Lieve mensen, even snel tussendoor, jullie zullen ongetwijfeld de cookiebanner onderaan zijn opgevallen. Het is een verplicht EU-wetgeving dingetje dat ik liever vandaag dan morgen kwijt ben, maar waar ik me helaas bij moet neerleggen. Nu heb ik een post van de ontwikkelaar binnen die zegt dat bij de gratis versie, die armoedzaaier Rommel heeft, de toestemmingsopslagfuncties na 1.000 bezoekers tijdelijk zijn uitgeschakeld totdat de bezoekcyclus wordt gereset (elke 30 dagen). Betekent dit dat voor sommige van jullie die gruwelbanner constant in beeld blijft en niet weg te klikken is? Laat me ff weten. Ga ik op zoek naar iets anders.

Met vriendelijke groet,

Rommel

UPDATE:

Lieve vrienden, allemaal bedankt voor jullie bemoedigende woorden en behulpzame op- en aanmerkingen. De reusachtige gruwelbanner is ontslagen en in plaats daarvan heb ik een lekker slank dingetje aangenomen dat ook nog eens Nederlands kan praten. Deze praathoek is voor mij afgesloten en richt mij weer op die afschuwelijke wereld, waar we alles van willen zien.

Vorig artikelMoronicvariant als rookgordijn om de stijgende vloed van hartaanvallen, bloedklonters, neurologische problemen als gevolg van covid-prikken te verdoezelen
Volgend artikelFactchecking de factcheckers
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

  • Ik zie die banner inderdaad maar gewoon op “save preferences” klikken en et was weg. Heb ik graag over voor jullie nieuws.
   Dank voor al het echte nieuws ?

 1. Heb ik gezien , vrij groot in beeld. Je kunt op de groene balk bovenin klikken op het vergroot icoon.Vier hoekjes in onderbroken vierkant. Dan zie je ‘ save my preferences”. Dan verdwijnt de balk. Graag gedaan !

 2. Hoi Rommel,

  Ik zie de banner dagelijks. Dit omdat ik een tooltje heb om al die cookies dagelijks te verwijderen. Dit voor talloze redenen. Ik gok dat je heel snel op de 1000 zit als er meerdere mensen zoals ik je site frequent bezoeken.

  Groeten,
  Hugo

    • Om en nabij 700.000 op dit moment. Waarvoor ik jullie allemaal trouwens hartelijk wil bedanken. Van 900.000/views per maand in stijgende lijn naar 3,5 miljoen in de laatste 9 maanden. Ik zie het als een blijk van waardering.

     • Dank je voor het antwoord Rommel. Indrukwekkend. Ik wil jou bedanken voor alles wat je doet. Inclusief de zeer minimale moderatie. Echt ondanks dat ik het soms zeer oneens ben met reageerders is het debat niet dood en dat is goed. Weet ik tenminste dat ik ook lekker terug kan schieten zonder zelf censuur.

      Als ik wat voor je kan doen, laat het even weten.

      Groeten,
      Hugo

 3. Nog zo een zever, die cookiebanners. Welke zeveraar heeft ooit die kloterij verplicht gemaakt? Die zouden ze standé pede directie moeten ophangen. Ik verwijder ook altijd automatisch cookies, dus elke keer die rommel voor mijn ogen.
  Er bestaan ook veel minder lastige plugins, mss een zoeken naar de minst vervelende?
  Jullie website, doe zo voort, eindelijk eens een site zonder gesubsidieerd fakenieuws.
  Groeten

 4. Beste Frontnieuws,
  Ik heb zelf ook een bedrijf en weiger te gehoorzamen aan dergelijke belachelijke regels. Ik heb die melding dus nooit geplaatst over cookies. Ik ben van mening dat je niet moet doen wat idioot en zwaar irritant is. Net zoals ik nu mijn kind van school weg hou omdat ik die looproutes en al die andere hel zeer ongezond voor haar ontwikkeling vind. Ik kijk niet naar de gevolgen, want dan kan je net zo goed braaf overal aan gehoorzamen en ben je slaaf. Ik hou me aan wetten die redelijk zijn, maar bullshit daar doe ik gewoon niet aan mee.

  • De wettelijke cookiebanner plaatsing is irritant maar niet onoverkomelijk wanneer ik bij naleving niet weer door rechtsmachten van mijn site gestolen word. Frontnieuws opereert in een vijandige wereld met veel kwaadwillende ogen op zich.
   Merci.

 5. Ik heb Brave browser. Ik zie alleen eenmalig een coekie melding nadat ik ze opgeschoond heb.
  Verder ook geen last van irritante reclame, zelf op youtube.

 6. Jullie hebben inderdaad een zeer opdringerige cookiebanner zonder duidelijk uitleg over de keuzemogelijkheden die je aan kunt klikken. Misschien wat meer guststellende tekst erop.
  Zelf gebruik ik de meest simpele gratis cookie plugins van WP maar ik weet niet of die de door jullie benodigde juridische waterdichtheid bieden.

 7. Mijn tel browser is zo ingesteld dat sites steeds opnieuw om cookies moeten vragen. De banner verschijnt onderaan beeld en reageert direcft op wegklikken. Ik ervaar deze banner absoluut niet als vervelend. Op mijn desktop en laptop zie ik de banner niet.
  Ik vind sowieso dat deze site altijd heel snel en stabiel werkt. Ik heb alleen maar alle lof ervoor.

 8. Lieve vrienden, allemaal bedankt voor jullie bemoedigende woorden en behulpzame op- en aanmerkingen. De reusachtige gruwelbanner is ontslagen en in plaats daarvan heb ik een lekker slank dingetje aangenomen dat ook nog eens Nederlands kan praten. Deze praathoek is voor mij afgesloten en richt mij weer op die afschuwelijke wereld, waar we alles van willen zien.

 9. Beste Rommel,

  Ik wilde je op iets attenderen. https://gpms.world

  Rick Jewers en team probeert om mensen te benaderen. Dit is een site voor de gehele mensheid zodat we vrij zullen zijn van het probleem geld.
  Het is een monetaire system waar iedereen, we the people, benefit van zullen hebben.
  Persoonlijk denk ik dat dit de oplossing is om van ons slavernij bestaan af te komen.
  Wat denk jij?

  Een hartelijke groet van Simone

 10. Ik maak gebruik van 2 adblockers op de pc geen last van.
  Op de tablet is het kwart van de pagina. “We believe your data is your property and support your right to privacy and transparency”. Heb je 3 opties silver gold platium 1 month 6 and 12 months.

  • Er is inmiddels een nieuwe meer bescheiden cookiebanner. Waarschijnlijk zie je nog steeds de oude versie omdat die in je cache staat. Cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen om er zo sneller toegang tot mogelijk te maken. Op je computer worden hier de tijdelijke internet bestanden mee bedoeld. Misschien is het nodig om de cache te legen in je browser:

   https://nl.wikihow.com/De-cache-van-je-browser-opschonen

   Zonder de gehele cache te wissen is het ook mogelijk om direct de laatste versie van de webpagina op te halen. Maak daarvoor gebruik van de volgende toetsenbord combinaties:
   Windows: Ctrl + F5 (Ververs vanaf de server)
   Mac: Command + Shift + R

 11. Ik zie de banner wel, maar kan hem wegklikken. Door gebruik van verschillende plaatsen van inloggen (en dus verschillende compuers) komt de banner soms terug, maar niet echt een probleem

 12. Het is zeeeeer vervelend die banner..je kan ook een kleine versie maken hoor.Is niet zo moeilijk..Ik heb mijn browser zo ingesteld dat cookies worden gewist na afsluiten,ook zie ik geen manier om social media (cookie)shit uit te schakelen ?..zo worden we nog door feestboek e.d. gevolgd..Doe daar wat aan a.u.b.

 13. Ik zie geen cookie waarschuwingen op mijn mobiel.
  Wel een super irritante taalkeuze-knop rechts boven in beeld die niet weg te krijgen is.
  Ook laadt de site van frontnieuws vaak extreem traag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in