Het Verenigd Koninkrijk heeft de beschuldiging van Rusland weerlegd dat het een aanval op de Nord Stream pijpleidingen in de Oostzee heeft georkestreerd. De verklaring kwam uren nadat Moskou beweerde dat de Royal Navy betrokken was bij de explosies. Op Twitter schreef het Britse ministerie van Defensie zaterdag dat Moskou “zijn toevlucht neemt tot valse beweringen van epische omvang” in een poging de wereldgemeenschap af te leiden van “hun rampzalige aanpak van de illegale invasie in Oekraïne”. Het ministerie veroordeelde de beschuldiging verder als een “verzonnen verhaal” dat “meer zegt over de argumenten binnen de Russische regering dan over het Westen”. Ondertussen heeft Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, laten weten dat Moskou van plan is de aandacht van de wereldgemeenschap en de VN-Veiligheidsraad te vestigen op “een reeks terroristische aanvallen op Rusland in de Zwarte Zee en de Oostzee” en op de betrokkenheid van Groot-Brittannië daarbij, aldus RT.

Groot-Brittannië kan ontkennen wat het wil, maar zoals iemand vandaag in de Russische media zei, is Londen de onderaannemer van de VS voor terroristische daden. Ik ben het ermee eens, dit is de omvang van de bevoegdheden van de moderne Britse strijdkrachten en schromelijk overspeeld, door James Bond’s komedies, intel diensten, schrijft Smoothiex12. Vraag het de arme Skripal’s kat. Als de Russische MvFA en MvD dergelijke beweringen doen, betekent dit dat Rusland een vrachtwagenlading bewijsmateriaal heeft om dergelijke beweringen te staven. Dat betekent ook, dat na de aanval op Sevastopol, die met succes werd afgeslagen door de Zwarte Zee Vloot (één mijnenveger werd beschadigd), en waar ook Britse vingers insteken, Londen de zwarte piet kreeg. Ik herinner u aan de gebeurtenis van juni vorig jaar, toen Vladimir Poetin, als reactie op de provocatie van de HMS Defender in de Zwarte Zee nabij de territoriale wateren van Rusland, verklaarde:

MOSKOW, 30 juni – RIA Novosti. De Russische president Vladimir Poetin zei dat zelfs als Russische schepen de Britse destroyer Defender tot zinken hadden gebracht tijdens het recente incident voor de kust van de Krim, de Derde Wereldoorlog nog steeds niet zou zijn begonnen.

Londen moet nu zeer voorzichtig zijn, net als de Amerikaanse luchtmacht boven de Zwarte Zee, net als de Amerikaanse commerciële satellieten.

In tegenstelling tot het “machtige” Irak of het nog “machtiger” Afghanistan kan Rusland, als “achtergebleven” land, tegenover “de beste strijdmacht uit de geschiedenis”(c), ervoor zorgen dat de ogen en oren van deze strijdmacht heel snel uit de omloopbaan verdwijnen. Maar, zoals Larry Johnson terecht opmerkt, zijn die “teeny-weeny” logische inconsistenties in Amerika’s belangrijkste militaire geest generaal Petraeus – nah, ik neem je in de maling;-) – veelzeggend, heel veelzeggend. In reactie op Petraeus’ beweringen dat “ER IS NIETS WAT RUSLAND KAN DOEN om de situatie aan de frontlinies te veranderen,” reageert Larry redelijk:

Begrepen? “ER IS NIETS WAT RUSLAND KAN DOEN om de situatie aan de frontlinies te veranderen. Game over. De Russen zijn verslagen. Dus, hier is de vraag – als de Russen in de val zitten en gedoemd zijn te verliezen; als de Russen niets kunnen doen om de onvermijdelijke uitkomst van de oorlog te veranderen, wat hun totale nederlaag betekent, waarom zegt Petraeus dan in een volte face dat interventie door de VS nodig zou kunnen zijn? Dit is in tegenspraak met de meme dat de Russen verslagen zijn, Poetin toast is en Oekraïne Moskou in de verte kan zien liggen. Petraeus, die onbedoeld zijn zwakke intellect toont, vertelt de verslaggever dat Oekraïne de oorlog misschien niet in de hand heeft en dat de Verenigde Staten een internationaal reddingsteam naar het conflict “KUNNEN” leiden.

De verklaring daarvoor is eenvoudig – het Westen is wanhopig. Het is ook laf, omdat het begrijpt wat een echte frontale militaire botsing met Rusland betekent, zelfs zonder het gebruik van kernwapens. Dus zal het terrorisme – een mooie westerse traditie – doorgaan tegen Rusland en de Russen. Net als het gebrom en gepuf van mensen die hun eigen kont niet met beide handen kunnen vinden in een helder verlichte kamer. Hier is Glenn Diesen die het “niveau” van de Britse “deskundigheid” demonstreert:

  Voor de zoveelste keer: NAVO zegt dat Poetins leger "ten einde" is

Dit is het “niveau”. We hebben te maken met mensen die op het volwassenheidsniveau zitten van middelbare schoolmeisjes en die absoluut verdwaasd en verward zijn als ze naar de buitenwereld kijken, zoals deze man:

De Russische president Vladimir Poetin heeft gelijk met zijn waarschuwing dat de wereld het gevaarlijkste decennium sinds de Tweede Wereldoorlog tegemoet gaat, omdat een “vacuüm van leiderschap” in de Verenigde Staten wereldwijd gevaar veroorzaakt, vertelde gepensioneerd brigadegeneraal Blaine Holt van de Amerikaanse luchtmacht vrijdag aan Newsmax. “Amerikaanse zwakte en een vacuüm van leiderschap creëren gevaar in de wereldwijde gemeenschap,” zei Holt, een medewerker van Newsmax, in “Wake Up America”. “Maar wat ik hoopvol vind in ons Amerikaanse systeem is dat we via ons verkiezingsproces een aantal van deze zwakheden kunnen aanpakken en opheffen, zodat dit een veel vreedzamer decennium wordt.” Poetin’s opmerkingen werden donderdag gemaakt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Valdai Discussion Club, waar hij ook verklaarde dat “de historische periode van onverdeelde dominantie van het Westen in wereldzaken ten einde loopt.”

Hoewel ik het heldere moment van generaal Holt toejuich, identificeert hij, zoals gebruikelijk voor de meeste Amerikaanse topmensen, de oorzaak verkeerd, omdat Amerika’s “leiderschap” altijd eindigt met Vietnam of Afghanistan en miljoenen dode burgers. Het kan niet anders, want het oorlogs-DNA van Amerika is dat van de natie die volledig in de war is over echte oorlog en er keer op keer niet in slaagt Sun Tzu’s dictum te volgen:

“Als je de vijand kent en jezelf kent, hoef je het resultaat van honderd veldslagen niet te vrezen. Als u uzelf kent maar niet de vijand, zult u voor elke behaalde overwinning ook een nederlaag lijden. Als u noch de vijand noch uzelf kent, zult u in elke strijd bezwijken.”

De Verenigde Staten kennen geen van beide. Dat hebben ze nooit gedaan. (Geo-)politieke machinaties, verklaringen, chantage en borstklopperij zijn geen vervanging voor echte kennis, serieus doctrinair en strategisch werk, diplomatie van wereldklasse en technologische ontwikkeling. Maar het eerste is waarin de Verenigde Staten (en haar vazallen) zijn geslaagd, terwijl het grootste deel van de wereld bij het tweede is gebleven. En wat overblijft is het opblazen van pijpleidingen en het paraderen van dombo’s zoals Petraeus als Amerika’s (en Westers) belangrijkste strategische geesten, voor professionals over de hele wereld om te grinniken. Zie mijn laatste video over 26-jarigen die de westerse wereld besturen. Lariks vatte het zeer bondig samen:

  In 2022 hebben we de uitleg van 2023

China, de ouderling, leert een les die het in 4000 jaar niet geleerd heeft – om te winnen, moet je vechten. Rusland heeft zijn historische les geleerd: er is maar één doel voor oorlog: winnen. Oorlog is geen vervanging voor diplomatie. Oorlog is om de wil van je vijand te breken, zijn macht te verpletteren en de oplossing af te dwingen die je nodig hebt of zoekt. Deze oorlog kwam naar Rusland, en Rusland gebruikt hem om de Hegemon van de wereld te vernietigen. China zal er veel baat bij hebben, maar Rusland zal de overwinning behalen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky en NAVO plannen om naoorlogs Oekraïne te veranderen in “een groot Israël”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet officiële narratief over Oekraïne
Volgend artikelCOVID-19 vaccin vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen – Dr. Sucharit Bhakdi
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De Arrogantie van Generaal Cluster destijds…is nog steeds het US/UK.. idee…op dezelfde Domme manier zullen zij hun vernietiging meemaken.. Hollywood veranderd daar Niets aan….en de EU/NATO al evenmin…….the End..we Love ♥️🇷🇺🇧🇾🤗♥️🌹🌹🌹

 2. Drukke dag die 27 oktober 2022.
  Hierover weer niets in de media:
  https://russiaun.ru/en/news/271022_nb
  Ik geloof niets meer vooraleer het bewezen is, van geen van beide partijen, maar als hier ook maar iets van waar is hebben we nu op dit moment een oorlog tussen Rusland en de USA.
  Hopelijk voor ons in Europa stopt het met het opruimen van de Amerikaanse belangen in Oekraïne. Anders gaat de hele wereld eraan.

 3. GB was alktijd de loopjongen van USA. Zie b.v. de Irak oorlog. Het engelse hoofd van de commissie die onderzoeken moest of Irak massavernietigingswapens had–en het bewijs had dat die wapens er niet waren–pleegde NA zijn dood zelfmoord; en al zijn documenten verdwenen……

  Ooit was GB een misschien wat prettig gestoord landje maar nu is het oorlogzuchtig en crimineel.
  Zij zullen met plezier een WO3 triggeren, zichzelf daarmee in totale vernietiging stortend.

  Net als hun koloniale gedrag in wat nu Israel is, en in India, waar ze zonder pardon 1500 demonstranten doodschoten om een punt te maken….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in