Foto ter illustratie © The National Guard / Flickr (CC BY 2.0)

De Amerikaanse ambassade in Oekraïne heeft zojuist alle documenten over 11 door het Pentagon gefinancierde biolaboratoria in Oekraïne van haar website verwijderd.” ∼ journaliste Dilyana Gaytandzhieva

Zondag verklaarde de Russische ambassade in Bosnië en Herzegovina dat de Amerikanen “liegen” omdat er geen invasie van Oekraïne plaatsvindt, meldt nieuwszender N1.

“Zoals gewoonlijk liegen de Amerikanen. Want er is geen “invasie”. In plaats daarvan is er een speciale militaire operatie om het Oekraïense regime te demilitariseren en te denazificeren. Demilitariseren – omdat het de Verenigde Staten waren die achter het volpompen van de criminele bende met wapens zaten, die op barbaarse wijze de burgerbevolking van Donetsk en Lugansk vernietigde, waaronder kinderen,” zei de Russische ambassade in een Facebook-post, meldt Rairfoundation.com.

Genetisch niveau

“Denazificatie – omdat de Verenigde Staten degene waren die de neonazistische tactiek en strategie van de Banderas uit Kiev hebben aangemoedigd door in wezen te verhinderen dat Oekraïne, als partij bij de Overeenkomst van Minsk, zijn verplichtingen nakomt,” meldde de ambassade.

De Russische ambassade beschuldigde de V.S. er ook van “Oekraïne te bevoorraden met Biolabs.” Het is “zeer waarschijnlijk dat er onderzoek wordt gedaan naar hoe Russen “op genetisch niveau vernietigd kunnen worden,” beweren de Russen.

Rusland beschuldigt de VS er al jaren van biowapens in de buurt van zijn grenzen te ontwikkelen.

De Russische ambassade noemt de VS de Verenigde Staten van Angst, omdat Amerika de hele wereld niets dan angst, bezorgdheid en leugens brengt.

Zelfs de afkorting zelf van de USA wordt door sommige Amerikanen ontcijferd als de Verenigde Staten van Angst. Het is angst, en wij zouden er leugens aan willen toevoegen, wat de Verenigde Staten de hele wereld brengen.

  Russische strijdkrachten vernietigen depot met 3K ton munitie in enorme explosie - en twee Oekraïense Mig-29 gevechtsvliegtuigen vernietigd in aanvallen die de MSM niet wil dat u ziet

Verwijderd

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva, die in 2017 ontslagen werd bij de krant The Bulgarian Trud Daily nadat ze een artikel gepubliceerd had over geheime wapenleveranties aan terreurgroepen in Syrië door de CIA, heeft zaterdag onthuld dat de Amerikaanse ambassade in Oekraïne alle documenten van haar door het Pentagon gefinancierde Biolabs in Oekraïne verwijderd had.

De Amerikaanse ambassade vergat een document te verwijderen waaruit blijkt dat het Pentagon werkt aan twee nieuwe Biolabs in Kiev en Odessa.

Gaytandzhieva meldt dat Oekraïne geen controle heeft over de militaire Biolabs. De Oekraïense regering mag geen gevoelige informatie over het programma bekend maken. Bovendien heeft het Pentagon toegang gekregen tot Oekraïense staatsgeheimen.

De NAVO-landen criminaliseren steeds meer elke poging om informatie tegen hun narratief te tonen. Zo meldde Frontnieuws onlangs dat Tsjecho-Slowakije, een voormalige Russische bondgenoot en huidig NAVO-lid, nu burgers met drie jaar gevangenis dreigt als zij hun steun aan Rusland uitspreken. Dit is weer een stap in de richting van controle over de hele informatiesfeer in het Westen. Het lijkt erop dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne het nieuwste excuus van de globalisten is om de informatieruimte te controleren en de mensen van hun meest fundamentele rechten te beroven.

  Rusland's Oscar winnende prestatie voor Beste Coup gaat naar Prigozhin als beste acteur

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHier is uw “Red Pill” moment over de Rusland-Oekraïne oorlog
Volgend artikelOekraïne Dag 11 – Poetin’s laatste waarschuwing voor het begin van de 2e fase van de operatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. De corruptie viert al decennia de boventoon van de VS/EU/NAVO/WEF om iedereen te dicteren door middel van list en bedrog. Bevolkingen angst aan te jagen, als zij niet doen wat vazal regeringen aan de burgers opleggen en voor liegen, chanteren, afpersen, geweld gebruiken, enkel om hen de zelf verzonnen wetten er door te drukken. Hun grootste angst van de globalisten is de waarheid en die mag/moet met alle middelen bestreden worden door de reguliere media en de vazal regeringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in