Lieve lezers, ik krijg regelmatig berichtjes van Frontnieuws abonnees dat ze van de lijst van de Newsletter zijn gehaald. Frontnieuws haalt niemand van de lijst. Bovendien, tenzij uw computer individueel gehackt wordt, is hacken niet de oorzaak.

De waarschijnlijke oorzaak is dat u uitgeschreven wordt door mensen aan wie u de Newsletter doorstuurt, vooral als het mensen zijn die zich ergeren aan de informatie. Voordat u de Newsletter doorstuurt, houd er rekening mee dat de ontvanger u kan deleten (onder “Modify your subscription”), tenzij de optie door de abonnee gewist kan worden voordat men doorstuurt, waar ik me binnenkort in zal verdiepen.

Als u merkt dat u uitgeschreven bent, ga dan gewoon naar de frontpagina of in een artikel en schrijf u opnieuw in. Ik voeg geen mensen toe of verwijderen uit de Newsletter. Dat is de verantwoordelijkheid van de lezer.

De e-mail service providers zijn in oorlog met spammers. Helaas zijn niet alleen spammers het slachtoffer. Onder de collaterale schade vallen ook eerlijke nieuwsbloggers die hun lezers willen informeren.

De anti-spam regels van Internet Service Providers (ISP’s) zijn nu strenger dan ooit. Waardoor relatief veel Newsletters door de spamfilters in spamfolders terechtkomen. Van mijn kant kan ik technisch gezien daar weinig aan doen. Er bestaat geen plugin of script om dit te verhelpen.

Controleer uw spamfolder bij geen zichtbare Newsletter in uw mail.

Ook worden er elke dag abonneeverzoeken teruggestuurd met de mededeling “The email account that you tried to reach is over quota”. Wanneer de mailserver een “Over Quota” waarschuwing stuurt, betekent dit dat uw mailbox de standaard ruimte limiet heeft overschreden of binnenkort zal overschrijden.

Als het probleem niet wordt aangepakt, kan dit problemen veroorzaken bij het verzenden van e-mail en zal nieuwe e-mail die aan u is geadresseerd worden teruggestuurd naar de afzender.

Hoewel de beste manier om te voorkomen dat u in de buurt van het quotum komt, is om uw mail dagelijks in de gaten te houden, kunt u de onderstaande suggesties opvolgen als u een “Over Quota” wil vermijden.

Er zijn een paar manieren waarop dit kan worden gedaan;

Stel uw e-mailprogramma in om e-mail slechts een bepaald aantal dagen op de server te laten staan.
Log in op uw webmail en verwijder de oude mailberichten en verwijder ze vervolgens uit de folders.
Of bel uw mail hosting provider en vraag hen om uw mailbox leeg te maken.

Hier vindt u meer suggesties.

Met vriendelijk groet,

Rommel

Vorig artikel“Poetin’s paleis” is nepnieuws, volgens Poetin zelf
Volgend artikel1 op de 5 ervan overtuigd dat Biden het land kan verenigen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Als je af en toe geen frontnieuws ontvangt, is je email gehacked.

  Ik run af en toe een programma dat alle rotzooi, cookies e.d. eraf gooit.
  Daarna moet ik opnieuw inloggen.

  Gisteren deed ik dat niet; kreeg toch een code opmijn mobieltje……

  • Als ik hier nog niet eens een normaal antwoord op kan krijgen dan hou ik er maar mee op om reclame voor deze site te maken .
   Dus gewoon geen artikerlen meer ergens plaatsen die hier afkomstig van zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in