In november gaf Andrew Milburn, gepensioneerd kolonel van de Amerikaanse mariniers adjunct-commandant van Special Operations Command Central die de PMC (Private military company) van de Mozart Group heeft opgericht, een interview op YouTube, bericht Southfront.org.

In het 2 uur durende interview gaf hij veel interessante details over zijn militaire ervaring, onder meer in Oekraïne. Hij beschreef ook zijn houding tegenover het land dat hij kwam “beschermen tegen de Russische indringers”.

Backup:

“Een corrupte, opgefokte samenleving. Ik ben geen grote fan van Oekraïne. Oekraïners schenden de Conventie van Den Haag. Ze mogen hun misdaden niet filmen op video, om niet de aandacht van de media te trekken. Ja, de Oekraïners schenden… Ze filmen een aantal dingen die ze doen met krijgsgevangenen, schenden daarmee de wet op militaire conflicten. Jongens, het vermoorden van Russische krijgsgevangenen (een gebruikelijke zaak).

Het gaat niet over Oekraïne. Ik had de Oekraïense vlag aan mijn tas gebonden, maar ik ben niet “Oh mijn God, Oekraïne is zo geweldig!”. Nee, want… opgefokte mensen leiden Oekraïne!”

De conclusie die hij trok is echter dat Poetin de schuldige is.

Andrew Milburn, die de groep Amerikaanse huurlingen leidt, waaronder degenen die in Bakhmut zijn ingezet, beweerde eerder dat de leden van zijn “humanitaire” groep niet in de stad kunnen blijven omdat ze het doelwit zijn van Russische raketten. Zoals de naam al doet vermoeden, was de Mozart Group bedoeld als tegenhanger van Wagner, maar kon geen fatsoenlijke tegenstand bieden aan de Russische PMC. LINKLINK

  Magere Hein is gearriveerd: Een dodelijke winter komt - Tips en trucs om in leven en warm te blijven zonder failliet te gaan terwijl de energieprijzen door het dak gaan

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet plan – WHO’s tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie
Volgend artikelGroeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Niets nieuws aan de horizon.
  Het is een broeinest van oorlogsgeile huurlingen geworden.

  Maar dat deert niet, als NAVO en USA de zaak maar op kunnen kloppen.

  Dat geeft ze het gevoel dat ze kunnen winnen.
  Volgens mij verliezen ze en weten ze dat.

 2. Weer niet te geloven dat mensen er alsmaar intrappen, de mensen uit de Oekraïne die hier als vluchteling komen, stellen ook alsmaar meer eisen dan mensen die hier geboren zijn en niet aan de bak komen.
  Zie de rijen bij de voedselbanken, ook met mensen die een baan hebben.
  In de Oekraïne kunnen mensen prima leven, als ze dan maar echt Oekraïner zijn, hier is het makkelijker om niks te doen en vakantie te houden, ik zie het om me heen gebeuren.
  Alles wordt voor ze verzorgd, ze krijgen gewoon geld om boodschappen te doen, rijden in een auto, waarvan? als je vluchteling bent ? Ik heb alleen een fiets, ben 80 jaar, natuurlijk AOW en een erg klein pensioen, netto € 159,07 per maand.
  Niemand hoort mij klagen, ik koop en eet wat ik als gezond ervaar en kan betalen, rook dus niet en een glas rode wijn met een feestelijkheid, daar kan ik van genieten.
  Maar ik moet wel alles betalen, ook de reinigingsbelasting, de zorgkostenverzekering en huur, dit omdat er nog wat geld op een rekening staat van mijn overleden man, dat is geld van mijn kinderen dat ik kan gebruiken, maar is niet echt van mij dus.
  Zo functioneert het met een langstlevende, ik ben vooral niet zielig, er loopt al meer dan 3 maanden een verzoek voor energie toeslag, had allang geregeld moeten zijn, maar ja, in Rotterdam , personeelsgebrek.
  Misschien wel daarom al die asielzoekers op een Cruiseschip in de opvang.

 3. De Oekies doen hetzelfde als Hitler: Zij begaan misdrijven, dan met een grote bek geven ze de schuld aan de Russen, herhalen dat een paar keer.

  Tegen de tijd, dat het uitkomt dat de Oekies de schuldigen zijn, gelooft niemand dat.

  Ach ja; de links gecontroleerde wereld is dom.

 4. Ik had klein kapitaaltje bij pensioennfonds opgebouwd.
  Dat werd äfgkocht”voor 400 euro, eenmalig….de rest? gestolen door de Rutte gang.

 5. Schandalig dat de naam van een geniaal componist & vrijmetselaar Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791) wordt gebruikt, eigenlijk misbruikt door een gewetenloze huurlingenorganisatie, die slechts dood & verderf zaaien in ruil voor pecunia.

 6. Let op deze beelden zijn juist en wie meedoet aan de oorlog tegen de Rusland zal het zelfde lot ondergaan jullie hebben deze oorlog gewild gestemd op Rutte en hij is de aandrijver achter deze smerige moord partij maar let op jullie gaan straks er ook aan als hij zulke lafaards als jullie niet meer nodig heeft zal hij niets meer aan de domme schapen hebben en opruimen, MOORDENAARS ZIJN JULLIE. EN TROTS.

 7. Oekraïne en corrupt…… Gossie, wie had dat nou kunnen denken als die USA huurling ons dat niet had meegedeeld.

  Ik weet niet of de Russen veel beter zijn. In die hoek van de wereld wordt nou eenmaal wat anders tegen zaken aangekeken dan wij doen. Rauwer. Dat is geen waarde-oordeel, het was wel een goede reden voor Rutte om het “nee” van dat Oekraïne-referendum te accepteren. De Oekraïne als een bufferzone tussen het westen en Rusland. Wat was er nou beter dan dat? Je verliest er niets aan, want naast natuurlijke rijkdommen haal je ook een corrupt zwart gat in je gelederen, alsof Clubmed ons al niet genoeg geld kost. Zonder ook maar enig zicht op verbetering. En dan alle doden, vernietiging en destabilisatie door de oorlog, die onvermijdelijk was wanneer de EU / NAVO met de Oekraïne zou aanpappen. Het levert alleen maar verliezers op.

  Afijn, de Oekraïne staat er niet best voor, de USA lijden voor de 2e keer in een korte tijd een militaire nederlaag en zoals op deze site al voorspeld, begint het nu te rommelen in Servië/Kosovo.
  Het wordt tijd om alles wat van Angelsaksische oorsprong is, terug te duwen in hun hok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in