Een studie die onlangs is gepubliceerd door het National Center for Biotechnology Information (NCBI) stelt dat straling van draadloze communicatie, waaronder 5G, kan bijdragen aan COVID-19 symptomen, bericht Lifesitenews.com.

Het bewijs voor het verband tussen COVID en 5G, evenals andere vormen van draadloze communicatiestraling (WCR), bestond uit twee belangrijke bevindingen: de statistische correlatie tussen COVID-19 symptomen/sterfte en gebiedsspecifieke WCR intensiteit, met inbegrip van die van 5G; en de overlapping tussen WCR effecten op het lichaam, en COVID-19 symptomen.

Auteurs Beverly Rubik en Robert R. Brown beginnen met de aandacht te vestigen op een studie van mei 2020 die een “statistisch significante correlatie aantoont tussen de intensiteit van radiofrequente straling en sterfte aan SARS-CoV-2 in 31 landen over de hele wereld,” evenals een Amerikaanse studie die aantoonde dat gebieden met 5G-technologie significant hogere COVID-19 gevallen en sterftecijfers hadden, onafhankelijk van bevolkingsdichtheid, luchtkwaliteit en breedtegraad.

De Amerikaanse studie die zich richtte op het verband tussen 5G en COVID-19 maakte drie verschillende soorten analyses en ontdekt dat 5G-technologie een “statistisch significante factor was voor de hogere [COVID-19] gevallen en sterftecijfers in alle drie de analyses, terwijl bevolkingsdichtheid, luchtkwaliteit en breedtegraad significant waren voor slechts een of twee van de analyses.”

De symptomen van zowel WCR als COVID-19 omvatten veranderingen in het bloed, zoals op korte termijn rouleaux (samenklonteren van bloed) en op lange termijn verminderde hemoglobine (in ernstige COVID-19 gevallen); oxidatieve stress en schade in weefsels en organen; verstoring van het immuunsysteem, waaronder onderdrukking van T-lymfocyten en verhoogde ontstekingsbiomarkers; verhoogd intracellulair calcium, wat het binnendringen en de replicatie van het virus vergemakkelijkt; en aritmieën (onregelmatige hartslag).

  Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

Rubik en Brown benadrukken het feit dat een tekort aan glutathion (een “meester antioxidant”) is voorgesteld als de meest waarschijnlijke oorzaak van de ernstige manifestaties in COVID-19, en haalden twee studies aan die een verlaagde glutathionspiegel door blootstelling aan WCR aantoonden. Zij merkten op dat “de bevinding van lage glutathion niveaus” in COVID-19 patiënten “oxidatieve stress verder ondersteunt als een component” van COVID-19.

De studie merkt op dat WCR reeds is erkend als een “fysiologische stressfactor”, waarvan is aangetoond dat deze schadelijke gezondheidseffecten veroorzaakt, variërend van een verhoogd risico op kanker tot DNA-schade en leer- en geheugenstoornissen.

De auteurs van de studie merken op dat correlatie geen oorzakelijk verband aantoont, maar “stellen dat WCR mogelijk heeft bijgedragen tot de vroege verspreiding en de ernst van COVID-19.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden.Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJe dominante DELUSIE bepaalt hoe je de “realiteit” ervaart en hoe het allemaal voor je afloopt
Volgend artikelDr. Coleman: “De mensen achter de gebeurtenissen zijn onvoorstelbaar kwaadaardig, ze willen de wereldbevolking terugbrengen naar 500 miljoen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Als je wat breder kijkt naar 5G (en 4G en….) zie je dat het voornamelijk militaire doelen betreft die er mee gerealiseerd worden. Internet bijvoorbeeld was er al in eind jaren 60 begin jaren 70 afhankelijk van de bronnen. Voordat het commercieel vatbaar was waren we wat decennia verder.

  Het is niet voor niets dat DARPA (als je die niet kent, lees je in want US leger maar legaal genuanceert) achter de meeste tech patenten zit. Zo weten weinigen dat Google (ahem Alphabet, Facebook etc opgericht zijn door DARPA.

  Uiteraard doe ik de werkelijkheid tekort met deze korte post, de rest mag je zelf onderzoeken (smile)

  Groeten,
  Hugo

  Groeten,
  Hugo

 2. Vele groeperingen, waaronder Stop5GNL, waarschuwen al jaren voor de risico’s van straling. Maar het onderwerp trekt geen enkele belangstelling. De verslaafdheid aan de smartphone en alle draadloze gadgets is compleet, en met succes gestimuleerd. Het is onderdeel van het totaalplan inclusief vaccinaties en 5G: iedereen op afstand controleerbaar. Informeer jezelf op stop5gnl.nl

 3. Let er ook op, 5G zit ook in zeer vele, vooral nieuwe routers… die destijds zonder dat te melden (dat je ook 5G kreeg en al aan staat) werden uitgegeven via veelal lokkertjes…

  Dus controleer online of jou router 5G heeft, immers ze zetten het automatisch AAN.

  Je kan dat 5G (ook router naam e.d.) online wijzigen en uitzetten, info (website) en inlog codes staan achterop je router.

 4. Als je de 5e (marketing)generatie telecomnetwerk tot wel 60 GHz gelijkstelt aan 5 GHz WiFi netwerken dan heb je er werkelijk helemaal niets van begrepen. Waarmee ik niet wil ontkennen dat we voorzichtig moeten zijn met te veel straling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in