Somaliër verkrachtte Zweeds meisje – de politie zag het incident zonder in te grijpen

8
2895
De Somalische verkrachter Mohamed Fara © Politie

De Somaliër Mohamed Fara is veroordeeld voor verkrachting van een 15-jarig meisje. Het meisje probeerde de aandacht te trekken van een passerende politieauto. Een van de politieagenten zwaaide terug naar het meisje voordat men verder reed.

De Somalische moslim Mohamed Mohamoud Fara is onlangs veroordeeld wegens verkrachting van een 15-jarig meisje in Stockholm. De verkrachting vond eind mei plaats nadat de onbekende Somaliër het meisje tegenhield op weg naar een winkel.

Fara bood aan om sigaretten voor het meisje te kopen, wat hij deed en volgde haar vervolgens een tijdje. Ze stopten buiten een vuilnisruimte om te roken en na een tijdje begon Fara het meisje te kussen en naar haar lichaam te grijpen. Het meisje bood weerstand en probeerde hulp te roepen.

Ondertussen passeerde zelfs een politiebusje, zonder in te grijpen, het meisje probeerde de aandacht van de politie te trekken, maar ze reden gewoon door. Een van de agenten zwaaide terug naar het meisje, zo staat in het vonnis van de districtsrechtbank van Stockholm.

“Terwijl Mohamed Fara haar vingers in haar vagina had, reed er een politiebusje voorbij. Ze zwaaide om aandacht, maar werd niet begrepen. Een van de politieagenten in het voertuig zwaaide terug. Het zat vol met mensen. Ze probeerde met iemand in contact te komen, maar toen ze dat deed, werd Mohamed Fara boos en dat maakte haar bang.”

Blijkbaar hebben zowel de passerende politieauto als de lokale bevolking gemist dat de Somaliër het meisje verkrachtte, ook al probeerde ze om hulp te roepen. De Somaliër dwong haar vervolgens tot orale seks.

Toen het meisje thuiskwam en haar vader vertelde wat er was gebeurd, gingen ze op pad om te proberen Fara weer te vinden. Het meisje zag Fara in het park achter hun huis en haar vader belde de politie die hem kwam arresteren.

Het DNA van het meisje is gevonden in het ondergoed van de Somaliër en zowel het DNA van het meisje als dat van de Somaliër is gevonden op sigarettenpeuken die op de plaats delict plekke lagen. Bovendien is een van haar oorbellen op de plaats delict achtergebleven. Ondanks alle bewijzen ontkent Fara dat hij het meisje heeft ontmoet of een misdaad heeft begaan.

Het verhaal van het meisje wordt door de rechtbank geloofwaardig geacht omdat het gedetailleerd en zonder overdrijving was. Na de verkrachting heeft ze last van psychische aandoeningen zoals depressie en posttraumatische stressstoornis.

Fara werd wegens verkrachting veroordeeld tot twee jaar en drie maanden gevangenisstraf en hij moet het meisje een schadevergoeding van 11.000 euro betalen.

Immigrant verkrachtte 10-jarig Zweeds meisje honderden keren – wordt niet uitgewezen wegens een “sterke band met Zweden”

Vorig artikelEuropese Commissie schrapt de Dublinverordening – vervangen door “verplichte solidariteit”
Volgend artikelDuitse autoriteiten worden bekritiseerd voor het groeiende ‘rechtsextremisme’ in de gelederen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  1. Zijn meisjes van deze leeftijd soms volslagen achterlijk of zo tegenwoordig?
    Ze blijft wachten tot hij sigaretten gekocht heeft om daarna zich terug te trekken naar een vuilnisruimte.
    Wat had ze nou gedacht, dat ie daar heen ging om voetbal plaatjes te ruilen of om te knikkeren of zo?
    Je leest het wel vaker hier waar bij je af vraagt, hoe is mogelijk dat die meisjes niks, maar dan ook helemaal niks door hebben.

  2. Dat meisje is wel heel erg dom. Eerst contact accepteren en samen sigaretten roken en dan verbaast is dat ze “verkracht” wordt. Zwaaien naar een politie wagen….als ze had gegild en had terug gevochten dan was die auto gestopt. Dus vond ze het wel leuk anders had ze niet ingegaan op contact.

    • Dus als je met iemand sigaretten gaat kopen dan mag je verkracht worden, wat een simpele domme ziel ben jij zeg. Degene die hier dom is dat ben jij, wat ene kansloze reactie plaats je hier, serieus laat je nakijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in