Ambtenaren in Maui County hebben naar verluidt een ongrondwettige “mediavrije zone” van 20 kilometer ingesteld rond Lahaina, waar natuurbranden het gebied vorige week hebben verwoest, bericht Thepeoplesvoice.

Dus waarom zou de Amerikaanse regering verslaggevers verhinderen om gebruik te maken van hun rechten op grond van het Eerste Amendement om nieuws en informatie te verzamelen over de dodelijkste bosbrand in de Amerikaanse geschiedenis?

InfoWars meldt:

“Fox & Friends” co-host Will Cain, een inwoner van West Maui, verklaarde maandag dat de burgemeester van Maui, Richard Bessen, de opdracht heeft gegeven om een “mediavrije zone” in te stellen.

“Op dit moment ben ik nergens in de buurt van zoek- en reddingsacties. Ik ben 20 kilometer van Lahaina. Hoe kan de hele West Side een mediavrije zone zijn? Is het niet langer Amerika? Is de grondwet opgeschort?”

“Dus de vraag aan burgemeester Bissen en anderen is, wat proberen jullie te verbergen? Met deze onzin kweek je samenzweringstheorieën. En deze samenzweringen hebben reeds de zone gevuld. Dus waarom maken jullie van West Maui een zone die vrij is van waarheid, vrije meningsuiting en media?” vroeg hij.

Cain vervolgde dinsdag met te zeggen dat Fox News de enige nationale media in West-Maui is, ondanks dat ambtenaren ons proberen te “censureren en de mond te snoeren”.

  Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

“Wij geloven dat wij de enige nationale media in West Maui zijn. Ik heb geen andere crews gezien. En ze probeerden ons te censureren en de mond te snoeren. West Maui is een mediavrije zone. We kwamen alleen door de controleposten omdat ik een huiseigenaar ben in West Maui. Ze hebben deze plek op info lockdown gezet van Waihee tot Maalaea,” verklaarde hij.

“Om duidelijk te zijn, er zijn VEEL geweldige burgerjournalisten geweest en lokaal nieuws zoals @MauiNOW is geweldig,” voegde hij eraan toe. “Maar wanneer je informatie probeert te controleren, zaai je het zaad van samenzweringstheorieën. U kent een bron die ontbreekt in Maui: informatie.”

Andere verslaggevers bevestigden de bewering van Cain over de “mediavrije zone” van 20 kilometer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?Volg Frontnieuws op Telegram

  Arts over de leerlingen van Klaus Schwab: Is het niet tijd om ze wegens verraad aan te klagen?

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse pers fetisjiseert Oekraïense geamputeerden terwijl epidemie van ledematenverlies groeit
Volgend artikelGevolgen van de oorlog in Oekraïne voor Geopolitieke* verhoudingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

40 REACTIES

 1. Ik kijk al jaren geen NOS meer, maar mn omgeving wel. Die weten nauwelijks dat dit is gebeurt en al helemaal niks over de bizarre leugens en de totale deepstate coverup. We kunnen denk wel stellen dat de wappies het echte nieuws zijn en dat zegt mij dat dit gewoon een militaire aanval was. Ouderwets plunderen, roven, alles verbranden en het land pikken… precies zoals de satanische barbaren het al duizenden en duizenden jaren doen.

  • Let God sort them out
   augustus 16, 2023 at 09:08
   Je hebt helemaal gelijk.
   Maar probeer te denken ‘ wat kan ík doen?’
   Wij doen waar wij goed in zijn en wat de criminelen bang maakt.
   Wij blijven de waarheid vertellen, altijd en overal.
   Hier op FN, maar ook gewoon op straat.
   Blijf zaadjes planten, heb je dat gehoord? heb jij dat ook gelezen? moet je hier eens zien!
   Mijn ervaring is dat de mensen ook wel nieuwsgierig zijn en zelf aanvoelen dat er iets niet klopt.
   Geef ze een lichtpuntje waarmee ze op pad kunnen gaan, soms gaan ze echt zoeken.
   En éénmaal wakker…
   Het is een lang proces, maar het is een mogelijkheid.

  • Dus diegene die daadwerkelijk de orders hebben uitgevoerd “voor veel geld natuurlijk maar ook een zwijgplicht hebben moeten ondertekenen want stel je voor dat zij schuldgevoelens zouden krijgen” kunnen als puntje bij paaltje gaat komen zelf de pineut gaan worden van deze duistere waanzin waarbij hun eigen inboedel en woonst en inwonende familie hetzelfde lot gaan verkrijgen “ik denk zo tussen 4 of 5 uur s’morgens als iedereen slaapt. Hou deze uren goed in het oog er gaat nog meer gebeuren rond die tijd.

 2. Misdaden tegen de menselijkheid worden gemaskeerd met z.g. Klimaatverandering/opwarming van de aarde. Het kwaad wat hier achter schuilt zal nooit stoppen tot ze hun satanische doelstellingen hebben bereikt. De planeet zal worden ontvolkt en de overblijvers zullen slaven zijn.
  Tenzij de schapen eens de hooivorken uit het vet halen en orde op zaken gaan stellen.
  Nu een media black-out van 20 km rond het getroffen gebied.
  Uiteraard worden hiermee de complottheorieën gevoed.
  Aan de basis van iedere complot theorie staan overal de overheden door het creëren van halve waarheden en pertinente leugens. En dat is geen complottheorie maar een complot feit.

 3. De VS heeft de slechte infrastructuur van alles, waarschijnlijk was de stroom bedrijf. Het geld gaat naar de oorlogsmachine bedrijven die deze bedrijven bepalen de agenda voor de president maar niet voor volk. Tot wanneer gaan de Amerikanen burger dit nog blijven slikken en deze corrupte lag binnen de VS te laten verdwijnen.

  • De grap is: de stroom daar doet het wel, maar het water viel uit!? Lastig blussen zonder water.

   En dan zeggen dat een omgewaaide stroomleiding dit heeft veroorzaakt.

   De boten en huizen zijn volledig verbrand maar de bladeren zitten nog gewoon aan de bomen. Bomen die tussen de huizen staan. Boten die in het water liggen.

 4. “Mediavrije zone’ ingesteld rond rampgebied door bosbrand in Maui – Wat proberen ze te verbergen?”

  Juist de Amerikaanse overheid heeft zoveel te verbergen wat reeds onbedekt of half open ligt, het publiek is niet helemaal randdebiel, de meesten houden zich afzijdig en durven geen commentaar te geven in het land of the free.

  • Gijp augustus 16, 2023 at 09:37

   Ik weet het beste Gijp het laatste was sarcastisch bedoeld, ik weet uit ervaring dat veel Amerikanen oppervlakkig zijn, veel small talking idioten, sommigen van hun weten niet eens de naam van de buurstaten, Nederlanders beginnen mij ook enorm tegen te vallen vooral vanaf de corona periode.

   Fijne dag Gijp

 5. Het word steeds gekker in Amerika, ze verbieden zelfs de door hun gecontroleerde media nieuws te vergaren, zelfs de leugens worden blijkbaar zelfs voor de gecontroleerde media te groot.
  Amerika is momenteel ernstig ziek, bijna terminaal.

  • Eensch… hooguit vulkanen of een toevallige noodlottige samenloop van omstandigheden creëeren heel heel heel sporadisch bosbranden. Droog hout kan wel vlam vatten, maar het levende hout er omheen brand niet zomaar. Mensen beseffen niet wat voor temperaturen er nodig zijn om zomaar een bosbrand te veroorzaken.

  • Maar er is een verschil tussen perongeluk uit onwetendheid en bewust en met opzet aangestoken op meerdere locaties tegelijk.

  • Klopt, sinds de mens het vuur heeft uitgevonden zijn er grote branden. Daarvoor was het een zeer grote uitzondering want b.v. via bliksem was een brand snel uitgedoofd omdat bliksem nu eenmaal samengaat met veel neerslag, daarvoor of daarna. Vulkaan uitbarstingen waren inderdaad nog de enige veroorzakers van branden. Pas toen de mens op aarde kwam en het vuur uitvonden kwamen er grote branden in droge gebieden. Klimaatverandering heeft totaal helemaal niets, 0 invloed op het aantal en de hevigheid van de branden.

 6. Waarschijnlijk zal gepoogd worden de elektriciteitsmaatschappij Hawaii Electric de schuld in de schoenen te schuiven.Vrijwel alle beelden laten echter zien dat er geen sprake is van een spontane bosbrand daar vele bomen nog intact zijn en vele vlakbij de bomen staande autos uitgebrand zijn. Bijna alles duidt op een aanval met een militaire (laser)wapen.

  • Als het door het elektriciteitsnet zou komen, dan zou er geen enkele reden zijn om niet te mogen filmen/reporten. Het zijn inderdaad gewoon militaire precisiewapens geweest.

   https://www.ninefornews.nl/dit-is-wat-de-media-je-niet-vertellen-over-de-brand-op-maui/

   ‘Op Maui bevindt zich bovendien het AFRL (Air Force Research Laboratory) Directed Energy Directorate. Dat heeft de allereerste operationele gerichte energiewapens (DEW’s) geleverd aan de Amerikaanse luchtmacht.’

   Hoeveel toevalligheden kunnen er zijn voordat iets niet meer toevallig is. De massa media zwijgt ondertussen, maar die zullen nu idd het lulverhaal gaan brengen over het elektriciteitsnet.

   De wappies zijn de echte journalisten, WIJ zijn het nieuws.

 7. 15/08/2023
  MAUI, DE MEDIA EN DE KOMENDE KLIMAAT-LOCKDOWNS

  ´Als ik u zou vertellen dat de “natuurbranden” in Maui, waar de NOS het over heeft, veroorzaakt zouden kunnen zijn door energiewapens – zou u het dan geloven? Liever niet toch zeker? En als ik u zou zeggen dat het World Economic Forum de Hawaïaanse regering heeft geïnfiltreerd, en dat zij plannen heeft om van Hawaï het eerste 15 min. eiland te maken? Dat is een complottheorie toch? Net zoals steden in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Nijmegen ‘pilotcities’ zijn om getransformeerd te worden in 15 min. steden? Wat staat ons te wachten? En waarom is wat er in Maui gebeurt een afschuwelijk, maar perfect voorbeeld om aan te tonen dat schaduwregeringen bestaan, en waartoe zij in staat zijn.´

  Lees verder:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/maui-de-media-en-de-komende-klimaat-lockdowns/

  • Ja die 15 min steden. Het is met alles zo, je gaat het pas zien als je het door hebt en voldoende kritisch vermogen om de zogenoemde redenen te doorzien. Utrecht bv, kanaalzone/merwedekanaal, mooie tekeningen al gezien. Bouwen zonder parkeerplekken voor auto’s. Auto’s terugdringen door overal parkeergeld te vragen. Verkeerslichten veranderen, zodat men ziet wie in/uit de wijk gaat. Testcamera’s (die er al heel lang staan boven de weg) op de A-12 om dit elders (wat een smoes!) te kunnen inzetten voor rekeningrijden.
   In wijken 5-G kasjes ophangen, meer camera’s, geldopname plaatsen op 1 plek (kan nog wel in sommige winkels). En nog veel meer maatregelen. Dus als je weet, doorzie je waarom dit zo gebeurt.
   Vraag me nu af zouden die wijken die zo naar binnen zijn gericht, indertijd al het begin zijn geweest van die 15 minuten plaatsen? Zou zo maar kunnen.

 8. Ja, als je op de link van ‘Antichrist Zit in´t Vaticaan’ klikt, zit daar een twitter filmpje bij, dat is opgenomen door een drone. Dan kun je duidelijk zien, dat er nog groene bomen tussen de vernietigde huizen staan. Dat kan alleen met precisie wapens. Anders zou alles wel platbranden. Dus covid prikjes, laser precisie wapens, 5G. Sommige stouteriken zitten wel heel erg hun best te doen met hun snode plannetjes.

 9. Weer een beerput voor het zgn democratische Westen. Hoe lang zal het deksel op de beerput kunnen blijven? Gelukkig is er de alternatieve media ipv de nos / MSM leugenrotzooi.
  De smerige elite krijgt haast om hun dictatuur er doorheen te drukken om het volk te decimeren en te onderwerpen. Wat een smerig tuig.

 10. Beste Mensen

  Het was toch niet Ru Roessia die een geheime wapen heeft uitgetest ??
  Als tegen reaktie op de aanvallen op eiland
  Crimea ?

  Als dat zo is
  Dan petje Af voor deze staaltje Kunstwerk
  Helaas is geweld uit den boze
  Maar soms moet dat wel
  Als er geen andere uitweg word gelaten
  De Roessia’s zijn in de Nabije Oceanen Aanwezig

  Dank U

  • Ik moest even denken aan Chernobyl, in de buurt van de centrale had je een installatie: Duga-3. Radar, soort Haarp. De VS noemde het geluid; woodpecker grid. Theorie was dat Katrina werd veroorzaakt door zon installatie. Rusland heeft er nog een paar staan.

   • @caso, orkaan Katrina landde op 29.08.2005 (2 + 9 = 11, het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) bij Buras in Louisiana; een 100% Deep State-actie m.b.v. HAARP.

  • Wat heb je aan “Slimme steden” als er alleen maar “Domme mensen” in gehuisvest worden. Een andere vergelijking is “een Europeaan” met een “Smartphone”. Gezien het feit dat de mensheid zogezegd uit 80% “Useful Idiots” bestaat, verwonderd het mij niet dat bijna niemand van al die “voorvallen” af weet die je dagelijks op al die telegram kanalen tegenkomt. Maar dat zal er wel aan liggen dat de meerderheid zich alleen maar bezig houd met “Tiktok” en andere aanverwante social media i.p.v. zich te informeren. Die Hersengespoelde useful idiots zullen straks wel weer als eerste in de rij staan voor een prikje tegen de de volgende zogenaamde “Epidemie”. En IK zul je je afvragen!!! Ik sta erbij en ik kijk ernaar……..Zitten kan ook Proost!!

 11. MOORD DOOR DE STAAT:
  Maui politieagenten blokkeerden de ontsnappings- en evacuatieroutes – Ooggetuigenverslag
  De agent zei: “Ik heb het bevel om ze hier te houden.”
  https://lionessofjudah.substack.com/p/murder-by-the-state-maui-police-officers

  DE FRAUDE MET DE KLIMAATCRISIS IS SLECHTS DE POLITIEK CORRECTE DEKMANTEL VOOR DE WERELDWIJDE ONTVOLKING VAN DE VN
  “De aarde heeft kanker en de kanker is de mens” – Club van Rome, De mensheid op het keerpunt.
  https://lionessofjudah.substack.com/p/the-climate-crisis-fraud-is-just

 12. Diepere aspecten van de DEW-aanval op Maui ~ Voorspellende programmering, kaping van onderbewustzijn

  https://www.bitchute.com/video/34TlliZKTJQZ/

  Van Makia Freeman — Ontdek de diepere aspecten van de DEW-aanval op Lahaina, Maui – inclusief voorspellende programmering, kaping van ons onderbewustzijn, de DEW-laserstralen die op video zijn vastgelegd, voorkennis, 15 minuten durende stad, slimme steden, Agenda 2023 en meer.

  • De bitchute link doet ’t niet, krijg een melding van “The parent channel of this video is unavailable at your location due to the following restrictions: Contains Incitement to Hatred”
   Gaat bitchute nu ook al censureren?

   • Simon,
    Nee, ligt niet aan Bitchute maar aan je locatie, bijvoorbeeld Nederland, België.
    Met mijn IP-adres in NL. lukte het ook niet.
    Dan maar even geprobeerd via mijn bypass. Ofwel via TOR.
    Eerste wat ik controleer is: wat is mijn IP-adres ( gewoon deze vraag typen in de adresbalk )? Want zoals NL zijn er ook andere landen die je verhinderen bepaalde sites te bezoeken.
    Dus als het ene IP-adres een site blokt, vraag TOR om een nieuw ID cq ander IP-adres ( checken of je nieuwe ID in een ander land is ).
    Mijn eerste IP-adres via TOR was in de usa en ik kon direct de betreffende site bezoeken. Ik hoop dat jij ( en eventueel anderen ) iets hebben aan deze info.

  • De geest gaat bovenal, als je nee zegt kunnen ze je niet hypnotiseren, mijn buren gaan al jaren elke nacht met hypnose antennes door de dakgoot naar mijn slaapkamer.

 13. Elke dollar is Aloha rechtstreeks voor goede mensen in echte nood.

  ´De banyanboom staat er nog steeds vanwege Aloha.
  Zoals je weet heeft er een tragedie plaatsgevonden op het heilige eiland Maui en wanneer mensen hulp nodig hebben… Wij helpen.

  Velen van ons hebben het vertrouwen verloren in de ‘charitatieve’ organisaties die miljoenen dollars aan hulp verzamelen wanneer het noodlot toeslaat, omdat zo weinig van het gedoneerde geld daadwerkelijk terechtkomt bij de mensen in nood, in de onmiddellijke tijd dat ze het nodig hebben.

  Deze keer heeft EHI studenten en afgestudeerden en hun families die daadwerkelijk op het heilige eiland Maui wonen en die al zijn begonnen met het helpen … En nu is je kans om hen te helpen.

  Elke dollar die aan deze campagne wordt gedoneerd, wordt rechtstreeks verdeeld onder onze EHI-familieleden die op het eiland wonen voor distributie aan Hawaiianen over het hele eiland in onmiddellijke nood. Onze EHI-familieleden zijn al begonnen met alles te doen wat ze kunnen en de behoeften van de mensen zijn immens!

  Onze studenten en afgestudeerden die op het eiland Maui wonen, zullen zich melden bij EHI met ontvangstbewijzen van wat er is uitgegeven, zodat u kunt weten dat uw genereuze donaties daadwerkelijk zijn gegaan naar waar ze het meest nodig waren en zonder bureaucratische of politieke vertraging.

  Wij danken u met een GROTE MAHALO voor alles wat u in de Aloha Spirit aan de mensen van Maui kunt geven.´

  https://www.energetichealthinstitute.org/donate

 14. The Lion’s Gate Portal Op 8 augustus (begin van vernietigende branden in Lahaina).
  De duivel gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij kan verslinden!

  Op 7 en 8 augustus waren er twee zeldzame en krachtige X-klasse zonnevlammen (Cannibal CME’s).

  https://spaceweather.com/archive.php?…

  DEW-technologie (wapens met directe energie) kan ook zonne-energie gebruiken om het op een specifiek doelwit te reflecteren.
  De andere klimaatwapens bezegelden hun lot in de stad Lahaina.
  Deze voorbeelden worden dun vermomd getoond in de twee Kate Bush-clips die zichtbaar zijn in de video (Cloudbusting/Flowers of the mountain).

  Het bijzondere van Lahaina is de aanwezigheid van vele banyanbomen.

  • Boomkweker Steve Nimz deelt bevindingen over…

  Het is een vijgenboom die stammen en zeer belangrijke wortels ontwikkelt.
  Het verband ligt voor de hand gezien de staat van verval van de wereld. Zie Mattheüs 24:32-33
  “Leer nu een gelijkenis van de vijgenboom: als zijn tak nog zacht is en bladeren uitloopt, weet u dat de zomer nabij is. deuren.”

  In Frankrijk begonnen soortgelijke branden in Lahaina Hawaii op 15 augustus (Astarté) in de stad St Andrew (zie st andrew kruis, in de vorm van een X).
  De Franse stad St. Andrew heeft het netnummer “66690”

  De Franse media gaven het zelfs op tv aan “de minister van Binnenlandse Zaken arriveert op X”

  Op X? Meestal citeert hij de naam van de stad en nee!
  Geen toeval, de goddelozen hebben zich al enkele jaren niet verstopt.
  Als ze in het volle zicht kunnen handelen, komt dat omdat de overgrote meerderheid van de bevolking tegenwoordig letterlijk lobotomie heeft!

  Deze brand in Sint-Andreas is de tweede belangrijkste dit jaar met die van de stad Cerberus.
  Cerberus kan niet worden uitgevonden, hij is de waakhond van de onderwereld!
  Deze wereld is volledig in de greep van het kwaad.

  We herkennen het laatste uur aan het feit dat er veel antichristen zijn.
  Deze wereld is diep antichristelijk. Wakker worden!

  Verneder jezelf en bid de dierbare naam van Jezus voordat de deur van genade voor altijd gesloten wordt!

  Een andere link met de Hawaii DEW-rituelen….De zanger van de band “Evanescence”, Amy Lee (“I am lucifer”) was in Hawaii op 11 juli (77) in 2003 (23 /2023) bij de “pipeline ” (Hun planning zat in de pijplijn) café in Honolulu. De band heeft veel zeer onthullende nummers met teksten – in 2021 (23) “The game is over” in de video zie je de “X’d” ogen, 2003 (23) “Bring me to life” (A wederopstanding – Osiris X-code), 2003 (23) “Me overnemen” – “Lithium (voor batterijen) & “mijn laatste adem”, 2004 (24/2004) “Breathe no more.”
  De band evanescence toert deze maand door Australië. (24 augustus) Het land down under – afgrond – tovenaar van Oz. Om hun 20-jarig bestaan van hun album “Fallen” te vieren. 20=11 rebellie, etc. Absoluut geen toeval! Evanescentie betekent “verdwijnen/verdwijnen/verdwijnen”. (In het Arabisch). Over het onderwerp “Fade away” heeft de Britse band Oasis (False utopia) een nummer uit 1994 met dezelfde titel. Nog een groep/band met zeer onthullende liedjes over hun demonische gemene plannen. 1995 (“666”) “Ze is elektrisch” – 2002 “champagne supernova.” Amy Lee geboren op 13/12/1981, 41 jaar oud, maar 42 in 2024. 42 maanden antichrist/zoon des verderfs regeren. Het heeft vele prijzen gewonnen, zoals “Rock godin” & “revolver Golden gods award.”

  @4:07 De boom brandt van binnen! Bomen = mensen/vaartuigen en het bracht me onder de aandacht, het onkruid verbrandde? (Matteüs 13:37-43).

  @6:22 Bij de RODE X staat een wegwijzer voor de Lahaina-bibliotheek (Library aka libra Venus/lucifer) met het jaartal 1956 * Venus was onderweg in 1956, en datzelfde jaar neemt Elvis de polio-injectie + laat alle Amerikanen doen hetzelfde. De X van Elon-musk lijkt op een naald die de sluier doorboort. Dit bracht mijn aandacht bij de passages uit Gods heilige woord in 2 Korintiërs 3:16, Mattheüs 27:51. De sluier verwijderd is een korte film uit 2019 die het samenkomen van hemel en aarde onthult. Strongs *1956 = “Losmaken/losmaken.”

  Daarin noem je de “vijgenboom”, vandaag zie ik een jonge tiener langs me lopen met “Micey 4” op de achterkant van zijn T-shirt. Ik kwam thuis en werd geleid om Micah 4 te lezen. Hoe dan ook, de video spreekt voor zich. Alle glorie en lof aan Jezus Christus! De tijd is erg kort, we moeten allemaal hard bidden in de hoop dat we waardig worden bevonden in de ogen van onze hemelse Vader.

  @6:20 Het woord “front” op de X/kruisvormige wegwijzer. Voorkant = boven/boven, of eroverheen. Deed me ook denken aan “Voorhoofd / voorhoofd” – het merkteken op het voorhoofd? (Ezechiël 9:1, Openbaring 13:16).

  @8:17 (88) Het handteken van Shaka – kwik/Hermes = pink en de duim zou Mars/Ra/Ares voorstellen – god van de oorlog.

  ”Cloudbusting by Kate Bush” de dame in het rood VENUS/lucifer (Cybele/lady liberty/ La Marianne) – hun opstandige godin van oorlog, bloedvergieten en vernietiging.

  Slechts enkele inzichten die ik zou willen toevoegen voordat ik deze uitzending bekijk….

  Als je de video voor “Cloudbusting”, meer dan 38 jaar geleden uitgebracht, (1985) hebt gezien, weet je dat het een filmisch, vreemd ontroerend verhaal is van een jonge jongen, gespeeld door Kate Bush in een lompenpruik, en zijn idyllische avonturen met zijn vader, gespeeld door Donald Sutherland, die werkt aan een gigantisch ‘ray-gun’-apparaat dat op wolken kan schieten om het te laten regenen. Op een bepaald moment in de video arriveert een groep mannen in pakken om de vader van de jongen weg te rukken, maar niet voordat de jongen in de jaszak van zijn vader kan grijpen en er een dun boekje uit kan halen dat “A Book of Dreams” heet.

  https://www.dazeddigital.com/music/article/27217/1/the-story-behind-kate-bush-s-cloudbusting-video

  De naam “Bush” is een duidelijke aanfluiting van God die aan Mozes verscheen als de “brandende Bush”. (Exodus 3) Hun DEW (“923 code”) wapen is een “burning Ray gun/direct energy weapon.” Ze beweren dat de branden worden veroorzaakt door bosbranden, brandende bomen – bosbranden, enz.
  Bij cloud busting hadden ze een Cloud busting straalpistool om het te laten regenen = de “regenman” is Satan. Satans vuur is om te vernietigen! Zoals we weten, is Satan als een rondsluipende leeuw op jacht naar zielen, die alleen komt om te doden, te stelen en te vernietigen. (1 Petrus 5:8-10).

  De plaats “St. Andrews” in Frankrijk waar de branden op de 15e waren en de link met de Cross/X sluit ook aan bij de Schot/Amerikaan Andrew Carnegie (Carnage/Anarchy?) die de expansie van de Amerikaanse STEEL-industrie leidde en hij is verbonden met de “cactus “in Phoenix” (lucifer) nieuwsbericht van een paar weken geleden – zie onderstaande link. “Steel” ook wel “man of Steel – Superman” genoemd, de nep-caped haarO Satan. St/saint Andrew, beschermheilige van Schotland en zijn link met Zeus/Jupiter “hun grote Scott” – “beam me up Scotty.” Er is ook Andreas die een discipel was van Johannes de Doper voordat hij een volgeling van Jezus Christus werd. Hij bracht mensen tot Christus (Johannes 1:40-42).

  “Cactus in Arizona Phoenix nieuwsfragment…”

  https://youtu.be/MsdmrSeS3v0

  “Barak Obama is een cactus…”

  https://youtu.be/MF__RqGS-jo

  Kate Bush “Flower of the mountain” uitgebracht in 2011 aka 11:11 = 22 BB. (Tav/Tau/Mark X =22e letter van het Hebreeuwse alfabet). We weten allemaal over wiens hoge berg ze zingt – degene waar Satan onze Heer en Heiland Jezus Christus op nam, om hem te verleiden en hem de wereld aan te bieden, als hij hem maar wilde aanbidden. (Matteüs 4:1-11). Kate Bush “die heuvel oprennen” doet me denken aan hetzelfde concept, een deal sluiten met de duivel – de heuvel = berg. De meeste massa’s “rennen die heuvel op” naar Lucifer, buigen en aanbidden hem!

  Over het onderwerp “berg” ben ik hierheen gebracht … “Hal van de bergkoning”….

  https://youtu.be/r__Dk4oWGJQ

  88= HH (“Verborgen hand”) en SS (gespiegeld Engels alfabet).

  La Marianna (Hun oorlogsgodin) – Lahaina – La “Haina” = “Heerser van het huis/huis” – Een link naar La noir/Iron (“maagd”) en Niro aka travestiekeizer Nero die Rome platbrandde en het de schuld gaf op de christenen. De ijzeren maagd = Venus. LA “stad van engelen” (“gevallen/demonen”). L.A. =31/13.

  De demon Elvis = Evil leeft. LA Haine (“haat”). Hij heeft enorme connecties met Hawaï! Elvis kreeg de Amerikanen zover dat ze het poliovaccin accepteerden, hij was blijkbaar de eerste die dat poliovaccin kreeg in 1956. Er is de link met de c19 slangenbeten.

  De dauwwapens brengen het nummer “Diet Mount dew” van zangeres Lana Del Rey (“gun”) onder mijn aandacht, in de songtekst wordt New York City genoemd! Het heeft een paar andere zeer veelzeggende nummers. “Geboren om te sterven” is er maar één. Het woord Dew in zijn spiegel is Wed, een aanfluiting van de bruid van Christus – de bruiloft.

  Dew = Dauw (Nederlands) oftewel Tau (Duits) Tau = Tav/X (22 letter Hebreeuws alfabet). Tau – Stier de stier geregeerd door Venus/Lucifer.

  Ik heb vandaag overal X of XX gezien en wat graffiti met de naam “Prem Rawat” door gezichten met XX als ogen, Rawat is volgens mij een boeddhistische new age-goeroe? Een kleine jongen van ongeveer 1 jaar oud in zijn kinderwagen glimlachte terwijl hij het woord “klok” tegen me zei. Zijn moeder draait zich naar me om en zegt; “op een dag wordt hij misschien een Zwitserse klokkenmaker”?! Het deed me denken aan “Ben”, de technische partner van de “drakenvuur”-laser (in deze video), de Big Ben (klok) en de Ben Ben-steen (Piramide/heuvel/bergkapsteen – lucifer/Horus) van Egypte. Op weg naar huis in de trein later, is er een man die met zijn rechterpols naar me flitst – een tatoeage onthullend met een X op de top van een berg! XX =33 (gespiegeld Engels alfabet) en we weten allemaal wat hun “33” betekent.

  https://youtu.be/rRlvE42GCS8

  https://youtu.be/GUa46Rbypcs

 15. Er werd gezegd: invasive grass. Dat zou kunnen om twee redenen: als dat droog is, brand het als benzine; en die kant van het eiland is droog; regenbuien komen niet over de bergen.

  Ik brand jaarlijks de slope van een heuvel af hier; en als de hitte en snelheid van het vuur ziet….niet te stoppen.

  Wel vreemd is de media vrije zone.Of CNN moet weer monopolie hebben….of er moet iets zijn wat niet bekend mag worden; USA strooit met bio-labs; gecamoufleerde militaire observatie post wellicht?
  Fabriek van hula-hula rokjes?

 16. Beste Mensen

  Space X Ellon Musk X
  Teslalla X
  Zogenaamd Milieu vriendelijke
  Hierbij Dwangmatig extra veel onnodig Kernafval Producerend Overhouden Verkrijgen

  Waar moet men met al die afval heen , aan de Hersenlozen deze vraag ?

  Stiekem Dumpen in de Bossen van Suri Brazil of in de Bangladesh havens op het strand gooien en dergelijke
  Leuk hè ?
  Hoe meer stroom gebruik
  Hoe meer KernAfval
  Hoe meer Ziekten Kwalen Afwijkingen Handicappen

  Die KernCentrales schieten niet voor niets als Paddestoelen uit de Grond

  Dank U Poepgat Kussens Bill Aids sorry Gays
  O.. oo… alweer niet Goed Hoe zegt men Poort Holl of groot Gat ook alweer in het bEngels
  Ooo jaa vergeetachtige Jan Hihi … Gates
  Jaaaa … de Negatieve Entiteiten Gespleten Tong Genaamd Zoete GodZoete & Zure DuivelZure vertegenwoordigers
  Gehersenspoeld opleggen allerlei valsheden in geschriften als origineel en als echt origineel promotende
  De Shaytaans = Satans Kinderen de 13 Families
  Die Bulken van het Geld
  Nu is er de Gooi naar Macht over de Heele Wereld Globe
  De handelaar in Eigen Ego ik belang met
  Klaus Schwabberlapp als aangewezen leider
  De Families Vanguard Black Rock Bilderbergers zijn de echte bazen boven Hem
  Dat zijn de wezens handen die klappen uitwendig het belichaming met elkaar aan elkaar gezien aan de buitenkant van het lichaam
  Gaande over lijken
  Let op
  Dit is een klein greepje uit die Toverkist die Ook verdwaald ergens in de Oceaan dobbert
  Er zitten veel meer van die kunstenaars Goochelaars in die Kist
  Jaja een heele rumbo jumbo Familie
  Te benoemen als de Echte Bron Kern Hoofd Terroristen

  Om dit een klein beetje te kunnen begrijpen
  Raadpleeg de kinderfilm Bassie & Adriaan
  Die Bassie bekijkt het dan aan de binnenkant van het Oog om de Waarheid Realiteit te kunnen zien

  Slimme Jaapie de Bommen Maker staat hierbij Symbool voor de Bewoners van die dobberende ToverKist in de Oceaan
  Dus gelijkende als Billa Scheet en Ella Muskt Eat

  Alles wat men ziet aan de Buitenkant van het lichaam via de Ogen is het Spiegelbeeld van wat in Werkelijkheid hoort plaats te vinden dus 180° verdraaid
  Dat heet de Hell beter te benoemen als SpiegHell beeld

  Men hoort in acht te nemen
  De Tien Geboden uit de Schijnheilige Bijbel
  Dat is de Enige Waarheid wat in dat boek staat
  Men heeft steeds weer getracht bij elke vertaling weer om de betekenissen van die geboden zo te verdraaien dat dat in het belang van de Negatieve entiteiten zullen uitpakken
  Veele verhalen er omheen verzonnen ter camouflering , door die DobberKist bewoners
  Vandaar dat dat boek genaamd echte dunne Bijbel Zo dik is geworden
  Ken de tien geboden en leeft ernaar
  KEN DE TIEN GEBODEN EN LEEFT ER OOK ECHT NAAR ZONDER EXXXXXCUSESS TE MAKEN
  Met die Xsen speciaal ter aanduiding
  Dus Valsheden Schijnheilig heden
  Haal die voor Uzelf er zelf eruit
  Niemand dan ook echt Niemand zal dat voor wie dan ook “beter gezegd elke mij” komen doen
  Beste Edwin Eduardus Antonius Zegen
  Vissch-is-Here Vissers heeft
  Heel goed begrepen de Bijbelse boodschap
  Trouwens Prem Ravat kwam al in de zeventiger jaren al op T.V en Hij verteld uit inzicht
  Hij is Verlichte Meneer Jezus gelijke
  Als men heel aandachtig naar Hem luisterd
  Dan kunnen de Kamersdeuren in de Hersenen de al eeuwen lang verroeste op slot zijn worden geopend
  Zo zal ook door die kamers schone zuivere zuurstof doorheen kunnen waaien
  Zo ook berichtgevingen sprekens van andere verlichte personen
  Er zijn behoorlijk wat levende Jezus figuren
  Dus mensen die verlicht zijn
  Zoekt en Gij zult vinden
  En de echte Groot Heiligen van over de heele Wereld zijn op de uitsteeksels aan handen en voeten na te tellen
  Waarvan eentje
  Een van de Jongsten
  Shri Dhirendra Krishna Shastri Ji
  De meest bezochte persoon ter wereld de laatste twee jaren op Fase Book Twitter Youtube & zijn Guru is Shri Rambhadracharya Ji
  Trek er leringen uit
  Stelt U open i.p.v. gesloten
  Op de laatste regel voor deze schrijven speciaal met extra nadruk leggende tot alle Verdwaalde Schapen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in