Wij kozen voor informatie en gegevens. Jullie kozen voor angstzaaien en propaganda. Wij kozen voor vrijheid en gezondheid. Jullie kozen voor onderdrukking en zelfvernietiging. Wij kozen voor open debat en meningsuitingsvrijheid. Jullie kozen voor deplatformeren en censuur. Wij kozen voor onze dierbaren en kinderen. Jullie kozen voor Big Pharma en Rutte-regime. Wij kozen voor redelijkheid en wederzijdsbegrip. Jullie kozen voor discriminatie en uitsluiting. Wij kozen voor open geest en terughoudenheid. Jullie kozen voor alarmisme en onverdiende moraalsuperioriteit. Blijf achter je mondkapje en geniet van je paranoïde covidsamenleving die je samen met je vaccinvrienden hebt gecreëerd, die je prijzen als je hen vertelt dat ze hun kinderen en oma vermoorden als ze niet in paniek raken.

Rommel wenst al zijn Frontnieuwslezers wereldwijd een gelukkig, veilig en vooral vaccinvrij 2022. De mondiale elites kunnen doodvallen met hun sadistische machtsfantasieën. Ze zullen ons er niet onder krijgen en mogen die gifprik in hun reet steken. Het verzet zal dit jaar ongebreideld groeien en we zullen zegevieren.

Houd voet bij stuk. Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en dierbaren.Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNogmaals een “plotseling en onverwacht”: Britse jonge dirigent sterft 1 week na zijn propaganda-tweet over COVID boosterprik
Volgend artikelIsraël met gentherapie “vaccins” weer terug bij af – Rapport: “Binnen een maand of twee zou de bescherming in Israël bijna terug kunnen zijn op het niveau van vóór de vaccins”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. voor alle front lezers
  Een gezond en gelukkig nieuwjaar
  Houd stand tegen de gif prik
  Hopelijk komt er dit jaar een einde aan de nep pandemie

 2. Iedereen de beste wensen voor 2022!

  ‘Rommel’ dank je voor het geweldige werk dat je iedere dag weer verzet door het maken van deze site!
  Keep up the good work in 2022.

  Mvg Tony

 3. Bedankt voor alle info , het is een onschatbare steun in deze moeilijke tijden .
  Samen gaan wij voor onze vrijheid en de waarheid ?
  Gelukkig nieuwjaar?

 4. Ik wens iedereen het allerbeste voor 2022. Hou je DNA intact.
  En heel hartelijk bedankt Rommel voor het in de lucht houden van je website. Je doet fantastisch werk!

 5. Aan alle lezers hier: gelukkig 2022!
  Spannend wordt het zeker…

  Rommel: bravo! Je bent bij diegenen die de besmettingsleugen durven doorprikken.

 6. Rommel for President 😛
  Dank je voor je fijne inhoudelijke collums .
  Ook in dit nieuwe jaar is de boodschap Rise and Shine ?
  Ook aan alle reguurders hier dat het licht jullie gids mag wezen .
  En uiteraard de kreet (Fuck the neighbors 😛 )
  Heel fijne dag allemaal .

 7. Aan Rommel en alle frontnieuws lezers : Happy new year : alle goeds en gezondheid voor 2022.
  Dat dit nieuwe jaar de ondergang mag inluiden voor hen die deze misdaden tegen de mensheid plegen en hier ongestraft mee denken weg te komen.
  Voor Volk en Vaderland.

 8. Aan allen, zet je schrap voor de verliezen die dit jaar gaan brengen en blijf ver weg van de gifspuit. Maar vooral, begin nu ook te kijken naar wat er achter de schermen speelt, ook al is dat nog zo “complot-achtig” als het maar kan. De druk op de gifspuit hebben met plannen te maken die je niet eens voor mogelijk houdt. Nooit had je gedacht dat nanotechnologie gebruikt zou worden in deze smerige spuit, maar het is naar voren gekomen. Straks zul je ook weten wat “klimaatsverandering” werkelijk is. En trap vooral niet in het opgetuigde verhaal van de space alien!

  Veel dank aan FN, rots in de branding en life-saver, als betrouwbare bron van uitstekende informatie waarmee je de touwtjes aan elkaar kan knopen.

 9. Beste allen, mijn prik/vrije familie!

  Rug recht, en mind/set op scherp, we gaan nog veel meer meemaken en iets zegt me dat we pas nét zijn begonnen )helaas’ aan deze rollercoaster van een thriller film. Deze rollercoaster van een SCIENCE fiction film!
  Meer en meer mensen worden helder van geest en zien in dat ze zichzelf te kort geschoten hebben.. voor anderen, onder de druk bezweken… voor vakantie trips.. voor paps of mams want die willen geen covid hebben dus testen maar weer, elke week, zo´n stokje in je hersenen… en als je mensen vraagt of het pijn deed; “Neeej hoor…viel mee”. Mooi zo….maar…die gedachtegangen gaan veranderen that´s for sure! En wat denkt u dat er dan gaat gebeuren? Juist! Spijt en berouw en niet meer terug kunnen naar “schone DNA” of wat ze in ieder geval hadden vóór ze aan het eeuwige WEB van problemen begonnen, “wakker worden” doet gekke dingen met mensen, laat staan als je beseft dat je voor de gek gehouden bent. Dus houd u schrap!! Mensen gaan aan je trekken, duwen, hulp vragen, etc. etc. (gisteren een goede vriend van mij, zijn moeder heeft INEENS K… – is geprikt – en elke keer als ik zeg dat het aan de prik ligt, krijg ik terug; nee dat weten we niet… HIJ is nog niet geprikt.. dus mensen die heel lang wachten snappen ook niet dat hun INNERLIJKE IK zegt ; DOE HET NIET. En wat denkt u… nu is hij zijn eigen avontuur in een buurland op gaan geven om hier zijn moeder te supporten… allemaal in de familie een prik.. allemaal in NL vanuit hen buurland om 1 persoon… en nu zegt hij zelf; “ALS het moet ga ik ook de prik nemen, voor mijn moeder te kunnen blijven zien”. Maar nu wel bij mij willen verblijven omdat hij geen verblijfplek heeft in NL zo prompt zijn werk achtergelaten in een buurland en ik heb hem afgewezen met vééél pijn in mijn hart. Waarom? Hij gaat met allemaal geprikte mensen om, in zijn familie.. dus knuffelen en zoenen en omhelzen.. en dan moet IK dat (als die bijgedragen troep en overgekomen parasieten in de injecties etc. wie weet wat nog meer!!) in mijn huis hebben? Nee.)

  Dus houd uw ogen open!! En bescherm uzelf goed tegen dierbaren en vrienden die geprikt zijn of met mensen om gaan die geprikt zijn. Teken een web uit en zie waar U zichzelf in bevindt wanneer u blijft omgaan met specifieke mensen. Hoe pijnlijk het ook is. We moeten verder blijven denken voordat ook wij een in web worden meegetrokken! Die mensen worden gescand…getracked… en weten door de chips precies waar hun route is..met welke mensen ze om gaan. De beïnvloeding is groot maar onze POWER en HELDERHEID van geest is groter. WIJ HEBBEN IQ EN EQ… en EQ is van uiterst belang!!!! Als iemand zegt: ” IK BEN HOOG OPGELEID” zeg ik :” IK BEN HOOG ONTWIKKELD”!!

  Goed nieuwjaar, met kracht, energie, zonnestralen en véél mooie sterke inzichten + zelfbescherming gewenst!!!!!

  Rommel; JIJ BENT EEN LIFE SAFER – EEN LICHTDRAGER IN HET DONKER – EEN WEGWIJZER – ONS KOMPAS!!!! Bedankt voor al jouw inzet en alle verfrissende en TOONAANGEVENDE nieuwsberichten. DANK DANK DANK voor jouw kracht en jouw STERK onderbouwde (+ de moeite doe je doet om de vertaling te delen met ons letterlijk en figuurlijk) stukken!!!

  GOED NIEUWJAAR en op naar nóg meer openbaringen en (gaat gebeuren!!) wereldwijde collectieve bewustzijn vergroting!!!

  Grtjes,

  Lee vanuit Zuid Holland.

  • Hoi Lee1990,

   Lol, ik heb een mooie andere op de versie ik ben hoog opgeleid (dat ben ik). Ik zeg dan altijd, ik ben ook hoog misleid (smile).

   Verder mooie post, dank je lee. Goed nieuw jaar!

   Groeten,
   Hugo

   • Beste Hugo!

    Dank voor uw reactie! Deze waardeer ik. Ik waardeer uw bijdrage hier op FN áltijd als ik die lees glunder ik altijd merk ik op. U bent zo intellectueel en toch ook down to earth, love it!

    Ook ik ben hoogopgeleid maar ik wil niet geassocieerd worden met de mensen die dit als uitgangspunt gebruiken om hen Covidiotery en keuze om te injecteren met een experimenteel vaccin, te rechtvaardigen.

    Hoogopgeleid staat bij mij namelijk juist gelijk aan (en heb ik geleerd tijdens mijn studie) onderzoeksvaardigheden en op basis van ruime kennis vergaren, een conclusie trekken. Maar die mensen die zichzelf hoogopgeleid noemen die ik dan tegenkom in mijn cirkel maar ook online; rechtvaardigen hen standpunt : “de wetenschap heeft altijd gelijk”. Dus hoogopgeleid staat bij mij niet gelijk aan hoog ontwikkeld. EQ is toch waar we het mee moeten redden en ik ben blij dat ik op dat vlak boven 200 mag scoren ;-).

    Wetenschap is feitelijk maar de praktijk is wat we leven. En de praktijk is leidend. Een rapportage kan wel stellen dat er 200 mensen zijn getest maar wat heeft de praktijk uitgewezen? Dát is grijs gebied wat de zogenoemde “hoogopgeleiden” niet willen erkennen. Ik ben die zelf ingenomen houding van die mensen helemaal zat. Ik ben juist blij dat ik géén wetenschappelijke studie afgerond heb. Ik zie zwart wit denken en niet tussen de feiten door kunnen kijken, als een mentale handicap.

    En man man man wat zijn er velen onder ons die mentaal gehandicapt zijn. Puur omdat ze niet WILLEN zien dat er méér is dan zwrat en wit. Dit is een psychologische strijd. Laat dat nou nét mijn specialisme zijn. Psychoanalyses en how the mind works. Zelfs een sociopaat ontmasker ik.

    Enfin. we hebben állemaal krachten en eigenschappen die bijdragen aan de mooie zee, waar we allen druppels van zijn; de mensheid.

    Hoog misleid zijn we zeker! Scherpe weer van u!

    It’s all about balance. Het geleerde kunnen combineren met persoonlijke ontwikkeling en inzicht. Een kennis van me is hoog professor en judo leraar.. hoe bijzonder.. en zijn vrouw kinder-oncoloog, zij hebben regelmatig discussies over de betrouwbaarheid van wetenschappelijke studies en medische specialistische kennis… en hij merkt dat zijn vrouw behoorlijke standpunten inneemt; dus loyaal zijn aan het medische beleid is belangrijk. Is in mijn optiek al een lichtelijke vorm van een sekte/ cult. However.. hij heeft tóch de prikken genomen om o.a. naar ZA te kunnen en zijn broer met regelmaat in the UK te kunnen bezoeken. Ondanks hij ook aangaf dat hij met zijn eigen vader, medische missers heeft ervaren alvorens zijn vader overleed.

    Dit zegt dus dat EQ – emotionele intelligentie en het hebben van een ruggengraat (meest sexy eigenschap van 2021 !!) doorslaggevend zijn, méér dan IQ en wetenschappelijke (Technische Universiteit in zijn geval) studies.

    Dit jaar wens ik voor ons allen – dat we dicht bij onszelf blijven staan. Onszelf niets laten aanpraten en vooral; opofferingen durven blijven maken voor datgeen waar we recht op hebben; vrijheid is ons geboorterecht!

    Hugo, een gezond (mentaal en fysiek!) en positief 2022 gewenst met álle kracht die nodig is om de frustraties van kortzichtige/ bekrompen hoogopgeleiden aan te kunnen 😀 SmileyWithSmileFromEarToEar!

    • Zwrat klinkt als een bijwerking van de experimentele jab maar moet dus de term “zwart” zijn, in de context; “zwart – wit denken”.

 10. Rommel moet wel proberen zoveel mogelijk op waarheidsbevinding ge-ente artikelen te plaatsen,graag in 2022.Daar ik ook bezig ben om via de politiek individuen te overtuigen en daarbij sommige van artikelen gebruik van Frontnieuws> dan is het wel zo prettig dat ik garant kan staan dat het klopt wat er word geschreven!!!!!!!!!!!!!!!ipv overdrijven en stukken aan te halen die bij nader onderzoek niet kloppend zijn…..

  dank U

  • Máák het dan kloppend door zelf ook wat onderzoek te doen en de kloppende delen 1 geheel van te maken. Je kunt héél veel, zo niets álles vinden op Bichute en Rumble. Live verhalen en reports en onderzoek uitslagen maar ook persoonlijke verhalen met juiste context erbij! Rommel heeft ons al zoveel aangedragen, dat we zelf ook best een steentje kunnen bijdragen door zélf e.e.a. op scherp te houden. Zijn input is al minstens voor 90% kloppend en vanuit daar hebben we een heel mooi vertrekpunt hoor!!

   • Ben ik al mee bezig, onder andere artikelen >>
    stond artikel in AD> dat de beste man was overleden aan corona> nu daar klopt niets van hij had een hersenstam aandoening die onbekend was

    https://www.wendyonline.nl/zonder-jou-marleen-was-net-bevallen-van-haar-derde-kindje-toen-ze-haar-grote-liefde-hans-verloor-ik-bouw-verder-op-de-basis-van-liefde-die-we-samen-hadden/

    en zo nog wel wat meer… ik ga hier niet alles neerzetten.. zie andere artikelen!!
    Ik ben bezig met NVALT ,heb het UMC op valie gegeven en het RIVM stopt kop in zand en n.av. kontakt met mij hebben ze snel ff een artikeltje in elkaar geflanst,waarvan wederom niet veel klopt.

    • Ik denk dat hedendaags véél niet meer klopt. Gezien mensen overlijden aan kanker maar kort ervoor gevaccineerd zijn. Welke doodsoorzaak wordt er genoteerd? Juist; kanker.

     Mijn oom had direct na jansen prik een TIA, jonge man… en wat denkt u dat de dokter heeft aangegeven? Juist; familiekwaal. Dus specialisten melden de bijwerkingen niet bij Lareb, dat doen de patiënten, de gedupeerden. ..en dan nog wordt er gebagatelliseerd op de webiste van Lareb,nl daar moet je héél goed tussen de regels door kunnen lezen (zie http://www.lareb.nl/coronameldingen ; waarom heet het coronameldingen als het BIJWERKINGEN wijzers betreft, welke groeit en groeit? Het is 1 en al NLP Neuroliguistisch Programmeren, ook in communicatie. Merk je al op aan de “uitnodigingen” ontleedt die maar eens, en de bijsluiters.. vol met onzin maar als je niet tussen de regels kunt doorlezen, maakt het ook feitelijk een soort van waarheid maar is het tegenovergestelde!

     Kortom; hedendaags is best veel moeilijk te verklaren. Maar bij nader onderzoek (ik zoek bijvoorbeeld de meldingen op op Instagram van échte mensen, en die beamen de doodsoorzaken… en worden de mond gesnoerd).

     Succes gewenst, hebben we allemaal wel nodig haha.

 11. een gezegend nieuwjaar voor allen die wakker zijn en weerstand bieden aan de meest verschrikkelijke en satanistiche misleiding die het mensdom ooit heeft gezien. Sterkte, liefde en volharding in de strijd tegen leugen en onrecht

 12. Ik ben wakker. Ik ben al heel lang wakker. Zo’n 25 jaar geleden wist ik al dat zoiets vreselijks als dit te gebeuren stond. Ben bijna 70 en woon alleen met mijn hond in het zuiden van Spanje. Eigenlijk weinig problemen hier. Geen lockdown, alleen mondkapjes op, nu ook weer op straat. Het zal wel stilte voor de storm zijn. Ik heb mij altijd gelukkig geprijsd dat ik in mijn leven nooit, als Nederlander een oorlog heb meegemaakt. Wat er nu gebeurd is erger dan een oorlog en soms zakt de moed mij in de schoenen, maar meestal houd ik hoop dat het goede overwint. Tot nu toe is dat altijd zo geweest. Het vreselijke gelieg en bedrieg van de Jonge en Rutte en de rest van de 2de kamer van hun partijen laat mijn maag draaien. Ik vind dat deze zielloze figuren voor een tribunaal moeten komen en zo snel mogelijk voordat ze Nederland helemaal de grond in boren. Al de pijn en het verdriet wat deze mensen de Nederlanders hebben aangedaan mag niet ongestraft blijven. Vanuit Spanje kan ik niets doen dan louter en alleen mee te leven met mijn volk en de rest van de wereldbevolking. Ik hoop dat steeds meer mensen wakker worden. Niet dat dit de zaak gemakkelijker maakt, maar ik geloof zeker dat medeleven, mededogen en liefde ons laat winnen van dit duivels plan. Liefde voor jezelf en je medemens is op dit moment het belangrijkste wat er is. Iedereen heel veel sterkte.

  • Wat een prachtig bericht beste Frans.

   Dank voor je tijd zo uit het mooie Spanje.
   Ik ben blij te lezen dat het met jou goed gaat (en dat je nooit een oorlog hebt meegemaakt in je leven, dat is hartstikke fijn ) en dat je niets merkt van de Covid strategieën (los van de mondkapjes) bij jou in het zuiden van Spanje.

   Het lijkt een film waarin we belandt zijn. Ikzelf woon in Zuid Holland en ik merk op dat de spanning onder de mensen stijgt. Ik merk dat mensen het zat zijn. En dat velen niet verder willen met de prikken. Ze willen niet boosteren. Ook het censureren zijn mensen zat. Velen met bijwerkingen. Een kennis van mij kreeg direct na Janssen een TIA. Doctor zegt zonder blikken of blozen: “familie kwaaltje”. Je ziet ook bij Lareb, bij de bijwerkingen meldingen; http://www.lareb.nl/coronameldingen dat er voornamelijk (maar liefst 90% gemiddeld!) de bijwerkingen doorgeeft en voor het resterend deel onbekend + zorgverlener. Dit zegt al hoe diep de sekte reikt. Wanneer zorgverleners de bijwerkingen melden, worden zij op de vingers getikt en als target gezien om hen medische licentie kwijt te raken.

   We zijn belandt in een strijd om de psyche van de mens.
   We worden beroofd van onze (mentale) vrijheid máár ook op de proef gesteld.
   Hele gezinnen liggen uit elkaar en de maatschappij is uiteengedreven in NL.
   Duidelijk een tweedeling.

   Wat dat betreft is Nu.nl wel heel representatief!

   Mooi vind ik het om te lezen dat je al sinds 25 jaar wakker bent en het aanvoelde dat er iets vreselijks ging gebeuren. Dat gevoel, had ik pas 3 jaar geleden. Ik merkte een spanning op in mezelf maar ook om mij heen.. het leek allemaal “verzadigd” het hele leven. Alsof mensen met kwade bedoelingen altijd maar wegkwamen met hen acties. Dat was ik zat. Er moest iets veranderen.. kon niet anders. Maar…dat er dingen die in het donker zijn gebeurd, aan het licht zouden komen…dat had ik niet op déze manier durven wensen.

   We leren nu in 1 klap te rekenen op ons eigen intuïtie. Te strijden voor ons levensrecht; keuzevrijheid en persoonlijke autonomie. We leren nu dat familie en vrienden, een masker ophebben en altijd hebben gehad. We leren dat mensen die niks te verliezen hebben mentaal en fysiek, een route kiezen van “prikken maar”. We leren dat mensen in staat zijn om anderen niet in hen waarde te laten en in plaats daarvan te gaslighten en schuldgevoelens aan te praten. Zelfmedelijden en verbitterdheid versus mensen die andere hen keuzes accepteren en willen dat iedereen gelukkig is met hoe hij/zij zich voelt.

   Dit is een psychologische strijd.. een emotionele strijd… en frustrerende strijd!

   Hoe dan ook… het werd tijd.
   Het werd tijd dat we allen de ware gezichten van een ieder (en van onszelf!) gingen zien.
   Het werd tijd dat “leven voor een ander in plaats van voor je zelf” ging veranderen naar “sta dicht bij jezelf en als je sterk bent, mentaal, kun je er ook voor een ander zijn”.

   Ik ben er klaar voor. En nu ik erover nadenk; was ik hier heel mijn leven al aan toe en klaar voor.
   Alle puzzel stukjes vallen steeds meer in elkaar.
   We onthechten van alles dat ons vast hield.
   We worden nu aangewezen op ons eigen ruggengraat en niet op die van een ander.
   Mensen vallen van voetstukken af.

   De waarheid is nu onder ons.
   Kijkt ons recht in het gezicht aan.
   En we hebben hier mee te dealen.

   Beste Frans Sas, ik wens dat u nog lekker geniet in het Zuiden van Spanje.
   Figuurlijk ben ik bij u, het is u gegund!

   Ik wens je een sterk, gezond, positief en bevindingsvol 2022 toe!!

  • Krachtige zin!

   Dan wel hopen dat men u iets positiefs wenst want anders verlaagt u zich tot hen niveau als u hen het tienvoudige van het niet-positieve wenst ( 😀 ) . Droge humor hé!

   Een fantastisch, sterk, gezond (mentaal en fysiek) en bevindingrijk 2022 voor u gewenst!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in