Ligt op één oor (ik dus, Rommel)

De FN-nachtbrakers zal het misschien opgevallen zijn, dat maintenance bericht dat op het scherm opdook, vroeger met je muis aan een staartje en nauwelijks iemand wist wie Bill Gates was, noemde men dat ook wel “Under Construction”, wat natuurlijk belachelijk is, want een site is altijd onder under construction, ieder geval die van mij wel, stapel op stapel.

Wat was er nu weer aan de hand? Vraagt u? Die rottige corrupte Composer zit me dwars, en blijft op zolder op de vloer stampen. Laat me niet met rust en lacht me uit. Die moet van de wereld en vervangen worden door de nieuwste versie, wat in de internetscene ook wel eens een update wordt genoemd.

Aangezien ik nog steeds worstel met de Newspaper versie 9 theme, die de layout van de site naar voren brengt, heb ik geen beschikking over zo’n makkelijk auto-update knopje, dat kwam pas met versie 10, dus dat geharrewar moet handmatig. Newspaper support heeft een team die de update kan verrichten, voor geld natuurlijk. Heb de laatste correspondentie met vragen op afgelopen donderdag met hun verricht, en had eergisteravond nog steeds geen antwoord. Terwijl al die nachten de Composer op zolder bleef dansen en naar beneden schreeuwde. Ik voelde me genoopt het zelf te doen.

Dus, de help-files jungle ingedoken. We gaan dat zelf doen, althans een gooi doen. De hele technische zooi wat erbij kwam kijken, zal ik u besparen. Maar het was veel werk, met nog veel meer verassingen, onaangename. Om ook die zes stresvolle uren kort te sluiten… Het is mislukt, en de site was na een restore van de backup als bonus ook nog eens down. Mijnheer ellende komt nooit alleen. Cloudflare, zoek het op als u wil weten wat dat is, zette zijn voet dwars, uiteraard. Waarom niet. Ieder geval is Cloudflare weer terug in zijn hok en de site is up.

Dus de nacht heb ik onder de gesel van de Composer doorgebracht, en nu lacht hij nog luider en danst de horlepiep.

Mocht het bovenstaande u niet interesseren, begrijp ik, mij ook niet. Ben er even klaar mee. De hele Composer handel gaat voorlopig in de wachtkamer. Waarom dan dit bericht Rommel?! Hoor ik iemand roepen. Wel, ik ga op één oor, zoek het op als u wil weten wat dat is, inmiddels met deel 4 van De Bezetting. In 1963 geprint, dat ruik je wanneer je dat boekje opdoet, het ruikt, wel, jaren zestig, muffig gezellig.

Er is 1 artikeltje uitgepoept, dat ziet u straks verschijnen, daar moet u het vooralsnog maar mee doen. Dit wrak kruipt onder de lakens en laat tot nader order de boel de boel. Zie jullie straks. En vergeet niet, lief zijn voor elkaar.

Met vriendelijk groet,

Rommel

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Oekraïense troepen sterven in de tankgracht van Ruslands 1e Surovikinlinie – in de stijl van Wereldoorlog Z
Volgend artikelDeskundigen schatten dat er al meer dan 20 miljoen doden zijn door de COVID-19 vaccinatie & meer dan 2 miljard zwaargewonden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

66 REACTIES

 1. Ik zag dat scherm heel even voorbij komen.
  Maar het was ook weer snel verdwenen.
  Ik dacht zo rond 02:00 uur.

  Maar wel vervelend dat het probleem nog niet helemaal opgelost is.
  Want er gaat weer zo ontzettend veel tijd in zitten.
  Tijd die je liever ook wel anders zou willen besteden.

 2. Dag Rommel
  Ga goed uitrusten, pak t daarna weer op. Kijk je frisser tegen de problemen aan. Misschien dat t dan het moment Eureka aandient.
  Veel sterkte gewenst.
  Groet schoonheid.

 3. Ik ben het met de bovenstaande reactie helemaal eens, bedankt Rommel voor alle moeite die je doet om ons op de hoogte te houden. En slaap lekker….

 4. Rommel, je publiceert haast meer dan ik tijd heb om te lezen.
  Ik zou zeggen doe het wat rustiger aan ook voor je eigen gezondheid, en bedenk dat minder soms meer is.

  • Hier sluit ik mij bij aan. Rust uit en zorg eventjes goed voor jezelf Rommel. Ik lees liever 1x per week je ijzersterke artikelen, dan dat je wordt uitgeschakeld door dit soort energievretende technocrap. Verzetswerk volhouden is als een marathon lopen. Ik moet denken aan het verhaal van de schildpad en de haas, rust uit en pas je tempo aan. Houd je haaks Rommel en als ik wat kan doen of bijdragen kan je een beroep op me doen.

 5. Mijn grote waardering voor deze site. Ik ben een digi-analfabeet en vraag mij af of we niet een plan-B methode moeten opzetten als deze site door slinkse manoeuvres kapot gemaakt zal worden door de krachten achter het etablissement. Ze doen veel moeite om het internet naar hun hand te zetten en “het onkruid” te wieden. (Frontnieuws en die reageerders zijn “het onkruid”) Het is één van de reden waarom ik geen schuilnaam maar mijn echte naam gebruik. De staatsveiligheid heeft toch gedetailleerde lijsten.

  • Vrees eerder dat FN down gaat door oververhitte CPU’s die op doorbranden staan, omdat daar heel veel van wordt gevergd i.p.v. een of andere hack.

 6. Mocht Rommel muntjes nodig hebben dan ben ik best bereid om wat te doneren .
  Hoop dat de rest er net zo overdenkt
  Geen Frontnieuws is niet goed dus roep als je bijdragen nodig hebt

  • Deze vraag is al eerder voorbij gekomen en ook beantwoord door Rommel.
   Rommel had lever niet omdat wij in oorlog zijn en alles en iedereen anders meekijkt van de overheid.

 7. Hi Rommel,

  Voor als je weer uitgeslapen bent?

  Heb je poen nodig om versie 10 toekunnen kopen? In dat geval kunnen de trouwe FN lezers vast wat organiseren en ik zal daar mijn deel in bijdragen.

  Je weet, niet gevraagd is niet geweten.

  Groet, MASH.

 8. Ik geloof niet dat je met een zak geld problemen kunt oplossen om op internet te verschijnen, als je achterna gezeten wordt door Europese instellingen die tot taak hebben “de desinformatie tegengaan”. Misschien ben ik té wantrouwig en is het een zaak van techniek en financiën. Maar het is mogelijk dat Frontnieuws aangeschoten wild is.

 9. Dag beste Rommel. Harde werker. Zes uren bezig geweest en een hoop stress. Dat herken ik van vroeger. Dat hele gedoe is een ware uitputtingsslag voor je geweest. Slaap en rust goed uit en daarna vooral de tijd nemen om goed te eten en te drinken; dat je weer voldoende bent aangesterkt. Rustig aan!

  • Ja helemaal mee eens. Kijk wat ze de donateurs in Canada geflikt hebben. Zij die gedoneerd hebben, (voor de truckers) hun bankrekening is geblokkeerd. Er moet een manier zijn om buiten ‘het systeem om’ te doneren. Ik ben bang dat ‘ze’ dit hier ook gaan flikken.

   Rommel neem vandaag even een adempauze. Je hebt het zo nodig op z’n tijd. Heel veel dank voor je tomeloze inzet!
   Pas goed op jezelf!!

   • Wat we kunnen doen is via marktplaats Bol punt com tegoedbonnen kopen en de code naar frontnieuws e-mailen. Dan kan Rommel deze bonnetjes weer omwisselen voor euro bij de diverse inwissel sites (b.v. wissel punt nl). Dit is echt lastig te traceren omdat het via niet-banken organisaties gaat. Tussen de miljoenen cadeaubonnen transacties zullen deze niet opvallen.

    • Ik ken dit al van de middelbare school. Suggestieve intimidatie door de doden.

     Ik werd altijd al vervolgd door atheïsten die denken dat ik christen ben en ben en andersom (door christenen dat ik atheïst ben).

     Recent.

     Ik ging pas met het mooie weer ergens op een bankje in de schaduw zitten met een drankje, en er zou spoedig een concert met Balkan en gipsy muziek beginnen. Er waren andere kleine concerten. Het eerste nummer was het beste. Ik zat met mijn rug naar ze toe, ze waren zich aan het voorbereiden. Een zangeres, een contrabas en een gitaar.
     Het optreden was begonnen en er kwamen meer mensen. Twee Rotterdammers kwamen naast me zitten. Een Braziliaans type vrouw met dito knappe blonde multiculturele man vroeg waar ze vandaan kwamen, en ze zeiden Rotterdam.
     Iemand was hier enkele dagen eerder al een gesprek met me begonnen over Adolf Hitler.
     Ik was geabsorbeerd in de muziek. Ik had me omgedraaid, en er kwam een man met een kruk tussen ons zitten. Er was genoeg plaats. Dus hij kon zo gaan zitten.
     De Rotterdammers reageren alsof ze hem moeten verdedigen tegen me. Ze roepen uit: “Nee hoor, ga maar rustig zitten!” De man die tussen ons zat maakte me bij een liefdesliedje erop attent dat het hele leven om liefde draait. Het liedje heette ‘Tupamaro’ (dat lieveheersbeestje zou betekenen). Apart, er was ook een verzetsbeweging in Uruguay, de Tupamaros. Hij wees naar een bijtje dat op een boom kwam zitten.
     De andere twee waren hysterisch dat de muzikanten (ook) uit Rotterdam kwamen. Dat was het belangrijkste. Ze gaven de vrouw met tekens op haar blote buik officieel een hand. Ze lopen met kwade blikken naar me weg.

  • Bij Xander werd het inderdaad wat veel, dat ze onderling overlegden war ze met me zouden doen. Dat is een beetje stijlloos. Ik ga tegenwoordig soms eerst op de commentaren af, die interessant kunnen zijn. Ik hoop dat de mensen ook weer niet al te lief worden.

   • Kijk, zo maken mensen vrienden, doordat ze het zinloos opnemen voor een denkbeeldig slachtoffer dat een praatje met me wil maken. Ze weten hoe moeilijk het is om vrienden te maken als het niet over mijn rug kan.
    Gemeenschappelijke haat is nog geen vriendschap.

    Ja, ik ga het slap geouwehoer een beetje uit de weg dat zich altijd ontwikkelt richting een intrige.

  • Zondag rust is wat je er zelf van maakt.
   Of je moet in een zwaar christelijk dorp wonen waar je buurman een steen door je ruit gooit als je op zondag het gras maait.

   • Daarom maai ik nooit het gras.
    Als ze een raam bij me ingooien gaan ze zelf hun huis barricaderen.

    De Tupamaros zeiden me dat links rechts op hun netvlies heeft en rechts links.

   • Er was hier ergens een drag queen show, ik ben er niet geweest, niet dat ik bang ben, en ik kreeg een commentaar dat de kerk weer tegenzit. Ik zei dat het wel mee zal vallen. Want ik sprak de dominee eens, hij was een filosoof. Toch vroeg ik per toeval na, en ze konden zich daar verkleden. Toch is het daarmee begonnen.

    • Weet niet wat dat met bang te maken heeft.
     Ik zou er niet gezien willen worden tussen al die pedo’s.
     De gedachte alleen al dat ik zo iets zo gaan bekijken, ik zou mij kapot schamen tussen die viespeuken.

     • Op dezelfde plek sprak ik iemand die tien jaar in de gevangenis zat omdat hij zijn vrouw had verdedigd tegen een belediging.

      Het een staat in verband met het ander. Mensen zijn vooral bang voor fysieke pijn lijkt het. Omdat dat het meest actueel is voor hen. Of halen ze het door elkaar. En de angst is weer de oorzaak van exploitatie.

  • Gisteren kwam hier een Duitser aankloppen die zijn huis niet in kon voor een week vakantie. Hij had een code, maar geen sleutel. Trouwens, in dat stuk een leuk commentaar van Let God sort them out. Comment of the year.

 10. Bedankt voor je prachtige werk Rommel, je verdient een standbeeld…. op een statige hoge sokkel…. Het zijn heldhaftige pitbulls zoals jij die in deze waanzinnige tijd het verschil maken….. maar neem op tijd je rust…. Rommel is ook maar een mens ❤️

 11. Ik deel in je lijden Rommel. Gisteren geprobeerd een nieuwe audio interface aan de praat te krijgen. Die verrekte het dus in alle toonaarden. Alle software driver versies geprobeerd. Lezen, zoeken, downloaden, uitproberen. Uiteindelijk nieuw besturingssysteem geïnstalleerd en de hele software mikmak opnieuw erop gezet. Dag mooie zonnige zaterdag…
  We doen het onszelf aan, maar als het uiteindelijk is gelukt is de voldoening groot…

 12. Rommel, wat fijn dat iedereen zo met je is begaan. Zal je goed doen om die positieve energie op te pakken. Ik stuur ook nog wat positieve energie naar je toe. Wellicht helpt het ook om de problemen op te lossen.
  Groet.

 13. Soms is het beter om die hele zooi gewoon weg te gooien en opnieuw beginnen. Zoek nou een betrouwbaar eenvoudig systeem en een iemand/bedrijf die het kan verzorgen want het is gewoon te ingewikkeld allemaal. Over 3 maanden is er weer van alles anders het is niet te volgen, sommige dingen moet je laten doen. Zal best wel veel geld kosten maar je bent het waard en richt je energie op het nieuws ipv die irritante technologie. Ik zou zeggen speel open kaart en zeg wat het gaat kosten en houd een inzameling, kijk hoe ver we kunnen komen. Geef een soort aandelen uit of iets dergelijks. Als alles lekker werkt is toch heerlijk, succes

 14. Tja, herkenbaar. Sterkte Rommel. Ben zelf een digibeet, koop altijd een laptop die in een schoenendoos maatje 43 past, weet ik zeker dat ik hem frontaal raak als ie ff niet doet wat ik wil. Rust en kalmte kan u redden? Het zal, botvieren is ook wel eens lekker.

  Anders maken we een DB, CS in Utrecht, 3e stoeptegel rechts van de taxistandplaatsen, deponeren wij daar de zilveren Krugerrands als ondersteuning.

  Succes Rommel, pak de rust.

 15. FN is en blijft een lifesaver. Ik hoop wel dat er een goeie backup is van al die uitstekende artikelen, op zijn minst voor alle moeite die er in gestoken is. Veel sterkte met deze tech frustraties.

 16. Know what youre talking about, last six days with my on premises exchange server.

  At the end it turns out to be an faulty (virtual, hows that possible?) harddisk, glad i made backups. New hd and put back the /backup 3.5 hours and ready pfft

  And i know WP ist a bundle of al together pieced software, and all want first place. Tryed WP but stick wit hand knitted.

  Su6

 17. Rommel pfff… slaap lekker!! wat te doen zonder update’s van jou 🙂 gewoon doorgaan met ademhalen zonder frustratie en het avontuur van het ‘leven’ verder leven met hopelijk wel een aanvulling van FN!
  Succes! met het vinden van DE oplossing, en dank voor al je energy dat je ons wilt voorzien van al het wel en wee tot nu en hopelijk verder.

 18. FN ligt er bij mij uit…. Krijg deze melding:

  Error 503 Backend fetch failed
  Backend fetch failed

  Guru Meditation:
  XID: 14286864

  Varnish cache server

 19. Bedankt ROMMEL , Jij werkt vreselijk gemist , door MIJ en al mijn FBF met wie ik je deelde EN de emailers van Aussie, usa, uk etc etc zelfs naar voormalig TRUMP Rhand via X TWITTER wij volgen elkaar.

 20. Frontnieuws word niet meer geblokkeerd door CloudFlare dankzij uw inspanningen Rommel. Veel dank van deze kant. Wat moeten wij toch zonder die geweldige informatie op Frontnieuws. Neem a.u.b. voldoende rust en laat die kloothommels van een Cloudflare maar naar de kloten lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in