Ik geloof dat het bewijs overweldigend is dat Oekraïne heeft geprobeerd en gefaald om een “Russische” aanval op Polen te fabriceren, die de NAVO zou hebben gerechtvaardigd om Polen te verdedigen krachtens artikel 5 van het NAVO-verdrag en het dilemma van Kiev zou hebben opgelost over hoe het enorme aantal Oekraïense soldaten te vervangen die de afgelopen twee maanden in de strijd zijn gedood of gewond. Het is een enorm aantal. En Oekraïne heeft dringend behoefte aan versterkingen die niet beschikbaar zijn als ze alleen vertrouwen op het opstellen van Oekraïners, schrijft Larry Johnson.

Hier is het bewijs dat de S-300-raket die in Polen landde, een valse vlag was.

 • De raket was een S-300. Oorspronkelijk vervaardigd in de Sovjet-Unie in de late jaren 1970.

 • De S-300 heeft slechts een maximaal bereik van 257 km (ervan uitgaande dat het een S-300VM is).
 • De raket landde in het Poolse dorp Przewodów in het oosten van het land, ongeveer zes km van de Oekraïense grens. Przewodów is de rode stip op de volgende kaart.

 • De dichtstbijzijnde Russische grondtroepen, die deze raket in theorie hadden kunnen afvuren, bevinden zich ten oosten van Kherson. De afstand van Przewodow tot Kherson is 986 kml. Die afstand overtreft het vermogen van de S-300 met een factor 3,5.

De S-300 werd afgevuurd door Oekraïense troepen die zich ergens ten westen van Kiev bevinden. Het is zeer waarschijnlijk dat Amerikaanse en Russische satellieten deze lancering hebben geregistreerd. Met andere woorden, beide partijen weten waar de S-300 vandaan kwam.

Het is hoogst onwaarschijnlijk – onmogelijk zelfs – dat dit een “dolende” raket was die Oekraïne afvuurde in een wanhopige poging een op handen zijnde Russische raket neer te halen. Waarom? De Russische raketten vliegen van het zuiden naar het noorden of van het oosten naar het westen. Dat betekent dat als Oekraïne een raketafweersysteem afvuurt op die binnenkomende raketten, de Oekraïense raket van west naar oost vliegt.

  Clownprins Zelensky's Nero-decreet: Vernietig Oekraïne

Maar dat is hier niet gebeurd. De S-300 reisde van oost naar west. Tenzij de Oekraïense operator die de S-300 lanceerde stomdronken was, is het onmogelijk om deze luchtverdedigingsraket “per ongeluk” in de verkeerde richting af te vuren.

Dan is er nog de hardnekkige weigering van Zelensky om het bewijsmateriaal te aanvaarden.

Maar een leugen herhalen maakt hem nog niet waar. U kunt volhouden dat de zon in het westen opkomt, maar hoe hard u ook schreeuwt en hoe vaak u die onzin ook herhaalt, het is niet waar. Hetzelfde principe geldt hier. Een luchtafweerraket die wordt afgevuurd op raketten die uit het oosten en het zuiden komen, gaat niet op magische wijze de andere kant op.

Ik denk dat dit weer een indicatie is van de groeiende wanhoop van Zelensky. Denk er even over na. Als Oekraïne Rusland echt op de hielen zat, waarom dan een gemakkelijk te weerleggen bewering verzinnen dat Rusland Polen met een raket heeft aangevallen? Dit was slordige trucage. Als Oekraïne een andere Russische raket had gebruikt die de afstand van de huidige Russische linies tot die boerderij in Polen kon overbruggen, dan had het indirecte bewijs misschien het gewenste vuur onder de NAVO-leden aangewakkerd.

Ik denk dat een van de redenen waarom het Amerikaanse ministerie van Defensie het zo snel eens was met de Russen over de herkomst van de raket, is dat de technische gegevens van het National Reconnaissance Office de lanceerlocatie hebben aangewezen. Als de NRO het weet, dan weten de Russen, die over soortgelijke capaciteiten beschikken, het ook.

  Nachtelijke aanvallen op Oekraiense havens maken een einde aan de dromen van Kiev over een graanakkoord zonder Rusland

Ik denk ook dat Oekraïne en Polen dit plan hebben beraamd zonder het aan demente Joey Biden te vertellen. Het incident was zo getimed dat het samenviel met de G-20 bijeenkomst in Bali. Vandaar mijn titel – epische mislukking.

Ik besprak de mislukte provocatie en andere zaken met Ryan Dawson op woensdagavond:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische geopoliticus Karaganov: “Westerse elites zullen het conflict niet overleven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaarwel Zelensky? Wall Street Journal: Westerse voorraden wapensystemen en munitie raken in een oncontroleerbaar tempo op
Volgend artikelDe zaak Masha Amini – Politiegeweld of campagne voor regimeverandering? Scott Ritter analyse van de crisis in Iran (Video Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Ik dacht gisteren al hoe kan dit? Een raket naar het oosten richten om een aankomende russische raket te onderscheppen?? waar had die raket vandaan moeten komen. Het was al snel duidelijk na een blik op de kaart dat in die richting je alleen raketten kan raken die uit Polen en of Roemenie komen of andere EU landen en dat is ondenkbaar. Ik dacht al meteen dat diegene die de raket lanceerde wel erg in de war was door 180 graden de verkeerde kant op te schieten, of inderdaad een valse vlag.

  • Een false flagg om een grote oorlog te ontketenen en dat door deze snuifacteur.
   Er komt geen WO 3!
   Ook geen nucil- ding.
   Dat is het mooie van al die pogingen al maandenlang om verwoestig wel te ontketenen allen geelemineerd zijn.
   Er moeten verstandige mensen zijn die dit steeds behartigen!
   Wie zijn zij?
   Mooi he?

 2. In 2001 knalde Oekraine ook al per ongeluk een vliegtuig neer:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Siberia_Airlines_Flight_1812
  inmiddels is het artikel zodanig geschreven dat het lijkt alsof dit Rusland was, maar Kerch was op dat moment toch zeker Oekrains territorium. Oekraine heeft destijds ook bevestigd en Israel een schadevergoeding betaalt.
  Voor wat betreft MH17 ben ik niet goed op de hoogte van het verhaal… maar heb ik wel vernomen dat toevallig ten tijde van het incident alle Oekrainse lucht- en grondradar in het gebied waar het toestel overheen vloog “in onderhoud waren”. Je zou je afvragen waarom dat toestel als enige van alle vliegtuigen op dat moment over oorlogsgebied geloodsd wed door de verkeersleiding als ze ook weten dat de radars niet werkten…
  Anyways…. Oekrainse luchtafweer-raketten doen wel eens rare dingen. Als er straks weer iets gebeurt, ligt het uiteraard aan Rusland… We zijn namelijk niet in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen over de toestand van de Oekrainse strijdkrachten.

 3. In die richting zat ik inderdaad ook te denken, meer zoiets als het dianegatief van een valse vlag. Rusland, dat iets doet, waarvan de schuld in de schoenen van de Oekraïne wordt geschoven, zodat de ‘NAVO’ (de VS) Polen niet hoeft te ‘verdegigen’.

 4. Goh, wat is er nu anders dan bij MH17? Krijgen ze inmiddels door dat die Hoerkraïeners smerig corrupt tuig en aartsleugenaars zijn? Vandaar dat de EU zich zo sympathiek opstelt. Soort zoekt soort.

 5. We weten nu dus en dan bedoel ik ook de gehersenspoelden dat Oekraine met valse vlaggen bezig is. Dit maakt de wereld weer ’n stukje veiliger. Niet veel, maar toch iets. Dit kan zelfs een keerpunt worden, wie weet.

  • Rutte, Kaag en andere consorten zullen nergens over repoen, want het is ‘onze ‘ oorlog (ik dacht het echt 100% zeker niet).
   Het narratief blijft gewoon recht overeind, geheel volgens de WEFplanning

 6. Technisch gezien zou de navo nu Oekraïne dus aan moeten vallen gezien zij degene zijn die een raket op een navo lidstaat afvuurde. Of tenminste Zelensky moeten offeren voor een tribunaal voor uitlokking. Maar goed het is een vies spel MH17 is ook neergehaald door de CIA en Oekraïne. De nabestaande zouden Rutte en Oekraïne en de VS hiervoor aansprakelijk moeten stellen.

  • @Nuke Davos,

   De MH17 is een totaal ander verhaal……overigens is dit daar NIET neergehaald…….

   Niets is wat het lijkt, werkelijk helemaal niets…..

   Verdiep u eens eerst in deze zaak alvorens u uw conclusie trekt……..

   De eerste beelden DIRECT NA DE ZOGENAAMDE crash spreken boekdelen en ook de eerste ooggetuigenverslagen welke ter plaatse door gewone mensen welke daar woonden zijn afgegeven……

   Het is niet de MH17 wat daar lag…..deze is er volgens mijn idee niet eens in de buurt geweest!!!

   Het is niet als aanval op uw persoon bedoeld wat ik nu zeg maar er zijn teveel verhalen de wereld ingebracht welke van voor en achteren niet kloppen!! Zo ook dit verhaal van u niet!

   Gladiator
   ps De officiële onderzoeken en conclusies zijn zonder uitzondering totale BS!!

   • Op Bitchute staat beeldmateriaal van MH17 inderdaad ander toestel en alle lijken zijn Aziatisch en hebben geen bloed in hun lichaam.

    Het toestel zat vol met mensen uit Europa geen Aziaten… Vreemde groene vloeistof om en in de lijken.

    De telefoons e.d die de mensen bij zich hadden waren al enkele jaren niet meer gebruikt. Vond dat zo vreemd vliegtuig met andere kleuren op de zijkant , lijken uit andere regio die duidelijk al jaren opgeslagen hebben gelegen in 1 of ander raar goedje om ze vers te houden.

    Overduidelijk fake maar zo overduidelijk waarom ??? Het is voor hun niet zo moeilijk om een groepje blanken af te maken en neer te leggen het leek bijna of ze wilden dat het te zien was dat alles fake was.

 7. @Gladiator,

  Zijn meerdere theorieën over dat klopt, wat ik zeg is dat beide viesspel zijn. In mijn optiek is MH17 een CIA opps. Er klopt geen reet van en Rusland werd meteen aangewezen. De zgn bewijsstukken klopte ook niet waren van 2 verschillende buks, en inpact ook niet gezien een buk vele vlinders laat exploderen. Mijn inziens is MH17 een 2 vliegen in 1 klap aktie. Rusland kwaaddaglicht stellen en relevante Hiv wetenschappers uitschakelen voor uitrol lab virus. Ieder zijn visie..Heb zelf midden in een CIA opp gezeten in Las vegas 2017 Mandalay bay shooting dus weet hoe vies ze te werk gaan. Gaan over lijken die viespeuken en lokale autoriteiten zoals politie weten ook niks en mochten daarna niks zeggen en bodycams beelden werden pas jaren later deels vrijgegeven. Zaten 3 choppers toen in de lucht met lichten uit van waaruit gevuurd werd, hulzen en lijken achter het hotel…Vies heel vies…Nee niks is wat het lijkt.. klopt.

  • Naast 9/11 heb ik ook in die las vegas happening veel internet tijd gestoken. Bizar wat daar gebeurd is, ook naderhand met getuigen die zijn vermoord.

   MH 17 officieleverhaal klopt ook niets van. Wat daar lag was NIET de MH 17, mogelijk de verdwenen MH 370?….
   Who knows

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in