Technisch probleem met Newsletter verzending naar meerdere e-mailplatforms – AGAIN

5

Lieve Newsletter abonnees,

Opnieuw heeft het internetmonster toegeslagen en hoofdpijn bezorgd. Talrijke Newsletters worden deze keer door verschillende e-mailplatforms niet geaccepteerd en met  computeralgebra terug in me smoel gegooid – circa een vierde van het totaal. Ook deze keer weer eens gaan neuzen waar het aan zou kunnen liggen en verschillende suggesties doen zich voor, waaronder support.microsoft aanschrijven om “whitelisted” te worden, wat inmiddels is gebeurd (10-09) of anders het verzendingsprotocool omleiden. Ik wacht response van support.microsoft af, mocht dat komende dagen niet plaatsvinden, duik ik in SMTP om proberen te herstellen.

Aangezien dit blog een onemanshow is met een veeleisende vrouw op de achtergrond die op haar beurt ook onderhouden wil worden en een zoon met de gave om veel zakgeld te besteden, niet te vergeten een witte herder van 60 kg die ook de nodige aandacht van me eist, zal Rommel zich minstens 3 keer moeten klonen om deze postzak met succes naar haar adres te slepen.

Hopend op jullie begrip zal ik proberen om dit euvel der verscheidenheid van uitdagingen uit de wereld te helpen.

Onder het reactieveld kun je “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aanvinken om eventueel toch op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen.

Met vriendelijke groet,
Rommel

Vorig artikelBrandweerlieden die de asielbrand blusten werden bekogeld met stenen
Volgend artikelRas-vereisten geïntroduceerd voor de Oscars – alleen films die voldoen aan de diversiteitseisen kunnen winnen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Hier werkt het (in het zuiden van Frankrijk) nog steeds prima … gelukkig. Châpeau voor jouw enorme werk !!!
    Hartelijke groet en succes met alles!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in