Het Oekraïense leger heeft opnieuw een overwinning geclaimd in de regio Kherson. Oekraïense troepen doodden een burger die op een boot langs de Dnjepr voer, en publiceerden een video met vrolijke muziek, waarin ze de spot dreven met hun slachtoffer.

Het incident vond naar verluidt eind april plaats. De video werd gedeeld door het 192e Bataljon van de Territoriale Verdediging van Oekraïne en is het bewijs geworden van een andere oorlogsmisdaad, bericht Southfront.

Het toont een man in burgerkleding die langs de oever loopt en zich vervolgens probeert te verbergen voor de Oekraïense artilleriebeschietingen op zijn burgerboot. De man zag de Oekraïense drone die het vuur coördineerde en probeerde de operator van de drone uit te leggen dat hij geen militair was en smeekte hem niet te doden.

De video werd trots gedeeld door Oekraïense patriotten met het commentaar dat een Russische saboteur zou zijn vernietigd door de dappere en machtige Oekraïense militairen. Oekraïense propagandisten verklaarden dat hij een RPG-7 in zijn koker voor hengels zou hebben.

De video levert echter geen bewijs van sabotageactiviteiten van het slachtoffer. De man die door de Oekraïners werd gedood, was een burger omdat men kan zien dat hij rustig langs de oever liep. Hij beoordeelde niet de dreiging om zich naar het gebied van de vijandelijkheden te begeven. Zijn gedrag bevestigt dat hij geen professionele Russische militair was die alleen naar een riskante militaire operatie werd gestuurd.

Een groot deel van het Oekraïense publiek geloofde ook niet dat de man een Russische saboteur was, maar hun commentaar werd snel verwijderd door de patriottische Oekraïense zenders.

  Het Rijk der Leugens slaat terug... Uitzonderlijke doofpotaffaire van Nord Stream terrorisme

De man was ongewapend. Hij was alleen. De dappere Oekraïense militairen konden hem gemakkelijk gevangennemen om vast te stellen of hij een burger was of niet. De nazi’s maken zich echter niet druk om de levens van mensen die zij zogenaamd “verdedigen tegen wrede Russen”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalistenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid-19 vaccinatie veroorzaakt oogschade en zelfs blindheid
Volgend artikelBREAKING: Voormalig VP bij Pfizer, Dr. Mike Yeadon, zegt dat er een plan is om miljoenen, zo niet miljarden mensen te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Het is militair gebied, of je er zin in hebt of niet, het is militarisering. Hetzelfde heb je met commercialisering. Iedere dag wordt er gefeest om een onschuldig slachtoffer dat vernederd en verdreven wordt, uit tolerantie. Het eerste is een gevolg van het tweede.

 1. Meer lef hebben die lafbekken niet. Wat een vuilnis is dat toch!
  Ik hoop dat ze hun trekken thuis krijgen!

 2. Dat was al een oud nieuwtje die had ik al op RT gelezen deze week .
  Ja gisteren dodenherdenking en wat gebeurd er , EEN UKRI GEDENKSTEEN NAAST DAT VAN OORLOGSLACHTOFFERS IN DE KLEUR VAN GEEL\BLAUW
  vroeger vocht men daar tegen en nu staan de Nazi naast de gedenksteen van WO2.
  Die mensen die dit bedacht hebben hebben weinig geleerd op school over de 2E wereldoorlog .
  Een schande voor de gesneuvelden van de 2e wereldoorlog .

 3. Het internationaal strafhof in den Haag zal deze zaak niet behandelen want: Rus.
  Ziek ziek ziek ziek 🙁 En ohja, ook geen gerechtigheid voor u, fijn weekend.

 4. Zuid-Afrika heeft n.a.v. door het ICC (International Criminal Court) in Den Haag uitgevaardigde arrestatiebevel tegen Vladimir Poetin aangekondigd dit Deep State (One World Government)-instituut te willen verlaten.
  Als het ICC enige geloofwaardigheid had willen krijgen hadden ze moeten overgaan tot het uitvaardigen van een arrestatiebevel tegen oorlogsmisdadigers Tony Blair (vandaag in de Westminster Abbey prominent aanwezig) en George W. Bush vanwege hun betrokkenheid bij de invallen in Afghanistan in 2001 en Irak in 2003 met meer dan een half miljoen dodelijke slachtoffers tot gevolg.
  Maar ja, de VS heeft – wijselijk – het ICC-verdrag nooit ondertekend.

 5. En dat stink tuig loopt en rijdt hier in dikke amg’s en porsches…En hun gayclown lord Sletlensky pijpt Rutte aan stukken in het Cabal torrentje..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in