Technisch probleem met Newsletter verzending naar meerdere e-mailplatforms – AGAIN

4
368

Lieve Newsletter abonnees,

Opnieuw heeft het internetmonster toegeslagen en hoofdpijn bezorgd. Talrijke Newsletters worden deze keer door verschillende e-mailplatforms niet geaccepteerd en met  computeralgebra terug in me smoel gegooid – circa een vierde van het totaal. Ook deze keer weer eens gaan neuzen waar het aan zou kunnen liggen en verschillende suggesties doen zich voor, waaronder support.microsoft aanschrijven om “whitelisted” te worden, wat inmiddels is gebeurd (10-09) of anders het verzendingsprotocool omleiden. Ik wacht response van support.microsoft af, mocht dat komende dagen niet plaatsvinden, duik ik in SMTP om proberen te herstellen.

Aangezien dit blog een onemanshow is met een veeleisende vrouw op de achtergrond die op haar beurt ook onderhouden wil worden en een zoon met de gave om veel zakgeld te besteden, niet te vergeten een witte herder van 60 kg die ook de nodige aandacht van me eist, zal Rommel zich minstens 3 keer moeten klonen om deze postzak met succes naar haar adres te slepen.

Hopend op jullie begrip zal ik proberen om dit euvel der verscheidenheid van uitdagingen uit de wereld te helpen.

Onder het reactieveld kun je “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aanvinken om eventueel toch op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen.

Met vriendelijke groet,
Rommel

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here