Sorry voor de onderbrekingen – De server heeft de hik

6
2370

Het is weer zover, Bill Gates ligt me weer dwars. U heeft het vast al gemerkt, het gaat op en neer met de bereikbaarheid van FN. De connectie naar de servercluster waarop FN geïnstalleerd is, heeft panne. Deze keer een algemene stoornis die behalve FN nog veel meer websites raakt. Het is de eerste keer dat ik dit bij Dreamhost meemaak, een serverdienst die ik trouwens elke blogger kan aanbevelen, grandioze service en veel meer mogelijkheden en controle over je site dan bijvoorbeeld WordPress, en niet te vergeten, je eigen mail, weg van Gmail.

Ze zijn er dus mee bezig om het op te lossen. Weet niet hoelang het gaat duren. Maar mijn ervaring is dat er knappe IT-koppen daar zitten die zeker nu het een algemene storing betreft, waarbij meerdere blogs de dupe zijn, het hele schip alle hands aan dek is om zijn best te doen dit snel uit de wereld te helpen.

Ondertussen ga ik gewoon stug door, met de stormgolven erbij. We zien elkaar straks aan de overkant van de woelige baren. Je maintiendrai.

Met vriendelijke groet,

Rommel

6 REACTIES

  1. Bedankt voor je inzet en update. Aan “de andere kant” lijkt het gras veel groener maar ik heb nog wat jaartjes te gaan en pak elke dag alsof het mijn laatste is. Ik hoop dat jij nog een tijdje blijft als inspiratiebron.

  2. Beste Rommel, SUPERBEDANKT !
    Je bent onze rots in de propaganda-branding. Wat een enorme prestatie lever je elke dag weer: nogmaals bedankt !!!

  3. Geef Gates een spuitje van ieder “vaccin”dat hij heeft gelanceerd….

    Een “meetpunt”bij euronieuws: zij melden wel dat een burgemeester werd gearresteerd met een plastic zak over zijn hofd, maar melden NIET het knieschijf schieten en en het door een oog doodstekend door Oekraieners.

    Euronieuws doet me denken aan de duitse berichtgeving in de nazitijd….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here