Wel, de titel zeg het al. We gaan iets met filmps doen. Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen een stekkie op FN.

Nu heeft mijn theme Newspaper van die mooie video-widgets die ik rechts op de voorpagina zou kunnen plaatsen. Inderdaad, zou kunnen, maar niet gaat gebeuren. Helaas zijn deze 2 widgets heimelijke verraders, je haalt de vijand binnen de poorten. Alleen YouTube en Vimeo worden door deze widgets ondersteund. Behalve dat ik nooit iets van belang zie verschijnen op YouTube en bij Vimeo na een week eraf ben gekickt nadat ik daar een paar filmpies had geplaatst (tot nooit meer weerziens 50 euro), heb ik een vreselijke antipathie voor YouTube, en nu ook Vimeo. Vandaar dat het filmpcircus in een artikel wordt gedouwd, elke dag een nieuwe, totdat u niets meer ziet verschijnen, wat waarschijnlijk betekent dat ik dood ben. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen, en ja, mijn haat is niet uw haat, dus mag u ook YouTube-linken plaatsen.

Nu wordt het spannend, even koppie erbij houden… Kale videolinken (https:www…) laten geen beeldmateriaal zien. Werkt niet in de reacties, om een filmp van YT zichtbaar te maken moet u embed-code van de betreffende video in de reactie copy-pasten. Eerst de delenknop (1) aanklikken, daarna embeddenknop (2) en de code (3) select all/copy en in het commentaarveld plakken… Tijd voor wat plaatjes voor de geestelijk minderbedeelden:

Als uw bijdrage me aan het huilen of lachen maakt, krijgt het een prominent plekje in het artikel. Die embedcode vindt u trouwens ook bij video’s zoals van Brighteon en Bitchute. Niet gecontroleerd of het met die video’s ook werkt, dat mag u doen.

Goed, tot zover onze meeting. Genoeg gezwamd. Tijd voor wat filmps.

Ukrainian HQ Destroyed By Russian Strike

Before and After: Consequences of AFU Firing British L119 Howitzer from Residential Backyard

Tour of Liberated Artemovsk

Russian Forces Are Blasting Ukrainian Trenches of 71st Air Assault Brigade, Leaving Stiffs

Ukrops Dig Out Their Buried Comrades After Russian Artillery Strike in Toretsk


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen verrassingslanding van Oekraïne in de Dnjepr-delta resulteerde in het zinken van haar landingsschip “Yuriy Olefirenko” en de dood van 150 man (Video)
Volgend artikelHonderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu Turbokanker
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Danilov belooft de Krimbrug te raken met Britse raketten

  Oekraïne zal de Krimbrug aanvallen met de aan haar overgedragen Britse Storm Shadow-raketten zodra het zeker is van het succes van deze actie.

  Dat heeft Oleksiy Danilov, secretaris van de Veiligheidsraad van Oekraïne, gezegd in de uitzending van tv-zender 24, meldt de correspondent van PolitNavigator.

  https://www.politnavigator.net/danilov-obeshhaet-udar-po-krymskomu-mostu-britanskimi-raketami.html

 2. Ik wens je er succes mee, maar zal mezelf er niet mee inlaten. Ik heb niet zo’n behoefte aan fimpjes kijken, ik prefereer de tekst. Ik wordt al genoeg gebombardeerd met fimpjes overal.

  • Johan P mei 31, 2023 at 20:41

   Het leven bestaat grotendeels aan een aaneenschakeling van keuzes, vind het amusant hoe de vushniks militair onschadelijk gemaakt worden.

   • Totdat je zelluf op moet voor je nummer

    Bovendien wij begrijpen wij dit conflict onvoldoende:
    Spreken geen russisch / ukraiens
    Kennen de kultuur en mentaliteit niet
    Hebben nauwelijks enig benul van de lokale historische context

    Het is vooral heel erg zielig op menselijk niveau,
    En behalve de ukraine word europa ook totaal verslagen, pensioenen.

 3. Excellent initiative!
  We share the same valeus!
  Unfortunately my phone got stolen recently, and both my pc and laptop crashed, and my tablet is too old, but i’ll see if my xbox’s microsoft edge can mean something for uploading some videos in the near future.
  And if we all end up “neutralised” we at least went as one, for the sake of a free world and humanity, free from the tiranny of those satanic elites!
  God bless us all!

  Where do i sign up?

 4. Op 6 mei 1933, drie maanden nadat ze aan de macht waren gekomen, vielen de nazi’s het Sex Research Institute van Magnus Hirshfeld binnen voor onderzoek naar homoseksualiteit en andere seksuele disfuncties.

  Ze verbrandden de bibliotheek en archieven en gaven het gebouw aan een nazi-organisatie.
  Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen de nazi’s prijzen of veroordelen omdat ze homofoob zijn.
  Maar schijn bedriegt. Volgens Scott Lively ( The Poisoned Stream- The Gay Influence on Human History p.94) was het echte doel van de nazi’s het vernietigen van bewijs dat 90% van hun leiders, waaronder Hitler, Hess, Himmler en Heydrich, homo waren.

  Lively citeert Ludwig L. Lenz, de adjunct-directeur van het Sex Research Institute die dienst had op de dag van de inval:

  “Ons instituut werd gebruikt door alle klassen van de bevolking en leden van elke politieke partij… We hadden veel nazi’s onder behandeling bij het Instituut. Waarom was het toen, aangezien we totaal geen partij waren, dat ons puur wetenschappelijke instituut werd opgericht? het eerste slachtoffer dat viel onder het nieuwe regime?

  https://www.henrymakow.com/

 5. De nazi’s van toen, noemen zich nu globalisten of sociaal democraten. De media en de filmmakers met hun acteurs zij bijna allemaal homo’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in