Salim Mustafa nadat de politie hem had gearresteerd. © Politie / Expressen

Een “staatloze Palestijn” is eind december verleden jaar veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf en deportatie nadat hij op brute wijze heeft geprobeerd een gezin in Eksjö, Zweden, te vermoorden. De peutermoeder had eerder een relatie met de man gehad, schrijft het dagblad Expressen.

Op 15 augustus werden de hulpdiensten gewaarschuwd dat een moeder en haar twee kinderen door een persoon waren neergestoken, aldus het nieuwsportaal Fria Tider.

Het was het zoontje in het gezin die alarm sloeg, de moeder kon niet meer praten. Iedereen was neergestoken.

De jongen had lichte verwondingen opgelopen, terwijl de moeder en het zusje door verschillende messteken levensbedreigende verwondingen hadden opgelopen. Het hele appartement moet vol met bloedsporen zijn geweest.

De achtergrond was dat de moeder de Palestijn Salim Mustafa, 28 jaar, had uitgenodigd in het appartement. Hij was haar “ex-vriendje”.

De moeder is in de dertig en had de asielzoeker, een staatloze Palestijn uit Libanon, die als kapper werkte, via een kennis ontmoet.

Ze bleven allebei bij elkaar, maar de relatie duurde maar een maand. De man had tegen haar gelogen en bleek gewelddadig te zijn, heeft de moeder later verteld.

Toen die dag, hoewel ik hem vertelde dat ik geen relatie met hem wilde hebben, volgde hij me en liet me niet gaan, verklaart de vrouw in het interview met Expressen.

De asielzoeker gaf niet op en is op een gegeven moment het huis van de vrouw binnengegaan en had zich onder het bed verstopt. De politie moest toen de man uit het huis slepen.

  Migrantenbende snijdt Zweeds slachtoffer vinger af tijdens roofoverval thuis

Een andere keer heeft hij geënsceneerd dat hij op de eerste hulp lag. De vrouw ging erheen, waarna de immigrant zijn leugen erkende en geld en waardevolle spullen van haar stal.

De moeder heeft uiteindelijk ingestemd om vrienden te zijn.

Daarna, op 14 augustus 2019, slaagde hij erin uitgenodigd te worden in de woning met het excuus dat hij anders alleen in de kou zou staan. Even later viel hij eerst de moeder aan door haar met een mes in haar keel en borst te steken. Vervolgens viel hij de kinderen aan, die sliepen.

Hij stak de vijfjarige dochter in de nek, de borst en de hand. De jongen stak hij in de borst, nek, armen en benen, schrijft Expressen.

Na de brute gewelddaad drong hij er bij de moeder op aan om haar ex-man de schuld te geven.

De dochter en moeder werden gered dankzij spoedeisende zorg. Anders zouden ze zijn overleden.

Mustafa werd na zijn misdaad in een bus gearresteerd en is door de districtsrechtbank van Eksjö wegens poging tot moord op moeder en dochter, en grove mishandeling van de zoon, veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf en uitzetting.

Hij ontkent de misdaad en beweert dat drie gemaskerde mannen het appartement waren binnengekomen en dat hij probeerde de familie te redden. Deze versie werd echter niet door de rechtbank als geloofwaardig geacht.

Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Vorig artikelDeense minister van integratie Inger Støjberg: Asielzoekers liegen en bedriegen
Volgend artikelMoslim Ahmed Suliman krijgt honderdduizenden aan subsidies – Zweedse Carina krijgt 25 euro
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Wat wil je?Palestijnen zijn vuilnis, die eren op een rol van slachtoffer en vaak het vuile werk van andere moslims doen tegen betaling.
  En ook wij zijn zo stomom geld naar dat tuig te sturen, zodat ze weer wapens kunnen kpen om Israel aan te vallen.

 2. Triest voor de kinderen, zij hadden geen stem in deze “relatie”.
  De vrouw had beter moeten weten. Desondanks hoop ik dat de
  wonden en de trauma`s snel verwerkt zullen worden.
  MENSEN, LEER HIERVAN, `n koe hoe lief ook, zal ooit eens
  in je huis schijten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in