Prof. Sucharit Bhakdi op de Better Way Conferentie Wenen 2022, Foto: Alois Endl

In 2020, toen verschillende deskundigen erop wezen dat de paniek over SARS-CoV-2 misplaatst was vanwege een vermeend gebrek aan immuniteit onder de bevolking, werden zij bestempeld als “complotdenkers” – hoewel ook toen al studies kruisimmuniteit door eerdere infecties met andere coronavirussen een bescherming tegen het sars-CoV-2-virus die een deel van de bevolking zou hebben zónder ooit in contact te zijn gekomen met het virus bevestigden. Gisteren, woensdag, publiceerde het Deutsche Ärzteblatt ook deze oude bevinding. Drie jaar te laat, hekelen honderden boze Twitteraars, bericht Report24.

Tweets van het Deutsches Ärzteblatt – de officiële publicatie van de Duitse Medische Vereniging en de Landelijke Vereniging van Wettelijke Ziekenfondsartsen – krijgen doorgaans zelden meer dan een dozijn reacties. De tweet van gisteren was heel anders, met de weinig baanbrekende verklaring dat infecties met andere coronavirussen kruisimmuniteit veroorzaken tegen SARS-CoV-2 eiwitten. Eén verwees naar de bevindingen van een recente studie. “Waar zijn jullie de afgelopen drie jaar geweest?” vragen honderden gebruikers in de commentaren, die het aan de kaak stellen: Deskundigen zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi (die volgende week voor de rechter moet verschijnen) wezen al in 2020 op dit feit – en werden toen op de meest venijnige manier belasterd.

Stefan Homburg

Normale verkoudheid veroorzaakt kruisimmuniteit tegen SARS-CoV-2 en beschermt tegen ziekte.

Dat las u gisteren in het Ärzteblatt. Of al in 2020 door Prof. Dr Sucharit Bhakdi en Prof. Dr Karina Reiss in de bestseller “Corona Vals Alarm”. Citaat pagina 118:

“Dit verklaart waarom de meeste mensen die met het coronavirus zijn geïnfecteerd niet of slechts mild ziek worden, en waarom we met dit virus geen tweede golf van ‘catastrofale proporties’ zullen zien.”

Een nauwkeurige voorspelling. Factcheckers vervingen de zin “tweede golf van catastrofale proporties” door “tweede klinisch onopmerkelijke PCR-golf” om er een VALS stempel op te drukken.

  "Ze kunnen ons niet allemaal arresteren!" (Nederlands vertaald)

Een perfide betekenisverschuiving: PCR-golven zullen altijd bestaan, maar Bhakdi/Reiss hielden zich niet bezig met laboratoriumartefacten, maar met zieke en dode mensen.

Deutsches Ärzteblatt @Dt_Aerzteblatt

Infectie met verkoudheidsvirussen veroorzaakt kruisimmuniteit tegen SARS-CoV-2 eiwitten: Hamburg – Zelfs personen die nooit met SARS-CoV-2 zijn geïnfecteerd, vertonen een specifieke T-celrespons… #crossimmuniteit #SARSCoV2 #koudevirussen #COVID19 http://dlvr.it/Sp7Cvd

Voor de juistheid moet worden opgemerkt dat het Ärzteblatt destijds ook informatie verstrekte over onderzoeken die kruisimmuniteit hadden aangetoond. Het probleem: deze rapporten kregen weinig aandacht. Tegen deze achtergrond is de vraag die Twitteraars waarschijnlijk zal bezighouden dan ook eerder waarom de “top” van de Duitse medische wereld zich nooit heeft verzet tegen de paniekzaaierij van politici en een wetenschappelijke discussie heeft gezocht, zelfs met die deskundigen wier opvattingen en bevindingen afweken van het geldende narratief.

Dr. Thomas Binder, MD
@Thomas_Binder

Na meer dan drie jaar herrinert het @Dt_Aerzteblatt zich
plotseling wat het ongeveer in het 4e semester van de medische
school leerde: kruisimmuniteit voor alle bèta-corona
verkoudheidsvirussen. 🤣

De geschiedenis herhaalt zich: Mexicaanse griep

Het onderwerp kruisimmuniteit is in dit verband bijzonder interessant, omdat al in 2009 bij de zogenaamde Mexicaanse grieppandemie het besef ontstond dat deze reeds bestaande immuniteit in de bevolking een belangrijke beïnvloedende factor is. Deskundigen zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Wolfgang Wodarg en diverse andere kritische artsen en wetenschappers waren zich hier nog steeds van bewust – maar het establishment wilde liever de geschiedenis herschrijven en “deze les vergeten”, zoals Peter Doshi het formuleerde in een artikel in de BMJ uit 2020:

  Schokkende beelden: 28-jarige rapper zakt op podium in elkaar en overlijdt

Mexicaanse griep déjà vu

Eind 2009, maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie het H1N1-virus tot wereldwijde pandemie had uitgeroepen, maakte Alessandro Sette deel uit van een team dat probeerde te verklaren waarom het zogenaamde “nieuwe” virus geen ernstigere gevolgen leek te hebben dan de seizoensgriep.

Hun antwoord was de reeds bestaande immunologische reacties in de volwassen bevolking: B-cellen en vooral T-cellen, waarvan “bekend is dat ze de ernst van de ziekte verzachten”. Andere studies kwamen tot dezelfde conclusie: mensen met reeds bestaande reactieve T-cellen hadden een minder ernstige H1N1-ziekte. Bovendien bleek uit een studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention tijdens de uitbraak van 2009 dat 33% van de mensen boven de 60 jaar kruisreactieve antilichamen hadden tegen het H1N1-virus van 2009, waardoor de CDC concludeerde dat er “een zekere mate van reeds bestaande immuniteit” bestond tegen de nieuwe H1N1-stammen, vooral bij volwassenen boven de 60 jaar.

De gegevens dwongen de WHO en het CDC van gedachten te veranderen, van de veronderstelling van vóór 2009 dat de meeste mensen “niet immuun zullen zijn voor het pandemische virus” naar een veronderstelling die erkende dat “de vatbaarheid van een bevolking voor een pandemisch virus gedeeltelijk verband houdt met de mate van reeds bestaande immuniteit voor het virus”. Maar tegen 2020 leek die les vergeten. – Bron: Peter Doshi / bmj.com

In feite was de les niet alleen vergeten – politici, staatsomroepen en, tot overmaat van ramp, zogenaamde wetenschappers belasterden iedereen die er correct aan herinnerde. Terwijl ze kritische mensen domweg “corona-ontkenners” noemden, traden ze absurd genoeg zelf op als feitelijke immuunsysteem-ontkenners. Het verhaal van het ultieme dodelijke virus, waartegen alleen een experimentele vaccinatie bescherming beloofde, galmde door alle luidsprekers. Het feit dat deze bescherming aantoonbaar veel minder goed was dan die van de natuurlijke immuniteit werd later genegeerd, evenals de kruisimmuniteit, die veel mensen in de eerste plaats enige bescherming bood.

  Nanostructuren in Covid-"vaccins" zijn niet zelfassemblerend; ze worden gemaakt door micro-machines

Ze hadden gelijk

Waarom? Daar was en is nog steeds een levendig debat over. Hanlon’s Razor zegt: “Schrijf het niet toe aan boosaardigheid wat adequaat kan worden verklaard door domheid.” Het is echter ook een feit dat elke crisis profiteurs brengt – en de meeste mensen weten heel goed wat hen voordeel brengt. Het feit dat kritische meningen buiten de gecreëerde opiniecorridor massaal werden bestraft, heeft wellicht ook veel kritische geesten ervan weerhouden zich publiekelijk uit te spreken.

Wij zijn des te meer dank verschuldigd aan de deskundigen die alle repressie op zich namen om het zo belangrijke educatieve werk te doen ten behoeve van de toen zeer onrustige samenleving. Vroeg of laat zullen zelfs de laatste twijfelaars niet meer kunnen ontkennen dat zij gelijk hadden in hun vasthouden aan beproefde kennis uit de microbiologie, immunologie en andere disciplines. In veel opzichten is Covid-19 een nieuwe editie van de Mexicaanse griep gebleken – precies zoals Dr. Wolfgang Wodarg vanaf het begin had gewaarschuwd. Zonder een uitgebreide juridische herziening zou de volgende zogenaamde pandemie op dezelfde manier kunnen verlopen – deze keer misschien met nog draconischer maatregelen…


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlag om Bakhmut op 17 mei 2023: Wagnerstrijders rukken “als een gek” op (video’s 18+)
Volgend artikelHongarije blokkeert EU-wapenfinanciering voor Oekraïne vanwege Zelensky’s plan om belangrijke pijpleiding op te blazen om de Hongaarse industriële sector lam te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er is nog een lesje bij de (generale repetitie) Mexicaanse-griep, de directeur van het CDC kreeg na alle ten onrechre gezaaide wanbeleid en paniek, een CEO functie in de “Vax Indistrie”. (Jon Rappoport)

 2. Iedereen doet maar alsof dat het sars-cov-2 “virus” ook daadwerkelijk bestaat. Blijkbaar is het hoe langer je iets roept hoe meer het waarheid wordt. Het bestaat niet, heeft nooit bestaan, gaat niet bestaan. Waarom horen we zo weinig serieuze artsen/ wetenschappers dit roepen? Zijn ze allemaal van de virusgeloofskerk en heilig overtuigd van het bestaan van die “pandemie”? Of krijgen ook de mensen in de “alternatieve” media-zorg-wetenschap geld toegestopt om de leugen in stand te houden? Ik neem echt niemand serieus die over dat “virus” begint, voor mij zijn dat allemaal malloten, of dat nu vrienden, familie of “wetenschappers” zijn.

  • Precies …als virussen dodelijk waren was de mensheid nooit tot 8000000000 zielen gekomen dan waren we allang uitgestorven.Een virus is geen begin van ziekte maar het einde …afval,na het opruimen van gifstoffen die elke levensvorm oploopt.

  • inderdaad, tot op heden is er nog steeds geen sars2virus geïsoleerd…de bewering is gebaseerd op enkele gebrekkige computermodellen…wanneer je spreekt met frontlijnvirologen, immunologen….(heb er op de witte marsen verscheidenen ontmoet) dan hebben ze het over een simpele gemuteerde griepvirus…pikant detail…qua dodelijkheid staat die ‘griepvirus’ op 125..de doorsnee griep staat op 123 lol..
   is die griepvirus een ‘gewapende’ (gemuteerd door menselijk ingrijpen)..zou best kunnen…maar qua werkzaamheid?? tja…

 3. Die immuniteit, die van uit de darmen zijn werk behoort te doen, wordt tenietgedaan door parasieten.
  Waarom hebben sommige ouderen( in verpleeghuizen vooral..)meer weerstand dan anderen ( niet in verpleeghuizen..).
  Wat geven ze die mensen in tehuizen te eten.???
  Hoe komen die ouderen aan zoveel parasieten, geclusterd in een tehuis?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in