Moslim Ahmed Suliman krijgt honderdduizenden aan subsidies – Zweedse Carina krijgt 25 euro

1
Net na aankomst in Zweden klaagde Ahmad Suliman in de lokale pers over het hotelverblijf dat Zweden te bieden had.

Herinnert u zich nog de moslim Ahmad Suliman die met drie vrouwen en zestien kinderen naar Zweden kwam, die geen gronden had voor asiel, maar toch mocht blijven? De gemeente Nacka kocht voor 1,4 miljoen euro appartementen voor het gezin, de lopende sociale uitkeringen bedragen 132.000 euro per jaar.

“Carina vroeg de gemeente om hulp voor kerst – kreeg 25 euro subsidie • “Beschamend” ✓ Krijgt 1000 euro van Aftonbladets-fonds” [Zweeds dagblad].

Lees hieronder over Ahmad Suliman en vergelijk het met Carina met haar drie kinderen die afgelopen Kerstmis 25 euro van de gemeente kregen. Vraag dan welke prioriteiten de Zweedse politici stellen.

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

FRONTNIEUWS heeft al eerder melding gemaakt van Ahmad Suliman die in december 2016 een verblijfsvergunning kreeg met zijn drie vrouwen en hun 16 kinderen. De Migratiedienst verwees de familie naar de welgestelde gemeente Nacka buiten Stockholm waar de appartementen erg duur zijn.

Om Ahmad en zijn drie vrouwen voldoende ruimte te geven, kocht de gemeente drie appartementen in dezelfde straat. Volgens de gemeente Nacka zullen ze daar 2 tot 3 jaar wonen tot ze de kans hebben om te verhuizen. De prijs voor de belastingbetalers voor de drie woningen was € 550.000 euro, € 330.000 en € 520.000 voor in totaal 1,4 miljoen euro [alle genoemde bedragen volgens de wisselkoers SEK-EURO van datum aankomst familie Suliman]. Ahmad Suliman is 57 jaar oud en is volgens de Zweedse burgerlijke stand getrouwd met alle drie de vrouwen die respectievelijk 40, 40 en 43 jaar oud zijn.

  Zwarte asielzoeker roept op tot moord op blanke Zweden: "Maak ze tot slaaf of schiet ze dood"

Dit waarschijnlijk aan een steenrijke moslimfamilie uit Syrië. In Syrië zijn er namelijk geen sociale voorzieningen en de man bukt onder verzorgingsplicht – je hoeft geen Einstein te zijn om uit te rekenen hoeveel geld het kost om drie aanzienlijk jongere vrouwen en 16 kinderen te onderhouden. Het eventuele vermogen wat de Heer Suliman heeft verborgen, mag hij houden.

Nya Tider heeft de onderstaande sociale bijdragen gepubliceerd. Laten we is een kijkje nemen, en val niet van uw stoel.

Vestigingscompensatie: Totaal 27 104 kronen (2980 euro) per maand. Alle vier de volwassenen (de echtgenoot en zijn drie vrouwen) hebben recht op een zogenaamde vestigingscompensatie, wat een belastingvrij inkomen is wat uitgekeerd wordt aan “nieuw aangekomenen”. Dit is 6 776 kronen (745 euro) per volwassene per maand en is dus in totaal 27 104 kronen (2980 euro) belastingvrij per maand.

Vestigingstoeslag: Totaal 12 800 kronen (1408 euro) per maand. Het gezin heeft ook  recht op een vestigingstoeslag, 800 kronen (88 euro) voor elk kind onder de leeftijd van elf, en 1 500 kronen  (165 euro) voor elk ouder kind. Een aanvrager kan een vergoeding ontvangen voor maximaal drie kinderen en maximaal 4 500 kronen (495 euro) per gezin.

Aangezien polygamie geen wettelijke gezinsvertegenwoordiging is in Zweden, tellen de twee vrouwen als aparte huishoudens die recht hebben op steun.

Huishouden 1: De man met een vrouw en zeven kinderen. Geeft in totaal 4 500 kronen (495 euro) voor het huishouden.
Huishouden 2: De andere vrouw heeft recht op 4 500 kronen (495 euro) voor de drie oudste kinderen die bij haar wonen.
Huishouden 3: De derde vrouw heeft recht op 3.000 (330 euro) voor de twee kinderen ouder dan elf en 800 (88 euro) voor een van de jongeren, en krijgt in totaal 3800 (418 euro).

Huisvestingsuitkering: Totaal 13 900 kronen (1529 euro): De familie heeft ook recht op huisvestingsuitkering voor alle drie de appartementen. In een appartement woont de man met de oudste vrouw en zeven kinderen. Het appartement is 156 vierkante meter en biedt een geschatte accommodatiekosten van 7709 kronen (847 euro). De huisvestingsuitkering  waar het gezin recht op heeft, is niet op bijstand gegrond, wat betekent dat het inkomen niet bij de berekening van het huishoudelijk inkomen wordt opgenomen. Zo moet de berekening gebaseerd zijn op een inkomen van slechts 13.552 kronen (1490 euro), wat de totale instellingsuitkering van het huishouden is. Als gevolg daarvan hebben ze recht op een huisvestingsuitkering van 4.500 kronen (495 euro) belastingvrij voor één appartement. Dit is berekend met behulp van de dienst “Kassakollen” op de website van het Zweedse Sociale Verzekeringsagentschap.

  Nu 85 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

In het tweede appartement woont één van de vrouwen met vijf kinderen. Het appartement is 145 vierkante meter en resulteert in een verblijfskosten van 7,165 kronen (788 euro). Aangezien het contributieve inkomen in dit geval alleen bestaat uit de instellingsuitkering, impliceert dit een huisvestingsbijdrage van 5.200 kronen (572 euro).

De derde vrouw woont met vier kinderen in een appartement van 92 vierkante meter en kost 4 546 kronen per maand (499 euro). Het geeft een huisvestingsuitkering van 4.200 kronen (462 euro) per maand.

En onder andere:

Kinderbijslag: Totaal 32 290 kronen (3 519 euro) per maand.

Ondersteuningsuitkering: 14 157 kronen (1 550 euro) per maand

Is in totaal 1,2 miljoen kronen (132 000 euro) per jaar belastingvrij: Een optelling van alle bijdragen geeft de Syrische familie het recht op 1,2 miljoen kronen per jaar, oftewel 100 251 kronen (11 000 euro) per maand!

Velen hebben erop gewezen dat Ahmad Suliman een extreem rijk persoon moet zijn omdat hij drie bijna 20 jaar jongere vrouwen en zestien kinderen in Syrië kon onderhouden en vinden het provocerend dat zo’n persoon in Zweden door de belastingbetalers wordt verzorgd.

Het feit dat Ahmad Suliman een man met een hoge levensstandaard is, is iets wat hij ook tijdens verblijf in Zweden heeft aangetoond.

Toen hij in oktober om asiel vroeg, werd hij in het toeristisch hotel Big Moose in Åsarna geplaatst. Maar de hotelkamers en het restaurant voldeden niet aan de standaard wat Ahmad Suliman verwachtte toen hij een reis naar Europa kocht. Samen met andere asielzoekers klaagde hij op 13 oktober bij de lokale krant LT, dat de schoonmakers niet snel genoeg waren om achter hem op te ruimen.

  Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

“Het is geen geschikte accommodatie voor gezinnen met kinderen”, zei Ahmad Suliman, een vader van 16 kinderen, toen tegen de krant.

Familie Mohammed krijgt ruim 5.000 euro per maand en 220 m² woonruimte

Vorig artikelMoeder nodigde Mustafa uit in huis – hij stak de hele familie neer
Volgend artikelGive me a fucking gun, I’ll shoot these sons of bitches!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. I gave you a brand new Ford
  But you said: “I want a Cadillac”
  I bought you a ten dollar dinner
  And you said: “thanks for the snack”
  I let you live in my penthouse
  You said it just a shack
  I gave you sixteen children
  And now you wanna give them back

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in