COVID-19 prikken veroorzaken bij mensen grote psychologische afwijkingen die de effecten weerspiegelen van mensen die een frontale lobotomie hebben ondergaan, zo waarschuwen onderzoekers, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens verontrustend nieuw onderzoek lijden grote aantallen mensen die de prik hebben gekregen aan zowel fysiologische als psychologische veranderingen die deskundigen zorgen baren.

Discernreport.com meldt : Wat we WEL weten is dat er spike-eiwitten zijn gevonden in de hersenen van ten minste één vaccin-slachtoffer dat een autopsie heeft ondergaan. Het lijkt waarschijnlijk dat die ene gepubliceerde autopsie van iemand die stierf na de injecties waarbij de hersenen van het slachtoffer werden gecontroleerd geen geïsoleerd geval is. Komen de spike-eiwitten van de injecties, COVID-19 zelf, of beide, in onze hersenen terecht en veranderen ze onze persoonlijkheid? Een handvol analisten en artsen bespraken dit potentieel tijdens een recent interview.

Hier is een artikel van Ethan Huff op Natural News dat die discussie belicht, evenals de mogelijke redenen waarom sommigen deze dramatische persoonlijkheidsveranderingen waarnemen. Het is vermeldenswaardig dat ik na het lezen van het artikel mensen die ik ken en vertrouw, ben gaan vragen of ze ook een verandering hebben gemerkt. ALLEN hadden dat. De consensus was dat hun gevaccineerde vrienden en familie zich gedweeër gedroegen. Deze conclusie werd onafhankelijk getrokken; ik sprak met elk van hen afzonderlijk en ze hadden allemaal dezelfde basisreactie,. Ik bespreek het vandaag in de aflevering van The JD Rucker Show.

mRNA COVID-19 Injecties veroorzaken bij sommige ontvangers drastische persoonlijkheidsveranderingen: WAAROM?

Vorige maand interviewde advocaat Dr. Reiner Fuellmich tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (ICIC) Professor Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf, en Dr. Peter R. Breggin over de schadelijke effecten van mRNA “vaccinatie” voor covid. Een van de onderwerpen die zij bespraken is hoe de injecties de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uitgebreide hersenschade veroorzaken die vaak resulteert in extreme persoonlijkheidsveranderingen.

  Vier NZ rugbyspelers ernstig gewond; vaccinschade wordt een misdaad van ontkenning

Sommigen die de mRNA-injecties nemen, ondervinden uiteindelijk een gebroken wil, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een “vaccin”. Wat doen deze dingen met mensen om hun hersenfuncties te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die u hieronder of op The Exposé volledig kunt bekijken.

Tijdens het interview legde Wolf uit hoe het “breken van de wil” na de injectie er in het echt uitziet, terwijl Breggin de verontrustende parallellen benadrukte tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een echte lobotomie.

Uit hun discussie wordt snel duidelijk dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest brute en wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd – en dat allemaal in naam van de “volksgezondheid”.

Voorheen gezonde en levendige mensen zijn na de injectie “gedweeër” en vergeetachtig geworden, zegt Fuellmich

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat serveersters in plaatselijke restaurants die ooit vol leven waren en zeer scherp en interactief, niet meer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten voortdurend dingen en moeten terugkomen aan tafel, terwijl anderen nu “gedweeër” zijn, terwijl ze vroeger een sterke persoonlijkheid hadden.

Wolf legde uit dat zij dit ook heeft gemerkt. En er zijn redenen voor die volgens Bhakdi worden veroorzaakt door het doorbreken van de bloed-hersenbarrière en het binnendringen van mRNA in het hersenweefsel. En het plan, zo onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk alle “vaccins” mRNA te laten bevatten.

  Zwijgen van de verdoemden

“Wat de mensen niet begrijpen is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en het leven gaan bedreigen,” vertelde Bhakdi het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het spike-eiwit, voor het mazelen-eiwit, voor de griep – het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen.”

De schade die dit veroorzaakt aan het zenuwstelsel is iets dat tastbaar gemeten en waargenomen kan worden, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die geprikt zijn, zijn zichzelf niet meer, en uiten in veel gevallen ongewone emoties die voorheen geen deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

“Mensen, collega’s van mij nadat zij een injectie hadden gekregen, zijn veel dualistischer  in hun denken, veel rigider – en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch,” legde Wolf verder uit over haar waarnemingen.

“Als het denken van mensen starder is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat iets dat de moeite waard is om meer vragen over te stellen. Ik weet ook dat mensen veel bozer zijn, minder in staat om emoties te moduleren – meer oerreacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn – mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud geworden, afstandelijk of sluiten andere mensen buiten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

  CDC-gegevens bevestigen dat COVID-vaccinatie tot 24 jaar van het leven van een mens berooft

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Oekraïne verliest Donbass: Het Russische leger ontruimt het centrum van Marinka en trekt Soledar binnen – Honderden Oekraïense doden en gevangenen
Volgend artikelEen nadere blik op The Economist – Volodymyr Zelensky en zijn generaals leggen uit waarom de oorlog aan een zijden draadje hangt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. We zitten midden in een SF Horrorfilm. Het einde van de film is nog lang niet in zicht.
  Hoe ziet het leven van een ongevaccineerde er straks uit.
  Steeds meer mensen sterven of moeten vroegtijdig het arbeidsproces verlaten.
  Dus zal onze maatschappij uiteindelijk imploderen en ophouden te bestaan.

  • Ik merk ook in de praktijk dat mensen cognitief kapot zijn. Geen idee of het door de prikken komt of door decennia hersenspoeling en demoralisatie. Feit is dat velen cognitief alle scherpte zijn verloren. Ik merk ook dat veel mensen helemaal niks meer snappen van humor, alsof ze robots zijn. Transhumanistisch.

   • Ik merk het op mijn werk. Mijn chef was altijd zeer assertief en wat hij in zijn hoofd had moest gebeuren. De man had kennis van zaken en dan kan je dingen ook makkelijker van zo’n persoon accepteren. Hij zat overal bovenop! Bovendien was hij een sterke waterpolospeler met een zeer goede conditie. Hij nam vorig jaar zijn Astra Zeneca vaccin en kreeg binnen een maand uitval in zijn benen. Bleek te komen door trombose bleek achteraf. Hij was nog wél fel, maar ook vaak erg moe, en bovendien veel meer ziek. Nu na zijn booster is het werkelijk een plantje geworden, hij is zélfs makkelijk geworden en lijkt zich niet meer te kunnen richten op zijn taken. Meer en meer valt het op dat het mis is. Boos is hij nooit meer, dat was vroeger wel anders! Hij loopt soms ook mank of krom en altijd naar rechts hellend. Je ziet aan hem hem dat hij weet dat het mis is, maar hij ontwijkt het volledig en wil er niets van weten.

    Inderdaad kan ik dus onderschrijven wat er hier gezegd wordt over neurologische veranderingen qua gedrag en gesteldheid van iemands toestand na die gifprik!!

    • Vriend, gescheiden, nieuwe vriendin…na de injecties..ze heeft me gister alles in vertrouwen verteld dus dat houd ik ff zo..wil het kwijt eigenlijk want ik had er n nachtmerrie van ( hoe maat is veranderd in z’n gedrag helemaal heel erg tegen z’n vriendin!) het is trouwens n veel te lang verhaal maar desalniettemin zeer schokkend .

 2. Alles wat hier gemeld wordt in het artikel is zeer herkenbaar. Bijna alle ingespoten mensen die ik ken lijken een andere persoonlijkheid te krijgen, en in geen van deze gevallen gaat het om positieve veranderingen. Ik merk een soort van fanatieke verbetenheid bij veel van deze ingespoten mensen. Anderen hebben gewoon hun verstand verloren, en je kan niet meer normaal met ze praten terwijl dat vroeger wel mogelijk was.

  • Dat fanatieke is gewoon angst. Ze zijn als de dood om kapot te gaan en ze zien ook wel dat de injecties niet helpen om niet ziek te worden. Jammer dat mensen zo ver van de natuur staan, ze hebben geen idee hoe het werkt in de natuur. Hun angst maakt ze verbeten, hysterisch, moordzuchtig. Jammer hoor want het is nergens voor nodig om angst te hebben. Die gedachte moet even wennen maar het is wel waar.

 3. “Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn – mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud geworden, afstandelijk of sluiten andere mensen buiten.”
  Maar dat heb ik als niet geinjecteerde ook; in die zin dat je met zoveel onzin en beschuldigingen te maken heb gehad, dat je nu niet echt meer empathisch kan zijn t.o.v. de geinjecteerden. Als nu iemand ernstig ziek wordt of sterft, haal ik alleen nog maar m’n schouders op ’tja’…
  Broer blaaskanker fase 4, zwager overleden (aan longontsteking, zegt m’n familie. zal wel kanker zijn geweest), m’n moeder van 92 nu toch “covid” ondanks 4 spuiten (en sinds spuit 1 al allerlei bijwerkingen). M’n moeder was een wakkere, haar reactie bij die covid spuit: “ik neem t niet, we weten niet eens wat de gevolgen op langere termijn zijn”, ze nam de griepspuit niet eens, daar werd ze juist ziek van. M’n zus heeft afgedwongen dat ze toch die spuiten ging nemen. Dat vergeef ik haar nooit.
  Lang verhaal kort: door zulke dingen wordt je wel afstandelijker, uit zelfbescherming, wel of niet geinjecteerd.

  • Ik denk dat velen na bijna drie jaar tirannie compleet afgestompt raken. En wij als wakkeren weten wat ‘ze’ nog allemaal voor ons in petto hebben. Niet veel fraais. Ik merk aan mezelf ook dat mijn lontje al geruime tijd op is. Ik vind het een uitzichtloze situatie en vraag me af of het tij nog te keren is……. Ik houd mijn hart vast voor volgend jaar en ook voor daarna.

   • @Alice ik herken volledig wat je zegt. Ze willen ons mentaal breken. Ik ben me al wat jaren aan het verdiepen in spiritualiteit. Ik kan het je aanraden. Verdiep je eens in non-dualisme en meditatie. Zelf volg ik Shunyamurti veel en ik luister regelmatig iets van Alan Watts, Rupert Spira en Mooji. Ik heb er erg veel van geleerd. Ik had tot 4jr geleden niks met spiritualiteit, maar ik kan het je aanraden als je overeind wil blijven in deze spirituele oorlog. Innerlijke rust en vrijheid, stilte en bewustzijn. Houd je haaks… je bent niet alleen, er zijn miljoenen mensen die tegen hun plafond zitten. Ego’s gaan sterven, dat moet ook want ze zijn volgestopt met lijden en angst. We moeten onszelf en onze programmering ontstijgen. Ik wou dat we samen konden komen om elkaar mentaal door deze hel te helpen. Ik ken je niet Alice, maar ik ken je wel. In onze ego’s verschillen we allrmaal, in ons bewustzijn zijn we één en hetzelfde… liefde. Laat alles los behalve de liefde. Alles behalve je liefde kan kapot. Wordt liefde en laat de rest los. Ik heb geen idee of we met elkaar in contact kunnen komen en blijven, dus ik overweeg steeds vaker om daar op internet een platform voor te maken. We moeten elkaar gaan vinden. Ga lokaal verbinden met mensen die dmv vlaggen en zakdoeken laten zien dat ze wakker zijn, we hebben elkaar keihard nodig. Onthoudt… JIJ BENT NIET ALLEEN, WE ZITTEN SAMEN IN DIT SCHUITJE. Veel liefs en fijne feestdagen…

    • Ik lees hier meestal alleen maar mee en heb veel aan ieders vaak goed onderbouwde reacties
     Als je een spirituele zoektocht begint is het mijn inziens Non-dualisme waar het uiteindelijk om gaat….. maar het begint met bij jezelf naar binnen gaan, ik kan iedereen de boeken aanraden van Hans Laurentius en uiteindelijk zijn podcasts
     Maar misschien is dat een stap te ver als je nog moet beginnen.
     Dan zijn Eckhart Tolle en Mooji idd een mooie opstap
     Dank voor je mooie reactie want je spreekt ook tegen “mij”

     Maak er ondanks alles wat moois van lieve mensen!

  • Exact. Dit probeer ik in mijn reactie ook te zeggen. We worden op mentaal niveau dermate overbelast, dat het onvermijdelijk leidt tot gedragsveranderingen. Wat natuurlijk een essentieel doel is vd agenda’s . Met stabiele, weldenkende gezonde mensen kun je nu eenmaal geen hyperonbeschofte mega-plandemie uit de grond stampen en miljarden mensen naar je pijpen te laten dansen. Er waren niet voor niets ook lieden bij de ontwikkelingen van deze agenda’s betrokken, die specialisten waren in massapsychologie, gedragspsychologie, NLP, propaganda, PR, etc. “Men” wil dat we permanent in de Fight & Flight modus blijven, ver weg van het gezond gebruik van zogezegd de Frontal Lobe

 4. Ik heb onlangs mogen vernemen dat ook ik een massamoordenaar en terrorist ben, omdat ik niet mee doe met Het Grote Prikspel. Vanaf mrt / apr ’20 tot op de dag van vandaag heb ik geen priklocatie van dichtbij gezien. En dat wil ik ook zo houden. Al ver vòòr de aanvang van specifiek deze crisis had ik me al aangewend om mijn ‘gut feeling’ serieus te nemen en sindsdien heeft dit oer mechanisme mij redelijk goed kunnen beschermen. Gaandeweg heeft informatie voornamelijk uit de Nieuwe Media [ alternatieve media ] mijn gut feeling alsmaar meer weten te bevestigen. Zoals je weet werd en wordt het niet alleen bevestigd, maar het feit dat het altijd nog veel absurder en gekker kan is zelfs een constante geworden.
  Vroeger was het zo, dat als ik in een stressperiode zat, mijn lichaam daar direct op reageerde. Ik leerde dit patroon te herkennen en daarnaar te handelen om de boel weer te proberen te normaliseren. De meeste stresssymptomen verdwenen dan ook weer.
  Maar nu tijdens déze crisisperiode is er – zoals vele dat meteen ook zullen herkennen – een gestage Build Up van het stressniveau. Recuperatie-tijd kreeg de burger niet [ echt ]. Er werd en wordt heel langzaam aan al je stoelpoten gezaagd. Destabilisatie op elk denkbaar gebied. Alle bestaande systemen die wij tijdens ons hele leven als ankerpunten van vertrouwen beschouwden worden gecompromitteerd en afgebroken. De bedreiging is daarmee van een existentiële aard. Perverse krachten bùiten ons willen gaan beslissen dat we geen constructief toekomstperspectief meer mogen hebben.
  Dit genereert een chronische stress toestand. En als we het over persoonlijkheidsveranderingen hebben, dan is dat natuurlijk bezien op een veel elementairder niveau, maar ik ben van mening [ oh jee ! ] dat chrònische stress ook veel verandert. En volgens Pierre Capel zelfs ook op DNA niveau. Wat ik dus hiermee wil benadrukken is dat we het Chronische stress aspect ook niet moeten vergeten. Ik merk bij mezelf, dat deze chronische stress mijn leven elementair aangetast heeft.
  Dus ik vind het voorbeeld, dat Reiner Fuellmich aanhaalde over de medewerkers vh restaurant waar ze altijd naar toe gingen, dat ze ineens zò veranderd waren, misschien een beetje te kort door de bocht. Ook voor deze mensen wordt stelselmatig elke vorm van toekomstperspectief afgebroken. Wat dus voor hen een chronische stress toestand genereert. Waardoor je ook je ‘anders’ kan gaan gedragen. Het incasseringsvermogen, de mentale rekbaarheid is immers voor elk mens anders, maar uiteindelijk zal chrònische stress z’n tol op de geest en dus ook het lichaam hebben.
  Desalniettemin is het onderzoeken van persoonlijkheidsveranderingen door de gifprik zeer zeker essentieel.

 5. Valt in lijn met deze video alhoewel onderstaande zelfs nog een stuk gruwelijker is.

  5 Billion Will Die Who Took the Bioweapon VAX, No Cure – John O’Looney: Black Watch Troops Told Me This Is the Plan – Still Think COVID & Depopulation Agenda Was Not Planned? Watch This – Airport Scanners Show Mark of the Beast Luciferase Is in People’s Arms and Brains! COVID Bioweapon of Harm With Todd Callender and Josh Reid – Unrestricted Truths Ep. 236
  https://beforeitsnews.com/banksters/2022/12/5-billion-will-die-that-took-the-bioweapon-vax-no-cure-that-took-it-john-olooney-black-watch-troops-have-told-me-this-is-the-planstill-think-covid-depop-agenda-wasnt-planned-wat-2437396.html

 6. Herkenbaar ook de reacties, betreft gevacineerden ook die me hebben uitgemaakt voor ik weet niet wat, geen enkele is erop teruggekomen ondanks je met terugwerkende kracht gelijk heb, vind dit onvoorstelbaar. Het is niet eens cognetieve dissonantie meer. Ook mijn emmertje is vol, kort lontje en is het moeilijk om je volg stap te bepalen wetende wat er nog op ons afkomt. Met een gezin met jonge kinderen, wat ga je de kinderen vertellen of wil je ze zo lang mogelijk onbezorg kind laten zijn. Maagoed blijven strijden.

 7. Ben nu weer een paar weken verder. En WEER zijn er onverwacht mensen bezweken die ik goed kende, en gewoon gezond waren. Onlangs iemand die ik regelmatig zag in een bistro waar ik vaak kom. Man van rond de 70, fit en opgewekt. Ik verbaasde me dat ik hem al een poosje niet meer zag zitten aan zijn vaste tafeltje…. Ik vernam van het personeel dat hij zomaar in de auto het bewustzijn heeft verloren, is achteruit gereden en heeft een stenen schuur in puin gereden. In het ziekenhuis overleden.
  Hij had onlangs een vaccinatie gekregen. Deze week hoorde ik van een goede kennis van mij dat zijn vrouw onlangs is overleden…. ze lag op de grond i.v.m herseninfarct.
  Bloedpropje in haar hoofd. Deze vrouw was GEZOND en FIT. Hijzelf is daarvoor al bewusteloos geraakt en op de grond gevallen….,maar heeft het overleeft…. nog wel.
  Dan die zanger van The Specials, ook veel te jong overleden…. Men zegt “na een kort ziekbed” en wil verder niets kwijt… Dan weet ik al weer genoeg…. Kortom ” who is next ???”

 8. Gedragsverandering na de prikken? Ja, heel duidelijk. Al zal de afgelopen 3 jaar in zijn algemeenheid vast ook meewegen in de manier waarop mensen zich tegenwoordig gedragen. Angst, zorgen om oorlog, geld, warmte, voedsel… Kies je (inmiddels mogelijk voelbare) hoax. Maar daar heeft ook de ongeprikte burger mee te maken. Ik merk met name op het werk mensen met brainfog (die zij zelf ook vaak benoemen), afspraken worden vergeten en mensen reageren later op appjes of mails. Ook begrijpen mensen elkaar minder goed of snel en moet veel worden herhaald of tig keer uitgelegd. Dan in de supermarkt en op straat die mensen die dwars door je heen lijken te kijken. Pas als je heel dichtbij staat je ze aankijkt en groet, dan word je zichtbaar… Ze lijken dan soms ook echt gedesoriënteerd. Daarnaast lopen mensen steeds vaker als kippen zonder kop in de winkel rond. Traag om zich heen kijkend alsof ze zich afvragen wat ze er komen doen. En iemand zei me dat zelfs laatst toen ik vroeg of ik even bij het achap mocht waar zij al ca 10 minuten voor stond, maar niks deed. “O, ja, sorry, ik weet even niet meer wat ik ook alweer moet hebben”, verontschuldigde ze zich. Echt sneu. Maar ook veel agressie, primitief gedrag. Vandaag nog een postbode die zijn post uit een fietstas haalde en keihard door het lint stond te gaan. Scheldend en tierend hief hij handen met post omhoog, grommend en scheldend. Beetje eng. En veel mensen die je niet zien in het verkeer. Pas op het laatst. Of steeds over de streep rijden, traag optrekken, slecht bochten pakken. Zo veel van dit soort dingen heb ik niet eerder zo vaak gezien en meegemaakt. Het zou mij zeker niets verbazen als blijkt dat dit door de prikken komt. De mens verliest wie hij/zij werkelijk is en raakt contact met de eigen ziel, het eigen denken en haar gevoel kwijt. Zonde dat zij niet wakker waren of wilden worden.

  • Laat ik nou toevallig van de week toen het zo glad was, meemaken dat een oudere man onderuit ging met zijn fiets. Wat mij verbaasde was dat deze man EXTREEM te keer ging en VLOEKEND (vele malen GVD )zijn fiets oppakte en vervolgens steeds weer op de grond gooide. Dit ging zeker 6 a 7 minuten door. Het was gewoon ziekelijk.
   Ja mensen veranderen. In mijn vriendenkring die geprikt zijn, merk ik dat zij aggresiever reageren op zaken, en behoorlijk korte lontjes hebben gekregen sinds die prikkjen. Bij sommigen lijkt het wel of ze een masker op hebben, mimiek is anders.

 9. Woensdag.
  Meisje van 10 en haar vader van 42 waren te voet onderweg. Ze staken de rijbaan over, maar werden toen door een voertuig aangereden. Voor het meisje kwam alle hulp te laat. Haar vader raakte zwaargewond. 

  Zondag.
  De autobestuurder die zondagavond het ongeval veroorzaakte had de jongen 3j en zijn moeder te laat opgemerkt om nog te kunnen stoppen.
  Jongen overleden en moeder zwaargewond.
  De bestuurders waren niet onder invloed en reden niet te snel.
  ⁉️

 10. Hier weer een update… ik kwam vandaag thuis, zie ik voor de zoveelste keer ambulances in mijn laan.
  Dit maal twee ambulances en een stilstaande auto waarin een jonge vrouw zat die nogal verdwaasd in de ambulance ging zitten. Waarschijnlijk werd ze onderzocht, waarna ze haar autorit weer hervatte….
  Lijkt wederom op onwelwording achter het stuur……. Het gaat echt de spuigaten uitlopen.
  En nog zien de omstanders het ware probleem niet…… Want als ik zeg hoe ik er over denk dan kijken ze dwars door je heen…….

 11. Dat zou verklaren waarom ze willen dat iedereen die prikken neemt. Alle mensen die braaf “ja klaus” zeggen wanneer hij vraagt om als een lemming van de klif te springen. Dat is toch wel een natte droom voor de globalisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in