Vijftien spelers hebben zich inmiddels al teruggetrokken uit de Miami Open, een ongekend aantal voor een groot sportevenement.

De tenniswereld reageerde geschokt nadat favorieten Paula Badosa en Jannik Sinner zich tijdens de kwartfinales van de Miami Open hadden moeten terugtrekken. Badosa, binnenkort de nummer drie van de wereld, werd onwel tijdens haar partij tegen Jessica Pegula en verliet in tranen de baan, bericht Freewestmedia.com.

Badosa, die door haar Amerikaanse tegenstandster werd getroost, besloot na overleg met haar fysiotherapeut te stoppen. Pegula bereikte na het afhaken van Badosa voor het eerst in haar carrière de halve finales van het tennistoernooi van Miami, meldde Yahoo Sports.

In het herentoernooi moest het Italiaanse fenomeen Jannik Sinner zich terugtrekken. Hij gaf op na 22 minuten in de partij tegen Francisco Cerundolo, de nummer 103 van de wereldranglijst. “Toen ik op 3-1 en 30-0 serveerde, zag ik hem voorover buigen. Het was heel vreemd,” zei Cerundolo tijdens een interview. “Ik hoop dat het goed met hem gaat, hij is een geweldige speler.”

De 23-jarige Argentijn bereikte verrassend de halve finales bij zijn eerste deelname aan het masterstoernooi in Miami.

Het was de tweede partij op rij die voor de tennisfans voortijdig eindigde. De fans reageerden geschokt op de bizarre tennisdag. “Wat is er aan de hand?” vroeg iemand.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-NiceVolg Frontnieuws op Telegram

  Komiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: "Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik"
Vorig artikelEr is geen contract voor aardgas tussen Gazprom in Rusland en Duitsland – Duitsland is F*cked!
Volgend artikelAlbert Bourla, CEO van Pfizer, omschrijft vaccinsceptici als “criminelen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Wat ZOU er nou aan de hand zijn????
  Ik kan het niet weten want ik ben een wappie en alles wat zo’n onrein persoon zegt is bij voorbaat niet waar en behoeft geen argumenten, alleen een ad hominem en een gaskraan. Oh nee, de gaskraan juist niet want iedereen moet aan de slimme electriciteitsmeter want die is makkelijk aan de EU ID te koppelen die nog besproken moet worden maar wel al bruikbaar is als je op de DigiD pagina kijkt. Oops, nee, daar gaat mijn onrein wappiehoofd weer haha! Sorry hoor, ik zal gauw even mijn alu hoedje opzetten.
  Pittyyyyyyyyyyy

  • Negatief zelfbeeld kennelijk. Doe er wat aan. Ga in je kracht staan, daar incarneerde je ziel voor op deze planeet in deze tijd. Smart Meters is nog wel wat meer aan de hand weet ik al jaren. Wifi straling vervuiling bijv. Verkeerde facturen. Huizen in brand in de USA en mensen massaal ziek. Ik heb hem niet. Maar nu beweerde mijn buurvrouw dat ik dan geen profijt heb van zonnepanelen, omdat de metertjes daarvoor die we nu hebben niet meer werken straks en er dan geen teruglevering naar energienet mogelijk is. Ik had vroeger toch schaken moeten leren want daar begint het steeds meer op te lijken. Maar ik ben de Koningin en weiger te vallen.

 2. Ohohoh wat is er toch aan de hand? Allemaal toeval, niks aan de hand, op naar de volgende “booster”.

  • Steve Biko en andere afrikaanse gevangenen leerden dat je zelfs in een gevangeniscel vrij kunt zijn. Vrijheid is een Mindset, waar je voor kunt kiezen. Kost wat werk en tools. Nu Biden zijn zin krijgt om de hele supplementen sector kapot te maken, vlgs Codex Alimentarius, in NL al lang geimplementeerd, wordt het ietwat lastiger. De FDA krijgt nu al millioenen van de pharmaceutische industrie, vaccin industrie voor goedkeuringen. De kleine fabrikanten zullen het goedkeuringsproces niet kunnen betalen. Ik krijg net nog een mail dat Helfi PQQ supplementen niet meer mag leveren in NL, dat alleeen Mitsubishi uit Japan dat mag. Veel homeopatische geneesmiddelen zijn al jaren verboden in NL.

 3. Zeker nog de naweeën van de Australian open van vorig jaar, voor dat toernooi gold voor deelname ook een vaccinatieplicht.

 4. Wie zijn dan al die dertien andere spelers??? Dat tornooi is al gedaan. Ik tel er op de website van Miami Open draws 6 speelsters in de WTA en 2 spelers in de ATP die hun wedstrijden niet hebben uitgespeeld. In de dubbel mannen een koppel dat heeft opgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in