Foto ter illustratie

Er is een onderzoek ingesteld naar de stijging van het aantal pasgeboren baby’s dat in Schotland overlijdt, schrijft Telegra.ph.

Functionarissen sloegen alarm nadat het aantal sterfgevallen in september sterk was gestegen, zo meldt de Herald.

Uit officiële cijfers bleek dat in september 21 Schotse baby’s binnen 28 dagen na de geboorte overleden.

De sterftecijfers variëren gewoonlijk per maand, maar in september bedroeg het 4,9 per 1.000 levendgeborenen – niveaus die voor het laatst in de jaren tachtig van de vorige eeuw werden waargenomen.

Door dit schokkende cijfer passeerde het neonatale sterftecijfer in Schotland voor het eerst in vier jaar de waarschuwingsdrempel voor de “controlegrens”.

De controle- en waarschuwingsgrenzen zijn ingesteld om volksgezondheidsteams te waarschuwen wanneer het aantal neonatale sterfgevallen ongekend hoog of laag is en als er een reden voor is.

Er is bezorgdheid geuit over de gevolgen van de pandemie voor de kraamzorg en het welzijn, hoewel dit de eerste keer is dat zich een abnormale piek voordoet sinds de pandemie begon.

Volksgezondheid Schotland werkt samen met de Schotse regering en het Schotse nationale neonatale netwerk en het samenwerkingsverband voor kwaliteitsverbetering van kraamzorg en kinderen aan een onderzoek naar de abnormale stijging van het aantal sterfgevallen bij pasgeborenen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Bizar haatartikel in Britse media - over een sticker met "Hou van uw land"

6 REACTIES

  1. Dit is toch duidelijk. Alle zwangere vrouwen die geprikt zijn, zullen ongeboren kind in de baarmoeder sterven of als ze levend geboren zijn, binnen 2 maanden sterven. De pasgeboren baby’s kampen met ademhalings problemen! Terwijl vrouwen die niet geprikt zijn brengen gezonde baby’s ter wereld zonder problemen!

  2. Wat is de mens gemiddeld genomen toch DOM he, zeker artsen zijn gewoonweg achterlijk. Goh wat vreemd dat er opeens zoveel mensen op onverklaarbare wijze sterven. Zou dat iets met dat medische experiment te maken hebben waar we iedereen toe dwingen? Nee toch? Dom dom dom volk. Echt, geen woorden voor hoe ik walg van al die medici, politieke puppets en die schaapachtige muilkorfdragende dwazen op straat. Bah bah bah.

  3. “It is clear, however, that none of the deaths were directly linked to Covid. ”

    Over een directe of indirecte link met de vaccins wordt niet eens gesproken. Ik weet niet wanneer de massa vaccinaties in Schotland gestart zijn, maar als dat net als hier in 1e kwartaal 2021 was dan lijkt het niet toevallig dat we nu een (begin van) spike in dode pasgeborenen zien. De foetus is in de eerste maanden vermoedelijk het meest kwetsbaar voor een virus of vaccin schade. Her en der wordt ook een toenemend aantal miskramen gemeld maar de meeste van die informatie is zonder context niet te beoordelen. Je zou bijvoorbeeld moeten weten of en wanneer de moeders gevaccineerd zijn of covid gehad hebben. Anderzijds moet je een paar andere factoren die het artikel noemt ook niet onderschatten, zoals lockdown stress bij de moeder, ander virus zoals RS virus door verstoorde sociale contacten of slechter medische begeleiding als gevolg van de lockdowns.

    Ik zag trouwens een tijdje terug dat dit soort nieuws door RIVM in Nederland gebruikt werd om te pleiten voor covid vaccinatie bij zwangere vrouwen ;(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here