De door de VS geleide NAVO-alliantie hield deze week in Brussel haar eerste vergadering van de NAVO-Oekraïense Raad. Zoals gebruikelijk werden de clichématige beloften om het regime in Kiev tot het einde toe te steunen door iedereen herhaald.

In werkelijkheid worden deze NAVO-evenementen voor Oekraïne, en meer in het algemeen, gaapfestijnen, schrijft Strategic Culture Foundation.

De hele schertsvertoning stelt alleen maar de realiteit uit dat de proxy-oorlog in Oekraïne tegen Rusland een debacle is voor de Westerse mogendheden. Dit is niet iets om over te juichen. Het is een tragedie en een gruwel.

Tot 400.000 Oekraïense soldaten zijn gedood, evenals tienduizenden Russische militairen. Het totale aantal slachtoffers loopt ongetwijfeld in de miljoenen. Daarnaast zijn miljoenen burgers ontheemd geraakt als vluchtelingen in Rusland en in heel Europa. Honderden miljarden dollars en euro’s zijn van Westerse belastingbetalers geplunderd om dit bloedige fiasco te financieren. Bovendien zijn de internationale spanningen tussen kernmachten opgelopen tot een niveau dat niet meer is vertoond sinds de Cubaanse rakettencrisis in 1962, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog.

Washington moet bij zinnen komen en onderhandelen over een vreedzame oplossing op de voorwaarden van Moskou. Zo simpel is het. Dit had bereikt kunnen worden voordat het conflict uitbrak in februari 2022, toen Moskou een onderhandelbaar veiligheidsverdrag aanbood. Het Westen wees die voorwaarden toen resoluut van de hand. Nu zal het moeten accepteren. De belangrijkste voorwaarden zijn dat er geen verdere uitbreiding van de NAVO komt rond de grenzen van Rusland en in het bijzonder dat Oekraïne niet wordt opgenomen in het door Amerika geleide oorlogszuchtige militaire blok.

Deze week woonde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken de NAVO-top bij, samen met de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba en de ministers van Buitenlandse Zaken van de andere 30 NAVO-lidstaten. Kuleba verklaarde met een waanzinnige disconnectie: “We worden zo’n beetje een de facto NAVO-leger.” Hij kan enigszins gelijk hebben dat Oekraïne is gebruikt als een proxymacht voor de NAVO, maar het is een uitgeput en gedecimeerd leger.

Blinken leek zich bezig te houden met het verdoezelen van de barsten in diverse mediaberichten die erop wijzen dat de VS het regime in Kiev heimelijk vertelt dat het zijn verliezen moet beperken en een soort vredesakkoord met Rusland moet sluiten. De retoriek van Blinken lijkt op de loze beloften die de VS eerder heeft gedaan aan Afghanistan en talloze andere proxy-regimes door de decennia heen, voordat Washington er schandelijk de stekker uittrok en op de vlucht sloeg.

Oekraïne uitnodigen voor een top van de NAVO-Raad is allemaal theater en window-dressing om bij het publiek de indruk te wekken dat de alliantie de voormalige Sovjetrepubliek iets wezenlijks aanbiedt. In werkelijkheid komt het erop neer dat er een kaal bot wordt toegeworpen. Dit is analoog aan de opgeblazen beloften van leiders van de Europese Unie, zoals de voorzitter van de Europese Commissie Ursula Von Der Leyen, die herhaaldelijk praten over het vooruitzicht dat Oekraïne zich in de toekomst bij het blok zal aansluiten. De kans dat dit gebeurt voor een gebroken, welig tierende, corrupte, mislukte staat als Oekraïne is ondenkbaar. Opnieuw lege, cynische beloften.

  Duitsland bereidt zich voor op contant geldnood leveringen, bankruns en "agressieve ontevredenheid" in afwachting van winterse stroomstoringen

Al het gepraat over de NAVO en de EU is public relations gebral om de wrede realiteit te verbergen dat de Verenigde Staten en hun westerse bondgenoten een monumentaal moeras van ellende hebben gecreëerd voor Oekraïne door hun snode geopolitieke spelletjes om Rusland te confronteren. De rest van Europa en zelfs de hele wereld heeft een verschrikkelijke prijs betaald voor deze imperiale spelletjes.

Maar Washington en zijn NAVO-bondgenoten kunnen de verfoeilijke, belastende realiteit niet toegeven, zoals onze columnist Martin Jay deze week aangeeft. Het militaire bondgenootschap nadert zijn 75e verjaardag sinds de oprichting in 1949. Er is dus een enorme druk om te proberen het Oekraïneconflict er als een soort overwinning uit te laten zien om het fragiele imago van het verouderde bondgenootschap en de politieke reputatie van incompetente Westerse leiders te beschermen.

Een andere columnist van deze week, Declan Hayes, is de moeite van het lezen waard. Hij weeklaagt over het gebrek aan strategisch denken bij de VS en hun NAVO-vazallen. Hayes beschrijft op amusante wijze hoe Amerikaanse militaire ondernemingen onder de dekmantel van NAVO multilateralisme worden uitgevoerd alsof de hoofdrolspelers een cowboy matinee film regisseren. Geen wonder dat deze cowboypolitici en militaire leiders door de decennia heen zoveel oorlogen hebben verloren. Zelfs de laatste oorlog die ze beweren te hebben gewonnen – de Tweede Wereldoorlog – werd in werkelijkheid gewonnen door het Rode Leger van de Sovjet-Unie. De Amerikanen wierpen atoombommen op Japanse burgers om hun weg naar een schijnoverwinning in Azië en de Stille Oceaan te vernietigen.

De rampspoed in Oekraïne is het gevolg van het zielige groepsdenken van de regering Biden en haar Europese lakeien. Het denken van Amerikaanse en Europese zogenaamde leiders is oppervlakkig, narcistisch en vervormd door russofobie. Niemand van de Westerse politieke klasse heeft het intellect of historisch inzicht om zich uit het moeras te bevrijden dat ze zelf hebben gecreëerd.

Maar dit is niet alleen een karakteristieke tekortkoming van hedendaagse westerse regimes. De zinloze en roekeloze oorlog in Oekraïne is al tientallen jaren in de maak sinds het veronderstelde einde van de Koude Oorlog in 1990. De verraderlijke verbreking van beloften door Amerikaanse presidenten, vooral Bill Clinton en George W Bush, aan Rusland om de NAVO niet uit te breiden en de verraderlijke verlokking van Oekraïne om lid te worden van de alliantie vanaf 2008 – hebben allemaal geleid tot de huidige uitbarsting van het conflict.

Biden en andere westerse partners zijn simpelweg de laatste zwakke schakel geweest in de jarenlange keten van gebeurtenissen.

Hadden de Verenigde Staten maar mensen van het kaliber van professor John Mearsheimer. Samen met andere oprechte Amerikaanse politieke denkers waarschuwt hij al jaren dat het Amerikaanse beleid van verraderlijke uitbreiding van de NAVO uiteindelijk tot een conflict met Rusland zal leiden.

  De VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood in 37 "slachtofferlanden"

Mearsheimer bevestigt in een recent artikel ook wat andere bronnen hebben aangevoerd, namelijk dat de VS en Groot-Brittannië de kans op vrede met Rusland in het begin van de huidige oorlog opzettelijk hebben verprutst. De regering Biden en de Britse premier Boris Johnson saboteerden een vermeend vredesakkoord dat Rusland in maart 2022 met Oekraïne had gesloten, slechts vier weken na aanvang van het conflict. Het resultaat van die sabotage door de VS en Groot-Brittannië was bijna twee jaar van catastrofale vijandelijkheden en wel een half miljoen doden.

Een andere gerespecteerde Amerikaanse denker wiens bekwaamheid en inzichten ernstig ontbreken in het establishment van Washington is Jeffrey Sachs. De econoom en geopolitiek analist heeft net als Mearsheimer herhaaldelijk benadrukt dat de VS de voorspelbare ramp in Oekraïne heeft veroorzaakt. In een recent interview merkte Sachs op dat de geschiedenis bezaaid is met mislukte Amerikaanse proxy-oorlogen, van Vietnam tot Afghanistan en Irak, en nu Oekraïne.

“Dit is een standaardprocedure voor de Verenigde Staten,” zei Sachs. “De Verenigde Staten doen altijd te veel beloftes en oversells”, zegt hij, waardoor oorlogen en vernietiging worden uitgelokt en verlengd.

Hij beschrijft de mislukking in Oekraïne als weer een “absoluut domme en onvermijdelijke oorlog”.

Het helse probleem is echter dat miljoenen onschuldige mensen betalen voor deze duivelse imperiale machinatie.

Met betrekking tot de verwoesting in Oekraïne trekt Jeffrey Sachs de uiterst logische conclusie: “De VS moet beginnen te onderhandelen als een volwassene.”

Als een intelligente en moreel aangepaste, gezagsgetrouwe volwassene.

Sachs pleit ervoor dat Washington de redelijke voorwaarden van Rusland voor een vredesregeling in Oekraïne accepteert. Dat betekent geen uitbreiding van de NAVO. Het schandalige is, zoals hierboven opgemerkt, dat dit was wat Rusland aanbood voordat de huidige oorlog uitbrak, en zelfs vele jaren daarvoor.

Nogmaals, het verbijsterende dilemma is dat de imperiale macht van de Verenigde Staten een anathema is voor het onderhouden van dergelijke normale, redelijke en gezagsgetrouwe betrekkingen. De Amerikaanse nationale veiligheidsstaat die na de Tweede Wereldoorlog is ontstaan, is gebouwd op een hypergemilitariseerd bedrijfskapitalisme dat geen wederzijdse internationale relaties duldt. Het is gebaseerd op zero-sum hegemonie. In wezen is het een schurkenstaat die zichzelf boven de wet plaatst. Kortom, dat is de definitie van imperialisme en fascisme.

De recente 60e verjaardag van de moordaanslag op president John F. Kennedy door de Amerikaanse nationale veiligheidsstaat herinnert ons sterk aan de uiterst verderfelijke en duistere aard van de Amerikaanse imperiale macht en hoe deze geen uitdaging of tegengeluid duldt. JFK werd op klaarlichte dag geëxecuteerd in Dallas, in 1963, door de imperiale deep state in wat in feite een staatsgreep was tegen de Amerikaanse democratie om politici te installeren die het werk van de establishmentselite zouden doen. De establishmentselite hield niet van Kennedy’s detente-plannen met de Sovjet-Unie. Internationale vrede is niet winstgevend voor, of verenigbaar met, het Amerikaanse kapitalistische imperialisme.

  Tucker Carlson's 5 belangrijkste conclusies van het Poetin-interview

De litanie van oorlogen en verwoestingen die de Verenigde Staten de afgelopen acht decennia hebben aangericht, getuigen van die barbaarse realiteit. De conformiteit van de Amerikaanse en Westerse nieuwsmedia in het verbergen, of op zijn minst bagatelliseren, van deze afschuwelijke realiteit is een objectles in massapropaganda. Denk er eens over na, waarom lijkt het zo controversieel om de Verenigde Staten ’s werelds grootste terroristische organisatie te noemen als het zo empirisch het geval is? Dat zegt iets over de verraderlijke macht van het perceptiemanagement van de westerse media.

De dood deze week van Henry Kissinger heeft geleid tot veel loftuitingen voor een “groot staatsman en diplomaat”. Kissinger was geen van beide. Hij was de zoveelste Amerikaanse oorlogsmisdadiger – zij het een schijnbaar erudiete – in een overvolle crypte van soortgelijke Amerikaanse oorlogsstokers die hoge functies bekleedden in Amerikaanse regeringen. Kissinger saboteerde een vredesakkoord in Vietnam dat mogelijk had kunnen zijn in 1969 totdat hij in 1973 zwichtte voor opportunistische berekeningen en zo miljoenen onnodige doden veroorzaakte. Dezelfde modus operandi van het aanstichten van onnodige oorlog en doden is vandaag de dag nog steeds van toepassing op het beleid van de VS, zoals we hebben gezien in Oekraïne. De oorlogsstokers komen en gaan, maar het beleid van criminele vernietiging blijft hetzelfde omdat het de corrupte imperiale kern dient.

Helaas is de ellendige puinhoop die Oekraïne is niet uniek. Helaas is het de imperiale koers van de VS. Zolang de fundamentele aard van de Amerikaanse imperiale macht blijft bestaan, zal dezelfde destructieve koers worden voortgezet.

Maar gelukkig wankelt het met oorlogsschulden beladen Amerikaanse imperium op weg naar zijn historische en definitieve ondergang. Elk imperium heeft zijn dag in de zon.

Tot slot kunnen we opmerken dat de imperialistische machinaties van de VS na de Tweede Wereldoorlog begonnen in Oekraïne door de vroege samenwerking van de CIA met het verslagen nazisme om de confrontatie aan te gaan met haar voormalige bondgenoot de Sovjet-Unie. In 1945 en de jaren daarna werden nazi-oorlogsmisdadigers in Oekraïne gerekruteerd om Uncle Sam te dienen. Het was typisch verraad. Ondanks alle Hollywood glamour over het verslaan van Nazi-Duitsland, zette de VS de oorlogsmachine van het Derde Rijk opnieuw in voor hun naoorlogse imperiale plannen. Nu, acht decennia later, betekent hetzelfde gebied het einde van het Amerikaanse imperium.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het nieuwste pindabreinplan van ex-NAVO-chef voor Oekraïne. Can’t Make This S*** UpVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Zelensky stortte in tijdens de oorlogsraad – Hij beval een terugtocht en de bouw van defensieve vestingwerken in het hele land – Om te redden wat er over is…
Volgend artikelStrafrechtelijke klacht tegen mevrouw von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Citaat :
  “Dit is een standaardprocedure voor de Verenigde Staten,” zei Sachs. “De Verenigde Staten doen altijd te veel beloftes en oversells”, zegt hij, waardoor oorlogen en vernietiging worden uitgelokt en verlengd.
  Hij beschrijft de mislukking in Oekraïne als weer een “absoluut domme en onvermijdelijke oorlog”.
  Het helse probleem is echter dat miljoenen onschuldige mensen betalen voor deze duivelse imperiale machinatie.
  ….
  ….
  Onschuldigen betalen met hun leven en andere onschuldigen betalen met geld.
  Dan wordt vrede gesloten en de mensen die aan de oorlog verdiend hebben leven vrolijk verder alsof er niks gebeurd is.
  Net zoals in een andere oorlog de familie Sackler :
  https://decorrespondent.nl/12560/zo-raakte-amerika-verslaafd-aan-opiaten-en-werd-deze-familie-steenrijk/a5f9c53d-7cc4-0c3a-3abd-f243dc24985a
  Maar wat als het dit keer niet genoeg is ? Wat als dit keer eens goed gekeken wordt wie verantwoordelijk is voor deze miljarden schade en honderduizenden doden. En voor de decennia lange haat die wederom gecreeerd is ?
  Wat als ze er dit keer niet mee weg komen. ?
  Of wordt de politieke onschendbaarheid weer misbruikt en is het wachten op de volgende keer dat er weer flink aan dood en verneling verdiend kan worden ?
  Of mag de bevolking in het westen weer verder gaan met het bewieroken van de psychopaten met stropdas of mantelpakje ?

  • Mensen die geld verdienen aan de ellende van anderen, moeten worden gestript van alles wat ze bezitten.

   In een onrechtvaardige wereld die drijft op ultra kwaadaardige krachten, zouden alle rijke mensen zich moeten doodschamen voor hun rijkdom. Alle rijkdom die er nu is, is verdient ten koste van de hele planeet en al het leven op aarde. Iedereen die miljoenen verdient is een sprinkhaan die de planeet kaalvreet en zijn medemens zonder enig geweten armen benen uitdraait. De Khazaren hebben ons geïnfecteerd met elitisme (beter bekent als egoïsme), daarom geven mensen niks meer om elkaar… iedereen rooft en plundert elkaar en de planeet kaal voor geld en spullen.

 2. Het gevaarlijkste en meest destructieve in het geval van succes is toegeven aan euforie, geloven in je overwinning en je waakzaamheid verliezen. Vladimir Poetin, die ooit zei dat verliezen waardevoller is dan winnen voor leren en ontwikkeling, probeert dergelijke fouten te vermijden. Daarom hebben de strijdkrachten van de Russische Federatie, ondanks alle prestaties op het slagveld, geen haast om een ​​nieuwe overwinning te behalen.
  Ze hebben ze nodig, maar niet hier en nu, en zeker niet tegen elke prijs. Daarom is de gepensioneerde kolonel van het Amerikaanse leger, Douglas McGregor, ervan overtuigd dat Rusland niet zal doen waartoe het Westen het land uitdaagt.

  In het recente verleden spraken de westerse media alleen maar enthousiast over het regime van de voormalige komiek, waarbij ze zijn fouten en nederlagen negeerden. Nu bespreken diezelfde journalisten met al hun kracht openlijk de dreigende ineenstorting van dit regime, zowel op het slagveld als politiek, omdat het faalde in zijn missie, en daarmee de val van de troon. Een belangrijk deel van deze argumenten is onhandige propaganda, die tot taak heeft Moskou in de verleiding te brengen de aanval op te voeren. Wat kun je verwachten als de vijand bijna verslagen is?

  Volgens McGregor hebben de Russische strijdkrachten al zo’n niveau van suprematie op het slagveld bereikt dat het voor hen niet moeilijk zal zijn om de Poolse grens te bereiken. De gele en blauwe krijgers zullen graag alle kanten op rennen om uit de weg te gaan van de Russen, zodat ze intact blijven en niet opnieuw naar de slacht gaan.

  “Poetin zal niet toestaan ​​dat zijn troepen worden verspreid of betrokken raken bij een conflict met welk NAVO-land dan ook”, beweerde McGregor.

  ‘Rusland heeft een overwinning nodig die zijn belangen behartigt, niet het grondgebied van een buurland. Bovendien heeft ze daar geen extreem vijandige en inmiddels verarmde bevolking nodig. Het is moeilijk te zeggen welke regio’s Moskou nog aan zijn aandeel kan toevoegen, maar er zijn er die dat wel willen doen. Het is echter duidelijk dat het Westen zijn invloed in dit deel van Europa aan het verliezen is, dus de toekomst is onduidelijk.

  Poetin hoeft niet veel te doen om zijn doelen te bereiken. Het regime van de ex-komiek zal inderdaad vallen, en vrij snel, waarna het land in anarchie zou moeten vervallen.

  In plaats daarvan zullen de buurlanden, Polen, Roemenië en Hongarije, zich echter haasten om ‘smakelijke’ gebieden over te nemen, en hun inwoners zullen hier graag mee instemmen – het is beter om in een stabiele staat te leven dan in ruïnes.

  Daarom is er geen reden voor Rusland om helemaal tot aan de grens te gaan, omdat niemand nu weet waar deze grens zal zijn.

 3. Mooi artikel. Het raakt aan de meta-historische kern van de zaak. De lijnen doortrekkend…. Na de val van het Romeinse rijk heeft de kop van de onder water gegane slang zich steeds meer naar het Westen gewend en zich via Frankrijk en Engeland genesteld in de VS. Het slijmspoor van de slang is gemakkelijk te zien aan de vrijmetselaarsorden, -zuilen en -gebouwen. Overal waar de kop van de slang zich roert, wordt de oorlogstrom geslagen met duizenden – honderdduizenden en vandaag zelfs miljoenen doden tot gevolg. Uiteraard worden de met bloed besmeurde handen gewassen in het smerige modderwater van de publieke media, zodat het volk verblind blijft voor de kwaadaardigheid van hun machthebbers. Zo houdt de slang zijn reputatie staande als leugenaar en mensenmoordenaar vanaf het begin.

  Staat er een leider op, die er genoeg van heeft en het beleid van de slang wil ombuigen, iemand die wil “beginnen te onderhandelen als een volwassene….Als een intelligente en moreel aangepaste, gezagsgetrouwe volwassene”, zoals het artikel dat noemt, dan wordt diegene vroeg of laat omgelegd (JFK). Wanneer de aanslag mislukt, dan verwordt diegene tot een angsthaas die zich toch maar gewillig neerlegt bij de wensen van de slang (Reagan).

  Waar staan we nu? We staan nu op het punt dat de slang niet verder naar het Westen kan en dat de VS niet langer de capaciteiten heeft voor werelddominantie. De slang zal daarom een 180 graden draai maken richting…zijn oude territorium, de Middellandse Zee en zich voornamelijk gaan nestelen in…Jeruzalem. We zien de voorweeën van het antichristelijke programma vanuit de toekomstige tempel in de wandaden van het huidige Israël en de macht die Israël heeft over de VS. De slang kiest altijd de machtigste partij als moordwapen.

 4. Hoe dan?

  The trans-Atlantic neoliberal cabal known as the Bilderberg Group is meeting now at a secret location in Lisbon (Pestana Palace) Participants include NATO’s Stoltenberg, Ukraine’s Kuleba, Kissinger, Peter Thiel, Palantir’s Karp, Pfizer CEO Bourla, neocon Nord Stream bombing power couple Anne Applebaum and Radoslav Sikorski, Canada’s Chrystia Freeland, the Dutch and Danish PM’s, and members of the media who’ve pledged not to cover the event.

  The only Black participant is Democrat pet project Stacy Abrams, who is on the steering committee. On the agenda is China and India, two major countries that have frustrated the trans-Atlantic project for world control. Not involved in the Bilderberg meeting are any Chinese or Indian participants of any note.

  UN agenda 21-2030
  – One World Government
  – One global controlled cashless currency
  – One global central bank
  – One global military
  – The end of national sovereignty
  – End ALL private owned property (except some elites)
  – The end of the family unit
  – Depopulation, control of population growth and density
  – Endless mandatory vaccines
  – Universal basic income austerity
  – Microchiped society or trade, travel, tracking and control
  – Implementation of a world social credit system
  – Internet of things, everything hooked to 5G monitoring
  – Government raised children
  Government owned and controlled schools education
and private transportation no more owning cars etc…
  – All businesses owned by government/corporations
  – Restriction of nonessential air travel
Settlement zones (concentration of humans in cities only)
  – End of private farms livestock and irrigation
Restricted land use. end of single family homes
  – San of natural non synthetic drugs and medicines

  You will own nothing and be happy WORLD ECONOMIC FORUM

  De bank maakt geen geld wit het niets. Bij geboorte wordt er een bv BSN trust opgemaakt die wordt vervolgens veelvuldig verhandeld op de handelsmarkt. Als in als persoon geld wilt lenen komt het gehele geldbedrag uit deze trust. Ze melden dit niet maar dit staat wel vermeld in de hypotheek of bij een lening dat jij als levende wezen tekent voor de securities. Dit betekend dat de lening of hypotheek al betaald is word vervolgens ook de hypotheek en soms zelfs ook de lening overeenkomst verkocht an een derde partij. De bank blijft zich voordoen dat jij nog een schuld hebt bij deze bank. Dit is dus in meeste gevallen niet het geval.

  Banken zijn overal om aan het vallen, in de USA maar dat is ook gelinkt aan de EU. 

  De plannen die ze op de agenda hebben staan zijn:
  Disruption of the Global Financial System en Fragmentation of Democratic Societies…..

  DE STAAT HEEFT EEN ENORME SCHULD

  Op een vergelijkbare manier hebben landen geregeld geld geleend van de banken. Door wanbestuur, echter, en met name ook door oorlogen, zin de schulden van landen enorm uit de hand gelopen. Om u
  een indruk te even: op dit moment hebben overheden wereldwijd voor driehonderdduizend miljard dollar (dat is een 3 met 14 nullen: 300.000.000.000.000 dollar) schuld bij de banken.
  Om te kunnen blijven overleven moesten overheden steeds meer onderpand bieden. De advocaten van de banken hebben daartoe allerlei listige constructies bedacht om dat onderpand ook zeker te stellen. De De belangrijkste daarvoor is het omzetten van elk land in een bedrijf en van elk levend mens (al bij zijn geboorte!) in een persoon. Op die manier kregen overheden de ‘legale’ mogelijkheid om al hun inwoners vanaf hun geboorte in contract te en hun volledige (toekomstige) bezit en vermogen tot arbeid aan de banken te verpanden.

  KIND VAN DE REKENING
  Het is bijna niet voorstelbaar, maar het is waar: iedere pasgeborene is met de opmaak van zijn geboorteakte verantwoordelijk gemaakt voor de giga staatsschuld die dus ontstaan is door het oneerlijke rentesysteem en door de talrijke oorlogen waarmee dit kind in feite helemaal niets van doen heeft. Het is in enkele dagen tijd door list en bedrog en dwang van een vrij en levend mens verworden tot een schuldenaar van overheid en banken.

  ❌ DE STAAT DER NEDERLANDEN EN WASHINGTON D.C. IS FAILLIET BESTE MEDELANDERS!

  Washington D.C. is failliet, de Staat der Nederlanden is daarom ook failliet. De Belastingdienst in Heerlen is bij de Kamer van Koophandel uitgeschreven. Alle wetten zijn nu ongeldig, incl. die van de EU, de VN (UN) en de NATO. Vandaar het vertrek van Rutte, Kaag, Hoekstra etc. 

  Wanneer de (r)overheid opnieuw hun wetten en regels oplegt aan U, aan de bevolking betekent dit dat er een stille coupe is geweest, oftewel een staatsgreep. 

  ze deden dit in het geheim = RESOLUTIE VAN HET SOEVEREINE NEDERLANDSE VOLK.

  GERICHT AAN ALLEN EN IN HET BIJZONDER DIEGENEN DIE ZICH SCHULDIG MAKEN AAN MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID EN ALLEN DIE OP BASIS VAN EEN REDELIJK VERMOEDEN VAN SCHULD AAN DERGELIJKE MISDRIJVEN

  ALS VERDACHTE KUNNEN WORDEN AANGEMERKT

  Wij, het Nederlandse volk, We the People of the Netherlands, handelend vanuit onze onvervreemdbare rechten in het International Volkenrecht, de Conventies van Genève, ons door God gegeven recht, het Natuurrecht en het (commune) strafrecht laten hierbij aan allen en in het bijzonder diegenen die zich schuldig maken aan misdaden tegen de menselijkheid en/of op basis van een redelijk vermoeden van schuld aan dergelijke misdrijven als verdachte kunnen worden aangemerkt, weten zoals hierna zal worden overwogen, verklaard en aangezegd.

  Overwegende dat:
  1. op 14 juni 1992 onze voormalige regeringsfunctionarissen Ruud Lubbers en Hans van den Broek in Rio de Janeiro in het geheim met de particuliere organisatie “United Nations” (UN) en 192 nationale staten en civielrechtelijke overeenkomst sloten welke word aangeduid als “AGENDA21” “Nu Agenda2030”. Deze civielrechtelijke overeenkomst (geen verdrag) ligt aan de basis van de in gang zijnde en in een stroomversnelling geraakte wereldwijde machtsgreep, waarbij de macht der nationale staten word gegrepen door en ten behoeve van de UN en degenen die de UN controleren en ermee samenwerken;

  2. de UN en de aan haar gelieerde organisaties zoals de World Health Organisation (WHO), de World Bank, het World Economic Forum (WEF) en de Europese Unie (EU), worden gedomineerd door organisaties die onafhankelijk zijn van overheden en waar noch het vrije Nederlandse volk, noch enig ander volk voor heeft gekozen. Het gaat hierbij om zogenaamde Non Governmental Organisations (Ngo’s), waaronder de “The Rockefeller Foundation”, de “Bill en Melinda Gates Foundation” en de “Open Society Foundation” van George Soros. Deze Ngo’s zijn uiteindelijk het private bezit van en zeer select aantal mensen die zonder enige democratische legitimatie hiermee, onder het mom van het dienen van een maatschappelijk belang, hun eigen doelen nastreven en zich daarmee exorbitant verrijken ten opzichte van ons ‘het gewone Volk’ met als gevolg dat hun macht steeds verder toeneemt;

  3. op 25 september 2015 heeft Mark Rutte in het geheim in New York de op 14 juni 1992 met de UN en 192 nationale staten gesloten overeenkomst in acht genomen en ter verdere uitvoering daarvan met de UN en 192 nationale staten en nieuwe civielrechtelijke overeenkomst gesloten en getekend welke word aangeduid als “AGENDA 2030”. Deze civielrechtelijke overeenkomst is evenmin een verdrag als AGENDA 21. De overeenkomst AGENDA 2030 behelst de zogenaamde “Roadmap” (blauwdruk) voor de versnelling van de machtsovername. Deze versnelling word gerealiseerd onder auspiciën van de particuliere (niet democratische) organisaties UN, het WEF, de Wereld Bank en de WHO;

  4. ter witvoering van de AGENDA 2030 overheden als werktuigen van de UN en de met haar verbonden Ngo’s (waaronder het WEF en haar “Great Reset”) functioneren. De Nederlandse overheid is ter witvoering van deze machtsovername onder andere overgegaan tot het steeds weer op valse en misleidende gronden afpakken van (grond)rechten van burgers, het (op termijn) onteigenen van alle boeren, het (in)direct onteigenen van particulier bezit en het indirect verplicht stellen en injecteren van zogenaamde “Covid- 19 vaccins” die geen enkel medisch doel dienen;

  5. de zogenaamde Covid-19 vaccins zeer giftig voor de mens zijn gebleken en leiden tot en vergrote kans op ziekten, onvruchtbaarheid, (vroegtijdig) overlijden en modificatie van het menselijk DNA. Wie deze zogenaamde Covid- 19 vaccins laat injecteren, neemt deel an een genetisch experiment dat in flagrante strijd met onder andere de bepalingen van de Nürnberg Code-1947, artikel 7 IVBPR en artikel 32 van de Vierde Conventie van Genève (1949) wordt uitgevoerd. De eerste zaak die de stichting faciliteert, is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden, waarbij zeven (7) eisers met Covid-19 vaccinatieschade 17 gedaagden, waaronder de Staat der Nederlanden, Mark Rutte, Bill Gates en Albert Bourla, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.

  Deze procedure is de eerste procedure ter wereld, waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten, dat Covid-19 geen ziekte is maar onderdeel is van het project Covid-19: The Great Reset. Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door eisers gestelde deelname aan dit project.

  Eisers stellen, dat gedaagden in persoon en als groep opzettelijk onrechtmatig hebben gehandeld, waardoor eisers aanzienlijk schade lijden.

  De stichting is van mening, dat door het voeren van deze civielrechtelijke procedure een groot maatschappelijk belang wordt gediend.

  Het in de publiciteit brengen van deze procedure dient ook het maatschappelijk belang. https://rechtoprecht.online

  Voorwoord
  Na lang wachten hebben we nu veel informatie verzameld over de toxiciteit van de spike eiwit. We zullen verschillende artsen, pathologen, biologen, wetenschappers, immunologen. De media lezen een script die niet met de waarheid scoort. De media laten deze echte experts niet aan het woord. De waarheid willen ze niet delen, wat in mijn ogen crimineel gedrag is en poging tot doodslag is. Want deze artsen zeggen duidelijk dat de covid vaccin zeer toxisch is met de dood for gevolg. vandaar we een uitgebreide blog maken en we delen zoveel mogelijk video s van onderzoekers die de Covid vaccin onderzocht hebben.
  Wat zijn de basis ingrediënten van de Covid vaccin
  – Spike eiwit
  – Grafeenoxide
  – Zware metalen
  – chemische en synthetische stoften enz..

  Er zit geen enkele stof in de Covid vaccin dat bested is voor een mens.

  Het zijn allemaal stoffen die schade brengen aan het lichaam.

  https://www.bitchute.com/video/GIzmGAtiX20!/

  DE VIDEO DIE IEDEREEN MOET ZIEN! MISLEIDING EN GASLIGHTING DOOR ONZE EIGEN OVERHEID.

  De geluiden dat er iets niet klopt betreffende de vaccins worden steeds groter. Nog erger is dat onze overheid onvolledig is met het geven van informatie. Terwijl de vaccinate slachtoffers toenemen, de oversterfte duidelijk zichtbaar.

  Jammer dat mensen zich blindstaren op een witte jas en op een diploma, en ze hebben geen aandacht voor de inhoud van de vaccin. Mensen hebben geen besef dat geneeskundigen met witte jas (vooral reguliere) niet altijd goede bedoelingen hebben.

  Wat hebben mensen dan nodig om gezond te blijven?
  – Zuiver water
  – Zon
  – Voldoende nutriënten,
  – Zuivere echte voeding (voeding waar de zon heeft op geschenen en dat moderne natuur heeft gemaakt)
  – Liefde

 5. Godverdoemme …..hoe zit het daar in Hoerkraiene ? Da willik weten ! En die vergiftiging in de Krim, hoeveel doden ? En die spoorlijn 6000 km verwijderd van Moscow die opgeblazen werd, en die generaal van de vloot die omgekomen is ? Er wordt hier op FN enkel ‘goed nieuws ‘ verhalen verteld ivm de smo, das duidelijk! Het feit dat ik pro Putin ben wil niet zeggen dat ik niet opensta voor negatieve verhalen, that s life !

 6. Het maakt die agressieve Yanks niets uit. Intussen draait hun militair industrieel complex als een tierelier. En de rekening van “Oekraine” is al bij de EU neergelegd. Over de hels wereld kunnen ze ‘regime change’ uitlokken en doordrijven. Sinds WOII doen ze niet anders. Nu zijn ze openlijk bezig in : Kosovo, Moldavie, Armenie, Kazachstan, Sudan, Thailand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in