Bride of Frankenstein © Universal Pictures (Public Domain)

– Lieve vrienden, Frankrijk, dat al maanden in een nachtmerrie leeft, wordt wakker!, Christian Perronne, professor infectieziekten, waarschuwt voor de huidige Covid “vaccins”.

In veel steden van ons mooie land marcheren mensen om hun vrijheid te herwinnen en de terugkeer van de democratie te eisen. Als arts, specialist in infectieziekten en voorzitter van talrijke volksgezondheidscomités of -raden, ook op het gebied van vaccins, ben ik me elke dag bewust van de onzekerheden die angst en groeiende wanhoop onder onze medeburgers veroorzaken. Daarbij loop ik het risico om opnieuw het etiket “samenzweerder” te krijgen, een term die wordt gebruikt om degenen te beschrijven die kritiek hebben op het eenzijdige denken of deze in twijfel trekken.

Eigenlijk ben ik zelfs trots op dit etiket, want mijn woorden die de waarheid uitdrukken zijn sinds het begin van de epidemie nooit veranderd. Ik beschouw het daarom als mijn plicht om vandaag opnieuw te spreken over het hele medische aspect van Covid-19 en in het bijzonder over het onderwerp van de vaccinatie, die nu het centrale en bijna enige onderdeel van het gezondheidsbeleid van de staat vormt.

Veel Fransen zijn gehypnotiseerd door de politiek van angst. Sinds september 2020 werd ons verteld over een tweede vreselijke golf van de epidemie, erger dan de eerste. De minister van Volksgezondheid, Dr. Olivier Véran, de voorzitter van de Wetenschappelijke Raad van het Elysée, professor Jean François Delfraissy, de directeur-generaal van de Gezondheidsautoriteit, professor Jérôme Salomon, en het Pasteur Instituut hebben catastrofale cijfers met een exponentiële toename van het aantal sterfgevallen aangekondigd. Er werd verwacht dat de ziekenhuizen tot de nok toe gevuld en overbelast zouden worden.

Zelfs de president van de Franse Republiek voorspelde in een recente televisietoespraak waarin hij de hernieuwde lockdown aankondigde, niet minder dan 400.000 doden, naast de 200.000 doden die kort daarvoor door professor Arnaud Fontanet de Pasteur werden geschat. Deze onrealistische cijfers hadden maar één doel, en dat was om de angst in stand te houden om ons gevangen te houden, en achter mondkapjes. Het wijdverbreide gebruik van mondkapjes onder de bevolking heeft echter geen wetenschappelijk bewezen voordeel bij het beheersen van de SARS-COV-2-epidemie. Het gebruik van mondkapjes moet gericht zijn op patiënten, hun omgeving (vooral degenen die risico lopen) en zorgverleners met contact.

  Virusbron Wuhan stadscentrum op oudejaarsavond volgepakt met mensen en Westerse steden leeg 

Maar de epidemie neemt af en heeft niet geleid tot een apocalyps. Wekenlang heeft de dynamiek van de curve het profiel laten zien van een seizoensgebonden epidemische opleving die bij sommige virussen wordt waargenomen na het einde van een epidemiegolf. Dit weerspiegelt de aanpassing van het virus aan de mens en is ook een weerspiegeling van de kudde-immuniteit die in de bevolking groeit en ons op natuurlijke wijze beschermt. De virusstammen die momenteel in omloop zijn, hebben hun virulentie verloren. De autoriteiten zullen niet kunnen zeggen dat dit te danken is aan de lockdown, want de neerwaartse trend was al begonnen voordat deze werd ingevoerd. De afname van de epidemie was in sommige steden zelfs al begonnen voordat de avondklok werd ingesteld.

Helaas zijn er nog steeds sterfgevallen onder de zeer oude, de zeer zwaarlijvige, of die met ernstige diabetes, ernstige hypertensie, en al invaliderende hart-, long- en nierziekte. Deze kwetsbare mensen zijn goed geïdentificeerd. Gezondheidsinterventies moeten er daarom op gericht zijn om ze te beschermen, op te sporen en zo vroeg mogelijk te behandelen bij het begin van de symptomen met hydroxychloroquine en azitromycine, waarvan de werkzaamheid en veiligheid grotendeels worden bevestigd wanneer ze vroeg worden toegediend. Veel sterfgevallen hadden voorkomen kunnen worden. Huisartsen en geriaters werden echter afgeraden om hiermee te behandelen. In deze context blijft het onbegrijpelijk dat onze kinderen nog steeds achter onnodige mondkapjes worden gedwongen.

Al deze maatregelen worden genomen om de Fransen om een ​​vaccin te laten vragen. Maar wat is het nut van een gegeneraliseerd vaccin voor een ziekte met een sterftecijfer van 0,05%? Geen enkele. Deze massale inenting is niet nodig. Bovendien kunnen de risico’s van vaccinatie groter zijn dan de voordelen. Wat het meest verontrustend is, is dat veel landen, waaronder Frankrijk, instemmen met vaccinatie in de komende weken, ondanks het feit dat de ontwikkeling en evaluatie van deze producten overhaast is verlopen en er tot nu toe geen resultaten zijn gepubliceerd over de doeltreffendheid of het gevaar van deze vaccins. Het enige wat we van de industriële fabrikanten hebben ontvangen zijn persberichten die hun aandelen op de beurs hebben laten stijgen. Het ergste is dat de eerste “vaccins” die ons worden voorgesteld geen vaccins zijn, maar gentherapie-producten.

  Lange termijn gevolgen voor kinderen: coronamaatregelen hebben immuunsysteem vernield

We zullen nucleïnezuren injecteren die ervoor zorgen dat onze eigen cellen elementen van het virus produceren. De gevolgen van deze injectie zijn volstrekt onbekend, aangezien het een primeur bij de mensen is. Wat als de cellen van sommige “gevaccineerde” mensen te veel virale elementen produceren en zo oncontroleerbare reacties in ons lichaam veroorzaken?

De eerste gentherapieën zullen met RNA zijn, maar er zijn ook projecten met DNA. Normaal gesproken gaat de boodschap in onze cellen van DNA naar RNA, maar het omgekeerde is ook mogelijk onder bepaalde omstandigheden, vooral omdat onze menselijke cellen sinds het begin der tijden zogenaamde “endogene” retrovirussen bevatten die in het DNA van onze chromosomen zijn geïntegreerd. Deze “gedomesticeerde” retrovirussen die ons bevolken zijn meestal onschadelijk (in tegenstelling tot HIV, het AIDS retrovirus, bijvoorbeeld), maar ze kunnen een enzym produceren, reverse transcriptase, dat in staat is om van RNA achterwaarts te transcriberen in DNA. Het vreemde RNA dat door injectie wordt gegeven, zou kunnen coderen voor even vreemd DNA, dat vervolgens in onze chromosomen kan worden opgenomen. Er is dus een reëel risico dat onze genen permanent worden veranderd. Er is ook de mogelijkheid om, door het veranderen van de nucleïnezuren van onze eicellen of sperma, deze genetische veranderingen door te geven aan onze kinderen. De mensen die deze gentherapieën promoten, ten onrechte “vaccins” genoemd, zijn tovenaarsleerlingen en denken dat de Fransen, en meer in het algemeen de burgers van de wereld, proefkonijnen zijn.

We willen geen GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen) worden zoals transgene tomaten of transgene maïs. Een medisch directeur van een van de farmaceutische laboratoria die ze vervaardigen, zei een paar dagen geleden dat hij hoopt op een individueel beschermend effect, maar dat men niet al te veel impact mag verwachten op de overdracht van het virus en daarmee op de dynamiek van de epidemie.

  Na Oostenrijkse "massatest" flop: geld geschenken moeten naar Coronavaccinatie lokken

Dit is een de facto verhulde bekentenis dat het geen vaccin is. Een schande.

Ik ben des te meer geschokt omdat ik altijd pro-vaccin ben geweest en jarenlang voorzitter ben geweest van de commissies die het vaccinatiebeleid bepalen. Vandaag moeten we een einde maken aan dit uiterst zorgwekkende plan. Louis Pasteur draait zich om in zijn graf. De wetenschap, de medische ethiek en vooral het gezond verstand moeten weer de overhand krijgen.

Christian Perronne
02 januari 2021

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Vorig artikelVeeleisende illegale migranten weigeren vluchtelingenverblijf – eisen luxehotel
Volgend artikel“Politieagenten voor Opheldering”: Coronacritici bij de Duitse politie organiseren zich
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in