Op 29 januari lanceerden Oekraïense nazi’s nieuwe aanvallen op burgers in de stadsagglomeratie Donetsk.

In de namiddag werd het district Kalininsky van de stad getroffen door minstens 8 MLRS-raketten, bericht Southfront.

De burgemeester van de stad bevestigde dat er burgerslachtoffers zijn gevallen als gevolg van de aanval. Minstens drie burgers werden gedood door Oekraïense troepen. Nog eens drie burgers raakten gewond.

Tegelijkertijd vielen Oekraïense nazi’s burgervoertuigen aan op de weg bij Jasinovataya in de stedelijke agglomeratie Donetsk.

Volgens voorlopige berichten raakte een Oekraïense UAV de voorruit van een burgerauto. Er zijn slachtoffers als gevolg van de aanval, maar hun aantal moet nog officieel worden opgehelderd.

Het terroristische regime in Kiev heeft sinds het begin van het jaar de aanvallen op burgers geïntensiveerd. Een van de bloedigste aanvallen vond plaats op 21 januari 2024. Als gevolg van de beschieting van de plaatselijke markt werden 27 mensen gedood en raakten 25 anderen gewond.

Het Oekraïense leger heeft het initiatief op het slagveld verloren en probeert in het defensief te gaan, waarbij het gruwelijke verliezen lijdt en de controle over de ene nederzetting na de andere verliest. Als reactie op de nederlaag aan het front vermoordt Kiev burgers in doelbewuste aanvallen die gericht zijn op het bedreigen van de lokale bevolking, die voor een toekomst in Rusland heeft gekozen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat in hemelsnaam had het Westen in gedachten?Volg Frontnieuws op Telegram

  Britse politie bereidt zich voor op "ineenstorting van de openbare orde" als gevolg van de kosten van levensonderhoudcrisis

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU bereidt ons voor op een oorlog. Militaire dienst wordt weer verplicht!
Volgend artikelWHO: Wie zich niet houdt aan NWO zal gedood worden door ‘Ziekte X’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Beste heer Marc,

   Dit zijn geen natsies maar bolschewieken.
   Van het zelfde sadistische volk die werkten voor de tsjeka in de sovjet unie en nu in gaza voor
   israel.
   De duitse nationaal socialisten deden zulke dingen niet

   Vriendelijke groeten

   • heu… toevallig veel gelezen over Warschau augustus 1944, en ook wat van ervoor en erna. Ik heb bijzonder veel respect voor de Deutsche Landsher, maar de Nationaal Socialisten was hautain, arrogant gespuis.

 1. Dat zie je vaker bij kindjes die in de zandbak spelen. Dan hebben een paar kindjes een mooie berg gebouwd waar ze in rondjes de berg afrijden met hun autootje ,mooi met de handjes plat geklopt allemaal, uren aan gewerkt en nog een bruggetje erover gemaakt. En dan spelen de kindjes braaf met elkaar. En dan is er altijd zo een akelig kind dat jaloers is en autotjes steelt en met de voeten in de berg gaat staan expres en dan sarcastisch lacht omdat die het fijne speelmoment van die andere kinderen heeft geëlimineerd. Zoiets doet oekraine dus ook. Maar putin komt nu met een hardere slag terug. Let maar op.

 2. Toch fijn om te weten wat er met ons belastinggeld gebeurt. Onschuldige burgers in Palestina en in Oekraïne afslachten en Nederland onder water zetten. Dat krijg je met vrijmetselaars aan het roer. Ze worden uiteindelijk vaak ook nog beloond met een standbeeld voor hun ‘geweldige (lees: gewelddadige) bijdrage aan de maatschappij’. En delen natuurlijk mee in de jaarlijkse lintjesregen van de oppervrijmetselaar.

  • In Amsterdam staat een straat met nieuwe huizen leeg.
   Niemand wil er Wonen.
   De naam van de straat gaat “Mark Rutte pad” heten.
   Nu denken ze er een fietsenstalling van te maken.

 3. 24 miljard voor die lieve vluchtelingen , 35 miljard naar zinvolle klimaat projecten en 10 miljard per jaar naar Oekraïne .

  Huh ???????

  En ter vergelijking kan er maar 350 miljoen ja u leest het goed in de toch al gesloopte zorg gestopt worden . hoe kan dan ?

  Die 350 miljoen is wat het kabinet echt heeft liggen , die 70 miljard komt rechtstreeks uit de printer van de ECB , als dat hier in de economie wordt gepompt zou de inflatie om hoog schieten , het is eerder uitstel dan afstel vroeg of laat gaat het hier ook los en zal de boel schrikbarend duur worden .

  Poetin krijgt er de schuld voor terwijl de beste man een pijpleiding van 35miljard liet aanleggen om Europe van goedkoop gas te voorzien , Europa heeft zich mooi in beide voeten geschoten en nog verdient ook de echte vijanden zitten in Den Haag , Brussel , Amerika en Israël .

  Een spreekwoord zegt ,, Als de geest verziekt is zijn ogen nutteloos ,, we laten ons een oorlog inloeren de meesten van ons worden helaas te laat wakker !!

  • Beste Peter,
   “Waarom pleurt putin kiev niet plat”

   Omdat de meeste mensen daar net zo min oorlog willen als wij dat zouden willen.
   Plus, zij zitten met een regering die ze niet willen maar moeten gehoorzamen net als hier.

   Putin heeft ook meermaals uitgesproken dat hij niet in strijd is tegen burgers maar tegen de nazi’s en overheid

   • Beste tigron .ik gehoorzaam niets van de regering hier waar ik niet achter sta . Ik ben niet om 20.00 uur binnen gebleven .ik heb niet met een kapje opgelopen . Nah ik lieg ik ben 1 x met een russisch gasmasker in de albert heyn geweest gewoon voor een statement . Er zit daar een regering in kiev die daar niet hoort en die zitten in opdtacht van wef en usa de boelbte saboteren . Pleur daar een bom op neem t in net als de rest van ukraine en klaar . Dit wordt een bodemloze put die op t eind de hele wereld meetrekt. Dan maar nu dit doen en zien wat er komt . Dit stopt niet

  • Neen, beste Don.
   Doet Poetin dit, dan kan hij nooit meer zich in het openbaar vertonen.
   Of de oorlog winnen, of wachten tot de moe gestreden en moe getergde burgers van Oekraïne zelf de nazi’s aanpakken is de enige juiste uitweg voor hem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in