Links eist dat Trump digitaal wordt verwijderd uit de film Home Alone

2
Screenshot YouTube.

De linkse heksenjacht op Donald Trump gaat nu zover dat er druk wordt uitgeoefend om hem digitaal te verwijderen uit de klassieke familiefilm “Home Alone 2” uit 1992.

Donald Trump doet enkele seconden een zogeheten cameo-rol in Home Alone 2. In de scène toont hij de hoofdrolspeler Kevin (Macaulay Culkin) de weg naar de lobby in een hotel in New York.

De film kreeg afgelopen Kerst aandacht toen de Canadese televisiezender CBC ervoor koos om de Trump-scène voor de uitzending uit de film te knippen.

Nadat Donald Trump was geschorst van Twitter en andere grote social media platforms, wordt nu geëist dat de president volledig uit de film wordt verwijderd, meldt de Mirror.

Op Twitter stelt een Home Alone-fan voor om digitale technologie te gebruiken om de president te retoucheren. Linkse Twitter-gebruiks stellen voor om hem te vervangen door een andere persoon, zoals Danny Devito of Christopher Plummer.

De globale burgeroorlog en de totale indoctrinatieoorlog

  Bekijk het stelen in real time: bijna 20.000 stemmen gaan plotsklaps van Trump naar Biden tijdens CNN live stream
Vorig artikelCoronapolitie slaat toe op gepensioneerde verpleegster Margit, 76: “Het is tirannie!”
Volgend artikelVrouwelijke artsen wijzen het Pfizer-vaccin af: “We willen een baby”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Wat kinderachtig,hebben ze daar niks anders te doen.
    Technisch is het allang mogelijk om er een compleet ander persoon in te knutselen.
    Wat is het volgende van al die achterlijkheid, de Trump toren slopen, onteigenen, van naam veranderen.
    Ze vliegtuig nergens meer laten landen.

  2. Ze kunnen hem ook vervanger door Joe Biden ; maar dan zoals hij in het echt is, en Kevin de weg niet kan wijzen, die seniele idioot hahaha 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in