeft gebruikt met dezelfde bacteriele infectie.
    Bij zeer ernstige ontstekingen zoals bijv. hersenvliesontsteking is een antibioticum wel absoluut noodzakelijk.
    Antibiotica-resistentie is een wereldwijd probleem omdat artsen voorheen met antibiotica strooiden voor ieder wissewasje bij een patient.
    Resistent zijn voor antibiotica is uiteraard zeer riskant omdat een bacteriele infectie dan niet meer bestreden kan worden met een antibioticum….
    Vanwege dit wereldwijde probleem zijn huisartsen veel behoudender geworden met het uitschrijven van een antibioticum, wat zeer terecht is!

    • Fleur: dat is gangbare informatie wat je schrijft. Maar als je al 5 weken gele rotzooi ligt op te rochelen, en je kan niet slapen van het hoesten, dan zou je denken dat een rondje antibiotica wel gepast is. Maar mocht niet van Papa Huisarts hier. Zelf ben ik heel voorzichtig met pillen slikken, en alleen in het uiterste geval van nood (zoals ik toen in 2015 nodig had, en niet kreeg.) En wb de ‘resistentie’ van bacteria tegen bepaalde antibiotica, ik heb hier eerlijk gezegd niet veel bewijs over gelezen. Maar zou het wel willen lezen.

 10. Dat geleuter over vax of anti-vax is een misdaad tegen de tijd. Er spelen zaken die nog veel meer verwoesting gaan opleveren dan die klote-vax. Wacht maar tot ‘ze’ beginnen met het blokkeren van de zon. De veestapels worden van te voren al uitgeroeid om het minder op te laten vallen straks. Nu al verdwijnen allerlei vliegende en kruipende kleine beestjes, en ook vogels delven het spit. Wacht maar tot de boel echt op gang komt, met die totaal krankzinnige ruimtevaart en het belachelijke ‘ruimtetoerisme’ dat de ‘hemel’ vernielt. Er zal geen steak of speklapje meer rondlopen. Vissen, wat zijn dat? De Aarde is 75% water, en de zon geeft daar de energie aan. Wat denk je dat er met de vissen gaat gebeuren als de zon geblokkeerd wordt?

  Begrijp je wat er allemaal nog meer speelt? De vax is maar het begin, om jouw bewustzijn te verminderen, zodat je straks op de verduisterde aarde werk kan verrichten voor de parasieten.

  https://zonderreden.substack.com/p/the-covid-vax

  Straks kun je ook nog betalen voor een beetje verse lucht dat je aan een pomp kan kopen. Met je social credits. Suck it up, friend.

  • ” Wacht maar tot ‘ze’ beginnen met het blokkeren van de zon. ”

   Denk jij werkelijk dat dit gebeurt waardoor de elite bijv. niet meer op hun prive-stranden kunnen liggen of een ZONNIGE boottocht cq bootreis kunnen maken op hun mega prive-jacht.
   Gates kan zoveel willen, maar de zon verduisteren betekent het totale leven op aarde vernietigen, ook voor de elite…!

   • Fleur: Hm ja… ik hoop dat je gelijk hebt. Het WEF is ook al bezig met plannen voor een bubbel paneel ter grote van Brazilie om op die manier de zon te blokkeren. Ik heb geen idee waar die parasieten heen gaan, of denken heen te gaan. Maar kennelijk worden de plannen doorgevoerd. Het is een waanzinnig kortzichtig experiment, dat een enorm fiasco gaat worden voor het leven op aarde. De aarde is 75% water, wat denk je dat er met de vissen gaat gebeuren… Maar er zijn plannen gaande, dus we moeten er wel op letten, ook al weten we (nog) niet wat de uitvalsbasis gaat worden voor de parasieten.

 11. Immortal jaren geleden al gelezen over bill gates en zaad wat hij ontwikkeld hij wat in het donker kon groeien…

  Dikke G.M.O natuurlijk maar had toen al zoiets van mmmmmh waarom…

  Ik heb het plan bekeken maar wat zij willen is technisch niet haalbaar ik denk dat het een broodje aap verhaal
  is om de mensen weer af te leiden en wat geven om over te praten..
  Dat hoop ik wel in elk geval

  • Je kan wel groente en zo binneshuis verbouwen, zonder zonlicht, maar met 3 kleuren leds.
   heb een soort ondergrondse constructie gezien; ongeveer 10 meter hoog; mat allemaal electrich bediende laden, van beneden tot boven.
   Die laden (met de plantjes erin) werden een x aantal uur per dag eruit geschoven en in het immitatie zonlicht gezet.
   Lucht inlaat: mechanisch; dus het hele millieu was onde controle; lucht, water, temperatuur.
   Dus minimaal of geen bestrijdingsmiddelen nodig.

   Als je zaad in de grond doet: geen zon nodig; wel warmte envocht.
   Boven de gronsd, het groen moet zonlicht zien of vervangend zonlicht. Fotosyntese.

  • FTG: Ik veeg dit soort dingen niet onder het tapijt… Er zit altijd wat achter. De vernieling aan ons luchtruim gaat namelijk al gestaag door. Dit luchtruim houdt schadelijke straling tegen. De zon brandt echt niet feller. Wb de planten, wiet planten, bijv, kunnen in een kunstmatige omgeving groeien, maar ze hebben wel licht van een bepaalde frequentie nodig. Waarom Gates dus bezig was planten te ontwikklen die in het donker kunnen groeien… ik heb wel een vermoeden waarom. Hopelijk is het niet te laat als we er achter komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in