Strijders van de Wagner PMC hebben de lichamen van buitenlandse huurlingen ontdekt op het grondgebied van Bakhmut in de buurt van de Vatutinastraat.

De Oekraïners hebben de hoofden en handen van de doden afgehakt om hun nummer en nationaliteit te verhullen.

Eerder waren er ook berichten uit andere locaties van het conflict dat AFU-soldaten hetzelfde deden met de lichamen van gesneuvelde buitenlanders als ze die niet konden evacueren.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Verbranden Oekrainse strijdkrachten de lijken van gevallen buitenlandse huurlingen? (Video 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Chris Hedges: De pooiers van de oorlog
Vorig artikelEr gebeurt veel meer achter de schermen dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen…
Volgend artikelHet andere Amerika (of de drie gemiste kansen om de Derde Wereldoorlog te vermijden)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als kleinkind kijk ik vroeger in de oorlogsboeken van loe de Jong die mijn vader in zijn bibliotheek had staan. Daar stonden de meest verschrikkelijke foto’s in. Ik was toen 10 jaar. Hoewel het nog steeds pijnlijk is om te zien schrik ik er niet meer van.

  • Alfred,
   De Russen noemen hen niet voor niks Nazi’s natuurlijk, in de Donbassregio hebben zij jarenlang lekker kunnen huishouden, Rusland weet er wel raad mee, soms komt de rekening later, die is nu bezig, verdrietig voor de goede bewoners dat realiseer ik mij ook.

  • Of dit bericht juist is, gaan we zien of niet. In ieder geval is de reis van de Van Amsbergjes naar de Nederlandse Antillen een mooie afleidingsmanoeuvre. Als ze de plaat poetsen richting Bariloche, waar Màx een horeca-imperium uit de grond heeft gestampt (van onze centen) om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien, zullen ze niet veilig zijn, als binnen afzienbare tijd de afschuwelijke waarheid of liever gezegd waarheden naar buiten gaat/gaan komen. Wij leven – nog – op de gevaarlijkste planeet van het Melkwegstelsel.
   De woedende mensen zijn vervolgens niet meer te houden en zullen dit 13 bloedlijnenkrapuul en hun handlangers uit hun woonstedes en/of schuilplaatsen verjagen.

 2. Laat de regering dit maar niet horen, anders lokken zij nog meer Oekraïners (of beter gezegd Khazaren) hier naar toe met een woning en een uitkering. Nog even, en het Nederlandse volk draagt horlogebandjes als broeriem. (Alles wat ik ben en alles wat ik heb dank ik `u` `mijn` vaderland; Althans zolang we dat nog hebben… in het bijzonder de boeren.

 3. Was het niet Diogenes die ooit op hoge leeftijd tegen zijn volgers zei dat ze hem maar gewoon ergens moesten laten liggen als hij omviel en stierf ? ‘Maar Diogenes, dat kan toch niet, want gegarandeerd dat de straathonden je gaan aanvreten !’ ‘Wel’ zei deze ‘Geef me dan maar een dikke stok in m’n handen, dat ik ze kan wegslaan als ik er last van heb !!’… Wie dood is, is voorbij alle lijden, heeft nergens last meer van…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in