In een interview waarschuwt de Belgische vaccindeskundige en viroloog Geert Vanden Bossche: Vaccinaties, vooral van kinderen, moeten onmiddellijk gestopt worden. Geneesmiddelen voor profylaxe en vroegtijdige behandeling van corona moeten worden onderzocht en onmiddellijk in gebruik worden genomen. Anders wordt het in de komende maanden gevaarlijk voor de gevaccineerden. Het virus zal muteren en de vaccinatie zal er de schuld van zijn. In veel gevallen zal dit voor de gevaccineerden fataal zijn. Vanden Bossche waarschuwt dat er een catastrofe zal ontstaan in landen met een hoge vaccinatiegraad, bericht Wochenblick.at.

Reeds vorig jaar waarschuwde hij tegen vaccineren in de pandemie, om geen ontsnappingsvarianten te forceren. Hij had gelijk, zoals blijkt uit de Omicronvariant, die iedereen meerdere malen kan besmetten, zelfs met korte tussenpozen. Er lijkt zich nu echter een veel slechter beeld af te tekenen, een onvoorstelbare omvang van een naderende gezondheidscatastrofe die zelfs hem verbaast.

COVID-19 injecties geven geen steriele immuniteit en verstoren de aangeboren afweer van het lichaam. De neutraliserende antilichamen van deze “eerste verdedigingslinie van het immuunsysteem” worden verdrongen door de infectiebevorderende antilichamen die door de COVID_19 vaccinaties worden aangemaakt. Hierdoor ontstaat een evolutionaire druk op het virus, die ertoe zal leiden dat het steeds sneller muteert, d.w.z. nieuwe varianten produceert. En die zouden dan niet alleen besmettelijker, maar ook veel gevaarlijker kunnen worden.

Onmiddellijke vaccinatiestop: De groep ongevaccineerden moet zo groot mogelijk zijn

Dit geldt echter alleen voor degenen die gentherapie hebben ondergaan. Voor de ongevaccineerden blijft Omicron een training voor het immuunsysteem, legt Vanden Bossche uit. Dat komt omdat ze deze infectieverhogende antistoffen veroorzaakt door de vaccinatie niet in hun bloed hebben, maar kunnen vertrouwen op het aangeboren deel van het immuunsysteem, hun neutraliserende antilichamen. Volgens de vaccindeskundige is het bijzonder belangrijk dat de vaccinatiecampagnes onmiddellijk worden stopgezet en vooral dat er geen kinderen worden ingeënt. Omdat alleen de ongevaccineerde kinderen en volwassenen na een vaccinatiestop voor natuurlijk verworven kudde-immuniteit zouden kunnen zorgen. Dit zou echter alleen mogelijk zijn binnen hun “groep”, dus moet dit deel van de bevolking zo groot mogelijk gehouden worden.

  De Nazi's werden niet verslagen... zij gingen ondergronds en regeren nu CANADA en de WERELD, en dringen aan op eugenetica en depopulatie, op één lijn met Adolf Hitler

Catastrofe in gevaccineerde landen begint zich al af te tekenen

In een document (te vinden aan het eind van deze post) met de titel “Ontoereikende capaciteit voor virusneutralisatie in zwaar COVID-19 gevaccineerde populaties zou binnenkort kunnen leiden tot een fulminante verspreiding van Sars-CoV-2 supervarianten die zeer besmettelijk en zeer virulent zijn bij gevaccineerde personen, maar volledig resistent zijn tegen alle bestaande en toekomstige C-19 vaccins op basis van spikes”.

De eerder gemelde voorbeelden van Zuid-Korea, Denemarken, Israël of Australië wijzen al in die richting: hoe meer er gevaccineerd wordt, hoe meer sterfgevallen er zijn.

Vanden Bossche licht toe:

“Ik verwacht serieus dat er nu snel en onafhankelijk een aantal nieuwe zeer virulente en zeer besmettelijke SARS-CoV-2 (SC-2) varianten zullen opduiken in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld en dat die zich spoedig in hoog tempo zullen verspreiden. Ik verwacht dat het huidige patroon van terugkerende infecties en betrekkelijk milde ziekteverlopen bij gevaccineerde mensen spoedig zal verergeren en vervangen zal worden door ernstige ziekte en dood.”

Verplicht vaccineren is “opgedragen massamoord”

Naast de vele bekende ernstige bijwerkingen, waaronder levensbedreigende trombose en hartbeschadiging, die door COVID-19 injecties worden veroorzaakt, is er nu een bijkomend probleem dat verder zou kunnen gaan dan ooit tevoren. Miljoenen doden zijn denkbaar. Veroorzaakt door vaccinatiecampagnes die in landen als Oostenrijk zelfs wettelijk verplicht zijn geworden. Als Vanden Bossche gelijk heeft, zou dat een bij wet bevolen massamoord zijn. Men kan alleen maar hopen dat hij het tenminste deze keer bij het verkeerde eind heeft.

Interview met Geert Vanden Bossche op The Highwire

  'Covidianen' hoeven niet te solliciteren - Startup voor donatie van veilig bloed en miljonairs op zoek naar Pureblood piloten tonen aan dat de rollen omgedraaid zijn tegen de vaccinmandaatkudde


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBewijs van oorlogsmisdaden of weer een vervalsing? Een gedetailleerde analyse van het geruchtmakende CNN verslag
Volgend artikel2e Moordpoging: EU lanceert een nieuw vaccinatieoffensief en wil 100 miljoen ongevaccineerden overhalen om het experimentele vaccin te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Eind vorig jaar waarschuwden universiteiten dat in februari dit jaar de gevacineerden alle weerstand zou hebben verloren. Toen werd het dat vanaf de komende herfst gevacineerden VAIDS zouden ontwikkelen. En o ja, tevens zouden ze veranderen in zombies.
  Ook de ‘deskundigen’ uit het alternatieve internetcircus moet je met een flinke korrel zout nemen en sites als frontnieuws moeten stoppen met hun click bait journalistiek. En lezers moeten beseffen dat ook zij worden gemanipuleerd, net als de sheeple.

  • Ook hij houdt de covid-19 leugen en mutaties in stand en spreekt van vaccinaties, wat het niet zijn. Meer hoef ik niet te weten.
   Als natuurlijk mens zijn wij geboren met een innerlijke wijsheid, net als niet gedomesticeerde dieren. Vanaf de kleuterschool worden we geïndoctrineerd met leugens en een blind ontzag voor ‘deskundigen’. We weten niet meer wie we zijn, waar we vandaan komen, niet waar we op wonen enzovoort. Dit houdt ons mentaal gevangen en dat is precies de bedoeling van degenen die ons eeuwenlang controleren.

   • Dus je mag van mama hier komen lezen. Is wel moeilijk hoor begrijpend lezen en luisteren. Onze Gertje is ne keigoeie man die het beste bedoeld met ons allemaal. En die zit er nooit naast. Dat ze noemen ze ne vakman mee verstand van zaken. Allee vraag aan de mama is uitleg hierover.🧐

 2. Gelukkig begrijp Ik uit je opmerking dat we in jou dus de echte deskundige gevonden hebben en dat we vanden Bosche maar ook Bahkdi en nog enkele hele groten in de vaccinwereld dus maar weg kunnen gaan zetten als hobbyisten.
  Blij dat we nu een echte expert in de gelederen hebben.

 3. Ik begrijp wat je bedoelt. Ik ben het er wel niet mee eens. Sommigen is niet geleerd kritisch te zijn en hun gevoel te volgen. Neem nu de serie Tegenwind waar “deskundigen” aan bod komen die kritisch waren/zijn over het covid beleid. Persoonlijk vond ik dit stuk voor stuk integere mensen die hun visie van het verhaal delen. Aan mij om hier mijn eigen conclusie te trekken. Ik acht vanden Bossche als integer persoon met een interessante uitleg. Jammer dat je deskundige uit het alternatieve internet circus met een korreltje zout neemt. Ik ben niet gevangen,vooral mentaal niet. Uiteraard zie ik het grotere plan en ik omarm de krachten die dit tegen gaan.

 4. Virologen en vaccin deskundigen neem ik sowieso met een hele grote korrel zout…
  Virussen bestaan niet en als vaccin deskundigen nou echt zo ´deskundig’ zijn…
  Dan waren alle bestaande´vaccins’ verklaard tot overbodige, gevaarlijke preparaten…

 5. Van den Bossche heeft goede punten dat die experimentele prikken zeer gevaarlijk zijn.
  Maar virologie staat gelijk aan kwakzalverij, want er is nog nooit één virus geïsoleerd d.m.v. de postulaten van Koch. Kortom covid is klinkklare nonsense.
  Degene die beweert van wel, moet met het proefschrift komen dat dit vaststelt.

 6. Paar jaartjes voordat de Corona kerk werd gesticht helaas een gewoon griepje opgelopen, ruim drie weken in bed gelegen na een stressvolle periode, nog nooit zoiets meegemaakt…

   • Tijdens de griep epidemie van 2017/18
    zaten er velen op de spoed, maar er was blijkbaar geen´noodzaak’ om er een speciale kerk voor te stichten, onnozelaar.

    • Exact. Mijn moeder is er bijna in gebleven in 2018. Ze zei dat ze nog nooit zo’n zware griep heeft gehad. Ze is toen meer dood dan levend met de ambulance naar vol een ziekenhuis gebracht waar ze niets voor haar hebben gedaan.
     De niet bestaande covid-19 pandemie is er één op basis van frauduleuze positive testen.
     Het WHO kon het een pandemie verklaren omdat ze in 2019 de definitie van pandemie veranderd hebben. En ze komen ermee weg omdat de sheeple en een gedeelte van de ‘wakkeren’ braaf deden en doen wat hun wordt opgedragen.

    • In 1996 heb ik een by pass operatie ondergaan, 2 omleidingen en een stand geplaatst. Alles goed gegaan! Maar vanaf dat moment ben je ‘risicopatiënt’ en krijg je een oproep van de huisarts om de griepprik te halen. Nou ja, trouw gedaan tot en met 2009, toen was er zg de ‘mexicaanse griep’, daar heb ik ook 2 spuiten voor gehad….Later sprak ik er met mijn ouders over, die waren beide ook hartpatiënt (fam. cholesterol) risicopatiënten dus. Maar wat bleek? Ze hadden de griepspuit nog nooit gehaald, ook de ‘mexicaanse griepspuit dus niet, ik wist dat niet want we hadden het er gewoon nooit over gehad. Vanaf 2009 heb ik toen ook niet meer een griepspuit gehaald en dat voldoet mij puur best! Eigenlijk nooit ziek, hooguit een beetje verkouden. Dus geen griep/covid spuiten voor mij! Geef mijn prikkie mar aan fikkie.

     • Heel verstandig ouders geen prikkies never nooit.
      In mijn omgeving gebeuren hele rare dingen zomaar omvallen.
      K dat opspeelt terwijl ze schoon waren.
      Wees alert zorg voor jezelf
      Een seniore ook 2xziek geweest

 7. Het Belgische virus orakel heeft gesproken en zelfs even uit de losse pols berekend hoeveel mensen zullen sterven vanwege een minuscuul, virus achtig iets, waarvan niets zeker is behalve dat het op dit moment niet bestaat. Alles degelijk wetenschappelijk onderbouwd met….een interview.
  Ondertussen weet iedereen inmiddels volstrekt zeker dat als een ieder die zichzelf viroloog of vaccin deskundige noemt tijdig een media verbod had gekregen we in rust en vrede van ons leven hadden kunnen blijven genieten. Kunnen deze voirheen middeleeuwse maar inmiddels virologische doem predikanten daarom verder hun smoel houden? Alvast bij voorbaat dank.

 8. Jerome, ja ben het grote mate met je eens, wat van den bosche zegt klopt maar door deze detailistiche info raak je de grote lijn kwijt, ja komende najaar word erger, en daarna, worden de kanker en aids auto imuun aandoenigen en daarna parkinson. Allemaal vreselijk. maar ook aflijding en hun einddoel is overname van de wereld macht. Wat wij kunnen doen is normaal doen elkaar vetrouwen en lokaale bestuur eerlijk en oprecht houden.

  • Heel goeie… Bedankt. Psychiatrie als wapen in deze tijd, pas maar op.

   Dan is er ook deze:
   The Importance of Being Ethical, with Jordan Peterson – https://www.youtube.com/watch?v=DcA5TotAkhs
   Uit de reacties: “Dr. Peterson is just quite brilliant…he gets to the core importance of truth…. and freedom of speech. This core essential belief in truth and freedom of speech …. is the battle our society is fighting for at this moment……without a society built on truth and freedom of speech…. we ALL will fall into tyranny….. Great interview…. Well done!!!”

 9. Die vdBossche waarschuwt voor de vax, het echte biowapen. Dat hij het over de boeg van een ‘virus’ gooit, zal wel met houvast te maken hebben, omdat het vax-biowapen een ‘virus’ zou ‘bestrijden.’ Zelf weet ik dat er geen ‘virus’ bestaat en ik vermoed dat er iets heel anders gecreëerd is dat een aandoening aan de longen, en mogelijk het zenuwstelsel, veroorzaakt. (Ik heb dit ook al herhaaldelijk gepost). Maar ik denk niet dat mensen het makkelijk kunnen behappen als iemand zegt dat dit ‘virus’ een ’techno-virus’ is – iets dat dmv nanotechnologie en straling in beweging wordt gezet binnen het lichaam, bijv in de longen.

  Wat er al jaren gesproeid wordt boven ons hoofd, weten we niet. Maar wel dat ze al jaren rare zaken aan het bekokstoven zijn met die SARS. De aandoening die mensen krijgen met de ‘covid’ heeft een heel ander ziektebeeld dan een griep. Ook ik ken mensen die de ‘covid’ hadden, en het lijkt alsof het lichaam een soort van shock krijgt. Een man in de VS lag 5 dagen plat, kon zich nauwelijks naar de kraan slepen. Hij zei dat het weinig weg had van een ‘griep’ maar het had wel wat griep-verschijnselen. Er is dus zeker wel een aandoening, maar wat het is – daar wordt niet naar gekeken. Het debat gaat voornamelijk over het ‘virus’. En gelukkig zijn er ‘gevestigde experts’ die waarschuwen voor de vax-biowapen, en dat is al heel wat, daar mogen we blij mee zijn. Want voor we zo ver zijn om toe te geven dat er een heel smerig spel gespeeld wordt met ziekteverwekking dmv technologie, moeten mensen wat verder op weg zijn.

  Zelf heb ik ook kritiek op de ‘gevestigde experts’ zoals Robert Malone die nu pas beweert dat Gates een ‘andere agenda’ heeft – sinds wanneer wist hij dat niet? Waarom zei hij dat niet aan het begin van de gifspuit-aanval een jaar geleden? Bovendien was hij betrokken bij de mRNA vector, dus hij moet iets meer geweten hebben dan de meesten, over wat de troep precies doet. Zelf weet ik dat de gifspuit zich op de pijnappelklier richt, en dat kun je zelf ook onderzoeken door naar de ingredienten van Comirnaty te kijken en enige wetenschappelijke studies te lezen (ja, is lastig en ingewikkeld voor de meeste mensen, dus ik heb ook dat ontleed en in mensentaal gedocumenteerd). En ook heb ik daarover gepost, en Mike Yeadon weet ook dat ik dit gepostuleerd en gedocumenteerd heb. Maar ik heb er nog geen ‘gevestigde expert’ over horen praten. Wel komt Malone nu pas te voorschijn met ‘fertiliteit problemen’ die door de vax veroorzaakt worden, waar de pijnappelklier een enorme rol in speelt, maar hij pakt alsnog de koe niet bij de horens.

  We mogen dus dankbaar zijn dat er ‘zelf-aangestelde’ weldenkende gevestigde experts zijn die het wantrouwen bevestigen, maar we moeten nog een paar stappen verder om tot de echte kern van de zaak te komen. Helaas lijkt dat alleen via de ‘gevestigde experts’ te kunnen gebeuren, die dan de massa meekrijgen, dus het gaat zo traag als molasses. Maar er zijn mensen zoals Jerome hierboven, die de gedachtegang prikkelen, en de gevestigde orde bevragen. En dat is raadzaam, want het is niet zoals je denkt. Er zit veel meer achter die gifspuit, dat niets met een ‘virus’ te maken heeft.

  • Ook de CBS cijfers kun je niet vertrouwen. ‘Ze’ houden ons bewust gevsngen met voortdurend tegenstrijfige berichten zodat we niet in staat zijn te bepalen wat feit is en wat fictie, met als gevolg dat we passief blijven en derhalve niet in staat zijn om onszelf en onze famile te beschermen.

   • Dat is wel lastig. De mogelijkheid bestaat zeker dat deze instituties niet de echte cijfers overleggen. Ze liegen al over zoveel dingen.

 10. Ik kijk gewoon naar de harde cijfers. Er is over de keeper beschouwd zeker oversterfte maat het zijn zeker geen alarmerende cijfers. Als depopulatie het doel is van de Cabal falen ze hopeloos of de grote klappen moeten nog gaan komen. Nog altijd is het zo dat er jaarlijks 80-100 miljoen extra mensen bijkomen volgens de instanties.

 11. Nehemia:
  Nogmaals, ik zie de gifpsuit niet als een moordwapen, maar als iets dat het genoom moet veranderen. Dat er doden vallen, dat ligt aan het feit dat het nog in experimentele fase is. Het is echter met absolute zekerheid GEEN bescherming tegen de eoa knettergekke ‘virus’ – dat was het lokkertje om iedereen mee te laten doen aan het experiment. Maar het experiment gaat er om de mens fundamenteel te veranderen. Vrijwillig gaan ze dat niet doen, dus moet er een goede reden zijn. En dat is de ‘pandemie.’ Dus, om de rest van de inwoners van planeet Aarde ook ingespoten te krijgen, moet er weer een vreselijke pandemie opgestart worden, of wie weet wat ze in petto hebben om mensen weer zo gek te krijgen. Ondertussen stoomt het onderzoek aan de gen-veranderende-spuit gewoon gestaag door. Let ook op dat pseudo-uridine gebruikt wordt – syntethische mRNA, welke veel betere transcriptie levert, dan ‘immuun versterking’. En daar gaat het om: geslaagde in vivo transcriptie van een gen die jouw genoom verandert. Heeft niks van doen met een ‘virus’ of een ziekte. En dus ook niet om uitmoorden, maar gewoon om de genoom te veranderen, permanent, voor eeuwig, ook in de nakomelingen. Dan pas kun je de kudde naar gelangen beheersen. De bedoeling is om de pijnappelklier voldoende uit te schakelen, en dat zie je al aan het feit dat vrouwen hun eicellen kwijt zijn, en dat onvruchtbaarheid vaak voorkomt. Malone is er recentelijk mee uit de kast gekomen, dat onvruchtbaarheid een kwestie is met die spuit. (wat hem zo lang duurde, geen idee..)

 12. Immortal
  Dus in uw optiek waren de huidige experimentele mRNA vaccines slechts bedoeld om men een beetje voor te masseren maar gaat de echte ellende nog komen en zijn ze druk doende om deze mRNA techniek verder door te ontwikkelen om de soort helemaal onder controle te krijgen. Het genoom veranderen is dus de heilige graal. Als ze er inderdaad in slagen om ook het bewustzijn te veranderen van de mens en daarmee hun cognitieve functies kun je ze alles laten doen. Laten we hopen dat het niet zo ver komt.

  • Dat is het precies, helaas, Nehemia. De heilige graal. Dat probeer ik nu al sinds de pandemie aan de kaak te stellen. Ik had nooit gedacht dat we het in ‘onze tijd’ mee zouden maken.

   Waarom denk je dat er ZOVEEL druk staat op die teringspuit? Het gaat er alleen maar om de mensen ingespoten te krijgen, de laatste paar jaar: eerst met een pandemie-hoax, en een jaar geleden begonnen ze met het spuiten, toen de mensen bij bosjes ‘dood’ gingen aan de corona. (zoals we weten was dat niet het geval, maar alles wat dood ging werd onder het hoedje corona geplaatst om die pandemie toch maar zoveel mogelijk in ‘leven’ te houden.)

   Momenteel lopen er een aantal experimenten: de main priority is het mRNA genoom-veranderend experiment; dan zijn er de toevoegingen van de grafeen om te zien wie er overeind blijft zodat hij een hybrid human wordt voor de latere koppeling aan de satellieten. Maar dat is pas later, want die grafeen doet het niet zo best in het menselijk lichaam, het veroorzaakt nog steeds te veel ellende, dus dat moet veranderen. Maar de ‘gen-therapie’ doet het heel goed: het is al gebleken dat de mRNA zich in het genoom mengt, dus permanent wordt. Wat is het doel van dit goedje? De pijnappelklier. Die regelt heel veel processen, incl fertiliteit en volwassen worden mbt de gameten (de sperma en de ova).

   Zie voor detail:
   https://zonderreden.substack.com/

   Lees vooral ook over de pseudo-uridine – dat is een totale clue dat het he-le-maal niet om immuunbescherming gaat, maar om de permanente transcriptie van een gen-therapie. Synthetische mRNA doet dat veel beter dan uridine. Alles staat in simpele mensentaal, dus het is niet moeilijk om te lezen. 😉

   Wat zou een grotere kick zijn voor een monster als Bill Gates om de mens, door God geschapen, totaal te veranderen, tot in de eeuwigheid? Inderdaad, de echte ellende moet nog komen. Zodra iedereen versuft is, en verdoofd voor ‘licht en energie’ – bewustzijn – dan kunnen de satellieten het eea overnemen. De pijnappelklier is, zeg maar, jouw antenne met de omringende levensenergie. Klinkt zweverig, maar zo is het wel. Elk mens heeft een bewustzijn (dieren ook) en dat wordt gedreven door energie rondom de Aarde. De pijnappelklier is daar gevoelig voor, net zoals planten aan photosynthesis doen om suikers aan te maken.

   Koppel hieraan de Gates plannen om de zon te blokkeren in 2030, en dan heb je de poppen aan het dansen – dan is er geen licht, geen energie meer, alles sterft af. Dus als je pijnappelklier naar de verdommenis is, dan kun je het wel volhouden op een duistere Aarde zonder zonlicht, maar je bewustzijn is verlaagd. De satellieten sturen jou dan aan – zolang die dingen in de lucht blijven hangen…Als jij goed ingespoten bent, dan besef je niet eens meer dat je in het donker leeft. Maar jij en ik lopen goed te balen. Dus, inderdaad, we moeten die hufters voor zijn.

   🙂 Echt waar. Zo zit de vork in de steel. Al heel lang, en nu is het aan het gebeuren.

   • @Immortal,

    Dank voor je link.
    Ik lees daar o.a het volgende:
    “What this says is that the expectation of Pseudouridine as a replacement in unmodified mRNA, is that in LIVE entities it diminishes the immunogenicity! Is that not totally contradictory to what you are being told???

    The S proteins that your body is now producing with the aid of the modified RNA (with the pseudouridine nucleotide in it) also contain this pseudouridine. The immune system does not know what is going on with that, and shuts down. The more you take of this mRNA concoction, the more you terrorize your own immune system. ”

    https://zonderreden.substack.com/p/mrna-building-blocks-pseudouridine?s=r

    Dus de vaccins worden eveneens ingezet met als doel wereldwijde genocide omdat je immuunsysteem wordt uitgeschakeld door de vaccins.
    Geert Vanden Bossche gaf dit in April 2021 via dit heldere filmpje reeds aan.

    https://www.bitchute.com/video/T4hiP25NluSB/

    • Ja, je zou kunnen zeggen dat het genocide bevordert… de bedoeling is om het lichaam zoveel mogelijk S antigenen (de proteinen) aan te laten maken, en dat is optimaal als de gene sequence in het genoom zelf zit. En om dat voor elkaar te krijgen, heb je optimale transcriptie nodig – en die krijg je dmv de eigenschappen van de pseudo-uridine, versus de gewone uridine. Tegelijkertijd leveren dezelfde eigenschappen minder immuun-ondersteuning, wat voor echte gen-therapie niet van belang is – daar gaat het alleen om de optimale transcriptie om een foute gen te veranderen, te verbeteren. Dus, ja, mensen worden bullshit verteld. Voor echt bedoelde gen therapie (voor bijv kanker) is dit mechanisme heel goed. En hieruit blijkt dus dat het met de covid spuit helemaal niet gaat om de ondersteuning van het immuunsysteem voor afweer tegen het eoa ‘virus’, het gaat om het doelbewust inbrengen van een bepaalde mRNA sequence die in het genoom mee moet transcriberen – permanent – om zoveel mogelijk die S antigenen te produceren. Die S antigenen gaan dan tekeer, met alle gevolgen van dien, inclusief sterfte kennelijk. De S antigeen richt zich voornamelijk op de pijnappelklier, die vermoedelijk de target is van dit smerige experiment, maar kennelijk is de impact veel groter – of dat de bedoeling was of niet, dat is speculeren. Maar het feit is dat je het niet meer kan terugdraaien als deze sequence in je eigen genoom zit. Het is dan gewoon afwachten tot je ‘op’ bent als je immuunsysteem helemaal naar de knoppen is. Dat kan een paar jaar duren, wie weet. We gaan het zien, maar je komt niet meer van de rotzooi af als het eenmaal in je zit. En het is absoluut geen ‘afweermiddel’ tegen de eoa ‘virus’. Ik vermoed dat ze hier jaren mee bezig zijn geweest, jaren… om dit te onderzoeken, dus ze weten verdomde goed wat de rotzooi doet. Mijn broer kreeg experimentele gen therapie voor zijn blaaskanker – hij is een jaar later dood gegaan, dus veel deed het niet. En het was experimenteel. Maar kennelijk doet deze S antigenen producerende ‘experimentele gen therapie’ het behoorlijk goed. Want een goed immuunsysteem is ‘verbeterd’ – iaw, doet het niet meer. Het licht is uit. God spelen is heel link, en niemand heeft het recht dat te doen…het woord crimineel dekt de lading niet als dit inderdaad de bedoeling was. En het lijkt er wel op.

 13. Zeer heldere uiteenzetting Immortal waarvoor dank. Hat is al wrang dat de pijnappelklier bij velen al in bepaalde mate gecalcificeerd is door onder andere additieven in het water zoals fluor an chloor. Juist deze spirituele antenne is heel belangrijk en dat de Cabal die juist aanvalt verbaast me niks.
  Er zijn zoals je opmerkte zijn al vele doden gevallen maar inderdaad niet zozeer door corona maar ook door de moorddadige modus operandi die in vrijwel alle westerse ziekenhuizen gemeengoed waren. Denk maar aan de behandeling met het uiterst giftige Remdesivir wat met regelmaat tot nierfalen had geleid. Plus de perverse bonuscultuur die de ziekenhuizen kregen. De mensen werden doelbewust de dood ingejaagd zodat ze ‘mooie’ cijfertjes konden overleggen zodat ze nog meer drastische maatregelen konden doorvoeren.

 14. “Het is al wrang dat de pijnappelklier bij velen al in bepaalde mate gecalcificeerd is door onder andere additieven in het water zoals fluor an chloor.”

  Dit is niet voor iedereen zo. Ik heb hier verder ook niet veel over kunnen vinden. Bij jonge mensen, echter, is dat dus veel minder het geval. Hoe geweldig zou het zijn voor de despoten om de voortplanting te kunnen bepalen… Veel jonge mensen zullen geen nakomelingen meer kunnen krijgen. Ik las hier op FN ook al een bericht van ene ‘Axioma’ die schreef dat vrouwen die IVF zochten in hun kliniek, geen eicellen meer bleken te hebben. Allemaal Ingespotenen. Toeval…? denk het niet.

  De spirituele antenne maakt de mens wat hij is. Daarbij hebben we ook een ‘frontal lobe’ die de mens de capaciteit geeft te orchestreren (dus in groepsverband dingen kunnen uitvoeren). Je ziet dat niet bij de meeste diersoorten, die de frontal lobe niet hebben. Vandaar dat wij een bol voorhoofd hebben, en de meeste dieren een platte. Je ziet de katten ook niet samenzweren om alle buurthonden uit te roeien, zoals je bijvoorbeeld samenzweringen ziet tussen de NAVO, EU en VS om Rusland uit te roeien.

  Als je dus deze hersenstructuren kan kreupelen, dan heb je je vee…Een lobotomie is wel makkelijk gedaan, maar die pijnappelklier er uit vissen is lastiger. Dus daar moet je dan een gifstof voor maken en dan maar zien hoe je het in elk mens ingespoten krijgt. Nou, daar hadden ze dus al een foefje voor bedacht, dat goed werkte.

  Ik hoop dat we de waanzin kunnen stoppen.

 15. Ook de elite hebben niet het eeuwige leven.
  Ik denk dat ze d.m.v. deze gifspuiten zoeken naar andere mogelijkheden om te kunnen genezen.
  En wij ….zijn daarbij de proefkonijnen.

 16. Immortal,

  Je geeft een fantastisch goede uitleg waarmee ik het grotendeels eens ben. Ik zie ook niet in dat er virussen bestaan. Daar is immers geen bewijs voor te vinden. En inderdaad, de pijnappelklier (en de hypofyse) zijn beiden zeer belangrijk wat betreft het hogere bewustzijn en de gezondheid. Sommigen zeggen zelfs dat de oudere ‘wijzere’ geschriften eigenlijk vaak handelen over de weg die de olie in ons gaat ‘de weg’ (van de heiliging) zelf is.
  (Wat ik wil opmerken is dat ik zelfs twijfel aan het bestaan van DNA. Want ze liegen over veel, en die mogelijke leugen zal hen dan waarschijnlijk zeer goed uitkomen. Dat zou dan een kapstok kunnen zijn om zaken te verbergen, de mensen zaken wijs te maken, enzovoorts.)
  Neemt niet weg dat ik je analyse dus erg goed verwoord vind en me er in kan vinden. Waarschijnlijk wordt er bij de mensen gewoon gif ingespoten. Want dat is ook navrant eigenlijk, virus betekent gif.

  Als aanvulling: Wil iemand de mensen beschermen tegen het tuig, dan zou ten eerste die massamedia het zwijgen opgelegd moeten worden. Want dat zijn de uitvoerders van de ’tovernarij’ die de mensen geestelijk verwarren en conditioneren. Idem met de scholen en andere opleidingen. Bovendien krijgt men van al dat kijken ernaar nog slechte ogen ook. Kranten, tv enzo maken de ogen slecht. Elektriciteit wordt waanzinnig misbruikt tégen de mensen. Zoals eigenlijk alles op deze mooie aarde door de misdadigers gebruikt wordt tegen de mens. De gestoorde egoïsten gaan ver. En het punt is; de misdadigers vinden elkaar in het kwaad. Zij zijn georganiseerd. De arme gewone mensen zijn verdeeld. Die laatsten zijn zo ‘dom’ gemaakt en op het verkeerde been gezet, dat ze niet meer kunnen inzien hoe ze belazerd worden.

 17. Hier even mijn visie..: BEN NIET HELEMAAL EEN LEEK. DE RIVM (PROF. sJ. RIJPKEma) EN ANDERE PROFESSOREN EN SPECIALISTEN HEBBEN MIJ IN DE JAREN “90 STERK AANBEVOLEN OM EEN PROEFSCHRIFT TE MAKEN EN TE PROMOVEREN NAAR DRS. IN DE INFECTIEZIEKTEN!
  Corona is er niet laatst in 2020 tot aan mei en daarna niet meer. (RIVM) wat is er dan wel? Voplgens de CDC in de VS schreven zij: we hebben het SARS-virus van 2003 genomen en daar de buitenste eiwitten de OSP´s van verwijderd zodat het MET GEEN ENKEL VACCIN IS TE BEHANDELEN. Mijn visie omdat geen enkel laboratorium ter wereld (203 hebben het geprobeerd) het virus kunnen aantonen. VIRUIS IS ER NIET EN BESTAAT DUS OOK NIET. Naam COVID KLOPT DUS OOK NIET. CO=CORONA, VI= IS VIRUS DIE NIET BESTAAT EN DE d=DISEASE EN DAT IS HET ENIGE WAT BESTAAT en bevindt zich UITSLUITEND IN DE VACCINS! Zonder vaccins is er helemaal NIETS! WEat zit er in de vaccins? Tot 47 zeer schadelijke gezondheids bedrijgende pathogenen met o.a. kanker-en HIVcellen, spike-eiwitten die het immuunsysteem totaal gaan vernielen, Grafeenoxide voor de aanmaak van bloedstolsels en klonten (tromboze) enz. Gevolgen: tot nu toe zijkn er 1.264 clinische manifestatie genoteerd incl. de dood. Dat is dus… SARS-2-covid -19 en alleen in de vaccins en nergens anders!

  • @Paul, in het februarinummer van ‘George’ uit 1997 voorspelt Bill Gates III dat de wereld in het voorjaar van 2020 zal worden getroffen door een ‘virus’ dat het voorzien op de luchtwegen en het aantal besmettingen zal dermate groot zijn dat de autoriteiten zullen overgaan tot het afkondigen van een pandemie om het aantal ‘besmettingen’ een halt tot te roepen.
   Covid-19 betekent Certificate of Vaccination Identity, het getal 19 verwijst naar Artificial Intelligence & ID verwijst naar Microsoft-dochterbedrijf ID2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in