Pfizer-logo op een gebouw in Italië, (C) János Korom Dr., CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=104702959

Het tijdperk van Big Pharma die ongestraft misbruik maakt van kinderen zou ten einde kunnen komen nu Texas de leiding neemt in het aansprakelijk stellen van de farmaceutische industrie voor misdaden tegen kinderen, bericht Ethan Huff.

Het begint met Pfizer en zijn medicijnpartner Tris Pharma, waarvan de Texas procureur-generaal Ken Paxton zegt dat ze ernstige fabricagefouten verborgen houden voor het publiek

“Vandaag heb ik een aanklacht ingediend tegen Pfizer en Tris Pharma voor het frauderen van Texas Medicaid en het verstrekken van vervalste geneesmiddelen aan kinderen,” schreef Paxton op X (voorheen Twitter) over zijn nieuwste agenda. “Ik ben geschokt door de oneerlijkheid die we in dit onderzoek aan het licht hebben gebracht.”

“Pfizer en Tris hebben opzettelijk de problemen met Quillivant verborgen gehouden en verzwegen om door de belastingbetaler gefinancierde voordelen te ontvangen via Texas Medicaid, waardoor ze de staat hebben opgelicht en kinderen in gevaar hebben gebracht.”

Big Pharma heeft illegaal duizenden Texaanse kinderen medicijnen verstrekt

De zaak gaat over een medicijn genaamd Quillivant dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Nextwave Pharmaceuticals, een bedrijf dat in 2012 werd opgekocht door Pfizer. Tris had naar verluidt een belang van vijf procent in Nextwave op het moment dat het werd overgenomen, en zes jaar later in 2018 nam Tris Quillivant over.

Gedurende deze jaren en daarna heeft Tris, met de steun van Pfizer, “willens en wetens” het medicijn gedistribueerd aan kinderen met Medicaid, ondanks het feit dat “het medicijn een patroon vertoonde van falende kwaliteitscontroletests als gevolg van gebrekkige productiepraktijken”.

Quillivant wordt verkocht als een poeder dat moet worden gereconstitueerd met water door apothekers voordat het wordt voorgeschreven aan patiënten. De aanwijzingen voor reconstitutie zijn zo sterk veranderd ten opzichte van wat oorspronkelijk was goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) dat het medicijn niet langer wordt verstrekt in overeenstemming met de wet.

  CDC en Pfizer waarschuwen dringend voor bloedklonters, zelfs bij "de gezondste sporters" - "Iedereen loopt risico op bloedklonters!"

Nadat tests met de originele mengformule problematisch bleken, probeerde Tris ermee te knoeien om het medicijn veiliger en effectiever te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Tris loog met andere woorden en overtrad daarbij de wet op andere manieren.

“Jarenlang veranderde Tris de testmethode van het medicijn in strijd met federale en staatswetten om er zeker van te zijn dat Quillivant door de wettelijke hindernissen zou komen en verkocht zou kunnen blijven worden”, verklaart een rechtszaak die Paxton tegen het drugskartel heeft aangespannen.

“Ondanks het feit dat Pfizer op de hoogte was van deze ernstige problemen, gaf het een verkeerde voorstelling van zaken aan het Medicaid-programma dat Quillivant voldeed aan de federale en staatswetten en verzweeg het voor de Medicaid-beslissers dat Quillivant een vervalst medicijn was.

Alleen door al deze verzwijgingen en onjuiste voorstellingen van zaken waren Pfizer en Tris in staat om door te gaan met het oplichten van belastingbetalers voor vergoeding via het Medicaid-programma. En al die tijd ontvingen duizenden Texaanse kinderen “een vervalste Schedule II Controlled Dangerous Substance”, aldus de zaak van Paxton.

Pfizer en Tris worden onder andere beschuldigd van het overtreden van de Texas Medicaid Fraud Prevention Act, nu bekend als de Texas Health Care Program Fraud Prevention Act (THFPA).

In een ingeblikte verklaring ontkende een woordvoerder van Tris “categorisch” alle beschuldigingen en verklaarde tegelijkertijd van plan te zijn om “rigoureus te verdedigen” tegen de beschuldigingen “in de rechtbank.”

Pfizer zegt op de hoogte te zijn van deze beschuldigingen en heeft “meerdere malen” geprobeerd ze te onderzoeken, maar heeft “geen enkele invloed op de veiligheid van het product” kunnen vinden. Net als Tris is Pfizer van plan om alle aantijgingen te weerleggen en de zaak zo snel mogelijk te laten seponeren.

  Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever

Dit kwam allemaal aan het licht dankzij een klokkenluider genaamd Tarik Ahmed die van 2013 tot 2017 aan het hoofd stond van de technologieafdeling bij Tris. Er kwamen nog meer aanwijzingen in de zaak uit het jaarverslag van Pfizer over 2022, dat de aanklagers ontvingen via een dagvaarding van het Southern District of New York.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer: “Niemand werd gedwongen om een vaccin te nemen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBarbara Spectre maakt comeback: Nationalisme geweldig voor Joden – maar moet in Europa verpletterd worden
Volgend artikelNAVO-chef etaleert hypocrisie ten voeten uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Gisterenavond van af acht uur s avonds tot vannacht vier uur mogen meemaken hoe mijn jongste dochter kampte met een afschuwelijke kramp in haar liezen. Een en ander uit de traumatische ervaring van de verkrachting.

  Het was niet om aan te zien. Je hart huilt er bij.

  Toch in godsnaam maar de huisartsenpost gebeld voor spierverslappers. Ik had een arts aan de lijn die letterlijk het volgende zei.

  ” Die dingen heten zo in de volksmond, maar degene die dit verzonnen heeft zou je het recht moeten ontnemen om ooit nog iets uit te voeren in de zorg. Het zijn allemaal dezelfde benzodiapemines in een andere vorm. Zwaar verslavend. De bijwerkingen puur gevaarlijk. Het enige wat misschien wat doet is een pijnstiller als ibuprofen en paracetamol.”

  Door dat uit die verkrachting ontstane drugsverleden, mag ze die rotzooi absoluut niet hebben. Ze gaat er van de psychose in op een manier waar je het koud van krijgt als je dat moet aanschouwen.

  Het werd gebruikt in een ziekenhuisopname. Ze ging dus de psychose in dankzij de trauma’s…….in haar ogen stond vier uur lang de worsteling met de hel. Je kijkt als toeschouwer recht in de hel. Contact is dan niet mogelijk. Ze vocht daar met haar demonen.

  Verkrachting. Dopehandelaren. Farmaceuten. Het wordt afgeschermd door dat tuig uit die Haagse hoerenkast, omdat ze daar in hun miserabele mentale staat van zijn belang in hebben.

  Dat tuig uit de achterbuurten van Noord Afrika kan zijn vrolijke gang gaan hier. Het tuig uit die groep gestoorde schoften met geld teveel, en gelieerd aan dat Bilderberg WEF en etc ook.

  Er wordt een hel gecreëerd op deze aardbol vóór dit tuig, dóór dit tuig……en het wordt tijd dat daar een eind aan komt.

 2. Jij kan als je wilt met je dochter bij ons in het Drentse veenlandschap proberen te herstellen van dit trauma.
  Natuurgeneeskundig therapeut, reiki dame(vrouw des huizes) en phytotherapie…..rust/ruimte/frisse lucht en een privehuis van 156m2….geheel gratis uiteraard…denk erover na…

  • politiek profeet november 30, 2023 Bij 12:24

   Nou zeg,dat vindt ik fijn om te lezen.
   Ondanks je harde uitspraken af en toe,hen je nog heel wat compassie ib je.Chapeau!
   Ik zou willen dat meer mensen zich zo op zouden stellen.
   Ik help mensen met raad en daad,binnen mijn vakgebied.

   • Wij zijn een groep uit het veen….en zijn al jaren bezig met de opvang van,,,die en die en die en die,,
    bewustpuurbloed.nl is een indicatie van belang..

 3. Wat word ik blij van dit draadje. Ik merk dat er meer en meer mensen zich wat meer open stellen over waar ze op de achtergrond mee bezig zijn. En dat het niet alleen maar boosheid is, maar ook daadkracht, hulp een aandacht voor elkaar.
  Lieve mensen, dank je wel daarvoor en ga zo door, ondanks dat het moeilijk is om dat te doen.
  Vanavond, bij het lezen van de ochtendkrant AD, weer een artikel over meerdere pagina’s dat supplementen niet nodig zijn en soms schadelijk.
  Start van de volgende campagne uitschakelen van alternatief werkzaam zijnde mensen? Gelukkig zijn er meer wegen die naar Rome [moet je tegenwoordig ook al niet meer zijn 🙂 ] leiden door met verschillende energetische manieren mensen te kunnen helpen.
  Maar zorg ook hier voor voorraad zodat je vooruit kan voor je zelf en voor anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in