Op verzoek heb ik een mogelijkheid gecreëerd om de cartoons die ik op het net tegenkom en normaliter om de week in de rechter-widget onder de reacties-column op de voorpagina plaats, waarvandaan ze niet gecopypast kunnen worden, alsnog op je harde schijf (of wat dat dan tegenwoordig mag zijn) te kunnen saven of copypasten. Bovenaan in de header (technische benaming voor die grote witte balk bovenaan de voorpagina met “FRONTNIEUWS”) is een nieuwe catogerie “COVID-19 CARTOONS” aangemaakt waarin de COVID-19 CARTOONS te vinden zijn en elke week met nieuw gevonden memes of cartoons met betrekking tot COVID-19 aangevuld zal worden. De nieuwe bovenaan, dat scheel weer scrollen. Aangezien het er nogal wat zijn, geef ik hieronder alleen maar een klein voorproefje en kun je de rest, ruim over de 100, hier in COVID-19 CARTOONS vinden.

Bovendien wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om jullie lezers van de nieuwe media over de hele wereld te bedanken. Jullie helpen het woord te verspreiden over zaken die de gecontroleerde oude media volledig negeren. Jullie doen belangrijk werk. Goed werk en nogmaals bedankt!

Door jullie worden meer en meer mensen zich bewust van de echte problemen die aan de gang zijn, de werkelijke gevaren van deze niet-pandemie, de werkelijke aantallen van vaccin-gerelateerde verwondingen/doden, de afschuwelijke gezondheidspassen die regeringen proberen uit te rollen, en de enorme weerstanden die als reactie daarop groeien.

Onthoud, blijf delen, blijf die gesprekken beginnen. Sta de mensen niet die plausibele ontkenning toe waar ze zo duidelijk naar hunkeren. Wanneer deze hele totalitaire rage onvermijdelijk tot stilstand komt, zoals vroeg of laat het geval zal zijn, laat de mensen dan niet zeggen: “Ik wist het niet”.

  Ik zegevierde over de Covid en de Covidisten ... en herwon mijn waardigheid!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico’s voor Corona-gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit FDA verleent volledige goedkeuring voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin
Volgend artikelAustralië gaat volledig fascistisch… maar het verzet groeit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Men weet tegenwoordig niks zeker, helemaal voor alles digitaal, ik heb dat ook met de redactie hier.
  Aangenomen dat de oude Rommel daar de boel nog draait, dan ook bedankt en nog veel succes.
  Ook een knipoog naar Bert.
  De groeten aan Ernie, mijzelf en andere muppets, trollen en wappies.

  Dan nog een opmerking.
  Alle begrip voor de memes.
  Ooit was deze site en haar voorganger begonnen om er de mistanden, sloop en dubbelspraak in het zonnetje te zetten, allerhande problemen die on- of onderbenoemd bleven.
  Middels informeren de ..hoop, naar een soort systeemverandering.
  En inmiddels ingehaald door de nieuwe actualiteiten, is er nu dit ‘vrij’ urgente probleem -dat overigens deel uitmaakt van een sloop dat al langer werd benoemd door de verschillende redacties.
  Nu zijn er heel veel trotse.. wappies -ik gebruik het hier even als geuzennaam.
  Een goede zaak.
  Het is misschien heel vervelend en tegelijk prettig om wakker(der) te zijn in een absurde wereld.
  Nog steeds een goede zaak.
  Veel oude lezers van oudere artikelen hadden dat al langer.
  Voor de nieuwe wappies, er zijn al langer bijv. ook wereldoorlogen-wappies.
  Dat gaf allerhande problemen die menigeen nu wellicht ook herkend in de corona wappie vs nonwappie discussie, niet elke oudlezer of redacteur kon zich vinden in de ww-wappies en hun stellingen.
  En opnieuw, alle begrip voor de memes.
  Alleen de wereld wordt al langer bespeeld, hoe ver en hoe diep dat werkelijk reikt, geen idee.
  Over bijv. die laatste wereldoorlog is er logisch veel te doen nu, niet in de laatste plaats vanwege medische experimenten maar ook, vanwege andere gelijkenissen.
  Dat blijft soms wrang, dat vol op de aktivistische wappie trommel misslaan.
  Maar goed, dat vergt wat verder kijken naar wat er dan anders is aan bijv. die wereldoorlog(en).
  Dat is niet voor iedereen weggelegd.
  Mijn insteek is dat mochten we nog een verandering zien voor de toekomst en mogelijk zelfs middels een nieuwe nuremberg rechtbank (dat showprocess deed geen recht aan de werkelijkheid) dan gaan we alsnog mank met de toekomst. Zolang we ons voor de gek blijven houden.
  We zullen het zien.
  De oude problemen zitten diep en zijn niet weg.
  En deels of geheel misplaatste memes zijn een goede indicatie daarvan.

 2. Soms zegt een plaatje meer dan een flink stuk tekst om iets duidelijk te maken.
  Een plaatje zien ze meteen, tekst hebben ze niet altijd zin in.
  Vandaag alweer een link ergens bij geplakt.

 3. Zelf verwijs ik velen op twitter naar Frontnieuws.
  Eerst zeggen ze haha, Frontnieuws.
  Dan wijs ik ze er op dat de meeste artikelen veel doorwrochter en diepgaander zijn dan wat je in de Telegraaf leest of op de NPO ziet en dat ze beslist er eens wat van moeten lezen.
  Daarna hoor of zie je ze niet meer!
  Ook verwijs ik mensen die munitie zoeken om bekenden te stoppen het vaccin te nemen naar https://www.frontnieuws.com/category/covid-19-vaccin/.
  Wordt hogelijk gewaardeerd.
  Bedankt voor Frontnieuws!!!

 4. Fijn, dank!

  Ik wil ook wel eens een grapje doorlinken naar mijn moeder, we zitten tenslotte samen in hetzelfde schuitje en al dat verschrikkelijke nieuws is behoorlijk zwaar zonder soms een lach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in