Presidential Press and Information Office / attribute www.kremlin.ru. / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

De Deep State zit echt in de problemen.

Tuckers bereik is het grootste op aarde. Zijn interview met Trump werd alleen al op X 267 miljoen keer bekeken.

Wat Tucker ook aan het doen is in Rusland, de Deep State is er doodsbang voor. Ze weten dat een van hun donkerste geheimen op het punt staat om massaal onthuld te worden, schrijft Clandestine.

Ze deden precies hetzelfde toen Trump en Flynn dicht bij Poetin kwamen. Ze kregen een absolute woedeaanval en riepen “verraad”.

Waarom? Omdat ze bang zijn voor wat Poetin met Trump zou delen. Poetin is anti-globalist. Poetin weet van hun criminaliteit in Oekraïne. Poetin weet waar de lijken begraven liggen.

Poetin heeft herhaaldelijk de perversie en de wijdverspreide pedofilie van het Westen aan de kaak gesteld. Hij noemt het complot van de Westerse oligarchen om biologische wapens te maken en biologische crises te veroorzaken om zichzelf te verrijken en verkiezingen te stelen via mail-in voting. Poetin is zo red-pilled als maar kan.

Ze kunnen deze waarheden niet in de ether laten horen, laat staan op het grootste platform ter wereld. Als het publiek leert dat Poetin niet de slechterik is, stort het hele narratief van de Deep State in elkaar.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wij weinigen, wij gelukkigen, wij band of brothersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Canada begint met euthanasie van klinisch depressieve mensen om geld te besparen
Vorig artikelMeedogenloze globalisten VIEREN de ondergang van arme mensen die zich basisbehoeften als elektriciteit en voedsel niet meer kunnen veroorloven: “Het geeft ons eigenlijk wel hoop en optimisme”
Volgend artikelMiljoenen mensen “bereiden zich voor op de Apocalyps” terwijl de wereldwijde voedselcrisis ongekende hoogten bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

51 REACTIES

 1. Ben ook benieuwd. Ik hoop dat hij een interview met Putin krijgt.
  Die haalt de 400 miljoen views dan wel.
  By the way, op youtube bitchute en rumble bij elkaar, was die ook nog eens dat aantal bekeken, tel maar bij elkaar op.

 2. “Wat Tucker ook aan het doen is in Rusland, de Deep State is er doodsbang voor. Ze weten dat een van hun donkerste geheimen op het punt staat om massaal onthuld te worden, schrijft Clandestine.”

  Alsof de Russische FSB dat niet wisten.

  • Adriaan,
   Het is lekker om nu achterover te leunen en te zien wat er gaat gebeuren, ik vrees echter wel dan voor het leven van die Tucker Carlson, ik weet dat er mensen twijfelen aan hem, ik denk dat hij moedig is en wat ik al eerder schreef over hem, niet zo lang geleden kende ik hem helemaal niet, Fox waar hij vandaan komt, ik zeg het netjes, nee dat is not my cup of tea!!!
   We zullen zien, genieten is het in ieder geval wel al nu dat de machthebbers zich heel druk maken,hahahaha!!!!

 3. Tucker Carlson… hm, interessant. Trump de Zionist, Tucker de populistische roeptoeter, en Putin de normen en waarden man. Wat komt er uit dit brouwsel…

  • @Immortal…

   Het narratief dat nodig is om de hele deepstate te ontmaskeren en in het licht te slepen en te vernietigen. Tot nu toe was het satanische westen de wereldleider, nu worden Rusland en China de wereldleiders. De westerse mens heeft heel heel heel lang geleerd dat Rusland en China slecht zijn… dat narratief moet worden veranderd als we met zn allen in vrede willen leven. De mensheid krijgt de nieuwe/ware verhoudingen in de wereld te zien. De slechterikken blijken geen slechterikken en de goeien (het westen) blijken de slechten te zijn.

   Het narratief wordt verandert. Het westen stort in. En ik zou Trump niet te snel in de zionisten hoek zetten, wacht allemaal maar af wat er uitkomt, want 1 ding is duidelijk, onze ego’s kunnen het amper nog verwerken. Wie ons verenigt is onze vriend, wie ons verdeeld is onze vijand.

   • Ik kijk alleen naar de feiten over Trump, over zijn daden. En die kun je zelf ook vinden. Ik heb er al een aantal gepost hier een aantal keer, inclusief de Sahara deal die Trump mbv Jared Kushner voor elkaar kreeg voor Israhell. Wat heb jij voor feiten dat Trump NIET in de zionistische hoek zit, afgezien van “wacht allemaal maar af wat er uitkomt” ? Graag verneem ik dit, om mijn eigen feiten in de goot te kunnen gooien. 🙂 dank.

    • @Immortal…

     De msm stokpaardjes en de alternatieve media stokpaardjes ken ik allemaal. En nu moet ik een discussie met je voeren en ook allemaal stokpaardjes naar voren schuiven om je te overtuigen. Dat wordt geen gesprek. Jij weigert om iets ‘goeds’ in Trump te zien, dat is prima, maar daardoor heb je een enorme dode hoek die je niet ziet.

     Ik zeg niet dat Trump een goede of slechte is. Ik zeg dat wij op niveau van de slaven alleen maar gemanipuleerde berichtgeving krijgen en dat het heel goed mogelijk is dat Trump iets anders is dan velen denken.

     Het is onbegonnen werk om met iemand die helemaal voor Ajax is, te praten dat Feyenoord ook best een goed team heeft.

     Ik kies geen poppetjes, ik kies voor mensen. En Trump verenigt wakker Amerika… dat vergeten de Trump haters voor het gemak. De Trump haters leggen alles uit als een valstrik, want Trump is de antichrist… ik geloof dat gewoon niet. Wat ik van hem heb gezien, is het tegenovergestelde van de satanisten die ons verdelen.

     Maargoed… uiteindelijk leef ik volgens de onderstaande regel;
     Er is hoop in mensen. Niet in systemen, niet in samenlevingen, maar in jou en mij.

     Btw off topic/on topic… op NFN een artikel om ons rijp te maken voor Europese verkiezingen. Daarom is onze politiek vleugellam en demissionair… omdat ze een transitie gaan maken van landelijke politiek, naar EU politiek. En de ‘wakkeren’ staan klaar om te gaan stemmen… het is ongelooflijk. De EU is kanker en nu denken we dat we maar op die kanker moeten gaan stemmen.

     • Ik heb het over de FEITEN. Dat zijn geen “stokpaardjes,” en geen “haat.” De FEITEN kun je vinden. En de vergelijking met Ajax etc gaat niet op. Als je feiten hebt over Trump die mijn feiten weerleggen, graag. Groeten.

      • Immortal

       Wat je zou kunnen doen, als je dat al wilt, is een keer in “brekend nieuws” van Benjamin Fulford kijken.

       Veel wat daar te vinden is heeft mij aan het denken gezet.

       Feiten?…….hoe zeker weten we nog wat er feitelijk is? Maar het voegt voor mij absoluut iets toe aan de puzzel die voor ons op tafel ligt.

      • Ik denk hetzelfde. Trump heeft aan den beginne van zijn Presidentschap “fouten” gemaakt die te wijten waren aan zijn politieke “onwetendheid” (fauci, covid zoals hij (Trump) later zelf erkende).
       Ik ben van mening dat Trump deze “fouten” niet meer zal maken maar ……. of hij de swamp kan droogleggen, ik weet het niet.
       Wat voor mij belangrijk is wie er na Trump Potus wordt want Trump kan in 4 jaar maar zoveel doen.

   • Theme februari 6, 2024 Bij 11:44

    Beste Theme
    Nog voor zijn eerste run voor VS president stond er al een filmpje op het internet waarbij hij duidelijk liet merken dat hij vrij pro zionistisch was en hij nog net niet op z’n knieën zat om een kosjer geslachtsdeel in z’n mond te nemen was mijn indruk.
    Ook de verplaatsing van de US ambassade naar Jeruzalem was volgens mij ook een duidelijk teken dat hij pro zionistisch is.
    Net zoals andere uitlatingen en beslissingen van hem.
    Maaaar ik kan het natuurlijk mis hebben.
    Dat er een heksenjacht tegen Trump vanaf het eerste begin aan de gang is ,hij ook positieve dingen gedaan heeft en misschien minder corrupt dan het overgrote deel van de VS politici is ben ik met je eens.

  • Beste Immortal,
   “Wat komt er uit dit brouwsel…”

   De waarheid komt uiteindelijk bovendrijven.
   Wat ermee gedaan gaat worden is aan ons.( de massa)

   • Inderdaad, de “waarheid” zal uiteindelijk naar boven komen, Tigron. Daarom ben ik zo nieuwsgierig naar wat er uit dit theekransje zal komen. Het is niet voor niets dat TC naar een nieuwe positie in de nieuwsmedia ging; hij is zeer populair en wint vele hartjes. Maar voor wie? Voor wie komt hij brainpicken in Rusland?

    Wat ik er de laatste paar jaar van heb kunnen zien, is dat Rusland net zo hard meedoet aan een soort van “Great Reset” maar dan op hun eigen manier: geen experimenten met mRNA op mensen, en (nog steeds) geen 5G bestraling overal, en geen pedoisme en bejubeling van tegennatuurlijke fratsen. Maar wel 15 min steden, wel ruimtevaart en satellieten, wel financiële herzieningen, wel digitale identiteiten, wel face-recognition, etc.

    Wat er uiteindelijk met de “waarheid gedaan wordt,” hang helemaal af van wat die waarheid gaat worden. Zoals, wat doen we op dit moment met de huidige “waarheid”? De waarheid is zeer subjectief, en zal vermoedelijk altijd wel zo blijven gezien de geschiedenis van de “waarheid,” en zal voornamelijk afhankelijk zijn van economische factoren, zoals altijd. Waar Rusland en de bondgenoten wel een goede grip op lijken te hebben. Of de massa zelve daar veel mee kan doen, is twijfelachtig, en of de massa dat wil, of dat het ueberhaupt in ze opkomt er “wat mee te gaan doen” is een betere vraag. Het beste waar we op kunnen hopen zijn gezonde normen en waarden, waar een samenleving op een normale manier mee kan bestaan en zich kan handhaven; beschaafd, en met respect voor elkaar en de nucleaire familie. Deze ontwikkeling zien we dus wel plaatsvinden in Rusland, itt bijv EU. Verder zie ik deze waarheid zich ontwikkelen in Rusland c.s. volgens een strikt en regimentair patroon, wat op zich niet slecht hoeft te zijn, dat tevens hun culturele waarden niet verguist. Mss is een dergelijk ‘dictatoriaal” regime wel het beste voor de massa en ontstaan er rust en vrede op die manier.

   • Een vermoeden: (alleen het uiterste puntje van de piramide weet de waarheid) De “bad guys” van de Deepstate worden voor de bus gegooid door de “good guys” van de Deepstate. De good guys worden als helden gezien door de slapende bevolking. Zo kunnen de good guys verder met hun versie van de New world order. Ik ben bang dat die versie nog steeds de Digitale Id en CBDC en virussen en (verplichte) vaccins bevatten. Dit spelletje hebben ze al vaker gespeeld. Ik kreeg dit vermoeden (ik zeg dus niet dat het een feit is) doordat op X de laatste tijd veel over controlled opposition te doen is. De figuren die dus CO genoemd worden zouden wel eens de “good guys” kunnen zijn (Trump, Joe Rogan, Tucker Carlson, Elon Musk) Het zou fijn zijn als het niet waar is, maar ik blijf iig op m’n hoede.

 4. Jammer……..maar dit is niet helemaal juist. Poetin is ook ‘part of the plan’. In Rusland is de uitrol van ‘agenda 2030’ niet minder dan in de rest van wereld. Ook Rusland sluit zich aan bij het centrum voor de vierde industriële revolutie (bio-digital convergence (mens en machine, AI) en ook in Rusland ontstaat meer en meer een contrôle-staat. We blijven maar hopen en rekenen op een “vleselijke” verlosser terwijl alles dat rondloopt en enige macht heeft, compleet in de zak zit van ‘de elites’. Is dan alles reddeloos verloren?? Niet persé…… Onze allerbelangrijkste redding kunnen we vinden in geloof en de hoop op Goddelijke verlossing. En totdat het zover is moeten we alles uit onszelf en elkaar halen om weerstand en tegenwerking te blijven bieden tegen alle smerige satanische leugens en plannetjes. Het is hoog tijd om elkaar weer te vinden want we zijn écht niet alleen.

  • Beste Joshua,
   En waarom zouden jouw beweringen wel kloppen?
   Ze bestaan uit ‘ afwijzingen, persoonlijke aannames en hoopporno wat je helemaal niet kunt/wil onderbouwen.

   Tot die tijd kunnen we jouw verhaal lezen als ‘ kletskoek ‘

  • Joshua : uw verhaal klopt langs geen kanten.
   mijn dochter woont in Rusland en verteld mij over de leugens die ze over Rusland in het westen vertellen.

  • Nou ik betwijfel dat agenda 2030 verhaal in Rusland. Zouden ze daar nu ook in de bedrijven verplicht stenen mokken voor de koffie moeten gebruiken? Zouden ze daar in de bedrijven ook afval scheiden? Is daar ook een quotum voor vrouwen in het bedrijfsleven? Is daar ook een grote woke beweging? Hebben ze daar ook genderneutrale toiletten? Moeten ze in Rusland ook per afval kliko betalen? Kennen ze daar verwijderingsbijdrage? Kennen ze daar toeslag duurzame energie? Gebruiken ze daar ook carbon credits? Hebben ze het daar ook over 15 minutensteden? (Ik denk allemaal niet, behalve misschien in Moskou want de burgemeester daarvan is een WEF-er en heeft grote macht).

   • Ik ken iemand die er geweest is en familie heeft en die zegt dat het heel erg aan ligt waar je bent. Rusland is gigantisch, de verschillen zijn plaatselijk ook groot. In sommige steden kwam je bijna nergens in zonder je injectie paspoort.
    Genderneutrale toiletten zullen er niet snel komen maar dat sluit de rest niet uit, uit de link die ik hieronder geplaatst heb kun je zien dat er aan de 15 minuten slimme steden gewerkt wordt.

  • Rusland doet inderdaad mee met de 2030 agenda. Vorige week stond er op deze site nog een artikel waar in stond dat Rusland “smart cities’ ging bouwen. Zo is het niet moeilijk om meer voorbeelden te vinden, als je maar wilt.

  • Uiteindelijk worden het onze blote vuisten en de schop, dat roep ik al jaren en voorop lopend rijdend, onze boeren. Power to the people💪

  • Wat Rusland aangaat, hoop ‘k vurig dat je ’t NADEEL van de twijfel hebt,
   Joshua, – dus ONGELIJK -, want ànders moeten we ’t Russiche Volk
   al evenzéér beklagen, en rest ‘r alléén maar frustratie dat ‘r géénéén,
   maar géénene uithoek van de planeet meer is, waar die mondiaal
   dictatoriale smeerlapperij* voet aan land, en ze* nagenoeg ’t gros van
   de (wereld)politiek onder de arm heeft !

 5. ”Poetin weet waar de lijken begraven liggen.”

  Grootmeester Poetin heeft Trump volledig in zijn zak.
  Trump heeft meerdere bezoeken aan Rusland gebracht en Poetin zal er voor gezorgd hebben dat het hem aan helemaal niks te kort kwam.
  Trump zal bij ieder kruisje teken.

  Ook Tucker zal het aan niks ontbreken.
  Maar misschien valt hij uit een raam.
  Hiermee brengen ze Poetin in diskrediet of brengt Poetin de Deep State in diskrediet, wie zal het zeggen.

  Over paar dagen weten we meer.

  • Generaal Flynn weet waar de lijken begraven liggen. Poetin weet wie de vijand is, de oude vijanden van Rusland en China, de Khazaren.

   En generaal Flynn is DE generaal die volledig met Trump samenwerkte. De meeste mensen roepen dingen obv 2020 tot nu… de meeste mensen hebben zich totaal niet beziggehouden met wat er voor 2020 allemaal gaande was.

   Dingen zijn anders dan mensen denken… bottomline is dat WIJ, de mensheid, moeten ontwaken.

 6. Beste Piet,
  “Grootmeester Poetin heeft Trump volledig in zijn zak.
  Trump heeft meerdere bezoeken aan Rusland gebracht en Poetin zal er voor gezorgd hebben dat het hem aan helemaal niks te kort kwam.
  Trump zal bij ieder kruisje teken.”

  Je hebt teveel Amerikaanse films gekeken…..

  • Ga eens kijken hoe Trump overal hele goede contacten had met de landen waar de satanisten nu oorlog tegen willen ontketenen.

   Trump en Poetin konden het duidelijk goed vinden en werkten ook wereldwijd nauw samen, zie Syrië en de vrede in het midden oosten. Biden en zn clan hebben dat allemaal verwoest.

   • Beste Theme,
    “Trump en Poetin konden het duidelijk goed vinden en werkten ook wereldwijd nauw samen, zie Syrië en de vrede in het midden oosten. Biden en zn clan hebben dat allemaal verwoest.”

    Daar heb je helemaal gelijk in

   • Inderdaad, Trump geeft hoop, legde goede contacten en ging er met uitgestoken hand op af.
    Zag hem nooit denken hoeveel oorlog materiaal kunnen we sturen, Never.

  • Hij kan zo uit het raam van zijn hotelkamer vallen.
   Wie zou er het meeste belang bij hebben.
   Poetin of de Deep State?

   Als ik Tucker was zou ik snel terug gaan Amerika of politiek asiel vragen aan Poetin.

   Maar of hij zijn leven vanaf nu nog zeker is…….?

   • Hou toch op met je angsthazerij, Piet… het is bijna aandoenlijk. TC krijgt echt niet de pollonium behandeling, of de hotelkamer exit. Het wordt gewoon gezellig, en er zal weinig boeiends te vermelden zijn. Vermoedelijk zal Poetin herhalen dat Rusland altijd welwillend is samen te werken met wie dan ook. En dat zou eigenlijk op billboards langs alle wegen van Ziomerica geschreven moeten staan.

 7. Met Trump aan de macht was het niet zo fout gelopen met de drooglegging van de EU door de schuld van de onverkozen graaiers die wél de rechtse partijen in Europa culpabiliseren voor alles en nog wat ,en andere kant miljarden van het volk stelen om hun NAZI marionet Zelenski zijn zakken mee vol te laden ,tegen de wil van een groot deel van de bevolking ,de breindode meelopers van de deep state en de’believers’ van de mainstreamleugenmedia uitgezonderd!.
  Zolang de linkse fascisten de EU “besturen” in Straatsburg is het enige wat op ons af komt oorlog en zware repressie door die maffiabende.

  • Lupis,
   linkse fascisten in de EU, die EU steunen het fascisme uit Kiev, ze steunen het zionisme een andere vorm van het fascisme want onder het zionisme is er geen plek voor niet Joden, in allebei de gevallen steunt het Westen een vorm van fascisme en dan noem de EU linkse fascisten, ken je de geschiedenis niet, ze zijn alles behalve links in de EU, het fascisme althans voor mij is de allerergste vorm van het kapitalisme en dat ervaren wij nu o.a. tegen de Palestijnen en tegen Rusland door de VS en zijn Azovvrienden uit Kiev!!!

 8. Laat ons oprecht BIDDEN voor TUCKER dat hij behouden blijfe en
  in lengte van dagen zijn baanbrekend revelerend journalistieke roeping
  en passie en gedrevenheid mag blijven uitoefenen, en ‘accenten’ leggen !
  Tot onmetelijk welzijn en nut van heel de WERELDBEVOLKING,
  de WAARHEID en DE VREDE !

  “* Vero Nihil Verius *” 6 II 2O23 14:O1

 9. “Invasie-door-migratie” – Tucker luidt alarm

  https://www.youtube.com/watch?v=1XhsgQ48fGs

  Migratie heeft een goede reputatie als het om invasie gaat. Is dit niet hoe de zionisten Palestina hebben gestolen? Welnu, het gebeurt met de VS. En het wordt georganiseerd en gefinancierd door de (((Biden Junta en de Communistische VN, dwz het WEF))) Wist je dat er migrantenkampen zijn opgezet op de luchthaven van Chicago en in de politiebureaus van Chicago ? Amerikaanse belastingbetalers betalen om vervangen te worden, net zoals ze betaalden om vergiftigd te worden door vaccins.

  Tucker interviewt onderzoeker Brett Weinstein die naar de Darrien-kloof in Panama reisde om getuige te zijn van de migratie door de jungle. Hij zegt dat mensen van over de hele wereld naar Ecuador trekken om hun reis te beginnen, omdat Ecuador geen visumvereisten heeft. Maar hij bezocht een kamp dat geheel gewijd was aan Chinese mannen van militaire leeftijd die er uitzagen en zich gedroegen als getrainde infiltranten . Stel je de nasleep van de Derde Wereldoorlog voor, wanneer deze mannen helpen bij het opleggen van beroepsregels.

 10. Welnee. Het wordt zo geframed dat het slechts een rimpeltje is. De schaapjes kun je alles wijsmaken en dat is het overgrote deel van de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in