© 7th Army Training Command (CC BY 2.0)

In een andere open brief aan de Franse president Macron – ondertekend door een kwart miljoen mensen – waarschuwen Franse militaire functionarissen opnieuw voor een dreigende burgeroorlog met islamisten.

Er was grote opschudding toen 20 gepensioneerde Franse generaals en duizenden soldaten in april een open brief publiceerden aan president Emmanuel Macron.

In de brief waarschuwen de militairen dat Frankrijk snel afstevent op een burgeroorlog, of een “rassenoorlog”, als gevolg van moslim-immigranten en linkse ideologieën.

De Franse regering reageerde door te dreigen de soldaten in actieve dienst die de oproep hadden ondertekend te straffen.

Maar nu is er een andere open brief gepubliceerd in het conservatieve tijdschrift Valeurs Actuelles – en tot nu toe hebben ongeveer een kwart miljoen mensen deze ondertekend.

“Wij zijn wat de kranten de ‘brandgeneratie’ hebben genoemd. Mannen en vrouwen, actieve soldaten, van alle legers en alle rangen, van alle meningen, wij allen houden van ons land. Dit is onze enige aanspraak op roem. En ook al kunnen wij ons volgens de wet niet uiten zonder ons gezicht te verbergen, het is voor ons even onmogelijk om te zwijgen”, staat er onder meer in de brief.

De briefschrijvers beschuldigen president Macron ervan “concessies” te doen aan het islamisme op Franse bodem, terwijl de soldaten van het land hun bloed vergieten om diezelfde ideologie te bestrijden in landen als Afghanistan, Mali en de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Evenals in de vorige brief worden de Franse autoriteiten gewaarschuwd voor een op handen zijnde “burgeroorlog” die het voortbestaan van Frankrijk bedreigt.

Volgens rt.com suggereren de briefschrijvers dat ten minste sommigen van hen hebben deelgenomen aan de binnenlandse militaire operatie Sentinelle, die werd gelanceerd na de terroristische aanslagen in Parijs in 2015, en er getuige van waren hoe verschillende etnisch-religieuze groepen in Frankrijk volledig zijn afgesneden van de rest van het land. Voor dergelijke groepen “betekent Frankrijk niets anders dan een voorwerp van sarcasme, minachting of zelfs haat te zijn”.

“Opnieuw broeit er een burgeroorlog in Frankrijk, en dat weet u heel goed”, schrijven de briefschrijvers aan Macron. “We hebben het over het overleven van ons land, het overleven van uw land”.

Nog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie – politici zijn marionetten van globalistische elites

Onthoofding leraar: De 11 september voor Frankrijk - "Nu is het slachtoffer een van hen"

5 REACTIES

  1. Als het Vreemdelingen legioen en andere leger eenheden maar trouw blijft aan bevolking; en NIET aan Macron, de gestoorde gerontofiel.

  2. ik was onlangs op doorreis in Frankrijk onderweg naar Spanje toen wij een middelgroot stadje in reden om te overnachten. Welnu ik dacht altijd dat de grote steden helemaal links en verrot zijn maar de middelgrote steden inmiddels misschien wel erger. Buiten zag je op terrassen alleen maar kerels van islamitische afkomt die je aankeken zo van wat kom je doen hier. Al met gingen we dus naar een ander stadje waar het nog erger was. we zijn uiteindelijk in een hotel terecht gekomen waar we gezien het volk wat buiten liep niet lekker geslapen hebben. Pas op in Frankrijk

  3. Het is treurig gesteld met Frankrijk netzoals zoveel europese landen. Wat nu in Irael gebeurt kan prima ook bij ons gebeuren. Kleine dichtbevolkte enclaves vol met Moslims waaruit alleen maar ellende en terreur voortkomt. Knok ploegen op straat die het op niet moslims hebben voorzien. Oprukkende sharia gebieden. Ik denk zelfs niet ondenkbaar dat rakketten en zware explosieven zullen worden ingezet in moslim gebieden in europese steden.

    Zolang de politiek en de mainstream massa deze oprukkende Islam met hun heilige oorlog om de wereld te overheersen niet erkend als vijand en aanpakt wordt het alleen maar erger. Frankrijk is een goed voorbeeld in Europa waar alle landen naar toe dreigen te gaan. Dit is is ook precies het doel van de Islam.

    Totdat er iets veranderd geen andere optie dan wegverhuizen en ver uit de buurt blijven van deze gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here