Technisch probleem met Newsletter – Update: De Nieuwsletter komt weer bij iedereen aan en mailadres goed invullen

17
705

Lieve Newsletter abonnees,

De Nieuwsletter komt weer bij iedereen aan. Geen retourzendingen meer. Behalve 45 stuks van mensen die hun mailadres verkeerd invullen of de mailbox vol is, dit is zeer vervelend aangezien ik deze handmatig uit het bestand moet verwijderen omdat anders bij herhaalde verzendingen de ontvangende postserver (Yahoo, Gmail, Outlook etc) deze als spam noteert en ook alle andere correcte Frontnieuws Nieuwsletter als spam ziet en weigert. Wat volgens mij ook steeds weer de oorzaak van de storing is. Dus beste vrienden, eventjes concentreren wanneer je je mailadres invult en ff je mailbox checken.

Met vriendelijke groet,
Rommel

 

20-01-2012:

Lieve Newsletter abonnees,

Ik krijg mails binnen van mensen die nog steeds geen nieuwsbrief ontvangen. De plugin heeft kuren en de verzending gaat ook abnormaal langzaam. Het werkt nog niet zo als het hoort. Ik ga er weer mee bezig. Sorry voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Rommel

19-01-2021:

Lieve Newsletter abonnees,

Opnieuw heeft het Bill Gates toegeslagen en hoofdpijn bezorgd. Talrijke Newsletters worden wederom door verschillende e-mailplatforms niet geaccepteerd en terug in me smoel gegooid – circa een vierde van het totaal. Deze keer blijkt het monster zich hardnekkig in de postduif vastgebeten te hebben en niet los te laten voordat ik een SMTP-plugin te hulp roep om dit euvel te verhelpen. Verschillende doen zich voor en momenteel gaat het ene oog naar het produceren van artikelen en het ander naar de verschillende SMTP opties.

Met andere woorden… Met frisse tegenzin moet ik me weer eens in computeralgebra storten en met poortjes stoeien.

Onder het reactieveld kun je “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aanvinken om eventueel toch op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen.

Met vriendelijke groet,
Rommel

Vorig artikelGelekt e-mail laat zien hoe de EU-autoriteit onder druk werd gezet om ondanks problemen het Covidvaccin goed te keuren
Volgend artikelTrump’s antwoord op het linkse vandalisme: bouwt 250 standbeelden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Doorgaan Rommel!
  O ja, ik had nog de vraag of ik jullie artikelen mag overnemen met bronvermelding, zo af en toe.
  Tot dusver vermeld ik een link op mijn site van een artikel, maar de tekst er bij werkt beter natuurlijk.
  Volharding toegewenst in de goede strijd,
  Ben.

 2. Hebben die linkse idioten nou echt niks beter te doen?
  Dan adviseer ik ze kennis te nemen van een waarheid als een koe: censuur heeft alleen tegengesteld effect van wat als bedoeld was.

  Ze hebben natuurlijk een paar Zuid Soedanese verrijkers er aan gezet…
  ——————-
  Maar het laatste: providers zijn platforms; geen uitgevers. Zij moeten zorgen dat het goed op internet komt; om de inhoud te beoordelen is de staat en wetgeving
  ————————–
  P.s.: Ook Euronews zo links als de pest; tegen Trump, voor Biden 9als hij maar niet in slaap valt gedurende zijn inaugeratie speech) en Floyd is vermoord door plitie; grote bek over die Rus die nu gearresteerd is, maar NIETS over Asange; en natuurlijk ook niets over Wilders.

 3. Moetie Merkel herinnert zich nog haar goede tijden. Ze laat een detentiekamp voor quarantaineweigeraars bouwen. Zal ze de bakstenen hergebruiken van 75 jaar geleden ?

  • Met je browser krijg je geen nieuws berichten binnen met je mail programma.
   Of jij moet het voor mekaar gekregen hebben om mails te versturen en te ontvangen via je browser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in