Waarom geen gelukkig nieuwjaar, zou u zich kunnen afvragen, waarmee u te kennen geeft onder een steen te leven. Het wordt geen gelukkig nieuwjaar, schreef ik destijds voor dezelfde ceremonie, waar ik natuurlijk compleet in bevestigd ben en een leidraad is voor het komende jaar. Maar deze keer wilde ik het toch een beetje vrolijker brengen en besloot om het ergens in het midden te houden. Het wordt dit jaar ook geen gelukkig nieuwjaar, maar misschien geen ongelukkig jaar. Laten we de lat in het midden leggen, dan kan iedereen eroverheen springen. Dus iedereen van harte geen ongelukkig nieuwjaar. Zo, nu even allemaal elkaar met de twee wijzertjes op elkander virtueel zoenen, handen schudden en stappen we hopelijk het geen ongelukkige nieuwjaar binnen.

Gaan we dit moeilijke verhaal verder met een terugblik, Frontnieuws in de achteruitkijkspiegel. Hoe hebben we het dit jaar met zijn allen gedaan? Maar eerst even terug naar de eerste bladzijde, voor de nieuwe lezers, nieuwsgierig als ze (misschien) zijn hoe en waaruit FN gebaard is. Dit schreef ik 31 op december 2020:

Nadat Fenixx.news op aandringen van bepaalde overheden door WordPress van zijn server verwijderd was, na niet voldane aanmaningen om bepaalde artikelen te verwijderen, ben ik eind april 2020 begonnen met het bouwen van de nieuwe Frontnieuws site, op een nieuwe server, waarvan het resultaat u voor ogen ligt. De bezoekersaantallen zijn gestaag opgelopen en veel oude bekende gezichten hebben inmiddels de weg naar de “nieuwe Fenixx” gevonden.

Terugblikkend betreur ik niet de verwijdering van Fenixx, het dwong me tot kennis opdoen hoe men een site bouwt en het is eenvoudiger gebleken dan ik dacht, daar komt ook nog eens bij dat ik meteen mijn eigen ideeën kan visualiseren zonder beroep te doen op anderen en al bij al vind ik het resultaat beter ogen dan Fenixx.

De stats kruipen gestadig omhoog waarbij november en december dit jaar goed afsluiten met respectievelijk 851.079 en 745.000 bezoeken. Het is nog steeds niet de ruim miljoen per maand op Fenixx, maar met inmiddels ook 4.631 Frontnieuws Newsletter abonnees heb ik er alle vertrouwen in dat dit streven volgend jaar ingevuld zal worden, en zo niet, dan het jaar daarop, time is on my side. (Update: inmiddels is dit streven sinds medio 2021 met ruim 2 miljoen bezoeken per maand bereikt, dankzij jullie, bedankt lieve lezers, een blijkgeving dat Frontnieuws gewaardeerd wordt.)

Wil ik van dit entre nous momentje ook nog gebruik maken om u op uw hart te drukken dat mijn stem nooit en te nimmer door het systeem onderdrukt zal worden. Mocht ook deze site geëlimineerd worden, vertrouw erop dat binnen afzienbare tijd weer een nieuwe versie opduikt waar ik u opnieuw de andere kant van de medaille zal presenteren.

Wel, de bezoeken zijn inmiddels omhoog gekropen tot ruim 36 miljoen dit jaar. Gemiddeld iets meer dan 3.000.000 bezoeken per maand. Om precies te zijn 36.176.955 visits (bezoeken) en 4.680.956 visitors (bezoekers). U leest dus per bezoeker gemiddeld 7.7 artikelen per dag (pageviews). (Als u de terminologie niet kan volgen, moet u even hier kijken, daar wordt het haarfijn uitgelegd.) 36 miljoen, niet slecht, als u wilt weten hoeveel niet slecht, kunt u op Similarweb kijken en met andere Nederlandse webites vergelijken, de cijfers kloppen niet, elke rankingsite gebruikt verschillende algoritmes, maar het geeft een goede indicatie van de rangorde.

De FN nieuwsbrief blijft hardnekkig rond de 20.000 abonnees hangen, mensen komen en gaan, maar vooral is de opschoning van abonnees waarvan de nieuwsbrief terugbounced door een volle postbus daar debet aan (regelmatig je oude mail wegkieperen lieve mensen). Wil ik gelijk even dit postmomentje gebruiken om te vermelden dat u uw mailadres correct moet invullen bij aanvraag van de nieuwsbrief, daarvan zie ik ook veel terugvliegen, even het koppie erbij houden.

Twitter en Facebook zijn de vijand, daar lever ik me niet aan over. Wel heb ik een VK- en Telegramaccount. Daar publiceer ik alleen maar en doe verder niks. Van VK weet ik het niet, maar op FN Telegram zijn er momenteel 13.000 volgers. Daar hangt het ook al een tijdje. Blijkbaar hebben deze FN aanhangsels een verzadigingspunt.

Eind dit jaar heb ik de banbijl tevoorschijn gehaald en ben op trollenjacht gegaan. Wil er geen woorden aan vuil maken, behalve dat ik ze zal missen als een hoer met gonorroe. Er staat nu ook een uitsmijter voor de deur, een soort trollenfilter. FN is anti-vaccin en pro-Rusland. Rusland bashen of MSM nepnieuws papegaaien, betekent een schop onder uw hol, ligt u eruit en komt niet meer binnen.

Verder wil ik al die lieve mensen danken die me regelmatig bemoedigende woorden sturen, en jullie hufters die mijn paswoorden proberen te ontfutselen, val dood, gaat je niet lukken. Paranoia is mijn tweede naam.

Goed, hebben we dat voor dit jaar ook weer gehad. Zijn we weer vanaf. Altijd moeilijk dat sociale gedoe. Nou lieve mensen… Oh wacht… Deug Rommel wil ook wat zeggen…

Gelukkig Nieuwjaar!

Vorig artikelWe hebben de piek van Zelensky bereikt. Wat nu?
Volgend artikelAls het leger van Rusland zo erbarmelijk is, waarom heeft de NAVO hen dan nog niet verslagen?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

76 REACTIES

 1. Ik wens je ook een verschrikkelijk 2023 en moge jullie allemaal rotte in de hell (WW3). We zien elkaar terug in het paradijs…….Wanneer dat ook mag zijn!

 2. Zelfde voor u hoor , en van men zojuist overlden echtgenote ‘Indra ‘ aan die vuille rotkanker die ze in stand houden en verergeren met chemo , aan iedereen Houw van de FN- mensen andere mag ook hoor 🙂

 3. Bedankt Rommel. Je bent weer boven jezelf uitgestegen dit jaar. Goede jaarwisseling allemaal. Ook al kan het een minder gelukkig nieuwjaar worden. Het hangt daarbij ook af waar je je geluk vanaf laat hangen. Ik geloof dat je gelukkiger wordt als je minder je geluk van de overheid laat afhangen en meer met mensen in je omgeving en familie en vrienden gaat verbinden en in moeilijke momenten ook op God gaat vertrouwen.

 4. Ik vind dit een van de beste website
  Ik raad het mensen aan om dagelijks deze website te gaan bezoeken.
  Zo blijf je goed op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurt.

 5. Toppie! FN is en blijft een lifesaver. Deze Reaguurder is dankbaar en trouw. Met veel waardering voor de constante stroom van goede informatie. De meanstream prutsers kunnen er nog heel wat van leren. Laten we de positieve energie opbouwen het komende jaar voor een bron van kracht waar elke parasiet van verschrompelt.

 6. Anti-vaccin en pro Rusland, ik ben hier dus op m`n plek!
  10 jaar Geenstijl achter mij gelaten ivm foute club.
  Gelukkig Nieuwjaar Rommel,
  Keep going…

  • Jij ook Rommel en jullie ook allemaal , We hebben het toch weer een jaar gered in deze hel en we gaan verder vechten voor het goede met zijn allen…

   We komen er uit 3 is een goed getal en het keerpunt moet een keer komen , Het kan volgend jaar wel eens gebeuren. De wereld is langzamerhand aan het wakker worden dus wie weet.

   Het beste lieve mensen…

 7. Rommel, dank voor je wensen en voor al je “verzamelde werken” die mij veel inzichten brachten en brengen. Inzichten die ik probeer te delen met anderen, maar ja, we weten dat mensen niet willen weten. Jammer. Is frustratie voor onszelf. Het zij zo.

  Wat de toekomst ook moge brengen, je hebt altijd de keuze om het negatieve daarvan te zien, te beleven. Maar je kunt ook ervoor kiezen om wat er op je pad komt, hoe beroerd dat ook is, zo positief mogelijk te benaderen. Dat is beter voor je zelf en je immuunsysteem.

  Een andere keuze is ervan uit te gaan dat we ons er niet onder laten krijgen. Laten we die energie met z’n allen uitdragen en zien of we 2023 daarmee een positieve wending kunnen geven.

  Heb het goed met elkaar en heb een fijne jaarwisseling zo mogelijk met ieder die je dierbaar is.

 8. Beste Rommel, Dankjewel voor de info en de moeite die je ervoor hebt gedaan en nog doet
  Nogmaals, fijne jaarwisseling voor jou en je dierbaren.
  Keep up the good work

  “Wie de bron wil bereiken,
  moet tegen de stroom in zwemmen”.

 9. Beste Rommel,

  BEDANKT…….je doet enorm goed werk en je gaat gelukkig zeker door……..al is het maar om trollen te vernederen en te bannen en ons een goed forum te geven waar we ook gelukkig al eens OFF TOPIC kunnen ouwehoeren….

  Top man….

  Gladiator

 10. Beste Rommel,
  Ook van mijn kant ‘geen ongelukkig Nieuwjaar’! Zet a.u.b. je wijs en moedig werk verder. Je bereikt wellicht veel meer dan je zelf voor mogelijk acht. Je laat bundels stralend licht op de duisternis en de duivelse krachten die ervoor verantwoordelijk zijn, schijnen. Dat is heel wat: je bent wellicht een instrument in de handen van de Almachtige die het goede vanonder een deken van ellende bovenhaalt. Is dat niet de betekenis van de Bijbelse Apocalyps?
  Hier nog een waardevolle Nederlandstalige reportage, die veel van de Corona-crisis blootlegt en voor een breed publiek toegankelijk maakt. Ik geloof niet dat deze documentaire reeds een plaatsje kreeg op Frontnieuws. Volgens mij verdienen de makers van dit werk dat zeker. Hier de link:
  https://www.youtube.com/watch?v=lv1qBLogkVE&t=343s
  Met vriendelijke groeten,
  A vigilant citizen

 11. Geachte Leden hier op deze site , mogen als er een God is al het gespuis naar een plek zetten waar ze horen.
  Ook al zijn we het niet altijd eens met elkaar hier op deze site en soms bedenkingen hebben over de echtheid van berichten.
  De meneer die zich zelf Rommel noemt ,doet veel werk en het zal niet altijd makkelijk zijn om ieders zijn genoegen te zien zoals hij of zij het graag zou willen willen.
  Toch is er veel eenheid hier te vinden en Ja wat Rommel hier op deze site neerzet heeft zijn waardering en je hoeft er altijd niet eens mee zijn , maar dat is juist het mooie van deze site .
  Rommel zet door en laat ons verblijden met mooie nieuws die voor ieder uniek is .
  Site lezers , Ga door met het voortzeggen van nieuws waar je het niet elders aantreft.
  Happy New Year

 12. Best Rommel,
  Wat ben ik blij dat ik deze website dit jaar heb ontdekt.
  Tijdens de corona, merkte ik pas de censuur ion de media op. Er klopte iets niet.
  En ging op zoek naar andere nieuwsbronnen en vond FN.

  Elke dag kijk ik met spanning uit naar de nieuwe artikelen.
  Helaas kan in FN nieuws lastig delen, aangezien de meeste mensen nog steeds MSM geloven. Vooral doorgaan en wens je het allerbeste in het nieuwe jaar.

 13. Tjemig zeg wat een klinklare bullshit …tijd bestaat niet en is een uitvinding van de mens…ieder jaar wensen we elkaar van alles en vervolgens lopen we rond als kippen zonder kop en gaan lekker door met die mega -onzin

  • >>> en vervolgens lopen we rond als kippen zonder kop <<<

   Dat was mij inmiddels al lang helder 😆

   Evenzogoed een goed jaar gewenst!

 14. Dagelijks haal ik mijn portie wereldnieuws op deze site.
  De onderwerpen zijn breed georienteerd en goed onderbouwd met bronnen.
  Waarvoor dank aan de redactie!!

  De afdeling comments sla ik zeker niet over,die zijn vaak de kers op de taart.
  Om je rot te lachen soms,echt prachtig hoe eea wordt verwoord.
  Dat relativeert sommig nieuws zo lekker!
  Dat helpt ook de moed er in te houden….

  Redactie van FN en alle lezers een veilig en voorspoedig nieuw(s)jaar gewenst.

 15. Broeders en Zusters , k wens jullie een betere wereld , en een Gelukkig Nieuwjaar toe !
  Rommel bedankt , en op naar een nieuw inspiratie jaar !
  Hartegroet ….

  • Beste Rommel

   Elke dag zie ik uit naar je eerlijke, inzicht gevende berichtgeving. Kan het echt geen dag missen, jij hebt de juiste ingesteldheid en de kennis. Dank u wel en ik wens je in alle opzichten een zeer goed 2023 toe.

   Groetjes Alfons

 16. Dag Rommel,gelukkig nieuwjaar gewenst. ik heb het al vaker gezegd:FN is vr mij een topsite. Bedankt voor je werk! Voor mij is de reclamevrije site een teken van betrouwbaarheid, eigenzinnigheid en vastberadenheid. Dank je daarvoor! Ik ben me er bewust van dat je dit waarschijnlijk uit eigen zak bekostigd. Wat ik graag doe is de discussies lezen onder de artikelen, vind ze een absolute verrijking ook al reageer ik zelden, ben daar niet goed in. Zo wil ik de vaste reageerders ook bedanken voor de interessante bijdrage en zo ieder een goed nieuwjaar wensen. Het licht zal zegevieren!

 17. Beste wensen aan Rommel en diegenen die deze site voor de zelfde redenen als ik dat doe….sinds enige tijd ook dagelijks…bezoeken. Cheers, Frans

 18. Rommel dank je wel voor weer een jaar helderheid en dat je de sluiers van het echte nieuws verwijderd.

  Als je je kunt voorbereiden (inlezen) ga je met een geruster hart ten strijde, de enige manier om al die gecreëerde crises te weer staan is er dwars doorheen.
  Het geeft vertrouwen als je soms wankelt door het gevoel a lone rider te zijn. De input van de reageerders zorgt ervoor dat je ziet dat er mega veel mensen zijn die ook graven en zoeken naar de waarheid.

  Ga vooral door met dit goede werk en ik wens jou en iedereen een nieuw strijdbaar jaar vol vertrouwen dat de waarheid en masse zichtbaar wordt en zegevierd.

  Op naar 2023🌟

 19. Rommel heeft een goed punt: voor de ene is het een rampjaar en voor de ander kan het zijn/haar geluksjaar zijn.
  Dus mijn wens aan iedereen: een persoonlijk succesvol jaar, waarin je zelf kunt bepalen welke kant het uitgaat en daarbij denk ik aan: – LAAT JE NOOIT INSPUITEN met gif/gentherapie rotzooi.
  – Stem de dictators weg want vergeet niet dat zij wel stemmen en dus op hun gemak winnen als de massa niet gaat stemmen.
  – Blijf de alternatieve media steunen want dit is de enige mogelijkheid om de propaganda van de MSM te doorprikken. Steun ook BLCBX en ON!
  – Vertrouw op jezelf, hou koppie, lijf en leden gezond en dan spreken we ons weer over 1 jaar.

  Matt
  Voor nu FIJNE JAARWISSELING VOOR IEDEREEN!

 20. hah, mooi omschreven, ook de beste wensen voor de toekomst zullen we maar zeggen (voor de normale mensen, niet D-elite of NGO’s en of andere foute lieden)

  Ik ben niet geabonneerd oid, maar vaste prik kijker elke dag blader ik er ff doorheen en fijn te lezen over gelijk gestemde mensen, keeps the hope up.

 21. Mooi verwoord en lekker schizo blijven, de normies hebben zich ongeschikt bewezen zoals de Openbaring al beschreef (the luke warm). Gefeliciteerd met de goede resultaten! Hopelijk ontdek je in 2023 dat virussen niet bestaan, zie Dr. Stefan Lanka, Dr. Sam Bailey en Spacebusters (bitchute). Gelukkig nieuwjaar!

 22. Hej Rommel, op de eerste plaats wil ik mijn dank waardering en uitspreken voor het nieuws wat je brengt met je site. Ik begin elke dag met een kop koffie na het ontbijt en dan begin ik te ‘rommelen’ met de nieuwsbrief. Heel knap wat je allemaal aan ‘alternatief’ nieuws weet te verzamelen. Ik stel mij zo voor dat het je heel veel tijd kost en waarschijnlijk is dat nog eufemistisch uitgedrukt. Ik volg je al vanuit de tijd van fenix en ik bewonder je moed om tegen de ‘shit’ stroom in te blijven zwemmen. Ik blijf net als jij hopen op betere tijden maar ik ben bang dat we eerst een hele nare tijd gaan doormaken. Ik woon in Zweden en afgaande van de geluiden die ik om mij heen hoor van de Zweden is dat hun ontwakingsproces nog ver weg is.
  Ik wens jou Rommel voor jou en de jouwen een gelukkig 2023 maar vooral een goede gezondheid. Hartelijk groet Janne

 23. Dank voor je vele,vele uren arbeid Rommel.
  Wij worden hier wijzer maar ook schud je steeds meer
  mensen wakker.
  Met kwaliteit.
  Dat doen er maar weinig na.
  Alleen goeds voor je in 2023!

 24. Ik ben bang dat het een kutjaar wordt. Hopenlijk zullen een aantal de misere overleven. Prefereer ik reaguurders en site-eigenaar.

 25. Bedankt voor je website. Ik lees hem elke dag. Zit er s’avonds op te wachten. Als je Frontnieuws leest, weet je alles. Blijf je bij. Heeft helemaal mijn ideeën! Nogmaals bedankt voor alle moeite die je doet. Ook verschijnt hij weer bij mijn gewone e-mails, nadat hij zeker een jaar opgevist moest worden bij de ongewenste post! Ook de reacties zijn goed om te lezen.

 26. Rommel, ik wens je tòch een heel goed en vooral gezond 2023 toe. Blijf zoals je bent – wij vinden je leuk zo – en je nieuwsbrieven zijn TOP! Bedankt daarvoor! 💝 .. dag, ouwe dibbes.

 27. Beste Rommel, dank voor je enorme goede werk, waarop ongetwijfeld God’s zegen rust.
  In België en Frankrijk, is geen vergelijk te vinden. Een advies, denk na over wat te doen,
  na de Ukrie oorlog die spoedig historie zal zijn.

 28. Ja! Ik ben optimistisch over 2023 !

  Waarom? Want dát wordt het jaar van MASSAAL ONTWAKEN VAN DE VLOEK die BRAINWASH genoemd wordt !

  Het zal moeilijk worden maar niet onmogelijk. Dat is mijn quote.

  Ook zoals je cartoon zei: “Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn om een eeuwenoude cult uit te roeien”…. Alright…A m e n to that !!

  Beste Rommel…en dan, afsluitend ; ik heb een “nieuwjaars cadeau” 🎁 voor je…

  Eigenlijk een presentje voor iedereen hier op FN ( voor diegenen die ‘em nog niet hadden ) ;

  Interview van 2007 (!): een hele jonge Alex Jones die Aaron Russo interviewd, over werkelijk álles wat zich nu aan het ontvouwen is. Aaron Russo was (ja..is overleden aan kanker…maar men vermoed vergiftigd!).

  Aaron was een insider…( gerekruteerd voor The New World Order ) en dit interview zou wat mij betreft vooral de “sheeple” moeten zien.

  However….de video is moeilijk vindbaar (want: geshaduw-banned en gemanipuleerde algoritme op YouTube!)

  maar niet onmogelijk vindbaar;

  https://youtu.be/Vv05BausEGs.

  Zoals Aaron zegt; je moet eerst jezelf mogen, pas dan kun je opkomen voor dat wat je WAARDEVOL vindt. Omdat je respect hebt voor jezelf. Laten we de “sheeple” DÁT toewensen: zoals wij dat voor onszelf hebben; respect voor henzelf en dán worden zij pas “wakker” (niet woke!).

  2 – A L L – T R U T H – S E E K I N G – W A R R I O R S ;

  🎗💫🎉 I N S I G H T F U L – N E W – Y E A R 🎉💫🎗

 29. Een gelukkig nieuwjaar voor u en de uwen toegewenst beste Rommel. En dat we nog lang mogen genieten van je artikelen. Gelukkig komt er hier nu een soort van trollenfilter dat MSM figuren er uit gaat filteren. Dat is op DDS anders. Soms moet je daar opboksen tegen die trollen. Dat DDS daar niets aan doet is ronduit schandalig te noemen. Ze vragen ook een vrijwillige bijdrage voor de site. Ze kunnen mijn rug op. Jaren geleden kreeg ik daar een ban slechts omdat ik de waarheid verkondigde. Ik week uit naar E.J. Bron alwaar ik nog steeds mijn stukjes schrijf. Om voornoemde redenen zien ze mij niet vaak op DDS.

 30. Ik ben vóór alle landen, groepen, organisaties, alle mensen die voor rechtvaardigheid, wáárheid en waarheidsvínding, dus voor éérlijke échte wetenschap, kennis gaan en stáán !! Dus voor alwat wáár, écht is en wérkt !
  Al het andere is (zelf)bedrog, kwakzalverij, oplichting, mens- en levensvijandige, gezondheidverpéstende criminele nónsens, mens- en wereldverraad… En dient o.i. rigoureus wéggeselecteerd, verworpen, bestreden, uitgesloten te worden…als álle Leugen(s)…Wát en wíe het ook betreft, al is het eigen familie of land of ’traditie’, ‘identiteit’ of wat voor drogbeeld waar men zich onterecht als ‘leidend principe’ mee identificeert ook…
  Dát en níet ‘grootsheid’ of ‘leidende rol’, ‘dominantie’ of wat voor andere slogan of kwatsch ook is míjn, óns criterium, leidend principe…
  Allen op de wereld, in het hele onmetelijke Univérsum die daarachter staan zijn míjn, ónze broers en zussen, geliefden, familie, clán ! Van wélke kleur, aanleg, afkomst of ‘ras’ ook !
  Al het andere mag van mij/ons in elkaar stuiken ! En pas op : wij herkennen elkaar en ook alwat bedrog is overal, hebben respect voor ieder en alwat leeft, maar ontzíén níets en níemand !!
  Amen ! En ook een goed, waarachtig en voorspoedig Nieuw Jaar !! Rudolf

  • Beste Mensen

   Ten eerste
   Er zijn maar weinigen met echte inzicht
   Denk dat mensen die zo praten denken schrijven beschrijven
   Niet in het Slavische leven thuis horen

   Volgens de huidige regerende macht :
   Mensen moeten slaafs zijn
   Aan een handjevol kapitaalkrachtigen
   Niets meer Niets minder

   In Kali Yuga de Negative tijdperk
   De tijdperk van Vader Shaytaan
   Met zijn twee dominerende kinderen
   Te weten ;
   Duivel & God
   Ook bekend als : De tijdperk van
   Het gespleten Tong Dynasty
   Het Alien Ras
   De Doorzichtigen
   Het KwallenRas
   Kortom :
   De tijd van leugenaars huichelaars bedriegers
   Zoals Rutte met ; de uitspraken als
   Je moet je bek houden en doen wat jou wordt opgedragen
   Probeert te verduidelijken

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in