Terwijl de AFU blijft proberen om door de Russische verdediging aan de zuidelijke frontlinies in de regio Zaporozhie heen te breken tijdens het aanhoudende tegenoffensief, proberen Oekraïense troepen ook in andere regio’s aanvallen uit te voeren.

De afgelopen dag werden minstens twee Oekraïense aanvallen afgeslagen aan de Bakhmut-Soledar frontlinies. Oekraïense tanks staan niet alleen in brand op de steppen in de regio Zaporozhie, maar ook in de regio Artjomovsk, bericht Southfront.

Vernietigde T-64BV tank van het Oekraïense leger werd brandend gefilmd in het gebied:

Op 12 juni schoten Russische soldaten van de 200e Brigade een Oekraïense helikopter neer in de buurt van Artjomovsk:

Oekraïense soldaten hadden een mortier ingezet in het dorp Vasyukovka, maar werden tijdig opgemerkt door Russische troepen:

Poging van Oekraïense militairen getraind door de NAVO om Russische stellingen ten noorden van Artjomovsk aan te vallen op 9 juni:

M777 vernietigd door Krasnopol:

Op 11 juni hebben Russische troepen de commandopost van de 10e luchtlandingsaanvalsbrigade van de AFU in het gebied Rai-Alexandrovka getroffen.

Russische militaire functionarissen meldden dat Russische Tornado-C MLRS de afgelopen dag de accumulatie van Oekraïense manschappen in het gebied van Druzhkovka hebben getroffen. Russische MLRS vernietigde ook het tijdelijke inzetpunt van de 116 brigade van de Territoriale Verdediging van de AFU in het gebied van Kalinovka, evenals de accumulatieplaatsen van mankracht, wapens en militaire uitrusting van de AFU in de buurt van Elizavetovka.

De afgelopen dag hebben Russische vliegtuigen Oekraïense vestingswerken vernietigd in de gebieden Belogorovka, Krasnoe, Kleshcheyevka, Novgorodskoye.

Artillerie vernietigde drie vuurposities van 120 mm mortieren in Verkhnekamenskoye en Krasnoye, een munitiedepot bij Belaya Gora en een AN/TPQ-50 contrabatterijradarstation in Avdeevka, aldus Russische functionarissen van het Ministerie van Defensie.

  Oekraïnes 'vredesformule' absoluut onredelijk

Het Oekraïense leger zal naar verwachting doorgaan met aanvallen in de regio Bakhmut in een poging om de Russische milities af te leiden van de hoofdrichting van Kievs offensief aan de zuidelijke frontlinies. Als gevolg hiervan nemen de Oekraïense verliezen toe.

Meer video’s:

Britse pantservoertuigen Husky TSV en Mastiff PPV veroverd door Russische troepen in Novodonetskoe:

Een Amerikaans HMMWV pantservoertuig werd opgeblazen op een mijn tijdens één van de recente aanvallen op de Russische stellingen:

Russische luchtmacht in actie:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Schedels van Duitse soldaten duiken op in de modder & Meer vernietigde uitrusting en grote verliezen van AFUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe WHO kondigt de lancering aan van een “digitaal gezondheidscertificeringsnetwerk” – wordt dit het voorspelde Merkteken van het Beest?
Volgend artikelAlex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in