Lieve Newsletter abonnees,

Allicht heeft het internetmonster weer een nieuwe struikelsteen voor me voeten gegooid om me onlineleven zo zwaar als mogelijk te maken. Talrijke Newsletters worden met een computeralgebra opmerking terug in me smoel gegooid. Ik ben eens gaan neuzen waar het aan zou kunnen liggen en de suggesties reiken nog dieper dan een zwart gat, de oplossingen kunnen een universum opvullen, dus we kunnen vaststellen dat er weer eens een echte ‘uitdaging’ voor me in het verschiet ligt.

Aangezien dit blog een onemanshow is met een veeleisende vrouw op de achtergrond die op haar beurt ook onderhouden wil worden en een zoon met de gave om veel zakgeld te besteden, niet te vergeten een witte herder van 60 kg die ook de nodige aandacht van me eist, zal Rommel zich minstens 3 keer moeten klonen om deze postzak met succes naar haar adres te slepen.

Hopend op jullie begrip zal ik proberen om dit euvel der verscheidenheid van uitdagingen uit de wereld te helpen.

Onder het reactieveld kun je “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aanvinken om eventueel toch op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen.

Met vriendelijke groet,
Rommel

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here